Fedezd fel a szépség titkait az Afrodita Beauty Akadémián!

Merülj el a kozmetikai csodák világában, Szlovénia szívében! Szépülni, tanulni és felfedezni egy hosszú hétvégén?
Az Afrodita Beauty Akadémia mindezt egyetlen csomagban kínálja neked, kozmetikusnak, közvetlenül a kozmetikai finomságok és természetes hatóanyagok földjén, Szlovéniában. Ha te is szeretnél a modern kozmetika legújabb trendjeivel és Afrodita különleges kezeléseivel ismerkedni, akkor ott a helyed!

Miért érdemes kozmetikusként eljönnöd?

Egyedülálló lehetőség vár rád, hogy betekintést nyerj a kozmetikai világ legújabb trendjeibe és technikáiba. Az AFRODITA BEAUTY AKADÉMIA nem csak elméleti tudást, hanem gyakorlati tapasztalatot is kínál:
Exkluzív képzés: C-Vitamin Expert, Cellulit kezelések.
Prémium szolgáltatások: 180 EUR értékű Afrodita termékek, luxus szállás a GRAND HOTEL ROGAŠKA****-ban, teljes ellátás, borkóstoló és városnézés.
Különleges Programok: Csokoládé Manufaktúra látogatás, Szarvas Gerinc kirándulás, és exkluzív shopping lehetőség közvetlenül a gyárnál.
Miért éri meg?
Ár-érték Arány: Az Akadémia összértéke 900 EUR. Ezzel szemben, neked csak 350 EUR + buszköltség a befektetésed, ami egyedülálló lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre és a kikapcsolódásra, nem beszélve arról, hogy még árut is kapsz 180 euró értékben, így a komplett 4 napos móka 170 euró+ utiköltség! Tiszta matek, hogy cirka 90 ezer Ft-ért még itthon se mész el 2 napra egy ilyen exkluzív hétvégére ennyi programmal, nemhogy 4 napra külföldre!

Csatlakozz hozzánk erre az "életre szóló" élményre

Csütörtöki program: 
Regisztráció: 08:30-tól; Indulás: 09 órakor
Helyszín: XII. kerület Budapesti Kongresszusi Központ, Jagelló úti parkolójából.
Érkezés (Rogaška Sl.): 15 óra körül érkezés Rogaška Slatina-ba (ejtsd: Rogaska Szlatina).
Szállásfoglalás GRAND HOTEL ROGASKA****-ban, szabad program, wellness.
19:00 órakor vacsora a szállodában.

Pénteki program:
Reggeli: 8:00 – 8:30
Egész napos AKADÉMIA. Gyárlátogatás és OKTATÁS 9:00-tól kb.17 óráig (közben ebéd a gyárban)
17:00 -18:00 AFRODITA BEAUTY CENTER megtekintése, igény esetén városnézés.
19:00 órakor vacsora a szállodában.

Szombati program:
Reggeli: 8:00 – 9:00
9:30 – 11:30 óráig SHOPPING a gyárban, ahol az Afrodita  Cosmetics minden termékét megnézheted, felfedezheted, és nagy részét extra kedvezménnyel megveheted (Kp. EUR és bankkártyás fizetésre is van mód)!
Kb. 11.30 – 14:30 Kirándulás a közeli Csokoládé Manufaktúrába és „Jelenov Greben” azaz Szarvas Gerinc-re (Podčetrtek)
Kb. 15:00 -17:00 szabad program
Kb.17:30 órától BORKOSTOLÓ a Mijošek borászatban – ahol kiváló, díjazott Szlovén borokat tudsz vásárolni és meglepni vele otthon a párodat, ismerősödet..
Vacsora: 19:30 órakor a Restavracija Sonce étteremben, szórakozás, tombola

Vasárnapi program:
Reggeli: 8:00 – 9:30
Indulás Budapestre. Érkezés a délutáni órákban (várhatóan 16:00 óra)

A PROGRAMLEÍRÁS TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Az esetleges programváltoztatás jogát fenntartjuk!

ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI Akadémia

Nap
Óra
Perc
Másodperc
Az akciós ajánlat sajnos már lejárt!

Rogaška Slatina gyógyvizeivel és elegáns szállodáival már évszázadok óta a pihenés és megújulás szigete. A kristálytiszta források és a természetes szépség oázisa, ahol a testi-lelki harmónia tökéletes egyensúlyban van.

AFRODITA BEAUTY CENTER Rogaska Slatina szívében, egy olyan hely, ahol az idő megáll, és ahol minden a pihenésről és a kényeztetésről szól. Legyen szó egy frissítő arcápolásról vagy egy relaxáló masszázsról, az Afrodita szakértő kezei alatt újjászületik.

GRAND HOTEL ROGAŠKA**** magában hordozza a múlt századok eleganciáját és a modern kényelem minden elemét.  A szobák pompás berendezése, a kulináris élvezetek, a wellness részleg és a lélegzetelállító környezet minden vendég számára  élményt nyújt

Mijošek borászat híres a kiváló minőségű borok előállításáról. Itt a hagyományos szőlőművelési módszerek és a modern technológia keveredik, hogy minden cseppben a legfinomabb ízek jelenjenek meg.  Megízlelhetjük a régió ízeit.

Csokoládé Manufaktúra Olimje egy csodaország a csokoládé szerelmesei számára. Itt a legfinomabb kézműves csokoládék készülnek, melyek az ízlelőbimbókat egyedülálló ízutazásra invitálják.  

Jelenov Greben, azaz Szarvas Gerinc (Podčetrtek) egy varázslatos hely, ahol a természet és a történelem találkozik. Ez a csodálatos vidék nem csupán lenyűgöző látványosságokkal büszkélkedhet, hanem egyedi gasztronómiai élményekkel is várja a látogatókat.

Kinek javasoljuk az utat?
Minden olyan kozmetikusnak, aki szeretne negyed áron egy exkluzív 4 napos hosszú hétvégén részt venni, akár Afroditával dolgozik, akár nem. Csatlakozz hozzánk és változtass az életeden ma!

Jelentkezési lap

Előző
Következő

Gyakori kérdések és válaszok! Minden, amit tudnod kell az Afrodita Beauty Akadémiáról!

Ki jelentkezhet az Afrodita Beauty Akadémiára?
Bárki, aki érdeklődik a kozmetikai világ iránt, különösen kozmetikusok és szépségipari szakemberek.
Szükséges-e előzetes tudás vagy tapasztalat?
Nem szükséges előzetes tapasztalat, az Akadémia minden szintű résztvevő számára elérhető, kezdőktől a haladókig.
Milyen nyelven zajlanak a képzések?
A képzések alapértelmezés szerint magyar nyelven zajlanak.
“Nincs időm többnapos utazásra.”
Szervezz előre! Egy jól megtervezett tanulmányút nemcsak fejleszti a szakmai tudásodat, hanem frissíti is az energiáidat. Ezt az időt tekintsd befektetésnek a jövődbe.
“Túl drága számomra.”
Gondold át, mint egy hosszú távú befektetést a karrieredbe. Az ár nem csak a tanulmányi díjat, hanem számos extra élményt és szolgáltatást is tartalmaz, amelyek hozzáadott értéket jelentenek.
“Nincs időm.”
Az időbeosztás kulcsfontosságú. Próbáld meg előre tervezni a munkádat és vendégeidet úgy, hogy szabadíts fel időt az utazásra. Egy rövid szakmai szünet nemcsak új ismereteket hoz, hanem frissíti is az energiáidat, ami hosszú távon javítja a munkád hatékonyságát, a vendégeid oda lesznek.
“Nem látom az azonnali hasznát.”
A külföldi tanulmányút hosszú távú befektetés a tudásodba, ami elősegíti szakmai fejlődésedet és növeli versenyképességedet a piacon. Az újonnan szerzett ismeretek és technikák alkalmazása növelheti a klienseid elégedettségét és hűségét.
“Félek, hogy az ott tanultakat nem tudom itthon alkalmazni.”
Sok külföldön szerzett tudás és technika könnyen integrálható a hazai gyakorlatba. Ráadásul, ezek az új módszerek különlegessé tehetik szolgáltatásaidat, megkülönböztetve téged a versenytársaktól.
“Nem vagyok biztos benne, hogy érdemes.”
Kutatások szerint a folyamatos szakmai fejlődés és új technikák elsajátítása növeli a szolgáltatások minőségét és a vendégeid elégedettségét. Ezen felül, egyedülálló élményekkel és emlékekkel térhetsz haza. Az ilyen típusú beruházások gyakran hosszú távon hozzák meg a legnagyobb hasznot, mind szakmailag, mind személyes fejlődés szempontjából.

Ne hagyj ki egy ilyen remek páratlan lehetőséget a szakmai fejlődésre és egy felejthetetlen kalandra.
Várunk szeretettel az AFRODITA BEAUTY AKADÉMIÁN!