Boldog Születésnapot Afrodita Cosmetics!

Boldog Születésnapot, Afrodita Cosmetics! 🎉

Ezen a héten különleges ünnepre készülünk: az Afrodita Cosmetics immáron 54 éve szépíti a világot! Büszkén emlékezünk meg alapítónkról, Danica Zorin Mijošekről, aki 54 évvel ezelőtt elindította ezt a fantasztikus szépségtörténetet. 🥰

Miért válaszd az Afrodita termékeket?

Afrodita nem csak egy márka, hanem egy életérzés és egy minőségi ígéret. Nézzük, miért is érdemes Afrodita termékekkel dolgozni:

  • Szlovén minőség: Az Afrodita az első szlovén szépségmárka, ahol minden termék Szlovéniában kerül kifejlesztésre és gyártásra.
  • Saját laboratóriumok: Minden termék saját laboratóriumainkban készül, így garantálva a legmagasabb minőséget.
  • Természetes összetevők: Termékeink akár 100% természetes összetevőkből készülnek, így biztosítva bőröd számára a legjobb ápolást.
  • Állatkísérlet-mentes: Az Afrodita termékei nem kerülnek tesztelésre állatokon, így nyugodt szívvel ajánlhatod őket vendégeidnek.
  • Vegán termékek: Tanúsított vegán termékeink megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak is.
  • Tudományosan bizonyított hatékonyság: Minden termékünk tudományosan bizonyított hatékonysággal bír, így biztos lehetsz benne, hogy amit ajánlasz, az valóban működik.
  • Állandó minőség: Az Afrodita 54 éves tapasztalata és folyamatos fejlesztése garantálja a magas és állandó minőséget.

Köszönet Neked!

Köszönjük, hogy részese vagy az Afrodita családnak, és hogy nap, mint nap hozzájárulsz vendégeid szépségéhez és önbizalmához. Ünnepeljük együtt ezt a különleges évfordulót, és folytassuk a közös munkát a következő évtizedekben is!

Boldog születésnapot, Afrodita! 🎂🎉

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook