Az Art of Spa Rituálék új dimenziót nyitnak a szépségápolás világában

Kedves Kozmetikus és Spa Szakemberek!

Az Art of Spa Rituálék új dimenziót nyitnak a szépségápolás világában, kényeztetve és revitalizálva a bőrt és lelket egyaránt. E rituálék nem csupán ápolnak, hanem egy teljes élményt nyújtanak mind a szakember, mind pedig az ügyfél számára.

Csokoládé Rituálé

Az Art of Spa Csokoládé Rituálé tökéletes választás azoknak, akik a bőr táplálását és hidratálását keresik. Az édes csokoládé antioxidánsokban gazdag hatóanyagai segítenek a bőr regenerálódásában. Ideális a száraz bőr kezelésére, és a kényeztető érzést kedvelő vendégek számára.

Mediterrán Rituálé

Az olíva- és mandulaolajok ereje az Art of Spa Mediterrán Rituáléban regeneráló hatással bír. Ez a rituálé kiváló választás azoknak, akik szeretnék bőrük hidratálását és feszesítését elérni. Ideális az érett vagy időskori bőr kezelésére, valamint a szárazság által érintett területek revitalizálására.

Zen Rituálé

Az Art of Spa Zen Rituálé a belső nyugalom és kiegyensúlyozottság oázisát biztosítja. A nyugtató hatású összetevők segítenek a stressz és fáradtság csökkentésében, megteremtve a testi-lelki harmóniát. Kiváló választás a stresszes, rohanó mindennapokban élő vendégek számára.

Szőlő Rituálé

A szőlő antioxidánsokban gazdag hatóanyagainak ereje az Art of Spa Szőlő Rituáléban rejlik. Ez a rituálé revitalizálja a bőrt és segít a bőr rugalmasságának megőrzésében. Ajánlott a pigmentfoltok kezelésére és a bőr fakóbb tónusának helyreállítására.

Trópusi Rituálé

Az Art of Spa Trópusi Rituálé a trópusi gyümölcsök energetizáló erejét hordozza magában. Ez a rituálé frissességet és élénkséget ad a bőrnek, miközben a stressz csökkenését és a fáradtság ellensúlyozását szolgálja. Ideális a fiatalabb korosztály számára és a bőr vitalitásának megőrzésére.

Kleopátra Rituálé

Az Art of Spa Kleopátra Rituálé luxus és kényeztető élményt nyújt. Az ősi szépségápolási titkok, valamint a kényeztető tejsavas fürdő egyesítése újjáéleszti a bőrt és nyugtató hatással van a testre. Kiváló választás azok számára, akik a luxust és kényeztetést keresik.

Az Art of Spa Rituálék bevezetése számos előnnyel jár egy kozmetikus szakember számára, így a Te számodra is. A különleges és hatékony termékek nemcsak szélesítik a szolgáltatásaid körét, de hűséges vendégkört is teremtenek. Az egyedülálló élmény és a minőségi kezelések híre magától terjed, ami elősegíti az üzleted növekedését és a vendégek megelégedettségét.

Az Art of Spa Rituálék ötvözik a kozmetikai arc- és testápolás tudományát a luxussal és kényeztető kezelésekkel, amelyek ápolják a testedet és lelkedet, ugyanakkor szebbé varázsolják bőrödet. Ezek a rituálék több mint egyszerű kezelések! Ezek egy életstílust, érzékekkel és élményekkel teli kezelést biztosítanak.

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook