ADVENT HÉTVÉGI KEDVEZMÉNYEK December 8-10

Termékkategóriák

Keresés

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!

Advent Hétvége Kozmetikusoknak –30% Kedvezménnyel!

Hamarosan itt az év vége, és vele együtt az ünnepi szezon is beköszönt. Ahogy ünnepi hangulatba öltözik a város, mi is szeretnénk egy kis fényt csempészni a mindennapokba. Ezért örömmel jelentjük be az Advent Hétvégét, amelyen keresztül egy különleges ajánlatot kínálunk Nektek, értékes kozmetikusoknak 2023. 12. 08. – 12. 10.-ig.

Az Advent Hétvégénk keretében minden WIN UP LIFT termékre 30% kedvezményt biztosítunk. Ezt a lehetőséget kifejezetten Nektek szánjuk, hogy kényeztethessétek vendégeiteket egy kis extra ragyogással az ünnepek előtt és után.

A WIN UP LIFT – ráncok befagyasztása és az arc frissességének megőrzése. Ez az innovatív eljárás garantáltan lenyűgözi majd a vendégeiteket, és még tovább fokozza a kényeztetés élményét.

A WIN UP LIFT előnyei közé tartozik:

Ráncok Befagyasztása: Az eljárás segít csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat, így az arc friss és fiatalos marad.

Arcfiatalítás: A kezelés segíti a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzését, így a vendégeid bőre egészséges és sugárzó lesz.

Hidratálás: A WIN UP LIFT nemcsak a ráncok ellen harcol, hanem mélyen hidratálja is a bőrt, így a vendégeid az ünnepek alatt is ragyogni fognak.

Ezen a különleges hétvégén kiváló lehetőség nyílik arra, hogy megismertessétek a vendégeiteket a WIN UP LIFT előnyeivel, és élvezzétek a 30% kedvezményt. Töltsetek velünk együtt egy felejthetetlen Advent Hétvégét!