ALOE VERA Gélpakolás

Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

450ml

  • HIDRATÁLÓ HATÁS
  • Aloe vera  friss leveleiből préselt gél koncentrátum és (mocsári) mályva gyökér kivonat
  • SZÉLES KÖRŰ FELHASZNÁLÁS: gépi kezelések & aromaterápia & arcápolás
  • 0% szilikon & paraffin & parfüm & allergének
  • vegan

Leírás

minden bőrtípus számára, beleértve az érzékeny és az olajos bőrtípust is

A gélpakolás természetes aloe vera friss leveleiből préselt koncentrált gélből és (mocsári) mályva gyökér kivonatából készül.  Bőséges hidratálást biztosít minden bőrtípus részére, de különösen a vízhiányos bőr számára.

Alkalmazd: 1. Aromaterápiás kezeléseidben 2. Speciális szérumok vagy ampullák vegyítésére, különböző arcápoló kezelések során 3. Gépi kezelésekben (elektrostimuláció, iontoforézis, ultrahang) és ultrahangos tisztításban. Kiválóan vezeti az ultrahang hullámokat. Könnyű, géles, nem zsíros textúrája irritált bőr nyugtatására is használható.

 

InciVásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook