100% SPA DE-STRESS sós peeling testre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

200ml

  • DE-STRESS hatás
  • testre
  • szilikon MENTES
  • VEGÁN

Leírás

Kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket, elősegíti a bőr méregtelenítését és regenerálódását. Az értékes argán olaj, a Holt-tengeri só ásványi anyagai és a levendula illóolaj szinergiája létfontosságú az alaposan megtisztított testbőr számára.  Masszírozd be enyhe körkörös mozdulatokkal (1-3 perc), majd alaposan öblítsd le. Használat előtt alaposan keverd össze.

  • DE-STRESS hatás
  • testre
  • szilikon MENTES
  • VEGÁN

Fő aktív hatóanyagok

HOLT-TENGERI SÓ
Előállítása a só természetes kristályosodásával történik, sótartályokban. Nátrium-klorid mellett más számos hatóanyagot is tartalmaz (kálcium, magnézius, bróm, kálium). A termékekben használt Holt-tengeri só remek példája a természetes források felhasználásának: először a szél és a nap segíti behozni a tengerekből, ahol az emberi felhasználások következtében visszatér vízfolyásokon keresztül.

Inci

SodiumChlorideParaffinumLiquidumHydrogenatedVegetableOilArganiaSpinosaKernelOilParfumLavandulaAngustifoliaOilCitrusLimonPeelOilPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidMethylisothiazolinoneMethylchloroisothiazolinoneCoumarinGeraniolLinaloolLimoneneCitralCI42051CI18050


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook