MEN 24h Anti-age arckrém

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

50ml

Hatóanyag

jojoba olaj, liposzóma

Leírás

Egész napra biztosítja a bőr nedvesség tartalmát. Pótolja a lipideket borotválkozás után. A bőrön védő réteget képez, amely megakadályozza a bőr korai öregedését és a ráncok kialakulását. A bőr simábbá, feszesebbé és rugalmasabbá válik. A krém könnyen felszívódik, és nem hagy zsíros foltot a bőrön és nem tömíti el a pórusokat.
Használat: Az optimális eredmény elérése érdekében használja minden reggel és este.

Inci

AquaCetearylEthylhexanoatePentyleneGlycolTriisononanoinGlycerylStearateCitrateGlycerylStearateMaltitolButyleneGlycolDipropyleneGlycolGlycerinHydrogenatedLecithinSerineAlanineTocopherylAcetateCholesterolRetinylPalmitateStearylAlcoholBeta-GlucanSimmondsiaChinensisOilSodiumDihydroxycetylPhosphateDimethiconeCaprylic/CapricTriglycerideButyrospermumParkiiButterBisabololCarnosinePropyleneGlycolHamamelisVirginianaLeafExtractGinkgoBilobaLeafExtractGlucoseLacticAcidSodiumBenzoatePotassiumSorbateCitricAcidBenzoicAcidSodiumHydroxideDisodiumEDTACarbomerParfumTocopherolLimoneneLinaloolButylphenylMethylpropionalAlpha-IsomethylIononeCitralCitronellolGeraniolCoumarin


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook