SUN CARE Napolaj F6

Akció!
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

dióolaj, sárgarépa olaj

Leírás

Védi és ápolja a napozáshoz szokott bőrt. Védőréteget képezve a bőrön akadályozza meg a nedvesség elvesztését, megőrzi simaságát és hosszú barnaságot eredményez.
Használat: Alkalmazzon elegendő mennyiségű (kb. 30 ml) olajat napsütés előtt, és használja újra az eredeti védettségi szint fenntartása érdekében, különösen úszás, izzadás vagy törölközést követően. A termék alkalmazása után sem szabad közvetlen napfénynek kitenni a bőrt (11.00 és 15.00 óra között), mivel ez nagyon káros lehet az egészségre. Védje a babákat és a kisgyermekeket. Az ajánlott mennyiségnél kisebb adag használata jelentősen csökkenti a védelem szintjét.

Inci

IsopropylMyristateParaffinumLiquidumOctocryleneButylMethoxydibenzoylmethaneTocopherylAcetateHelianthusAnnuusSeedOilBeta-CaroteneDaucusCarotaSativaRootExtractGlycineSojaOilTocopherolBisabololJunglansRegiaOleaEuropaeaOilBis-EthylhexyloxyphenolMethoxyphenylTriazineTriticumVulgareGermOilPropyleneGlycolAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidBHTParfumPropylparaben


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook