PURE GOLD 24Ka DIVINE – Több, mint 50 aktív hatóanyag..

Az igazi szépség kortalan.

Az arany a glamour, a különlegesség és a presztízs és gazdagság szimbóluma, amely a PURE GOLD 24 Ka Divine ápoló kozmetikumokban is hódít a maga legtisztább formájában. A bársonyos textúrával rendelkező termékek tiszta arany szemcsékkel, szója izoflavinnal és dermo – kozmetikai összetevők magas koncentrációjával, szebbé varázsolják a bőr tónusát, illetve erőteljesen csökkentik a ráncok mennyiségét és mélységét.


PURE GOLD 24 Ka Divine – Fényűző hatású Lifting szérum 

 • normáltól – száraz bőrtípusra
 • tiszta aranyszemcsék
 • három biomimetikus peptid komplexum
 • atelokollagén
 • ápoló olaj

+ több mint 50 különlegesen összeválogatott aktív, a bőr megfelelő működését támogató, hidratáló és ápoló hatóanyag, amelyeket 50 éves fennállásuk alatt, mint a leghatékonyabb összetevőket ismerhettük meg.

Fényűző hatással bíró LIFTING SZÉRUM normáltól – száraz bőrtípusra rendkívül finom, bársonyos textúrával, egyedülálló formulával az azonnali és hosszantartó liftinghatás elérése érdekében! A különleges és hatékony aktív anti-age összetevőinek köszönhetően:

 • a bőrben hosszantartó és megfelelő sejtműködést biztosít, amely megfiatalodott bőr képében tükröződik vissza (biomimetikus peptidek és izoflavonok)1,2;
 • azonnali4 és hosszantartó3 hatással tölti fel a ráncok helyét (bioaktív peptid komplexum és tengeri kollagén);
 • optimális szinten tartja a bőr hidratáltságát, amely egész nap kitart (hidratáló molekuláris háló technológia) 5;
 • egészséges fénylő hatást biztosít az újjászületett bőr számára (arany).

1 in vivo klinikai tesztek 20 önkéntes alanyon, 28 napon keresztül, napi kétszer alkalmazva;
2 in vivo klinikai tesztek 28 önkéntes alanyon, 2 hónapon keresztül, napi kétszer alkalmazva;
3 in vivo klinikai tesztek 24 önkéntes alanyon, 2 hónapon keresztül, napi kétszer alkalmazva;
4
  in vivo klinikai tesztek és elvégzett mérések 15 önkéntes alanyon, 1 órával a felvitel előtt és után;
5 
in vivo klinikai tesztek 22 önkéntes alanyon, egy alkalom után.

EREDMÉNYEK: szemmel láthatóan jelentősen fiatalosabb bőr, 5,5 évvel fiatalabb papilláris dermisz, a ráncok mennyiségének csökkenése a homlokon, szem környékén és a nyaki részen, az aktív hatóanyagok egyszerű és kiváló szinergikus hatásának köszönhetően!

Alkalmazása: Az alaposan és többszörösen tonizált arc, nyak és dekoltázs bőrfelszínére vidd fel a szérumot, majd szükség szerint használj további bőrápoló készítményt (pl. krémet).
A még kellemesebb hatás érdekében javasoljuk, hogy a tenyeredben a szérumhoz adj hozzá 3-5 csepp PURE GOLD Divine szépségolajat.


PURE GOLD 24 Ka Divine – Fényűző hatással bíró Szépségolaj 5 ml 

 • száraz bőrre
 • tiszta arany szemcsék
 • 100% hidegen préselt fehér tajtékvirág szűz olaja

+ több mint 50 különlegesen összeválogatott aktív, a bőr megfelelő működését támogató, hidratáló és ápoló hatóanyag, amelyeket 50 éves fennállásuk alatt, mint a leghatékonyabb összetevőket ismerhettük meg.

Fényűző hatással bíró szépségolaj, arany szemcsékkel – a szépségápolás tökéletes harmóniáját biztosítja a hidegen préselt fehér tajtékvirág szűz olaja, valamint a tiszta arany szemcsék kombinációja. A természetes antioxidánsok magas koncentrációja a bőr felületén védő barrier réteget hoz létre, amely gátolja a bőr túlzott vízveszteségét.

EREDMÉNYEK: megújult, puhább, feszesebb és az arany szemcséktől fényesebb bőr!

Alkalmazása:

 • 3-5 csepp PURE GOLD Divine szépségolajat a tenyeredben keverj el a PURE GOLD Divine lifting szérummal (vagy más, a bőr típusának megfelelő termékkel), majd vidd fel az arc, nyak és dekoltázs bőrfelszínére.
 • A PURE GOLD Divine szépségolajat alkalmazd más bőrápoló készítmények (pl. krém) után; különösen javasoljuk a PURE GOLD Divine lifting szérum után alkalmazni.

 „1970 – ben szerelmes lettem. Szerelmes a kozmetikába, a bőrápolásba. Az életemet hatékony és minőségi kozmetikumok fejlesztésére tettem fel. Olyan kozmetikumokra, amelyekkel immár ötven éve inspiráljuk a felhasználóinkat, szerte a világban. A fényűző hatású LIFTING SZÉRUM maga a tökéletesség: összekapcsolódnak benne a legjobb aktív hatóanyagok, a legújabb kutatási eredmények és munkatársaim kreativitása. A fényűző hatással bíró szépségolaj, tökéletes harmóniája a hidegen sajtolt tajtékvirág szűz olajának és tiszta arany szemcséknek. amely a száraz bőrtípus egyik legjobb ápoló készítménye. Válaszd a bőröd számára legjobb megoldást és nem fogsz benne csalódni”

Danica Zorin Mijošek, a Kozmetika Afrodita alapítója

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook