NEURO-SENSITIVE – “ÚJ ÉLET” AZ ÉRZÉKENY BŐR SZÁMÁRA

Kellemetlen tünet a feszülő, viszkető, csipkedő, égő érzés. Napjainkban az iparilag fejlett országokban a nők több mint 50%-a,  a férfiak közel 38%-a tapasztalja magán a érzékeny bőr érzetét (Mežnaršič Svoljšak, 2017). Az Afrodita Cosmetics nem csupán a tüneteket, hanem a kiváltó okokat is megcélozza. A Neuro-Sensitive termékcsalád, mely a neuro-kozmetológia tudományának fejlesztése, megnyugtatja az érzékeny bőrt, és magasabb érzékenységi küszöböt biztosít számára.

AZ ÉRZÉKENY BŐRÁPOLÁS TUDOMÁNYA

A Neuro-Sensitive az érzékeny bőrápolás tudománya, mely kiszélesíti a professzionális és általános kozmetológia határvonalait. A Neuro-Sensitive az első neuro-kozmetikai termékcsalád az Afrodita Professional termékskáláján, amely a bőr érzékenységének forrását célozza meg. A termékek hatását a biomimetikus pentapeptid váltja ki, amely jelentősen csökkenti a hiperaktív receptorok reakcióját a bőrben, stresszes helyzetekben: akár -80 %*.
Következmények:

  • csökken az irritáltság érzete (kellemetlen feszülő, viszkető, csipkedő, égő érzés) valamint
  • csökken a bőr érzékenysége: akár -26 %**.

*IN VITRO kutatásokkal igazolva
**IN VIVO tesztekkel igazolva, 31 önkéntes tesztalanyon, naponta 2x alkalmazva, 28 napon keresztül

EREDMÉNY:
Azonnal javuló komfortérzet, magasabb érzékenységi küszöb a túlzottan reaktív bőr esetében.

ILLAT & SZILIKON & SZÍNEZÉK & ALKOHOL NÉLKÜL

Az érzékeny bőr kezeléséhez, a termékekben a felhasznált összetevők mennyiségét tekintve a “kevesebb néha több” elvet vettük figyelembe. Minél kevesebb kémiai összetevő kerül a bőrre, annál kisebb az esélye, hogy érzékenység lépjen fel bármelyikkel szemben is. A termékek mentesek a fent említett potenciális irritáló összetevőktől: illatanyagoktól, szilikontól, színezékektől és alkoholtól. Így minimalizálva a bőr hiperérzékeny reakcióját.

DERMATOLÓGIAILAG TESZTELVE

A Neuro-Sensitive minden terméke átesett a dermatológiai tesztelésen. Még fontosabb, hogy bőrgyógyász felügyelete mellett a tesztek érzékeny, allergiás reakciókra rendkívül hajlamos bőrtípusokon is el lettek végezve. A független dermatológiai teszteredmények igazolják, hogy a termékek minimális irritáló potenciállal rendelkeznek, azaz, a bőr jól tolerálja ezeket a termékeket. A Neuro-Sensitive családot NON-IRRITATING, azaz NEM IRRITÁLÓ termékekként definiálhatjuk.

HIPOALLERGÉN FORMULA

A Neuro-Sensitive termékekben alkalmazott képletek bizonyítottan hipoallergének.  Ez azt jelenti, hogy „megfelelt“ osztályzatot kaptak a dermatológiai teszteken, illetve nem tartalmaznak egyetlen olyan összetevőt sem, amely tudományos értelemben és a tudomány mai állása szerint allergénnek van titulálva, míg a pH értékük megfelel a bőr természetes pH értékének (5.5 – 6)

A NEURO-KOZMETOLÓGIA MINT TUDOMÁNY

Az újonnan kifejlesztett Neuro-Sensitive család átlépi a klasszikus értelemben vett kozmetológiai bőrápolás határait. Ez egy új generációja a bőrápolásnak, amit neuro-kozmetológiának nevezünk, mely hatással van a bőr idegrendszerére, és belülről hatva, kifelé nyugtatja a bőrt. Nem csak az irritáció látható jeleit csökkenti, hanem a bőr érzékenységének forrását célozza meg. Továbbá az azonnali javulás növeli a bőr általános toleranciaképességét és minimalizálja a stresszre adott reakcióját.

BIOMIMETIKUS PENTAPEPTID

A Neuro-Sensitive termékekben a nyugtató hatást a biomimetikus (természetazonos) pentapeptid eredményezi, ami egy előrehaladott kutatásnak köszönhető neuro-kozmetikai összetevő, mely kitolja az érzékeny bőr kozmetikai kezelésének határait.

A biomimetikus pentapeptid leutánozza egy bőrszerű tengeri anemon (APHC1), azaz tengeri rózsa mérgében található különleges fehérje hatását. Ez a fehérje lecsökkenti az ún. TRPV1 fájdalom receptorok működését, ezáltal hihetetlen lehetőséget biztosít az érzékeny bőr megnyugtatására és a bőrirritáció csökkentésére.

Ugyanakkor ez a protein túl nagy és instabil molekula ahhoz, hogy bejusson az emberi bőrbe. Éppen ezért, a svájci Mibelle laboratórium, amely egyike a világ vezető kozmetikai hatóanyag fejlesztőinek, megalkotott egy, az eredetivel azonos hatású peptidet 5 aminosavból (pentapeptid-59). Ez a peptid kis puha shea vaj gömb kapszulákba zárva már könnyen és jól felszívódik a bőrbe.

További előny, hogy a peptid ilyen formában való alkalmazása nem akadályozza a fenntartható fejlődést – nem kell a tenger értékes élővilágát megbolygatni a hatóanyag kinyeréséhez (tengeri anemon).

Hatékony ANTI-AGEING HATÁS

A biomimetikus peptid nyugtató hatása mellett ki kell emelni anti-ageing hatását is. A megcélzott TRPV1 receptorok nem csak a bőrön jelentkező kellemetlen tünetekért felelősek, hanem fontos szerepük van az öregedési folyamatokban is. A TRPV1 receptorok gyakori túlműködése hatással van a photo-ageing folyamatokra is. Befolyásolja azoknak az enzimeknek az aktivitását, amelyek leginkább rombolják a kollagént. A pentapeptid-59 csökkenti ezen enzimek aktivitását, és segít megvédeni a bőrt a korai öregedéstől.

KIVÁLÓ AZ ÉRZÉKENY BŐR MINDEN TÍPUSÁRA
Száraz vagy zsíros bőrtípus, fiatal vagy érett bőr, férfi vagy nő bőre.  – teljesen mindegy, mert minden bőrtípus lehet érzékeny. Lehet ez az érzékenység alkalomszerű, vagy mindennapos, és jelenthet ez csekély diszkomfort érzést, de akár erős fájdalmat is. A Neuro-Sensitive termékek ideális alkalmazási lehetőséget biztosítanak minden érzékeny bőrtípus kezelésére, atopiás és allergiás bőrfelületen is.

A termékek alkalmazása különösen ajánlott minden olyan kozmetikai beavatkozás után, amelyek átmenetileg megnövelik a bőr érzékenységét: mikrodermabrázió, IPL kezelések, AHA savas hámlasztó eljárások, stb. Egyedül sérült bőrfelszínen nem ajánlott a termékek alkalmazása!

PROFESSZIONÁLIS ÉS OTTHONI ALKALMAZÁSRA EGYARÁNT AJÁNLOTT

TERMÉKEK

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook