4D COLLAGEN Szemránckrém

Akció
Vásárláshoz, kérjük jelenzkezzen be!
Kiszerelés

15ml

Hatóanyag

bioaktív peptidek, csipkebogyó olaj, tengeri kollagén

Leírás

Javítja a bőr tónusát a szem körül, csökkenti a ráncokat a szem körül (31%-kal egy óra alatt), intenzíven stimulálja a kollagén szintézist. Gazdagon kondicionálja és táplálja a bőrt az értékes csipkebogyó olajjal.Használat: Az ujjbegyek segítségével minden reggel és este gyengéd körkörös mozdulatokkal kis mennyiségű krémet alkalmazz a letisztított és tonizált szemkörnyékre.

Inci

AquaCocoglyceridesTocopherylAcetateGlycerylStearateCitratePolyglyceryl-3StearateHydrogenatedLecithinTocopherolGlycerinButyleneGlycolCarbomerCoco-GlucosidePalmitoylTripeptide-1PalmitoylTetrapeptide-7SodiumLactateButyrospermumParkiiButterTheobromaCacaoSeedButterGlycerylStearatePentaerythritylTetraisostearateSilicaDimethylSilylateSodiumChondroitinSulfateAtelocollagenCaprylylGlycolStearicAcidSodiumAcrylatesCopolymerHydrogenatedPolyisobutenePhospholipidsPolyglyceryl-10StearateHelianthusAnnuusSeedOilPanthenolCitricAcidRosaCaninaFruitOilDisodiumEDTAAcrylates/C10-C30AlkylAcrylatesCrosspolymerParfumPropyleneGlycolBHTAscorbylPalmitateSodiumHydroxideDehydroaceticAcidBenzylAlcoholPhenoxyethanolHexyleneGlycol


Vásárlás 100% biztonsággal! Új vásárlók* részére!
pénzvisszafizetési garancia

Az Afrodita Kozmetika kizárólag kiváló minőségű és ö s s z e t é t e l ű t e r m é s z e t e s szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával.

Ha Ön bármilyen okból nem lenne megelégedve termékünkkel, minőségi garanciában, fél éven belül, az Apollos Bt. kérdés nélkül visszatéríti Önnek az árát, illetve lehetőséget biztosít más termékre becserélni!Tovább...

Keresés

Keresés név, hatóanyag és bőrtípus alapján

Hatóanyag szótár

Kozmetikus tanulóknak

Az Afrodita kozmetika cég számára kiemelten fontos a tanulók és a friss kozmetikus szakemberként végző pályakezdők támogatása.

Tovább

Hírlevél Feliratkozás

Facebook