Csili és Kakaó krémtusfürdő

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

250ml

Leírás

Fűszerezd meg a tusolás élményét! A kakaóvajjal dúsított olaj alapú készítmény megakadályozza a nedvesség elvesztését, megőrzi a bőr rugalmasságát és visszaállítja a puhaságát. Az édes szimfónia által betekintést kapunk a fűszerek varázslatos világába, miközben garantálja a felejthetetlen élményt a zuhany alatt.

Inci

AquaSodiumLaurethSulfateCocamidopropylBetaineCoco-GlucosideSodiumChloridePEG-40HydrogenatedCastorOilGlycerylOleateParfumPolyquaternium-10TheobromaCacaoSeedButterTocopherolHydrogenatedPalmGlyceridesCitrateLecithinAscorbylPalmitateCitricAcidSodiumHydroxideMethylisothiazolinoneMethylchloroisothiazolinoneLinaloolCI14720CI15985CI42051


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook