2018-ban az ÉV KOZMETIKUSA: VICZINA EDINA

2018-ban az ÉV KOZMETIKUSA

VICZINA EDINA                  


Gratulálunk Edinának és további sok sikert kívánunk az Afrodita Cosmetics termékeivel történő kezeléseihez! Szokás szerint olvassátok itt a rövid kis interjút, amit Edinával készítettem.

Edina, mióta vagy a szakmában? Mióta ismersz minket?

16 éve dolgozom a szakmában. 2009-ben találkoztam először az Afroditával. A Borterápiás család volt az első, amit kipróbáltam. A siker nem maradt el, a vendégek és én magam is rajongója lettem.

Hogy kezdtél el velünk dolgozni? Mit jelent számodra az Afrodita?

Az Afrodita képviseli számomra mindazon értékeket, amikkel én 100%-ig azonosulni tudok. Számomra az Afrodita hozta meg a szakmai sikereket. Soha nem látott eredményeket tudtam elérni a kezelésekkel. Ez olyan bizalmat ébresztett bennem a cég iránt,hogy nem is volt kérdés,hogy az Afrodita filozófiáját követem és képviselem.

Hogy lehet kozmetikusként ilyen sikeresnek lenni és fenntartani mindazt, amit elértél?

A folyamatos érdeklődés, fejlődésre való igény.

Mi az, amiket szeretsz a kozmetikumainkban?

Mit szeretek az Afrodita kozmetikumokban? Tiszta és magas hatóanyag tartalmúak. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy még hatékonyabb hatóanyagokat fejlesszenek ki. A régi termékeiket is időről időre megújítják, hogy kövesse a kor követelményeit. pl.Peel Re-new, Borterápiás termékcsalád. A teljes arc és testápolást lefedi a széles palettájuk.

Van olyan termékcsaládunk, amit kiemelnél?

Kiemelném a Pure Oxygen és a 3 Peptides termékcsaládot. Hight Tech hatóanyagokkal dolgoznak, igazi “nagyágyúk”. Ha gyors és látványos kezelést szeretnék elérni őket kombinálva is alkalmazom. A Pure Oxygen Aktivátor pedig minden kezelésemben szerepel. Oxygenizálja a bőrt, segíti a felvitt ampullák, maszkok még hatékonyabb működését.
A Depilas termékcsalád bőrnyugtató,  szőrnövekedés gátlóját emelném még ki.
Soha nem látott eredményeket értem el rendszeres használatával gyantázás után.
A vendégeim otthon is használják 7 napig a szőrtelenítés után és nagyon elégedettek az eredménnyel. A Lipo-Detox testkezelés is egy nagyon látványos. A kezelőágyról felkelve látható eredményeket tudunk elérni. Kiegészíteném, hogy az otthonápolás fontosságát mindig kiemelem. Vendégeim együttműködnek, így a maximális hatást ki tudjuk hozni a kezelésekből.

Voltál már velünk számtalanszor Szlovéniában a 4 napos gyárlátogatáson, mit ad Neked Szlovénia?

Mit ad nekem Szlovénia? Mindig új lendületet. Megtisztelve érzem magam,hogy betekintést nyerhetünk az Afrodita közel 50 éve fennálló birodalmába. Inspirálódok, sokat tanulok amit a munkámba be is építek.
Az út egy csodás kirándulás és kikapcsolódás is egyben. Az ország minden részéről együtt lehetünk mi, az Afroditás kozmetikusok. Sok barátság született ezeken az utakon.

Jól képzett szakember vagy, mégis minden oktatáson ott vagy! Ez mindenképp példa értékű! Mi a véleményed az Afrodita tavaszi és őszi szemináriumairól?

Nagyon örülök, hogy lehetőségem van évente kétszer Szemináriumon részt venni. Az új termékek bevezetéséhez elengedhetetlen, de sok rég vagy kevésbé használt termékre is felhívja a figyelmemet. Kovács Adrienn oktató kozmetikus jól felkészült szakember. Szívvel-lélekkel adja át azt a tudást, amivel a mi sikeres munkánkat támogatja. Gazdasági ismereteket és a marketing oktatást is kapunk. Én személy szerint ezeken a Szemináriumon kapott információkból építettem fel a vállalkozásomat.
Kiviteleztem a gyakorlatban az ott tanultakat és működött.
Kell ennél meggyőzőbb érv, hogy fontosak ezek a szemináriumok?
Házhoz megy a tudás. Egész Magyarországot lefedi az országjáró körút. Ez a lehetőség ajándék számunkra.

Mi az, amit javasolnál a kezdő kozmetikusoknak a sikeres szakmai karrier elérésének érdekében?

Legyen elhivatott, alázatos a szakmája iránt.Legyen stílusa, határozza meg, hogy mit képvisel, és annak megfelelően alakítsa ki a szalonját és a kezeléseit.
Legyen felkészült, így kellően magabiztosan állhat kezdőként is a vendégei szolgálatában.
Olyan termékkel dolgozzon, amiben maximálisan hisz és ő maga is a rajongója.
Ez a hitelesség meg fogja hozni azt a sikert, amire vágyhat egy fiatal szakember.

Köszönöm szépen ezúton is az Apollos Bt. vezetőjének, Varga Attilának, Kovács Adrienn oktatókozmetikusnak és egyben területi képviselőmnek a 10 éves együttműködést, biztatást, támogatást, emberi hozzáállást!
Viczina Edina

Írta: Székely Éva

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!



Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook