Fedezd fel az Afrodita Vitamin C Expert termékcsaládot: A bőrápolás új dimenziója

Képzelj el egy olyan bőrápolási termékcsaládot, amely minden egyes cseppjével új életet lehel a bőrödbe, és ahol az öregedés jelei már-már elhalványulnak, ahogy a pigmentfoltok eltűnnek. Ez nem csupán egy álom, hanem valóság az Afrodita Vitamin C Expert kínálatában.

Ha eddig úgy gondoltad, hogy a tökéletes bőrápolás csak kompromisszumok árán lehetséges, akkor ideje újra gondolnod. Az Afrodita Vitamin C Expert termékek egyedülálló hatóanyag-összetétele rendkívül hatékony C-vitaminban gazdag, ami nem csupán hidratál, de serkenti a kollagén termelését és halványítja a pigmentfoltokat is. Az Ascorbyl Tetraisopalmitate, vagyis a C-vitamin 25-ször erőteljesebb formája a klasszikus aszkorbinsavhoz képest, így biztosítva a legmagasabb hatékonyságot.

Előtte Utána

Ezek a termékek nem csupán ígéretek, hanem bizonyítottan hatékonyak. Az in vivo teszteredmények azt mutatják, hogy a pigmentelváltozások akár 56 napos használat után is látványosan csökkennek, és a ráncok mélysége is akár 26%-kal kevesebb lehet.*

Ez a termékcsalád minden bőrtípus számára ideális választás, legyen szó megelőzésről vagy már kialakult problémák kezeléséről. Fedezd fel az Afrodita Vitamin C Expert termékek teljes kínálatát, és adj új lendületet bőrápolási rutinodnak!

* IN VIVO teszteredmények 56 napos használat után. IN VIVO teszteredmények 23 önkéntes bevonásával 56 napon keresztül, naponta kétszer történő használat után.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook