ANTI – CELLULIT Lipolit CC – Cekrópia Koncentrátum

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

  • Vegan,
  • LIPOLITIKUS hatás
  • llóolajok: fenyő, ciprus, édeskömény, borsmenta, levendula és rozmaring.
  • Nyír, borostyán,
  • cecropia és ginzeng kivonatok

Leírás

A termékben található speciális összetételű hatóanyagoknak köszönhetően megsokszorozódik a zsírsejtek lebomlása, valamint a bőr és a bőr alatti rétegek méregtelenítése.

A kompakt cellulit csökkentésére. Erős zsírbontó hatással rendelkezik. Erőteljesen hűti a bőrt, serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést és anyagcsere folyamatokat.

Inci

AquaAlcoholDenat.PropyleneGlycolPentyleneGlycolCecropiaObtusaBarkExtractMenthaArvensisLeafOilRosmarinusOfficinalisLeafOilJuniperusCommunisFruitOilLavandulaAngustifoliaOilCupressusSempervirensOilFoeniculumVulgareOilCamphorMentholBetulaAlbaLeafExtractHederaHelixLeaf/StemExtractPanaxGinsengRootExtractPanthenolLacticAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbateTriethanolamineCarbomerCitricAcidMethylparabenDiazolidinylUreaLimoneneLinaloolGeraniol


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook