SZŐLŐ Testápoló tej

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Hatóanyag

karitévaj, szőlőmag olaj

Leírás

A gazdagon táplálja és selymesen puhává varázsolja a bőrt. A szőlőmag olaj és a karitévaj a bőrt intenzíven táplálja. A kék szőlő lenyűgöző illatával és felejthetetlen ápolási élményt nyújt! Gyorsan felszívódik, és nem hagy kellemetlen zsíros foltot.

Inci

AquaCaprylic/CapricTriglycerideGlycerinLaurylGlucosidePolyglyceryl-2DipolyhydroxystearateButyrospermumParkiiButterStearylAlcoholCetylAlcoholDicaprylylEtherEthylhexylStearateVitisViniferaSeedOilTocopherylAcetateRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilSodiumPolyacrylateParfumDimethiconePhenoxyethanolMetylparabenEthylparabenBenzylBenzoate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook