Csili és Kakaó Testápoló tej

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Parabén mentes

Vegán kozmetikum

Leírás

Az aromás illatok ápoló élménye! Ez az édes és fűszeres szimfónia a Fülöp-szigeteki kakaóvajjal és a kókuszolajjal új energiát ad a bőrnek és védi a káros külső hatásoktól. Az eredmény puha, rugalmas és ápolt bőr. Gyorsan felszívódik, nem hagy olajos maradványokat.

Inci

AquaIsopropylPalmitateGlycerylStearateCitrateGlycerinDicaprylylCarbonatePropylheptylCaprylateCetylAlcoholCocosNuciferaOilTheobromaCacaoSeedButterParfumXanthanGumCarbomerSodiumHydroxideDisodiumEDTAPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateGlycerylStearateCitricAcidPhenoxyethanolEthylhexylglycerinGeraniolHydroxycitronellalLimoneneLinaloolAlpha-IsomethylIonone


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook