ARGÁN és VÖRÖS ÁFONYA Masszázs olaj bőrápolásra, antioxidáns hatás

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

500ml

Hatóanyag

100 % szerves argán olaj, vörös áfonya

Leírás

A 100 % természetes Argán olaj, amely a népi gyógymódokból ismerten számos gyógyító hatással rendelkezik, gazdagon táplálja a bőrt, serkenti a bőrsejtek regenerálódását és antioxidáns hatású. A friss áfonya illata ugyanakkor gyengéden ápolja a lelket és a szívet és elősegíti a teljes relaxációt.

Használat: Különösen ajánlott a száraz, hámló bőrtípus esetén.

Inci

HelianthusAnnuusSeedOilArganiaSpinosaKernelOilParfumRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilAlpha-IsomethylIononeBenzylSalicylateCitronellolHexylCinnamalHydroxycitronellalLimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook