Safe Laser Tanfolyam

Az AFRODITA & SAFE LASER BEMUTATJÁK NEKED

MÁR NEM CSAK A LUKE-NAK ÉS DARTH VADER-NEK A „CSILLAGOK HÁBORÚJÁBÓL” LEHET LÉZERKARDJA! A NEM OLY TÁVOLI MÚLTBÓL INDULVA MEGÉRKEZETT HOZZÁNK IS A LÉZER EGY ÚJABB GENERÁCIÓJA, AMELLYEL MÁR NEM (SZÉT)VÁGNI TUDJUK EGYMÁST, HANEM HUMÁNUS CÉLOKRA TUDOD TE IS ALKALMAZNI! PL. BŐRPROBLÉMÁK ÉS EGÉSZSÉGÜGYI GONDOK KEZELÉSÉRE, ENYHÍTÉSÉRE!

Szeretnél az elsők között lenni, aki kezeléseiben alkalmazza?

Innovatív kozmetikus vagy, aki az elsők között csap le a lehetőségekre?  Szeretnél még több vendéget és ez által még több pénzt keresni?
Ha mindenre igen a válasz, akkor LEGYEN NEKED IS EGY IGAZI, SAJÁT LÉZERED (KARDOD)!

SAFE LASER VILÁGÚJDONSÁG, ÚJ ESZKÖZ ÉS HATÉKONY MEGOLDÁS ORVOSI, KOZMETIKAI ÉS OTTHONI HASZNÁLATRA

A Safe Laser (biztonságos lézer) technológia lényege, hogy a lézer veszélyes fénysugarát oly módon alakítja át, hogy az a szemre teljesen veszélytelenné válik. Ennek az egyedülálló optikai elrendezésének köszönhetően a Safe Laser az egyetlen nagy teljesítményű „lágy-lézer” készülék család, mely bárki által otthon is biztonságosan használható!

SAFE LASER & GÉL & AFRODITA COSMETICS EGYÜTTES HATÁSA SZEBBÉ TESZI A BŐRT!

A Safe Laser készülék a hozzá kifejlesztett GÉL-el és az AFRODITA PROFESSIONAL termékeivel együtt alkalmazva egyedülálló bőrmegújító és fiatalító hatást érhetsz el.
HOGYAN HAT A SAFE LASER A BŐRRE?
Tanuld meg 4 kiemelt kozmetikai probléma kezelését – anti-age, pigment, rozacea, acne, hámsérülések, stb.
SAFE LASERREL KEZELHETŐ BETEGSÉGEK?
Segíts magadon, rokonaidon, ismerőseiden: mozgásszervi, fogászati problémák, fülgyulladás, sportsérülések…
NEM CSAK A BETEGSÉGEK TÜNETEIT ENYHÍTI, HANEM SOK ESETBEN AZ OKOT IS MEGSZÜNTETI.

 

HA VÁLASZOKAT VÁRSZ és TANULNI AKARSZ, AKKOR GYERE EL AZ
ELSŐ AFRODITA & SAFE LASER KÉPZÉSRE!

Időpont:

2019. Szeptember 21. szombat 10.00. – 17.00. óráig

HELYSZÍN:

Hegyvidéki Kulturális Szalon, Budapest, 1128, Törpe utca 2.

ELŐADÓK & ELŐADÁSOK:

10.00. –  11.30.  RÓZSA TAMÁS, villamosmérnök, Safe Laser ügyvezető – Safe Laser kozmetikai alkalmazása – Forradalmi új módszer a bőrápolásban, Miért gyógyít a lézer? (hatásmechanizmus, fizikai-biológiai alapok), Lézer egyéb orvosi alkalmazásai.

12.00. – 13.30.  DR. LÁDI SZABOLCS, kutatóorvosBőrmegújítás új technológiája – SAFE LASER GÉL

14.00. – 17. 00. KOVÁCS ADRIENN, Afrodita Cosmetics szakmai vezető, oktató kozmetikus.
A SAFE LASER GYAKORLATI ALKALMAZÁSA A KOZMETIKÁBAN, kiemelten a 4 leggyakoribb bőrproblémára: Acne, Anti –age, Rozacea, Pigment foltok.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

25.000.- Ft, amelyből 20.000.- Ft levásárolható Safe Laser-re vagy meghatározott Afrodita termékcsaládokra (Perfect Code, 3Peptides, Neuro Sensitive, Brilliant, Pure Gold, Win Up-Lift, Pure Oxygen, Peel Re-New, Acne, Safe Laser Gél) + Safe Laser Gél, amennyiben a rendelés összege eléri az 50.000.- Ft értéket. A felsorolt családokból, termékekből bármilyen kombinációban rendelhetsz, nem kell komplett termékcsaládot vásárolnod!

A TANFOLYAM RÉSZVÉTELI DÍJÁT BEFIZETHETED:

  • személyesen a központunkban,
  • a 10200885-32677692 számlaszámra banki átutalással az Apollos Bt. részére, a megjegyzés rovatba írd be a „Neved – SAFE LASER TANFOLYAM”,
  • a Területi képviselődnél.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A SAFE LASERRŐL

 

Safe Laser Tanfolyam

Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook