SUN CARE Sensitive napozó krém F30

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

aloe vera, kalendula

Leírás

A SENSITIVE napozó krém magas szinten nyújt védelmet a káros UV sugarakkal szemben. Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik, a hozzá adott aloe vera gélnek és a bisabololnak köszönhetően pedig különösen érzékeny bőrre is alkalmazható.
Használat: Alkalmazzon elegendő mennyiségű (Kb 2 ml) terméket a napsütés előtt, és használja újra az eredeti védettségi szint fenntartása érdekében, különösen úszás, izzadás vagy törölközést követően. A termék alkalmazása után sem szabad közvetlen napfénynek kitenni a bőrt (11.00 és 15.00 óra között), mivel ez nagyon káros lehet az egészségre. Védje a babákat és a kisgyermekeket. Az ajánlott mennyiségnél kisebb adag használata jelentősen csökkenti a védelem szintjét.

Inci

AquaCetearylEthylhexanoateCaprylic/CapricTriglycerideCetearylIsononanoateOctocrylenePolysilicone-15ButylMethoxydibenzoylmethaneGlycerylStearatePhenylbenzimidazoleSulphonicAcidPotassiumCetylPhosphateCyclopentasiloxaneCetylAlcoholStearylAlcoholTocopherylAcetateDimethiconolAloeBarbadensisLeafJuiceCalendulaOfficinalisFlowerExtractBisabololXanthanGumGlycerinAcrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymerPhenoxyethanolEthylhexylglycerinPotassiumHydroxidePotassiumSorbateCitricAcidSodiumHydroxideSodiumBenzoateSodiumSulfiteParfumDisodiumEDTA


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook