PEEL OFF Lehúzható maszk – Szőlőmagkivonatos min. 5 kezelésre

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150g

Hatóanyag

diatomaföld, fehér- és vörös agyag, szőlőmag olaj

Leírás

Kellemesen nyugtatja az érzékeny bőrt, ugyanakkor a vérkeringés serkentésével a fáradt bőrtípust új energiával látja el. Megnyugtatja az érzékeny bőrt, míg a fáradtat revitalizálja.
Használata: A maszkot lehetőség szerint hetente kétszer alkalmazza, amennyiben gyors és látványos eredményre törekszik, vagy ha a bőr folyamatos stressznek ill. külső káros hatásoknak van kitéve. A szemeket védje le vattakorongokkal. Keverje ki a port a bőrtípusnak megfelelő tonikkal (hyaluron, kamilla, A-vitamin) míg egy homogén keveréket nem kap. Hagyja hatni 20 percig, majd húzza le és a maradékot tonikkal átitatott vattakoronggal távolítsa el.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook