WHY MASK C-Vitamin Bőrtónus kiegyenlítő Maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

2*6ml

Új energiával látja el a bőrt és kiegyenlíti annak tónusát.

Leírás

Új energiával látja el a bőrt és kiegyenlíti annak tónusát.

Új generációs C-vitaminnal: Ascorbyl Tetraisopalmitate 25-ször erősebb hatással, mint az általában a kozmetikumokba használt C-vitamin (L-aszkorbinsav).

Ideális a fáradtság jeleit mutató bőrre, és minden bőrtípusra, amelyeken pigmentfoltok is megjelennek.

0% paraffin, szilikon, alkohol és színezék

A rendkívül stabil C-vitamint és citromlevet tartalmazó maszk azonnal új energiával látja el a bőrt, és kiegyenlíti a bőrszínt. Leküzdi a fáradtság jeleit, halványítja a bőrt és friss, életteli megjelenést kölcsönöz neki.

Új generációs C-vitamin: Ascorbyl Tetraisopalmitate

(eredet: Japán)

Rendkívül stabil, olajban oldódó C-vitamin, nem okoz irritációt. Az általában a kozmetikumokban használt C-vitaminhoz (L-aszkorbinsav) képest 25-ször erősebb hatású. Erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik, serkenti a kollagéntermelést, csökkenti a pigmentáció okozta foltokat, valamint élénkíti és egyenletessé teszi a bőrszínt.

A gyakran használt L-aszkorbinsavhoz képest:

  • lényegesen stabilabb
  • (idővel nem oxidálódik – nem változtatja meg a színét és hatékony marad),
  • jobb perkután felszívódást mutat,
  • nem okoz irritációt és 25-ször alacsonyabb koncentráció mellett is jobb eredményeket biztosít.

Citromlé

Számos értékes vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, köztük A- és C-vitamint, bizonyos B-komplex vitaminokat, kalciumot, magnéziumot stb. Frissítő és élénkítő hatása van. Segít halványítani és kiegyenlíteni a bőrtónust, védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásától (öregedésgátló hatással).

Alkalmazd a maszkot a letisztítottt és tonizált bőrödön, hagyd hatni körülbelül 15 percig, majd öblítsd le. A maszk használatát heti 2-3 alkalommal javasoljuk.

A világosabb, egyenletesebb bőrtónus elérése és a pigment egyenetlenségek csökkentése érdekében javasoljuk a BEAUTY FILLER SHOTS MULTIACTIVE C10 Vitamin SUPER SHOT használatát.

InciLegfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook