HYDRA PATCH H2O Szemránckrém

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

15ml

Hatóanyag

csipkebogyó olaj, PatcH2O

Leírás

Kipihent megjelenés sötét karikák nélkül! A PatcH2O technológia azonnali és tartós hidratálást biztosít a szem körüli érzékeny bőrnek. A trombita fa és a szúrós csodabogyó kivonatokkal segít csökkenteni a sötét karikákat és a szem alatti ödémákat. Lassítja a korai bőröregedést, ránctalanítja, és megakadályozza az új ráncok kialakulását a szem körül. Használat: Az ujjbegyek segítségével kis mennyiségű krémet vigyél fel a letisztított és tonizált szemkörnyékre minden reggel és este gyengéd körkörös mozdulatokkal. Az optimális eredmény érdekében, a HYDRA PATCH ampullákkal kiegészítve használd a kozmetikumot.

Inci

AquaPentyleneGlycolMacadamiaTernifoliaSeedOilOleylErucateDicaprylylEtherCetearylAlcoholArachidylAlcoholTheobromaCacaoSeedButterTocopherylAcetateRosaCaninaFruitOilAloeBarbadensisLeafJuiceBeta-GlucanGlycerinCecropiaObtusaBarkExtractCentellaAsiaticaExtractPropyleneGlycolRuscusAculeatusRootExtractRosmarinusOfficinalisLeafExtractBrassicaCampestrisSeedOilMaltodextrinTrehaloseUreaSerineAlginSodiumHyaluronatePullulanCetearylGlucosideBehenylAlcoholArachidylGlucosideGlucoseParfum1Hexanediol2HexanediolCaprylylGlycolGlycerylPolyacrylateDisodiumPhosphatePottasiumPhosphateAcrylates/C10-30AlkylAcrylateCrosspolymerSilicaPotassiumSorbateCitricAcidSodiumBenzoateSodiumSulfiteSodiumHydroxide


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook