A SIKERES ANTI-CELLULIT KEZELÉSEK TITKA

Napjainkban a kozmetika szóval még mindig csak az arcápolásra asszociálnak a vendégek és sok esetben maguk a kozmetikusok is. Az arcápoláson túl nagyon sok új és egyéb lehetőség áll a jól képzett szakemberek rendelkezésére, csak merni kell új dolgokat bevezetni és megmutatni vendégek számára.

Ha az élet úgy hozza, hogy kevesebb a vendégünk, merjünk számukra új eljárásokat, új lehetőségeket ajánlani, ezzel magunk számára több bevételt generálni. Sok vendég nem is tudja, hogy a kozmetikában az arc kezelése mellett a test ápolására is lehetőség van, pedig ha beszélgetünk velük, láthatjuk, hogy igenis igénylik a teljes megújulást, legyen ez egy lazító testkezelés, vagy éppen egy adott probléma kezelése. Egy oklevél, egy plakát kihelyezése, web vagy facebook oldalon egy kezelés bemutatása felkeltheti a vendég figyelmét és máris elvégezhetjük a számára legmegfelelőbb eljárást.

Számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy új kezeléseket, technikákat tanuljunk, ez sem lehet kifogás. Mindenki megtalálhatja a szívéhez és anyagi lehetőségeihez legközelebb álló eljárást, amit vendégei számára biztonsággal és alapos tudással el tud végezni. A kozmetikában a vendégek sokszor beszélnek lelki és testi problémáikról, ilyenkor kerülnek elő olyan témák is, amik a ruhával fedett területek miatt olykor számunkra is rejtve maradnak. Sok vendég szenved a helyi zsírpárnák, a cellulit, a striák kialakulásától, és szánna rá időt és pénzt, hogy ezektől megszabaduljon. Ha látja a vendég, hogy a test ápolásával is foglalkozunk, akkor nálunk veszi igénybe ezeket a kezeléseket. Sok kozmetikus tovább küldi vendégeit valaki máshoz, akinél elkölti azt a pénzt, ami nála is maradhatna, hiszen a cellulit egy olyan nemkívánatos probléma, amitől minden lehetséges módon próbálnak a nők megszabadulni. Az anti-cellulit kezelések sok esetben nem igényelnek zuhanyzást, elvégezhetők abban az esetben is, ha erre nincs lehetőség. Ne legyen ez kifogás, mint ahogyan az sem, hogy nincs speciális, többmilliós gépparkunk. Alap gépek segítségével és magas hatóanyag tartalmú termékekkel is elvégezhetünk számos olyan eljárást, amivel sikeresen felvehetjük a harcot pl. a cellulittal, vagy a makacs zsírpárnákkal. Gépekre szükség van, de számos példa azt mutatja, hogy a kézzel végzett kezelések, pl. a Body Wrapping egy jó minőségű termékkel kombinálva, nagyon szép eredményeket biztosít vendégeink számára.
A cellulittal, mint problémával, illetve az eltüntetésével kapcsolatos kezelési eljárások és termékek kutatásával, az Afrodita Cosmetics már több mint 30 éve foglalkozik. Álszerénység nélkül elmondhatjuk, hogy: sikeresen!

Miért vagyunk sikeresek? A termékek fejlesztése során szigorúan alkalmazzuk és követjük a legújabb fejlesztéseket. Figyelemmel kísérjük a legújabb növényi összetevők és hatóanyagok megjelenését, amelyek a zsírsejtek lebontásában, a pangó víz és a salakanyagok eltávolításában játszanak fontos szerepet a bőrből és bőr alatti szövetekből. A megszerzett szakértelemnek és tudásnak köszönhetően, ezeket az ismereteket kivétel nélkül beépítjük az új termékek képleteibe. Ugyanakkor olyan eljárásokat dolgozunk ki, amelyekkel a megalkotott készítmények a legjobb és leghatékonyabb cellulit elleni eljárásokat biztosítják.

A cellulit egy megvastagodott zsírszövet, amelyet nehezen tudunk eltávolítani. Leginkább a zselatinhoz tudjuk hasonlítani (zsírból, vízből és salakanyagból épül fel). A megvastagodott részen a zsírsejtek száma és mérete is nagyobb a normálisnál.
A cellulittal fedett testrészeken elváltozásokat vehetünk észre a bőrön és a bőr alatti szövetekben, a mikrokeringésben, a kollagén- és elasztinrostokon illetve a zsírsejtekben is

A cellulit keletkezésének fő okai:

 • a szövetek vízvisszatartása,
 • a női kötőszövet alapvető jellemzője,
 • ösztrogén hormon hatása (pubertás korban, terhesség alatt, hormonkezelések után),
 • genetikai hajlam.

A cellulit kialakulását ezen kívül nagyban elősegíti az egészségtelen életmód, a rossz táplálkozási szokások, a kevés testmozgás és a genetikai hajlam.

A cellulit mindig a szubkután zsírszövetben fordul elő. A nők 80-90%-ánál jelen van, míg a férfiak mindössze 2%-ánál. Egy kisbaba kb. 25 milliárd zsírsejttel születik meg. Nem megfelelő táplálkozással (túlzott étkezéssel) ez a szám kb. 40 milliárdra növekszik, aminek köszönhetően a cellulit már pubertás korban megjelenik.

A bőr szebb megjelenését alapvetően két tényező befolyásolja:

 • EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD (megfelelő étrend és sporttevékenység – specifikus gyakorlatok az izmok megerősítésére, a testzsír csökkenését elősegítő aerob gyakorlatokkal kombinálva;
 • KOZMETIKAI KEZELÉSEK.

Mivel a zsírsejtek lerakódása, azaz a narancsbőr nem egyik napról a másikra jött létre, egyetlen kezeléssel nem lehet eltávolítani. Ezt el kell magyarázni minden anti-cellulit kezelést igénybe vevő Vendégnek, hogy közösen eldönthessük a kezelések legjobb kombinációját.
Fontos ez azért is, hogy egy olyan kezelés-csomagot tudjon választani, amellyel a szép alak és a sima feszes bőr iránti vágya leginkább biztosítható. A kezelés utáni siker így garantálható; az ügyfél elégedett lesz a jó eredménnyel, a kozmetikus pedig a Vendégével és a forgalommal.

Az Afrodita Cosmetics az egyik legjobb programmal rendelkezik a centiméterek és a cellulit elleni küzdelemben, a kritikus testrészeken: megfelelő szalonkezelésekkel és csúcsminőségű kozmetikumok kombinációjával.

Az Afrodita Cosmetics-ben a következő anti-cellulit kezeléseket végezzük, amelyekhez a zuhanyozás NEM SZÜKSÉGES (kivéve a 6. kezelést – mediterrán szertartás):

 1. MELEG BODY WRAPPING intenzív melegítő hatással a bőrre,
 2. HIDEG BODY WRAPPING intenzív hűtő hatással a bőrre,
 3. LIPO-DETOX, amely élénkíti a bőr mikrokeringését, serkenti a nyirokkeringést és a lipolízist,
 4. PEEL-OFF DRAINAGE MASZK, amely serkenti a nyirokkeringést és fokozza a felesleges víz és salakanyagok kiválasztását a bőrszövetből,
 5. KÜLÖNLEGES ANTICELLULIT MASSZÁZS masszázsolajokkal.
 6. ART OF SPA MEDITERRÁN RITUÁLÉ intenzív tisztító és ápoló hatással, amely revitalizálja a bőrt, ugyanakkor általános revitalizáló hatással bír a szervezetre is.

ÚJDONSÁG AZ ANTICELLULIT TERMÉKEKNÉL ÉS KEZELÉSEKNÉL: KOFFEIN

A koffein sokoldalú hatású összetevő a kozmetikumokban, többek között, a koffeinmolekulák zavarják az adipocitákban (zsírsejtekben) lévő enzimek működését és aktiválják az ún. zsírbontó, azaz lipolízis rendszert, fokozzák a mikrokeringést, vízhajtó, érszűkítő és izomfeszesítő hatással rendelkeznek.

A GLYCOXANTINE – xantin (koffein, teofillin, teobromin) nem oldódik vízben, így a hozzá adott növényi hidrolizált glikozaminoglikán (HGAG) elősegíti a xantin mélyre jutását, biológiailag felhasználhatóvá teszi a koffeinmolekulákat arra, hogy gyorsan és teljes mértékben eljussanak az adipocitákba (zsírsejtekbe). Az Afrodita Professional anti-cellulit termékeiben található glikoxantin összetevő a bőr epidermiszén keresztül behatol a hypodermisbe, ahol a zsírsejtek találhatók. Nemzetközi Ecocert tanúsítvánnyal rendelkező összetevőről van szó.

TESZTEREDMÉNYEK

1. KÉP: A csípő kerületének csökkenése
*in vivo teszteredmények, 20 önkéntes tesztalanyon elvégezve 30 nap után, naponta egyszer alkalmazva
2. KÉP: A szubkután zsírszövet vastagságának csökkentése a csípőnél
* in vivo teszteredmények, 20 önkéntes tesztalanyon elvégezve 30 nap után, naponta egyszer alkalmazva

EGYÉNRE SZABOTT KEZELÉSEK

Az Afrodita Cosmetics az egyénre szabott kezelések híve. A cellulit kialakulásának különböző fázisaiban, különböző kezelési eljárásokat kell alkalmazni. Emellett a kozmetikai szalonokban sokszor találkozhatunk olyan Vendéggel, akinek pl. visszeres a lába, vagy esetleg szívproblémákkal küzd. Ebben az esetben nem javasolt a melegítő hatással rendelkező kezeléseket alkalmazni. Míg vannak olyan Vendégek, akik valamilyen okból a hűtő hatású kezeléseket nem tolerálják. Ezekből kiindulva, mindkét célcsoport számára kifejlesztettünk egy-egy body wrapping eljárást. Az ún. MELEG HATÁSÚ BODY WRAPPINGET és a HŰTŐ HATÁSÚ BODY WRAPPINGET.

A BODY WRAPPING ELJÁRÁS TITKA

A „body wrapping“ nevében is benne van, hogy a testet betekercselő kezelésről beszélünk, kifejezetten ehhez az eljáráshoz kifejlesztett kozmetikai készítménnyel kombinálva. A test betekercselése speciális fóliával, elősegíti a body wrapping termékekben található fitoaromatikus összetevők hatékonyabb bőrbe juttatását, ahol elvégzik a zsírsejtek degradációját és a méregtelenítő folyamatokat. Ezen felül, a megfelelő nyomásnak köszönhetően, serkentjük a nyirokkeringést, a pangó víz elvezetését, valamint a bőr alatti szövetek méregtelenítést.

FONTOS: nem megfelelő tekercseléssel a nyirokkeringést meg tudjuk szakítani, amivel többet ártunk, mint használunk. Erre hívjuk fel a Vendégek figyelmét is, és arra is, hogy otthon semmiképpen sem fogjanak a tekercseléshez!

A MELEG HATÁSÚ BODY WRAPPING eljárás során a fahéj és koffein tartalmú anti-cellulit krémben a feketebors illóolaj és a Phyco R-75 (alga Laminaria digitata), a HŰTŐ HATÁSÚ BODY WRAPPING során a grapefruit és koffein tartalmú anti-cellulit krémben a fekete bodza kivonat erőteljesen segíti a zsírsejtek degradációját úgy, hogy serkenti a zsírszövetben a telített zsírsavak mobilizálásában részt vevő enzimek működését. Serkenti és felgyorsítja a méreganyagok kiválasztását a bőr alatti szövetekből, és bebizonyosodott, hogy mindössze öt kezelés után (karon, hason, csípő, combokon) átlagosan 4 cm-rel csökkenti a test kerületét*.

* Teszteredmények 10 önkéntes alanynál; öt egymást követő, heti két-három kezelés után.

Kovács Adrienn

Kozmetikus és közgazdász

Az Afrodita Cosmetics oktató és bemutató kozmetikusa, szakmai vezetője

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook