SHOWER MOMENTS Happy olajos tusoló gél

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

  • Bőrbarát pH
  • Szilikon Mentes
  • Vegan termék

Leírás

A nap “Boldog” pillanata! Az érzékiség, az energia és a vitalitás szinergiája egy bőrápoló termékben. Az olaj formulához hozzáadott narancs illóolaj melegséget hoz, javítja a hangulatot, és friss, kondicionált állapotúvá teszi a bőrt.

  • Bőrbarát pH
  • Szilikon Mentes
  • Vegan termék

 

Inci

AquaSodiumLaurethSulfateCoco-GlucosideCocamidopropylBetaineSodiumChlorideGlycerylOleateParfumCitrusAurantiumDulcisPeelOilPolyquaternium-10TocopherolHydrogenatedPalmGlyceridesCitrateLecithinAscorbylPalmitateStyrene/AcrylatesCopolymerCitricAcidSodiumHydroxideMethylisothiazolinoneMethylchloroisothiazolinoneD-LimoneneBenzylBenzoateBenzylSalicylateCI15985


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook