WHY MASK C-Vitamin Bőrtónus kiegyenlítő Maszk

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

2*6ml

Új energiával látja el a bőrt és kiegyenlíti annak tónusát.

Leírás

Új energiával látja el a bőrt és kiegyenlíti annak tónusát.

Új generációs C-vitaminnal: Ascorbyl Tetraisopalmitate 25-ször erősebb hatással, mint az általában a kozmetikumokba használt C-vitamin (L-aszkorbinsav).

Ideális a fáradtság jeleit mutató bőrre, és minden bőrtípusra, amelyeken pigmentfoltok is megjelennek.

0% paraffin, szilikon, alkohol és színezék

A rendkívül stabil C-vitamint és citromlevet tartalmazó maszk azonnal új energiával látja el a bőrt, és kiegyenlíti a bőrszínt. Leküzdi a fáradtság jeleit, halványítja a bőrt és friss, életteli megjelenést kölcsönöz neki.

Új generációs C-vitamin: Ascorbyl Tetraisopalmitate

(eredet: Japán)

Rendkívül stabil, olajban oldódó C-vitamin, nem okoz irritációt. Az általában a kozmetikumokban használt C-vitaminhoz (L-aszkorbinsav) képest 25-ször erősebb hatású. Erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik, serkenti a kollagéntermelést, csökkenti a pigmentáció okozta foltokat, valamint élénkíti és egyenletessé teszi a bőrszínt.

A gyakran használt L-aszkorbinsavhoz képest:

  • lényegesen stabilabb
  • (idővel nem oxidálódik – nem változtatja meg a színét és hatékony marad),
  • jobb perkután felszívódást mutat,
  • nem okoz irritációt és 25-ször alacsonyabb koncentráció mellett is jobb eredményeket biztosít.

Citromlé

Számos értékes vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, köztük A- és C-vitamint, bizonyos B-komplex vitaminokat, kalciumot, magnéziumot stb. Frissítő és élénkítő hatása van. Segít halványítani és kiegyenlíteni a bőrtónust, védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásától (öregedésgátló hatással).

Alkalmazd a maszkot a letisztítottt és tonizált bőrödön, hagyd hatni körülbelül 15 percig, majd öblítsd le. A maszk használatát heti 2-3 alkalommal javasoljuk.

A világosabb, egyenletesebb bőrtónus elérése és a pigment egyenetlenségek csökkentése érdekében javasoljuk a BEAUTY FILLER SHOTS MULTIACTIVE C10 Vitamin SUPER SHOT használatát.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook