MEN 3 az 1-ben After shave balzsam

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

liposzóma, niacin (B3-vitamin)

Leírás

Ideális bőrápolás borotválkozás után. Azonnal hidratálja a bőrt, ugyanakkor nyugtatja, gyengéden fertőtleníti és visszaadja természetes színét. A balzsam tartalmaz niacint – B3 vitamint – ami csökkenti a borotválkozás által okozott aknék kialakulását. Könnyű textúrájú, könnyedén felszívódik, nem hagy maga után zsíros foltot és nem tömíti el a pórusokat.
Használat: Az optimális eredmény elérése érdekében használja minden borotválkozás után.

Inci

AquaPentyleneGlycolAlcoholDenat.CetearylEthylhexanoateMaltitolButyleneGlycolDipropyleneGlycolGlycerinHydrogenatedLecithinSerineAlanineTocopherylAcetateCholesterolRetinylPalmitateBeta-GlucanPEG-40HydrogenatedCastorOilNiacinamideParfumBisabololCarnosinePropyleneGlycolHamamelisVirginianaLeafExtractEthoxydiglycolAlthaeaOfficinalisRootExtractGlucoseLacticAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbateCaramelCitricAcidBenzoicAcidCaprylic/CapricTriglycerideTocopherolCarbomerDimethiconeSodiumHydroxideDisodiumEDTALimoneneLinaloolButylphenylMethylpropionalAlpha-IsomethylIononeCitralCitronellolGeraniolCoumarin


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook