CLEAN PHASE RE-BALANCE Tisztító hab

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

150ml

Hatóanyag

100% tisztaságú, citrom kivonat, natúr hyaluronsav

  • ZSÍROS, OLAJOS BŐRRE
  • BŐRBARÁT PH
  • SLES MENTES
  • VEGÁN
  • Citrom KIVONAT
  • VARÁZSDIÓ KIVONAT

Leírás

Zsíros bőrre történő alkalmazásra · citrom- és varázsdió kivonattal alaposan megtisztítja és zsírtalanítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. Fenntartja a természetes pH-egyensúlyt, eltávolítja, a sminket · Alkalmazd reggel és este, öblítsd le meleg vízzel, és tonizáld a bőrödnek megfelelő Clean Phase tonikkal.

Inci

AquaCoco-GlucosideSodiumC14-16OlefinSulfonateHamamelisVirginianaWaterSodiumHyaluronateCitrusLimonJuiceNiacinamideTocopherolGlycerylOleateXanthanGumParfumPEG-40HydrogenatedCastorOilEthoxydiglycolPropyleneGlycolGlucoseHydrogenatedPalmGlyceridesCitrateLecithinAscorbylPalmitateButyleneGlycolPotassiumSorbateCaramelAscorbicAcidCitricAcidPhenoxyethanolEthylhexylglycerinMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneSodiumHydroxid


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook