Art of Spa Cukor peeling

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

320 g

  • EXTRA Tápláló Kezelés
  • száraz bőrre
  • barna cukor és arany jojoba olaj

0 % PARAFFIN & SZILIKON & MESTERSÉGES SZÍNEZÉK

Vegan

 

 

Leírás

Úgy szépítsd és ápold a bőrödet, mintha „műalkotás“ lenne – A bőrápoló rituálédat kezd ezzel a radírral, mely a barna cukor és „arany” jojobaolaj segítségével fogja eltávolítani az elhalt hámsejteket, így serkentve a keringést. A radírral végezzünk körkörös masszázs mozdulatokat, majd öblítsük le. Csak külsőleg.
Tárolás: 15°C – 25°C között.

Inci

SucroseButyrospermumParkiiButterSimmondsiaChinensisSeedOilHelianthusAnnuusSeedOilRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilParfumBenzylBenzoate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook