Sáfrány és Vanília Testápoló tej

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Paraben mentes

Leírás

Az édes vanília és a sáfrány aromás illatainak kombinált élménye! Ez a luxus formula, amely az Észak-Amerikából származó édes mandulaolajjal és Afrikából származó shea vajjal gazdagítva serkenti a bőr regenerálódását és biztosítja az alapvető hidratálást és ápolást. Gyorsan felszívódik, és nem hagy olajos maradványokat.

Inci

AquaGlycerylStearateGlycerinCetearylIsononanoateHexyldecanolHexyldecylLaurateCeteareth-12ButyrospermumParkiiButterHelianthusAnnuusSeedOilCeteareth-20PrunusAmygdalusDulcisOilStearylAlcoholCetylAlcoholRicinusCommunisSeedOilHydrogenatedCastorOilCoperniciaCeriferaCeraCeraAlbaParfumDimethiconeCarbomerSodiumHydroxidePropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateCitricAcidEthylhexylglycerinPhenoxyethanolBenzylSalicylateGeraniolHexylCinnamal


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook