CLEAN PHASE Sensitive arctisztító szett érzékeny, száraz bőrtípusra utazáshoz

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
  • Száraz és Érzékeny bőrre
  • VEGAN
  • Bőrbarát pH

Leírás

 

  • Száraz és Érzékeny bőrre
  • VEGAN
  • Bőrbarát pH

A szett tartalma:

CLEAN PHASE SENSITIVE Arctej 25ml
A bőrt tisztítja, nyugtatja, és hidratálja. Kitűnő make-up eltávolító, amely frissíti és puhává varázsolja a bőrt. Nem irritálja szemet. Alkalmazd az arcra, nyakra és dekoltázsra. A tisztítás után mosd le meleg vízzel, majd tonizáld.

CLEAN PHASE SENSITIVE Tonik 30 ml
Biztosítja a bőr számára a megfelelő szintű nedvességet, valamint frissességet, finom puhaságot nyújt. Megőrzi a bőr a természetes pH értékét. Használat: Minden egyes arctisztítás után.

CLEAN PHASE SENSITIVE Tisztító olajos fluid 25 ml
Száraz és érzékeny bőrre, mely három szinten fejti ki hatását: 1. TISZTÍTJA (szennyeződések + make-up), 2. TÁPLÁLJA a jojoba olajnak köszönhetően és 3. VÉDELMET nyújt a külső káros hatások ellen a  probiotikum kivonatnak köszönhetően · alkalmazd reggel és este, nedves bőrre vidd fel, óvatosan dörzsöld át, majd öblítsd le meleg vízzel, és tonizáld a bőrtípusodnak megfelelő Clean Phase tonikkal.

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook