A 2020-as évben az Afrodita Cosmetics ÉV KOZMETIKUSA CSÁKÓNÉ BÉKE ÁGNES.

2021-ben is átadtuk a 2020. ÉV kozmetikusa Afrodita díját! Ugyan az eseményre már korábban sor került, de a “média megjelenésre” eddig kellett várni (a technika kissé megtréfált a megjelenítendő anyagok tekintetében bennünket).

A díjat 2020-ban CSÁKÓNÉ BÉKE ÁGNES kapta Balmazújvárosról.
Hogy miért Ő? Ági szavaival élve: “kapcsolatunk immár elérte nagykorúságát. Már átléptük a 18 éves együttműködési határt!” Ági egyszerűen megérdemelte tőlünk ezt az elismerést, amelyet a gyönyörűen, ízlésesen, elegánsan berendezett BÉKE BEAUTY szalonjában adtunk át, ahol a vendégek a kezelések alatt szó szerint a “béke szigetén” érezhetik magukat.

ÁGI! KÖSZÖNJÜK NEKED EZT A SOK-SOK EGYÜTT ELTÖLÍTÖTT ÉVET! TOVÁBBI SOK SIKERT KÍVÁNUNK A MUNKÁD SORÁN!

Varga Attila
Ügyvezető

Afrodita: Ágnes, mióta vagy a szakmában és Mióta ismered, illetve dolgozol az Afroditával?

Ágnes: 1989-ben végeztem kozmetikusként és attól kezdve a szakmában dolgozom.
2002-ben ismerkedtem meg az Afrodita termékekkel.

Afrodita: Hogyan és miért kezdtél el velünk dolgozni? Van ennek esetleg egy története?

Ágnes: Akkor még a Budapesti Kongresszusi Központban voltak szakmai kiállítások. Feltűnt nekem, hogy az Apollos Bt és az Afrodita, évről-évre egyre szebb kiállító standdal volt jelen. A férjem azt mondta üljünk le az ügyvezetővel és beszéljük át, hogyan tudnék ezekkel a termékekkel dolgozni.
Így született meg az együttműködési szerződés Varga Attila (az Apollos BT Ügyvezetője) és köztem.

Afrodita: Mit jelentett számodra az Afrodita, amikor elkezdtél dolgozni vele? És mit jelent most? Változott ebben valami, és ha igen akkor mi?                                 

Ágnes: Első látásra szerelem a termékekkel és az óta ez csak erősödött.

Afrodita: Az elmúlt kb. 18 év alatt volt olyan, hogy a „váltáson” gondolkodtál? Azonban mivel a mai napig mégis együtt dolgozunk, mi volt az a meghatározó „valami” ami miatt továbbra is az Afrodita mellett maradtál?

Ágnes: Ha őszinte szeretnék lenni, igen volt. A meghatározó „valami” ami miatt az Afroditánál maradtam a mai napig, az a HŰSÉG és a TERMÉKEK IRÁNTI SZERETETEM.

Afrodita: Úgy tudjuk, hogy Balmazújvárosban kozmetikusként Neked már „neved” van! Hogy lehet kozmetikusként ilyen sikeresnek lenni és fenntartani mindazt, amit elértél?

Ágnes: Köszönöm, szeretem, amit csinálok, és szeretem az embereket. 14 évesen már erre vágytam, amiben most élek. Talán ez a küldetésem.

Afrodita: Mi az, amiket szeretsz a kozmetikumainkban?

Ágnes: A megbízhatóságot, a termékek tisztaságát, finom illatát. 18 év alatt nem csalódtam még egy termékben sem!

Afrodita: Van olyan termékcsaládunk, amit kiemelnél?    

Ágnes: Többet is kiemelhetnék, hisz mindet szeretem, de a Tripeptides termékcsalád az egyik kedvencem.    

Afrodita: Voltál már velünk többször is Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson. Mit ad Neked Szlovénia?

Ágnes: Igen, többször is voltam. Bevallom kicsit nehezen indultam meg (igen, néhány évig győzködni kellett Ágit, hogy „elinduljon a Szlovén úton” J – a szerkesztő megjegyzése), de ahogy az első alkalommal megéreztem, hogy ez a képzés sokat ad nekem, azóta minden évben elmegyek.
A szlovéniai 4 nap fantasztikus! Szakmailag mindig tud újat adni, megerősíteni abban, hogy jó helyen vagyok, és jó termékekkel dolgozom. Jó együtt lenni azokkal az emberekkel, akik hasonlóan gondolkoznak velem. Rogaska Slatina az Afrodita városa, számomra egy kis ékszerdoboz.

Afrodita: Jól képzett szakember vagy, mégis minden oktatáson ott vagy! Ez mindenképp példa értékű! Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Ágnes: A tavaszi és őszi szemináriumokon ismerkedhetünk meg az Afrodita új termékeivel. Kovács Adrienn az Afrodita vezető kozmetikusa mindig jól felkészült, érdekes előadásain újat tanulhatunk. Azt gondolom, bármennyire régóta vagyok a szakmában tanulni és megújulni mindig kell.

Afrodita: Egyrészt kényszer szülte, másrészt „divatos” lett, harmadrészt viszont sok-sok előnnyel is járnak az online webináriumok! Róluk hogyan vélekedsz? Mi a véleményed az Afrodita webináriumairól?

Ágnes: Nekem nagyon fontos a személyes kontaktus, ezért Én az online világot kevésbé tudom befogadni. Kozmetikusként és magánemberként is számomra nagyon fontos az érintés, az illatok, az együtt eltöltött idő, az ölelés… Ezek számomra elképzelhetetlenek online formában!

Afrodita: Hogyan vészelted át a COVID-os időszakot? Mit tapasztaltál és mit tapasztalsz most a munkáddal kapcsolatban, hogy újra beindult az élet?

Ágnes: Szerencsés embernek mondhatom magam. A „Covidos” időszakban is pont annyit dolgoztam, amennyit megengedett a helyzet. 32 év munkájának a gyümölcse beérett nálam, a vendégköröm egy nagyon megbízható bázis képez.

Afrodita: Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Ágnes: A kezdő kozmetikusoknak egy idézettel szeretnék biztató szavakat adni       

„Nemes szép élethez
nem kellenek nagy cselekedetek
csupán tiszta szív
és sok-sok szeretet”

Afrodita: Végezetül, van olyan érdekes sztorid, amit szívesen megosztanál velünk?

Ágnes: Az én sztorim, hogy idén, május 10.-én, a „2020. Év Kozmetikusa” lettem! Gyönyörű nap volt! Megtisztelő volt számomra, hogy Varga Attila, Kovács Adrienn és Tóthné Gergely Tímea az én kis ékszerdobozomban, a Béke Beautyban ismerte el munkásságomat. Oklevéllel, virággal köszöntöttek. Felemelő érzés volt! Köszönöm az elismerést!
Tisztelettel: Béke Ági

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook