VITA DERMA Antistressz szérum

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

Hatóanyag

fitoamin biokomplexum, ginkgo extraktum, ginzeng extraktum, hyaluronsav, kakaó vaj

Leírás

„ENERGY BOOST“ képletével és az általa kiváltott hűtő hatásával, ill. aktív hatóanyagtartalmával, mindössze 3 perc alatt kellemes érzést biztosít bőre számára. Ellazít, optimális nedvességet, frissességet és fiatalos megjelenést biztosít. A szérum ellátja a bőrt a szükséges energiával, amely ellenállóvá teszi a külső és belső káros hatásokkal szemben.Használata: A szérum minden bőrtípus vitalizálására alkalmas, és kihagyhatatlan a fáradt, kiszáradt, öregedő bőrök kezelése során is. A szérumot a krém vagy maszk felvitele előtt masszírozd a bőrbe.

Inci

vkakavuščitijoinnegujejokožoizpostavljenosoncuzaradisvojstvenihlastnostipaohranjainpodaljšujezagorelostkožeterprispevaknjenemulepšemutenu;IZVLEČEKGINKAvsebuještevilneantioksidantekipreprečujejopoškodbecelickožezaradiškodljivihvplivovokolja;IZVLEČEKGINSENGAznižujestresspodbujaprekrvavitevkožeterizločanjenevarnihsnoviiztelesainkrepiobrambnofunkcijokožeizboljšakri.sAquaPentyleneGlycolCyclopentasiloxaneAloeBarbadensisLeafJuiceCetearylEthylhexanoatePolyacrylateCrosspolymer-6TheobromaCacaoSeedButterButyrospermumParkiiButterMenthylLactateDimethiconeCyclomethiconeSqualaneDimethiconolSimmondsiaChinensisSeedOilPrunusAmygdalusDulcisOilOenotheraBiennisOilPerseaGratissimaOilRosaCaninaFruitOilIsostearicAcidTocopherylAcetateRetinylPalmitateIsopropylMyristateCaprylic/CapricTriglycerideTocopherolSodiumHyaluronatePropyleneGlycolMimosaTenuifloraBarkExtractLeucineValineTyrosineArginineLysineGinkoBilobaLeafExtractGlucoseLacticAcidPanaxGinsengRootExtractRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilAcrylates/C10-C30AlkylAcrylateCrosspolymerPotassiumSorbateCitricAcidParfumSodiumBenzoateSodiumSulfitePhenoxyethanolPhenylethylAlcoholCeramide3DiazolidinylUreaMethylparabenEthylparabenPropylparabenHexylCinnamalBenzylSalicylateLimoneneLinalool


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook