PURE GOLD 24Ka DIVINE – Több, mint 50 aktív hatóanyag..

Az igazi szépség kortalan.

Az arany a glamour, a különlegesség és a presztízs és gazdagság szimbóluma, amely a PURE GOLD 24 Ka Divine ápoló kozmetikumokban is hódít a maga legtisztább formájában. A bársonyos textúrával rendelkező termékek tiszta arany szemcsékkel, szója izoflavinnal és dermo – kozmetikai összetevők magas koncentrációjával, szebbé varázsolják a bőr tónusát, illetve erőteljesen csökkentik a ráncok mennyiségét és mélységét.


PURE GOLD 24 Ka Divine – Fényűző hatású Lifting szérum 

 • normáltól – száraz bőrtípusra
 • tiszta aranyszemcsék
 • három biomimetikus peptid komplexum
 • atelokollagén
 • ápoló olaj

+ több mint 50 különlegesen összeválogatott aktív, a bőr megfelelő működését támogató, hidratáló és ápoló hatóanyag, amelyeket 50 éves fennállásuk alatt, mint a leghatékonyabb összetevőket ismerhettük meg.

Fényűző hatással bíró LIFTING SZÉRUM normáltól – száraz bőrtípusra rendkívül finom, bársonyos textúrával, egyedülálló formulával az azonnali és hosszantartó liftinghatás elérése érdekében! A különleges és hatékony aktív anti-age összetevőinek köszönhetően:

 • a bőrben hosszantartó és megfelelő sejtműködést biztosít, amely megfiatalodott bőr képében tükröződik vissza (biomimetikus peptidek és izoflavonok)1,2;
 • azonnali4 és hosszantartó3 hatással tölti fel a ráncok helyét (bioaktív peptid komplexum és tengeri kollagén);
 • optimális szinten tartja a bőr hidratáltságát, amely egész nap kitart (hidratáló molekuláris háló technológia) 5;
 • egészséges fénylő hatást biztosít az újjászületett bőr számára (arany).

1 in vivo klinikai tesztek 20 önkéntes alanyon, 28 napon keresztül, napi kétszer alkalmazva;
2 in vivo klinikai tesztek 28 önkéntes alanyon, 2 hónapon keresztül, napi kétszer alkalmazva;
3 in vivo klinikai tesztek 24 önkéntes alanyon, 2 hónapon keresztül, napi kétszer alkalmazva;
4
  in vivo klinikai tesztek és elvégzett mérések 15 önkéntes alanyon, 1 órával a felvitel előtt és után;
5 
in vivo klinikai tesztek 22 önkéntes alanyon, egy alkalom után.

EREDMÉNYEK: szemmel láthatóan jelentősen fiatalosabb bőr, 5,5 évvel fiatalabb papilláris dermisz, a ráncok mennyiségének csökkenése a homlokon, szem környékén és a nyaki részen, az aktív hatóanyagok egyszerű és kiváló szinergikus hatásának köszönhetően!

Alkalmazása: Az alaposan és többszörösen tonizált arc, nyak és dekoltázs bőrfelszínére vidd fel a szérumot, majd szükség szerint használj további bőrápoló készítményt (pl. krémet).
A még kellemesebb hatás érdekében javasoljuk, hogy a tenyeredben a szérumhoz adj hozzá 3-5 csepp PURE GOLD Divine szépségolajat.


PURE GOLD 24 Ka Divine – Fényűző hatással bíró Szépségolaj 5 ml 

 • száraz bőrre
 • tiszta arany szemcsék
 • 100% hidegen préselt fehér tajtékvirág szűz olaja

+ több mint 50 különlegesen összeválogatott aktív, a bőr megfelelő működését támogató, hidratáló és ápoló hatóanyag, amelyeket 50 éves fennállásuk alatt, mint a leghatékonyabb összetevőket ismerhettük meg.

Fényűző hatással bíró szépségolaj, arany szemcsékkel – a szépségápolás tökéletes harmóniáját biztosítja a hidegen préselt fehér tajtékvirág szűz olaja, valamint a tiszta arany szemcsék kombinációja. A természetes antioxidánsok magas koncentrációja a bőr felületén védő barrier réteget hoz létre, amely gátolja a bőr túlzott vízveszteségét.

EREDMÉNYEK: megújult, puhább, feszesebb és az arany szemcséktől fényesebb bőr!

Alkalmazása:

 • 3-5 csepp PURE GOLD Divine szépségolajat a tenyeredben keverj el a PURE GOLD Divine lifting szérummal (vagy más, a bőr típusának megfelelő termékkel), majd vidd fel az arc, nyak és dekoltázs bőrfelszínére.
 • A PURE GOLD Divine szépségolajat alkalmazd más bőrápoló készítmények (pl. krém) után; különösen javasoljuk a PURE GOLD Divine lifting szérum után alkalmazni.

 „1970 – ben szerelmes lettem. Szerelmes a kozmetikába, a bőrápolásba. Az életemet hatékony és minőségi kozmetikumok fejlesztésére tettem fel. Olyan kozmetikumokra, amelyekkel immár ötven éve inspiráljuk a felhasználóinkat, szerte a világban. A fényűző hatású LIFTING SZÉRUM maga a tökéletesség: összekapcsolódnak benne a legjobb aktív hatóanyagok, a legújabb kutatási eredmények és munkatársaim kreativitása. A fényűző hatással bíró szépségolaj, tökéletes harmóniája a hidegen sajtolt tajtékvirág szűz olajának és tiszta arany szemcséknek. amely a száraz bőrtípus egyik legjobb ápoló készítménye. Válaszd a bőröd számára legjobb megoldást és nem fogsz benne csalódni”

Danica Zorin Mijošek, a Kozmetika Afrodita alapítója

Legfrissebb hírek

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook