2021-es évben az Afrodita Cosmetics ÉV KOZMETIKUSA GALAMBOS GRÉTA

A 2021-es évben az Afrodita Cosmetics
ÉV KOZMETIKUSA
GALAMBOS GRÉTA.

Az Oklevelet a Tavaszi/Nyári Szemináriumon adtuk át Grétának, de a nyári szabadságok és bizonyos technikai huncutságok miatt az interjú váratott magára, úgyhogy most, végre fogadd sok szeretettel a Grétával készített izgalmas interjút.

Gréta, mióta vagy a szakmában és Mióta ismered, illetve dolgozol az Afroditával?

Gréta: 2001 óta vagyok a szakmában. Azóta folyamatosan dolgozom is benne. Az Afrodita termékeket 2018 óta ismerem. 2018 év vége óta dolgozom vele.

Hogyan és miért kezdtél el velünk dolgozni? Van ennek esetleg egy története?

Gréta: 17 évig más cég termékével dolgoztam. Úgy kezdtem el dolgozni a termékekkel, hogy Évi, a területi képviselő szüntelenül, kitartóan jött mindig hozzám, hogy ezt – azt próbáljak ki. Egyszer csak a Hyaluron Hydro Maszk pont akciós volt és volt is Évinél. Kipróbáltam és nagyon bevált. Az volt az a pillanat, amikor a másik cég termékeit elkezdtem lecserélni az Afrodita termékeire.

Mit jelentett számodra az Afrodita, amikor elkezdtél dolgozni vele?

Gréta: Nagyon vártam az új termékekkel való munkát és az új illatokat.

Az elmúlt pár év alatt volt olyan, hogy a „váltáson” gondolkodtál? Azonban mivel a mai napig mégis együtt dolgozunk, mi volt az a meghatározó „valami” ami miatt továbbra is az Afrodita mellett maradtál?

Gréta: Szeretem az Afrodita termékeket, szerintem mindenki próbálgat mást is, hiszen a kozmetikusok zöme szeret több termékcsaláddal is dolgozni. Bármennyire is jó a fejlesztés, az újdonságok gyakorisága egy cégnél, mindig jól jön az újítás. Az Afroditának rengeteg terméke van, jók a kezelések kombinálhatóságai, és van bőven otthoni ápolást segítő kozmetikum.

Úgy tudjuk, hogy Szadán és a környéken kozmetikusként Neked már „neved” van! Hogy lehet kozmetikusként ilyen sikeresnek lenni és fenntartani mindazt, amit elértél?

Gréta: Erről pont a tavaszi szemináriumon beszéltem. Amikor megnyitottuk a szépségszalont egyedül voltam Szadán hivatalos kozmetikus. Természetesen ez akkor előny volt. Mára rajtam kívül 3 másik szalon működik. Reggeltől estig voltam nyitva hétfőtől szombatig. Ez jó pár évig így volt, majd a szombati nyitva tartáson rövidítettem. A vendégek mindig ott találtak, akkor a személyes bejelentkezés volt inkább a megszokott. Mindig számíthattak rám, ez a mai napig is így van természetesen normális körülmények és keretek között! Senki nem megy szőrösen nyaralni!:-) Ez biztos! Szeretik a munkám, de van és lesz is olyan azért, akinek nem tudunk megfelelni. A vendégkör szinte nekem már 15-18 éves. Már az elején, kb 3 év után lecserélődött. Nálam sose volt szalag munka, nagyon kivételes esetben volt egyszerre két vendég. Szeretem megadni a módját a kezeléseknek.

Mi az, amiket szeretsz a kozmetikumainkban?

Gréta: Nagyon szeretem a termékek állagát és illatát. Különösen fontos, hogy nem allergizálnak, a vendégeim pedig érzik a kezelésekben a minőséget. Az eredmény magáért beszél.

Van olyan termékcsaládunk, amit kiemelnél?    

Gréta: Hyaluron, 3Peptides, Karotin és a Shot családokat szeretem a legjobban.

Sajnos nem voltál még velünk Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson. Miért szeretnél eljönni?

Gréta: Sajnos, amikor jött a vírus akkor készültem veletek Szlovéniába. Nagyon kíváncsi vagyok a gyártásra. Remélem, hogy hamarosan ott lehetek, ha a feltételek megfelelnek majd.

Jól képzett szakember vagy, mégis minden oktatáson ott vagy! Ez mindenképp példa értékű! Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Gréta: Szeretem a Szemináriumokat. Nagyon hasznosak, szerintem mindig tanul, hall az ember valami újat, újdonságot. Amit itt meg szeretnék említeni, hogy szerintem fontos lenne a külön oktatás, továbbképzés is kis csoportokban. Szeretem még a hangulatát ezeknek az eseményeknek, mindig vidáman telnek.

Egyrészt kényszer szülte, másrészt „divatos” lett, harmadrészt viszont sok-sok előnnyel is járnak az online webináriumok! Róluk hogyan vélekedsz? Mi a véleményed az Afrodita webináriumairól?

Gréta: Személy szerint én nem szeretem az online webináriumot. A személyes találkozásokat részesítem előnyben.

Hogyan vészelted át a COVID-os időszakot? Mit tapasztaltál és mit tapasztalsz most a munkáddal kapcsolatban, hogy idén újra beindult az élet?

Gréta: Átvészeltük. Szerencsére a nőknek szüksége van ránk, kozmetikusokra. Onnan kezdtem ahol abba hagytam. Legemlékezetesebb pillanat először az volt, amikor a Hónap kozmetikusa lettem. Akkor éreztem igazán, hogy mennyire fontosak vagyunk mi kozmetikusok, a nők számára.

Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Gréta: Reggeltől estig bent kell lenni az első időszakban. Kitartás és szorgalom nélkül nem fog menni. Folyamatos képzések és a “helyes” otthoni bőrápolás “megtanítása” a vendégeknek elengedhetetlen.

Van olyan érdekes sztorid, amit szívesen megosztanál velünk?

Gréta: Amikor a Hónap kozmetikusa lettem tavaly januárban. Nagyon vágytam erre a címre, ahogy láttam hónapról hónapra az interjúkat. Gondoltam magamban, hogy de jó lenne, ha én is megkapnám, de azt gondoltam, hogy még nem tartok ott. És ekkor Évi hívott…És én nagyon boldog voltam, szárnyakat adott…

Végezetül, mi a legemlékezetesebb pillanatod az Afroditával?

Gréta: Nagyon vicces élményem, amikor Évi a sajátos stílusában és humorral töltve készített rögtönzött videót nekem az egyik kezelés menetéről. Csúcs volt!
Az a pillanat, amikor a tavaszi szemináriumon megleptetek az Év kozmetikusa címmel, meghatározó mérföldkő, melyet ezúton is köszönök.
Galambos Gréta, Szada

Köszönöm szépen az interjút és a közös munkát. Szerencsés vagyok, hogy a személyedben olyan partnerre leltem, aki nyitott az ötleteimre, befogadja, beépíti és megvalósítja, mert látja benne a fejlődési lehetőséget, ami az Afrodita Területi Mentorai által mindenkinek adott, de Te tudsz is vele élni! Sok közös “munka” évet kívánok még nekünk. És várlak sok szeretettel az Őszi Szemináriumra!

Székely Éva
Szakmai Mentor, Kozmetikus, Területi Képviselő
Sales manager

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook