HYDRA PATCH H2O HYDRABOOST Szérum

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

30ml

Hatóanyag

jojoba olaj, panthenol (B5-vitamin), PatcH2O

Leírás

Elsősegély a fáradt és dehidratált bőrnek a PatcH2O technológiának köszönhetően! Azonnali és tartós hidratálást biztosít (48 óra), helyreállítva a bőr vitalitását, egészséges, friss és fiatalos megjelenését. Aktívan védi a sejteket a szennyeződéstől, stimulálja a természetes regenerációs folyamatait és lelassítja a korai bőröregedést. A tág pórusok kitisztulnak, és kiváló alapot nyújt minden bőrápoló krém alá. Önmagában krémként is használható zsíros bőrre.Használat: Minden reggel és este alkalmazd a szérumot a letisztított és tonizált bőrre. Az optimális eredmények elérése érdekében kombináld a szérumot a HYDRA PATCH ampullákkal. A tisztításhoz a Clean Up és a Clean Phase kozmetikumokat javasoljuk.

Inci

AquaPentyleneGlycolDicaprylylEtherDicaprylylCarbonateGlycerinArachidylAlcoholCetearylEthylhexanoateBehenylAlcoholAloeBarbadensisLeafJuicePanthenolBeta-GlucanSimmondsiaChinensisSeedOilPectinTrehaloseUreaSerineAlginSodiumHyaluronatePullulanArachidylGlucosideGlucoseXanthanGumParfumGlycerylPolyacrylateCaprylylGlycolDisodiumPhosphatePotassiumPhosphate12-HexanediolPotassiumSorbateCitricAcidSodiumBenzoateSodiumSulfite


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook