Afrodita Cosmetics 50+3 éve Jubileumi Szlovén Akadémia – Magyar Kiadásban

Idén ünnepelte a márka fennállásának 53. évfordulóját, a magyarországi rendezvénye a siker és innováció jegyében telt. Szeptember 22-én a Hegyvidéki Kultúrális Központban Budapesten megrendezték a “50+3” Szlovén Akadémiát, amelyet a szépség és a kozmetikus szakma iránt érdeklődők nagy izgalommal vártak.

Az Afrodita Cosmetics nemzetközi hírnevű szépségápolási márka

Az esemény fő attrakcióját Mojca Hernaus, az Afrodita szlovén oktatója képviselte, aki a cég anyavállalatától hozta a legfrissebb tudást és innovációkat. A részt vevő szakemberek lehetőséget kaptak arra, hogy mélyebben megismerjék a hámlasztás modern módszerét és az Afrodita leginnovatívabb ráncfeltöltő Shot szérumait. A részt vevők az interaktív előadás során az egyedülálló termékekkel való munka fortélyait sajátíthatták el, miközben a szakértők minden kérdésre választ is kaptak.

Közösségépítés

Az Akadémia nemcsak tudás átadásról szólt, hanem az Afrodita közösségének erőteljes és összetartó jellegét is bemutatta. A szakmai közösség tagjai itt igazán érezték, hogy részei egy olyan csapatnak, amely támogatja és inspirálja őket a szépségápolás terén. Az esemény alatt a kozmetikusok nemcsak szakmai tudásukat bővítették, hanem új barátságokat is kötöttek.

“Év kozmetikusa”

A nap fénypontjaként ünnepi hangulatban került átadásra az “Év Kozmetikusa” díj, amelyet az Afrodita Cosmetics minden évben oda ad annak a kozmetikusoknak, aki kiváló munkát végez és kiemelkedő a szakmában. Ez a díj az elismerés és az inspiráció szimbóluma, és az idei évben ismét büszkén hirdették ki a nyertest Barta Diánát.

Pezsgés

A szakmai napot egy remek hangulatú állófogadás zárta, ahol az összegyűlt vendégek együtt ünnepelhettek. Pezsgőzés, falatozás, és az ünnepi torta szeletelése mind hozzájárultak a jó hangulathoz. Az esemény emlékezetes pillanatai közé tartoztak a csajos fotók az Afrodita fotófalánál, amelyeket a vendégek boldogan készítettek. Ez a rendezvény ismételten bizonyította, hogy az Afrodita Cosmetics elkötelezett a kozmetikusok és a szépségápolás iránt, Szívvel és Lélekkel.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook