Méz és Fahéj Krémtusfürdő

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Paraben mentes

Leírás

Fűszerezd a bőrápoló rituálékat tápláló mézzel és a  Sri Lanka-ról származó fűszeres fahéjjal, mely gazdagan ápolja a bőrt, miközben serkenti a vérkeringést. Az olajos formula védelmet nyújt a bőröd kiszáradása ellen, miközben puhává varázsolja.

Inci

AquaSodiumLaurethSulfateCoco-GlucosideCocamidopropylBetaineGlycerylOleateParfumPolyquaternium-10SodiumChlorideMelCinnamomumZeylanicumBarkOilTocopherolHydrogenatedPalmGlyceridesCitrateLecithinAscorbylPalmitateStyrene/AcrylatesCopolymerCitricAcidSodiumHydroxideMethylisothiazolinoneMethylchloroisothiazolinoneCoumarinHexylCinnamalLinaloolGeraniolBenzylSalicylateCI47005CI14720CI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook