Art of Spa Szőlő sorbet arcra és testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

  • FESZSÍTŐ KEZELÉS
  • minden bőrtípusra
  • centella asiática & rezveratrol

0 % PARAFFIN & SZILIKON & MESTERSÉGES SZÍNEZÉK
Vegan

 

Leírás

A bőrápoló szertartás utolsó szakaszának meg kell őriznie a bőr lágyságát és fokoznia kell az előző szakasz hatását. Javítsd a bőr rugalmasságát a tigrisfű és a rezveratrol, a szőlőben található antioxidáns hatásával. Masszírozd be a bőrbe. Csak külsőleg.

Tárolás: 15°C – 25°C között.

Inci

AquaDicaprylylCarbonateGlycerinOleylErucateHexyldecanolHexyldecylLaurateWineExtractResveratrolWineCaesalpiniaSpinosaGumCentellaAsiaticaExtractPolyacrylateCrosspolymer-6SodiumPolyacrylateParfumMaltodextrinTricaprylinPolymethylMethacrylateSilicaSodiumBenzoateEthylhexylglycerinPhenoxyethanolBenzylBenzoate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook