BRILLIANT YOUTH Beauty sleep maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

béta-karotin, ceramidok, E-vitamin, növényi A-vitamin

Leírás

Éjszakai bőrápolás. Alvás közben serkenti a bőr természetes regenerálódó képességét. Intenzíven segíti a dermis strukturális molekuláinak szintézisét és erőteljesen fiatalítja a bőrt, belülről kifelé haladva!Használat: A letisztított és Brilliant Youth szérummal táplált bőrön alkalmazd. A maszkot nem kell lemosni. Rendkívül száraz bőr esetében javasoljuk, hogy használd a maszkot napközben krémként is.

Inci

AquaPetrolatumGlycerinParaffinumLiquidumDicaprylylEtherIsopropylMyristateSorbitanIsosterateHydrogenatedCastorOilCaprylic/CapricTriglyceridePolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateRosaCaninaFruitOilHelianthusAnnuusSeedOilPolyglyceryl-3DiisostearateDimethiconeButyleneGlycolCarbomerCoco-GlucosidePalmitoylTripeptide-1PalmitoylTetrapeptide-7SodiumLactateBetaCaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilTocopherolRetinylPalmitateCeresinCeraAlbaParaffinCeraMicrocristallinaHexyldecanolHexyldecylLaurateMethylparabenDiazolidinylUreaLanolinAlcoholMagnesiumSulfatePropylparabenPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidParfum


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook