NATURAL VANÍLIA Testápoló Tej

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

  • Bőrbarát pH
  • Paraffin Mentes termék
  • Vanília extraktum

Leírás

A Madagaszkár vidékéről származó természetes vanília kivonatot tartalmaz, mely mandula olajjal és természetes kókusz olajjal védi, miközben a shea vajjal regenerálja a bőrt.

  • Bőrbarát pH
  • Paraffin Mentes termék

Inci

AquaGlycerylStearateGlycerinCetearylIsononanoateCeteareth-12Ceteareth-20ButyrospermumParkiiButterHelianthusAnnuusSeedOilCocosNuciferaOilPrunusAmygdalusDulcisOilHexyldecanolHexyldecylLaurateCetylAlcoholStearylAlcoholParfumRicinusCommunisSeedOilHydrogenatedCastorOilCoperniciaCeriferaCeraCeraAlbaTriethylCitrateVanillaPlanifoliaFruitExtractDimethiconeCarbomerSodiumHydroxidePropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateCitricAcidEthylhexylglycerinPhenoxyethanolBenzylBenzoateCoumarinHexylCinnamalLinaloolGeraniolBenzylSalicylate


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook