SOS Tropical Spray szúnyog és rovarcsípés megelőzésére

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

120ml

Hatóanyag

citromfű-, citronella-, eukaliptusz, levendula- és rozmaring illóolaj

Leírás

A citronella-, citromfű-, eukaliptusz-, levendula- és rozmaring illóolajos permet frissíti, vitalizálja és kellemesen illatoztatja a bőrt, így visszaszorítva a szúnyogokat és más rovarokat.
Használat: Naponta többször permetezze be a testet felületét, elkerülve a szemmel való érintkezést.
Használat előtt rázza fel! Vigyázat! Gyúlékony!

Inci

AquaAlcoholDenat.Polysorbate20EucalyptusGlobulusLeafOilRosmarinusOfficinalisLeafOilMenthaArvensisLeafOilCymbopogonWinterianusHerbOilLavandulaAngustifoliaOilCymbopogonCitratusLeafOilMelaleucaAlternifoliaLeafOilAloeBarbadensisLeafJuiceHamamelisVirginianaLeafExtractPottasiumSorbateCitricAcidSodiumBenzoateSodiumSulfitePropyleneGlycolD-LimoneneLinaloolGeraniolCitronellolFarnesolEugenolCitralCinnamal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook