Afrodita kozmetika ● ISO 22 716 szabványnak megfelelően

A kozmetikumokról szóló történeteink minden egyes része megfelel az ISO 22 716 Nemzetközi Szabvány követelményeinek. Ez az európai rendelet szabályozza a kozmetikai iparban a megfelelő gyártási folyamatokat – Good Manufacturing Practices (GMP). (http://www.intertek.com/cosmetics/gmp-iso22716/)

Ezen szabvány irányelveinek betartása biztosítja a vállalaton belüli megfelelő folyamatokat az alapanyag átvételétől egészen a késztermék elszállításáig, az emberi egészség magas szintű védelmének biztosítása érdekében.

Bővebben

#szabvány #egészség #védelem #kozmetikumok #afroditakozmetika

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook