A modern kozmetológia új és látványos fejlesztése. Intenzív hidratálás és látványos bőrfiatalodás.
TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT HATÁSOK, MÁR AZ ALSŐ ALKALOM UTÁN.

Belépés regisztrált ügyfeleknek
e-mail:
jelszó:
Rólunk mondták

 

Egy 11 éve hűséges vendégemet kérdeztem meg a kezelésről.

Az ő írását tolmácsolom:

Fontos számomra,hogy egy kozmetikum természetes alapanyagokból készüljön,és az ára is elfogadható legyen.

Évek óta használom az Afrodita termékeket arc-és testápolásra.

Kedvencem a Borterápiás-család, de nyitott vagyok más hatóanyagú termékek kipróbálására is.

Legutóbb Oxigén-kezelésben volt részem.

A kezelés kellemesen hűsítő, nyugtató, kicsit bizsergető érzés volt.

Utána a bőröm felfrissült, feszesebb lett, az apróbb ráncok kisimultak, a foltjaim elhalványultak. Ez a hatás sokáig megmaradt.

Nemcsak az én korosztályomnak,hanem fiatalabbaknak is ajánlom.

Galambos Sándorné

Budapest

51 éves

----------------------------------------

Jenei Enikő debreceni kozmetikus mester vagyok.Szerettem volna kipróbálni az Afrodita új oxigénes kezelèsét a saját arcomon,ezért a bemutatón jelentkeztem modellnek.
Én sajnos nagyon allergiás vagyok a legtöbb krémre bármilyen új hatóanyagtól csorog a könnyem és bedugul az orrom.
 Nagyon kiváncsi voltam milyen hatása lesz a kezelésnek.
 Nagyon kellemesen meglepődtem mert semilyen allergiás reakciót nem tapasztaltam.Kezelés során rendkivül kellemes élményben volt részem,beleértve a hüsítő hatást amit ellensúlyozott a masszázs során a kéz melege.
 Az arcom feszes és üde lett amit észrevettek a vendégeim is az elkövetkező napokban....igy ez remek reklám is volt a kezelés népszerűsitésére.

Jenei Enikő, 2015 ősz

 

------------------------------------------------------------------

Tippjeim a PURE OXYGEN kezelésre még több vendég jelentkezzen:

Szezonálisan javasolhatjuk:

-Tavasszal az emberek gyakran méregtelenítenek. KIválóan beilleszthető ezekbe a kezelésekbe. Miért feledkeznénk meg a bőrünk méregtelenítéséről és megújításáról.

- Nyerjük meg környezetünk férfi tagjait is a bőrápolás fontosságáról.

Menedzser kezelési csomagba is beilleszthető.

Ajándékutalványként is eladható a feleségek, barátnők lepjék meg párjukat egy ilyen kezeléssel. Miután megtapasztalták a kellemes hatást , szívesen jönnek maguktól is a kozmetikába.

- Menyasszonyok esküvő előtti felkészítésére kúraszerűen alkalmazva. A nagy napon mindenki a legjobb formáját szeretné hozni. Kiváló alkalom A Pure Oxygen családot alkalmazni. A legfontosabb! Ne engedjük haza a vendéget otthoni ápolásra kifejlesztett termékek nélkül. Hangsúlyozni kell,hogy ezzel hosszabb ideig megőrizhető a kezelés hatékonysága ill. a napi ápolás során garantáltan tiszta, hatóanyagokban gazdag kozmetikumokkal áplja a bőrét.A siker nem marad el.

Köszönöm az együttműködést a tartalmas képzéseket és emberi hozzáállást a cég részéről!
Viczina Edina, Budapest, 2015
-------------------------------------------------------------------

" Szlovénia egy olyan különleges hely, ahol az ember teljesen kikapcsolódhat, egy csipetnyi lelki felfrissülést kap és egy rövid időre elfelejtheti minden gondját. Aki az Afrodita Kozmetika csapatával képzeli el a közös munkát, aki képezni akarja magát, aki pihenésre, szépítésre vágyik,annak azt ajánlom, már most jelentkezzen a jövő évi szlovéniai útra. Élj a lehetőséggel!"

2014.05
Pálné Hédi
Budapest

----------------------------------------

A folyamatos és rendszeres szakmai képzések hatására már 6 éve használom az Afrodita termékeit, és bizalommal ajánlom vendégeim számára. Rendkívül hasznosak, látványosak és jó hangulatúak ezek a hétvégék. A gyakorlati része új eljárásokra ismertet meg és gyarapítja a tudásomat. Saját módszereimet színesítem vele. Ezek a hétvégék energiával töltenek fel és növelik az önbizalmamat. Köszönöm szépen, hogy itt lehettem."
2010.10.17.
Ignáth Edit kozmetikus, Nyíregyháza
----------------------------------------
"Rendkívül sok tanfolyamot tart az Apollos Bt. - Kozmetika Afrodita, ahol megismerkedhetjük a termékeket, elsajátíthatjuk az eljárásokat."
Szolcsány Viktória kozmetikus, Seregélyes
----------------------------------------
"Különleges test és arckezelések."
Bagócsi Szabina, Sopronhorpács
----------------------------------------
„Az Afrodita mindig naprakész, folyamatosan fejlődik. Halad a kor támasztotta követelményekkel szemben. Minden bőrtípus kezelésére megfelelő kozmetikumok állnak rendelkezésre Azt tapasztalom, hogy az Afrodita mindig meglep újdonságokkal, új korszerű termékekkel.”
Galambné Ács Ildikó, Lenti
----------------------------------------

„Természetes alapanyagok, rendszeres látogatás. Minden kiegészítő és alapanyag elérhető, ami a kozmetikába szükséges.”
Fekete Ildikó, Dunaújváros
----------------------------------------

„Nagyon odafigyel a képzésekre, úgy a szakmában, mint a marketingben is. Internetes segítséget ad nekünk – szakmabelieknek, vendégeknek, odalátogatóknak egyaránt.”
Balázs Csilla, Deszk
---------------------------------------

„Folyamatosan kapcsolatban tudok lenni a Területi képviselőmmel, akitől nagyon sok jó tanácsot és segítséget kapok.”
Dr. Péter Sándorné, Békés
----------------------------------------

„Masszőrként elmondhatom, hogy az évek folyamán rengeteg masszázskrémet kipróbáltam, s az Afrodita Masszázskrém az, amivel igazán hatékonyan és gazdaságosan tudok dolgozni, illetve azt tapasztalom, hogy ez az a krém, ami a legkevesebb bőrirritációt okozza a vendégek bőrén. Számomra az is meghatározó tulajdonsága, hogy semleges illatú, így bárkin nyugodtan használhatom, senkit sem zavar az illata (engem sem). Fontos az is, hogy természetes anyagokból készült termékeket jelent az Afordita.”
Torma Bea gyógymasszőr, Zalaegerszeg
----------------------------------------
A tavasz, amely a termékenység, optimizmus és az ÚJ kezdetének szimbóluma, megfelelően prezentálja a saját törekvéseinket és munkánkat is. Minden új Ügyfél, aki felkeres a szalonodban, és az Ő ismételt megjelenése nálad, a tavasz egyféle szimbóluma lehet. Így van ez nálunk is, amikor egy új termék megszületése új lehetőségeket biztosít számunkra és ügyfeleink számára szerte a világban. Természetesen minden kezdet a végét is jelenti valaminek. Egy új termék piaci megjelenése egy komplex fejlesztési időszak végét jelenti, amely akár 2 évig is eltarthat.
Naponta kapunk kérdéseket Tőled, mint Szakmabelitől épp úgy, mint Magánszemélyektől, egy új termék megszületésének, előállításának folyamatairól. Azért, hogy érthetőbbé és ember közelibbé tegyük ezt a választ, megalkottunk „egy mesét egy krém megszületéséről”.

Hírlevelünk második részében szakértőnk válaszol a feltett kérdésekre, amelyek az UV-szűrőt tartalmazó mindennapi használatra alkalmas bőrápoló készítményekre vonatkozik. Szükségünk van-e erre a védelemre és mit kapunk ezáltal? A választ Nina Kroflič gyógyszerész magiszter adja meg, aki egyben a fejlesztő laboratóriumaink vezetője, illetve az UV-védelem elleni termékeink felelős fejlesztője. Remélem, hogy az Ő válaszai rávilágítanak sok érdekes és
izgalmas kérdésre és megfelelő érvrendszert biztosítanak számodra ebben a kérdéskörben a Vendégeiddel való kommunikációd során.
Bízom benne, hogy jelen hírlevelünk Számodra ugyanolyan érdekes és izgalmas lesz, mint amilyen Számunkra a szerkesztése és megírása volt. A magam és Kollégáim nevében kívánok további eredményes munkát, és a tavasz minden napja jelentse Számodra az optimizmus, termékenység és valami ÚJ kezdetét.
Danica Zorin Mijošek Varga Attila
Igazgatónő Ügyvezető
Kozmetika Afrodita d.o.o. Apollos Bt.

KAROTIN


Az Afrodita Professionál többi terméke is hamarosan Új Köntösben!

HYALURON
a szabadalmaztatott 100% natúr hyaluronsav erejével
TESZTEREDMÉNYEK, amelyek magukért beszélnek:

● 91% feszesebb bőr
● 81% simább bőr
● 87% jobb tónus
● 91% jobb hidratáltság
* in vivo teszt: 22 önkéntes teszt-alany megfigyelésének és beszámolójának eredménye, 56 napon keresztül, napi kétszeri használat mellett.

AFRODITA MÉG FORRÓ TÉMÁJA:
Az Afrodita Professionál termékeinek kedvezőbb megvásárlása érdekében keresd az aktuális akciós termékeink listáját, amelyek különböző kedvezményeket és lehetőségeket biztosítanak számodra.
☛http://afrodita-kozmetika.hu/akcio
Területi Képviselődnél vagy weboldalunkon keresd a lehetőségek listáját.AZ Ő TÖRTÉNETE
undefined


Alaposan megtervezett, és mindenekfelett kreatív, komplex és egy egyszerű cél vezérli: inspirálni és abban segíteni, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Lépést tartva a tudománnyal és szoros kapcsolatot tartva a természettel elmeséljük egy krém történetét, amely elbeszélés az ötlet megszületésével kezdődik, a kutató laboratóriumainkban való előállításával folytatódik. Ízléses csomagolásában hosszú utat tesz meg a világ különböző pontjaiig és akaratát a bőrrel való érintkezés első pillanatában mutatja meg.

MINDEN ÚJ VALAMINEK A VÉGÉN KEZDŐDIK
A Kozmetika Afrodita minden krém történetét az Ő útjának a végéről kezdi, azaz a felhasználóinál. Igyekszünk megérteni és kielégíteni a felhasználóink igényeit és elvárásait, mivel az ebből fakadó elégedettség biztosítja minden új krém jövőbeni történetét. Szakértőink a marketing osztályról éppen ezért folyamatosan figyelik a piaci történéseket és trendeket, amelyek alapján a fejlesztő részlegünkkel közösen elkészítik egy új termék elméleti koncepcióját.

AMIKOR AZ ÖTLET VALÓSÁGGÁ VÁLIK
Egy új termékről született ötlet megvalósítása a fejlesztő laborunkban kezdődik. Első körben ez az aktív összetevők kiválasztását jelenti, olyanokét, amelyek egymással szinergikus kapcsolatban állnak, és így elégítik ki leginkább a tervezett termék végső célját.
Lucija Nemeš vegyészmérnök, az Afrodita Professzionális termékek fejlesztője:

»A Kozmetika Afrodita elsősorban növényi eredetű, kipróbált, hivatalos tanúsítvánnyal rendelkező összetevőket alkalmaz. Ezen felül fontos szempont, hogy az összetevők már in-vivo vagy in-vitro tesztekkel rendelkezzenek, lehetőleg ökológiai termelésből származzanak, valamint megfeleljenek a tisztességes kereskedelem irányelveinek.
Nagyon fontos: kizárólag olyan alapanyagokat választunk, amelyeket kozmetikai felhasználás céljából állatokon nem teszteltek.«

Ezek után a kiválasztott összetevőkből létrehozzuk az első mintákat, amelyeken különböző méréseket végzünk el (viszkozitás mérése, gravitációs stabilitás tesztelése, mikrobiológiai teszt…). Így ellenőrizzük a különböző összetevők egymásra gyakorolt hatását és keressük azok optimális koncentrációját. Ez az eljárás sokszor az alap receptúra megváltoztatását igényli, amit mind addig folytatunk, amíg meg nem találjuk az ideális kombinációt.

TESZTEK: EGY SIKERTÖRTÉNET LEGFŐBB MÉRCÉJE
A következő lépésben a termékmintákat belső hatékonysági tesztnek vetjük alá, amelyeket az Afrodita Beauty Központjaiban Önkénteseken végzünk el. 1-1 teszt eredménye megmutatja a leendő termék hatékonyságát, hogyan és mennyit kell belőle felhasználni, és hogy a bőr hogyan viseli el. Az említett tesztek eredményeit a teszt alanyának szubjektív érzékelése adja. Ahhoz, hogy ezeket az eredményeket igazolni tudjuk, majd pedig a elkészült termék
eredményességéhez tudjuk kötni, termékeinket további tesztelésre független nemzetközi intézményekbe küldjük, ahol hatékonysági teszteket (SPF és UV-védelem, test kerületének csökkenése, ránctalanító hatás...), gyermekorvos felügyelete alatti teszteket és bőrgyógyászati teszteket végeznek.

A TÖRTÉNET VÉGE ELŐTT…
…a fejlesztő laboratóriumokból átköltözünk a számítógépek által vezérelt, High-tech felszerelt gyártó sorra, ahol a termék az automatikus töltési eljárás során megkapja végső formáját.
A gyártási folyamat alatt eközben a saját mikrobiológiai és kontroll laborunk folyamatosan ellenőrzi a termék fizikai-, kémiai és mikrobiológiai paramétereit.

A TÖRTÉNET VÉGE ÉS EGY ÚJ KEZDETE
Egy stílusosan dekorált tégellyel a krémről alkotott mesének még nincs vége, valójában csak itt kezdődik. A vonzó csomagolásban a krém bejárja a világot és számtalan új történet elmesélését kezdi meg. A történetet a szépségről, az elégedettségről, a lelkesedésről...

TÖRTÉNET EGY KRÉMRŐL, úgy ahogy az a Kozmetika Afroditánál meg van írva:

● A TERMÉSZET ÁLTAL IHLETETTMinden egyes új történethez az inspirációt a természetből merítjük. A termékekbe kizárólag ellenőrzött és legkiválóbb aktív hatóanyagokat építjük be, míg a nem természetes anyagokat kihagyjuk belőlük, mint például a parabéneket, paraffint, szilikonokat, vazelint, mesterséges színező és illatanyagokat.

● AZ ÉLET IRÁNTI TISZTELET
undefined
Mivel megbecsüljük az élet minden formáját, így termékeinket a fejlesztés egyik fázisában sem teszteljük állatokon, és ilyen jellegű teszteket más cégektől sem rendelünk meg. Eleve olyan összetevőket alkalmazunk, amelyekre a gyártó szavatolja, hogy sem a gyártás, sem a teszt fázisában az adott összetevőt állatokon nem tesztelték.

● ISO 22 716 SZABVÁNYNAK MEGFELELŐEN
A krémről szóló történet minden egyes része megfelel az ISO 22 716 Nemzetközi Szabvány követelményeinek. Ez az európai rendelet szabályozza a kozmetikai iparban a megfelelő gyártási folyamatokat - Good Manufacturing Practices (GMP). Ezen szabvány irányelveinek betartása biztosítja a vállalaton belüli megfelelő folyamatokat az alapanyag átvételétől egészen
a késztermék elszállításáig, az emberi egészség magas szintű védelmének biztosítása érdekében.

● KLINIKAILAG IGAZOLVA
Termékeink hatékonyságáról szóló állításainkat nemzetközileg elismert intézmények igazolják
.
● LÉPÉST TARTVA A LEGFRISSEBB TRENDEKKEL,
AMELYEKET MAGUNK IS ELŐIDÉZÜNK
Büszkén kijelenthetjük, hogy megállíthatatlanul fejlesztünk és különböző innovatív fejlesztésekbe sokat fektetünk. Folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket, megoldásokat, innovatív, szabadalmaztatott és forradalmian új hatóanyagokat, amelyek biztosítják ügyfeleink igényeinek kielégítését.

● NEMZETKÖZI ELISMERÉSEK


A történet, amelyet a Kozmetika Afroditában írunk, nem csak a hazai piacon hagy kitörölhetetlen nyomokat, hanem további 20 nemzetközi piacon is. Termékeink több mint 40.000 értékesítési ponton megtalálhatóak, és minőségében több mint 15.000 kozmetikus, kozmetikai szalon, wellness- spa központ hisz.

● si.Brand TOP 50 ELISMERÉSSEL JUTALMAZVA

Óriási elismerés számunkra ebben az egész történetben az, hogy sorrendben negyedik alkalommal kaptuk meg az „ si.Brand TOP 50” elismerést (ennek magyar megfelelője a Superbrands).
Tudtad?
A Kozmetika Afroditában az elmúlt évek alatt már több mint 600 sikeres történetet alkottunk és ehhez évente átlagosan 35 újat írunk.
 

VÁLASZOL:
Nina Kroflič gyógyszerész magiszter, aki egyben a Kozmetika Afrodita fejlesztő
laboratóriumainak vezetője
A meleg és napos időszak közeledtével, az üzletekben és a kozmetikai szalonokban is megfigyelhető a veszélyes UV sugarak elleni védelmet biztosító termékek iránti kereslet növekedése. Ez a megfigyelés nem csak a speciális fényvédő termékekre vonatkozik, hanem egyre nagyobb UV-védelem iránti igény jelentkezik a mindennapos bőrápolási termékek piacán
is. Felvetődik a kérdés: „szükséges-e naponta olyan arcápolási terméket használnunk, amely UV-szűrőt tartalmaz és milyen hatással van ez a bőrre?”. Erre és további UV-védelemmel kapcsolatos kérdésre ad választ Nina Kroflič gyógyszerész magiszter, aki egyben a fejlesztő laboratóriumaink vezetője illetve az UV védelem elleni termékeink felelős fejlesztője.
1. A tavaszi-nyári magazinok oldalait böngészve azt látjuk és tapasztaljuk,
hogy olyan tanácsokkal látnak el bennünket, ami arra ösztönöz, hogy UV-szűrővel ellátott arc- és testápolókat használjunk. Mi az Ön szakmai véleménye a felvetett kérdésben?
Tény, hogy az ózonréteg elvékonyodása miatt a napozás, illetve a nap sugarai egyre veszélyesebbek, aminek köszönhetően szükséges az ellene való védekezés. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy automatikusan szükségünk van olyan minden nap alkalmazott arc- és testápolókra, amelyek UV-szűrőt tartalmaznak. Jelenleg, szerintem, „a média paranoiájával”
állunk szemben, ami nem teljesen megalapozott. Egy átlagos ember relatív rövid idő intervallumban van kitéve a nap sugarainak, természetesen ez alól kivételt képeznek a szabadban végzett munkák, sport tevékenységek és maga a napozás. A napon töltött idő átlagban néhány percet jelent, és ebből kifolyólag nem lépi túl azt az időt, amíg a bőr önmagának biztosítja a védelmet. A III-as bőrtípusnál (leggyakoribb bőrtípus), a bőr saját védekezési ideje 15-25 perc. Ez az időszak, amíg bármilyen egyéb védelem nélkül a napon
tartózkodhatunk, úgy, hogy közben a bőr nem sérül. A termékekbe beépített UV-szűrő a bőrt nem csak védi, de nem kívánatos mellékhatásokat is eredményezhet. Éppen ezért az ilyen termékek mindennapi használatát, amennyiben ez nem kötelező, nem javaslom. Az esetek
legnagyobb részében ráadásul tényleg nincs is szükség rá. Például egy arcbőr UV-védelmét adott esetben egyszerűbben is meg tudjuk oldani egy sapkával, egy kalappal, árnyékban történő sétálással.
2. Megemlítette az UV-szűrők nem várt mellékhatásait. Mikre gondolt?
Az UV-szűrők alapjában véve kémiai anyagok, attól függetlenül, hogy organikus, vagy fizikai jellegűek, amelyek az UV-védelem mellett különbözőképpen terhelik a bőrt. Ezek közül egyeseket a bőr abszorbeál, míg mások egy filmréteget képeznek a bőr felületén, elzárva a pórusokat és akadályozva a bőr légzését, ami különösen rosszul hat a vegyes illetve zsírosabb bőrtípusokra. Minden esetben, ha gátoljuk a bőr természetes légzését, gátoljuk a bőr természetes működését is.
A saját véleményem

Másképpen mondva: miért terheljük bőrünket fölöslegesen, amikor a bőrünk leégésének rizikófaktora rendkívül alacsony?!
3. Az UV-szűrők nem várt mellékhatásai növekednek a termékben található
faktorszám (SPF) növekedésével?
Természetesen minél nagyobb a termék Fényvédő Faktor száma, annál több szűrőt kellett a termékbe építeni, ami azt jelenti, nagyobb a terhelés a bőr számára. Amennyiben egy ügyfél mindenáron UV-szűrős arc- és testápolót szeretne mindennapi használatra, igyekezzünk
meggyőzni, hogy erre a célra egy alacsony faktorszámú terméket használjon, pl.: SPF6.
4. Eddig a kozmetikumokról beszéltünk, de mi a helyzet a dekorkozmetikumokkal?
Egy dekorkozmetikumban található UV-szűrő ugyanolyan hatást fejt ki, mint például egy krémben. Az egyik oldalról véd, az említett módon, míg a másik oldalról terhelést jelent. Itt is igaz: minél nagyobb az SPF szám, annál nagyobb terhelést jelent a bőrre. Hozzá kell tennem, hogy ma egy fényvédő faktor nélküli alapozót találni lassan hőstettnek számít. Nagyon nehezen
találunk olyan terméket, amelyben a feltüntetett SPF maximum 6-os, ehelyett a 10, 15, sőt e feletti értékek vannak feltüntetve. Ami az alapozókat illeti, kiemelném, hogy beépített UV-szűrők nélkül is bizonyos védelmet nyújtanak, mivel pigmenteket (ásványi port) tartalmaznak, amelyek erősen visszaverik az UV-sugarakat – bár ez a hatásuk a terméken legtöbbször nincs feltüntetve. Egy ilyen alapozó eleve biztosítja az átlagos UV-védelmet (15-25 perc).
Tehát amennyiben valaki naponta használ alapozót, abban az esetben további UV-szűrővel rendelkező kozmetikumra minimális esetben lehet szüksége.
5. Mi történik akkor, ha az általunk használt dekor- és arcápoló kozmetikum
egyaránt tartalmaz fényvédő faktort?
Elsősorban a bőr vegyi anyagokkal történő túlterhelését jelenti, amelynek különböző mellékhatásai lehetnek. Ezen túl, egyes szűrők egymással nem kompatibilisek. Több UV-szűrős termék egyidejű használata esetén – pl. alapozó és krém – előfordulhat, hogy a szűrők destabilizálják egymást, aminek az eredménye egy védelem nélküli bőrfelület lehet, miközben duplán terheljük.
6. A Kozmetika Afrodita jelenlegi termékskálájában a mindennapos arc- és
testápolók már nem tartalmaznak UV-szűrőt. Ennek az okát a fentiekben
keressük, miközben a piaci kereslet az ilyen termékek iránt megvan, vagy nem?
Igaz, a kereslet megvan. Az elmúlt években a média eltúlozza a bőr mindennapos UV-védelem iránti szükségességét, miközben nem veszik figyelembe és tudomásul a mellékhatásokat. A meglévő kereslet ellenére a Kozmetika Afrodita úgy döntött, hogy az új termékeibe már nem
építi be ezeket UV-szűrőket, egy egyszerű oknál fogva: az első helyen az ügyfeleink egészsége szerepel. A mi célunk az ügyfeleink hosszan tartó elégedettsége és nem a különböző trendek vakon követése. Különösen akkor nem, ha ez károsan hat a felhasználóinkra. Összevetve az UV-szűrővel rendelkező termékek minden pozitív és negatív tulajdonságát és hatását, úgy
döntöttünk, hogy nem fejlesztünk ilyen termékeket. Meg vagyok győződve róla, hogy minden egyéb védekezési mód, amiről beszéltem, elegendő védelmet biztosít bőrünk számára egy átlagos napon.
7. Mit ajánljunk Vendégeinknek? Hogyan ápolja, és hogyan védje bőrét a
közelgő nyári napos időszakban?
Vendégeinknek javasoljuk, hogy minden hosszabb napozás alkalmával a napnak kitett testrészüket olyan termékkel védjék amely az UVA és UVB sugaraktól is megóvják. Válasszák a megfelelő fényvédő faktorral rendelkező terméket és az utasításban leírtak szerinti mennyiségben kenjék be magukat, és ne feledjék a kívánt idő eltelte után újra alkalmazni. Hosszabb napozásnak tekinthető az, amikor 20 percnél többet tartózkodunk a napon, a strandon napozunk, kint játszunk, kertészkedünk, kerékpározunk, túrázunk stb.
Saját termékeink közül ügyfeleinknek a SUN CARE termékeit tudom javasolni, SPF 6 – SPF 50 közötti fényvédő faktorokkal, amelyek hatékony UVA és UVB szűrőket, illetve egyéb természetes aktív hatóanyagot tartalmaznak, amelyek ápolják is a bőrt. Tehát mindennapos védelemre az esetek nagy százalékában nincs szükségünk, de ha mégis, akkor ápolásra a bőr típusának, pillanatnyi állapotának és korosztályának megfelelő UV-szűrős terméket javaslom.
Természetesen mindig vannak kivételek, amikor javasolt egy UV-szűrős termék használata – pl.: profi sofőröknél, akiknek a karja, arca napi több órát van kitéve a nap sugarainak (szélvédő illetve az üveg nem szűri meg az UV sugarakat); vagy gyümölcssavas hámlasztás után szintén ilyen terméket kell alkalmazni. A javaslatom mindenki számára: attól függetlenül, hogy UV-szűrővel rendelkezik vagy sem egy termék, kerüljük a közvetlen napsugárzást, árnyékba
vonulva, sapkával, kalappal, illetve megfelelő öltözettel védekezve.
„Az UV-szűrők alapjában véve kémiai anyagok, attól függetlenül, hogy organikus, vagy fizikai jellegűek, amelyek az UV-védelem mellett különbözőképpen terhelik a bőrt.“„…UV-szűrőt kizárólag szükség esetén használjunk. Például napozáskor egy naptej használata nem kérdéses, de szokásos napi tevékenység esetén feleslegesnek tartom. “AFRODITA NEWSKedves Kolléganők, Kollégák!


Sokszor mondtuk már, de most újra kiemeljük: a Kozmetika Afrodita hisz a természet és természetesség erejében. Ebből kifolyólag termékeinkbe igazoltan a legjobb természetes aktív összetevőket építjük be és fokozatosan csökkentjük, illetve megszüntetjük a nem megfelelő összetevők arányát. Ezt a folyamatot nem csak az újonnan létrehozott termékeinknél alkalmazzuk, hanem a meglévő termékcsaládoknál is, amelyek még nem felelnek meg a természetes (natúr) elvárásoknak. A legújabb ilyen jellegű változáson a Salon Exclusive CLEAN UP tisztító és tonizáló termékcsalád esett át. Jelen hírlevelünk központi témája a megújult CLEAN UP sorozat, amelyet büszkén mutatunk be, és amely termékek immár sokkal nagyobb arányban tartalmaznak természetes hatóanyagokat, vonzóbb, praktikusabb és környezetbarát csomagolással jelennek meg.


Hírlevelünk másik részét a tudásnak szenteljük. Az AFRODITA AKADÉMIA már több mint négy évtizede működik és osztja meg tudását, tapasztalatait a szépségiparban dolgozó szakemberekkel. Meggyőződésünk, hogy a tudás – legyen az a sajátunk, illetve a Tiéd – a siker alapja. Ezért most kihasználom az alkalmat, és meghívlak a következő őszi szemináriumra, amit idén is országszerte hat helyszínen tartunk meg, ahol új elméleti és gyakorlati tudásra tehetsz szert. Légy nyitott az új üzleti lehetőségekre, fedezz fel új ismereteket, mert a tanulásba fektetett energia kamatozik a legjobban.


Nem utolsósorban, nagy örömmel mutatjuk be az új Salon Exclusive Home Care SUPREME Kéz- és lábápoló termékeinket, amelyeket további értékesítésre vagy hűséges vendégeid megajándékozására használhatsz fel.


Danica Zorin Mijošek Varga Attila

Igazgatónő Ügyvezető
BOR – TERÁPIA
sláger termékek


A szőlő csodálatos illatával!


Felejthetetlen wellness élmény és szemmel láthatóan fiatalos bőr.

NEM tartalmaz parabéneket, paraffint, szilikont és mesterséges színezéket.

CLEAN UP

Új természetesség, új megjelenés!


OKTÓBERTŐL


Idén ősszel, összhangban a környezetvédelmi termék- és technológiai elvárásokkal, úgy döntöttünk, hogy megújítjuk a mindannyiunk által már jól ismert, minden bőrtípusnál alkalmazható CLEAN UP termékcsaládunkat! Az úgynevezett "nem kívánatos kozmetikai összetevőket“ kicseréltük természetes, alternatív összetevőkre, hogy megfelelő legyen mind a felhasználó, mind a környezet számára. Ezen felül a szakmai igényeknek megfelelően, néhány változtatást eszközöltünk a termékválasztékban is. A megújult termékeink mostantól egy új, vonzó csomagolásban jelennek meg, amelyek jelentősen megkönnyítik a velük való munkát! Azért, hogy felfrissítsük a már meglévő tudásod, és hogy a gyakorlatban továbbra is elkerüld azokat a hibákat, amiket többen elkövetnek, az alábbiakban bemutatunk néhány új terméket és azok tulajdonságait az „Afrodita rituális tisztítás 4 fázisa” keretén belül.


„AFRODITA RITUÁLIS TISZTÍTÁS 4 FÁZISBAN”


Amennyiben a CLEAN UP termékeket a megfelelő szinergiában, sorrendben és módon alkalmazod az optimális eredmények elérése garantált – így az alaposan megtisztított bőr készen áll a további kezelésekre.


Az Afrodita Kozmetika sok éves tapasztalatára, szakértelemére és a kiváló minőségű kozmetikai termékekre alapozva felállította a 4 fázisból álló professzionális tisztító eljárást: 1. TISZTÍTÁS

 2. PEELINGEZÉS

 3. ZSÍRTALANÍTÁS

 4. TONIZÁLÁS


A tisztításra kiválasztott termékek alaposan távolítják el az olajban oldódó (lipofil) és a vízben oldódó (hidrofil) szennyeződéseket, valamint az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. A tisztító eljárás után a bőr felfrissül, visszaáll természetes savassága, ami által lehetővé válik a további kezelések során felhasznált termékekben lévő aktív összetevők optimális felszívódása.


A tisztítás bármely fázisában, a bőr állapotától és típusától függően a megfelelő CLEAN UP terméket kell alkalmazni. Ugyanis csak így biztosítható a bőr természetes fiziológiai egyensúlyi állapota. 1. TISZTÍTÁS


MIÉRT?


A bőr felületéről le kell tisztítani a különböző szilárd részecskéket, amelyeket faggyú fed el (por, korom, só, urea, amelyek a verejtékből maradnak a bőrön, a baktériumok és egyéb kozmetikumok maradványai). Ez által:

• serkentjük és erősítjük a bőr a természetes funkcióit,

• segítjük létrehozni és fenntartani a bőr hidro-lipid egyensúlyát,

• biztosítjuk a kozmetikai ápoló termékek hatóanyagainak optimális bejutását a bőrbe.


MELYIK TERMÉK?


CHAMOMILE SENSITIVE ARCTEJ

minden érzékeny bőrtípusra


Hatás: a bőr felületéről gyengéden távolítja el a sminket és egyéb szennyeződéseket, nyugtatja és megőrzi természetes hydro-lipid egyensúlyát. Make-up lemosóként is használható, nem irritálja a bőrt.

Fő hatóanyagok: kamilla kivonat, panthenol, mandula olaj, karitévaj.

(500 ml)


HYALURON ARCTEJ ÚJ

minden bőrtípusra


Hatás: alaposan távolítja el a sminket és egyéb szennyeződéseket az arcról és a szem környékéről, miközben nem szárítja ki a bőrt, hanem megőrzi természetes nedvességét. Minden bőrtípus tisztítására alkalmas, beleértve az érzékeny szem körüli bőrt is.

Fő hatóanyagok: szabadalmaztatott, 100 százalékban természetes hyaluronsav és glicerin.

(500 ml) 1. PEELINGEZÉSIGÉNY SZERINT


MIÉRT?


A tejjel történő tisztítás után kell alkalmazni. A peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felületéről, ezáltal javítja annak szerkezetét és lehetővé teszi az aktív hatóanyagok optimális felszívódását.MELYIK TERMÉK?


SOFT PEELING

minden bőrtípusra, de különösen az érzékenyre


Hatás: krém állagú peeling, amely finoman távolítja el az elhalt hámsejteket, miközben táplálja és nyugtatja a bőrt.

Fő hatóanyagok: aloe vera kivonat, allantoin, napraforgó- és mandula olaj

(100 ml) 1. ZSÍRTALANÍTÁS


MIÉRT?


A bőr felületét minden peelingezés után zsírtalanítani kell (ha nem használunk peelinget, akkor a tisztító tej használata után). A hab eltávolítja:

 • a tej és a peeling maradványait, olajait, amelyeket vízzel nem lehet eltávolítani (amennyiben nem zsírtalanítunk, a bőr felületén maradt anyagok meggátolják az aktív hatóanyagok bőrbe jutását),

 • zsíros bőr esetén a felesleges faggyút.


MELYIK TERMÉK?


CHAMOMILE SENSITIVE LEMOSÓHAB

minden bőrtípusra


Hatás: alaposan tisztítja, nyugtatja, enyhén fertőtleníti és zsírtalanítja a bőrt, de nem szárítja ki. Sminklemosóként is alkalmazható, miközben nem irritálja a szem körüli érzékeny bőrt.

Fő hatóanyagok: kamilla kivonat és bisabolol.

(200 ml) 1. TONIZÁLÁS


MIÉRT?


A bőr tisztítása, peelingezése és zsírtalanítása után a tonizálás következik, amellyel:

 • visszaállítjuk a bőr természetes pH-értékét,

 • a bőrt alaposan hidratáljuk,

 • biztosítjuk az aktív hatóanyagok jobb felszívódását a bőrbe.+ A bőr típusának, állapotának megfelelően kiválasztott tonik: az irritált bőrt megnyugtatja, az érett bőrt regenerálja, a fáradt bőrt vitalizálja…

TUDTAD?

Amennyiben a bőrt tiszta vízzel mossuk le, akkor felborítjuk a természetes savasságát (pH-értékét), amely fontos szerepet játszik például a fertőzésekkel való védekezésben és a vegyi behatásokkal szemben. A víz pH-értéke ugyanis semleges – pH 7 – míg a bőr természetes pH-értéke enyhén savas – pH 5,1-5,8 közötti. Éppen ezért kihagyhatatlanul fontos lépés a tonizálás, amellyel visszaállítjuk a bőr enyhén savas pH értékét!


MELYIK TERMÉK?


CHAMOMILE SENSITIVE HIDRATÁLÓ TONIK

minden érzékeny bőrtípusra


Hatás: intenzíven hidratálja és nyugtatja a bőrt és visszaállítja annak természetes pH egyensúlyát.

Fő hatóanyagok: kamilla kivonat, hidratáló komplexum, panthenol és bisabolol.

(500 ml)


A-VITAMINOS REGENERÁLÓ TONIK

száraz és érett bőrtípusra


Hatás: hidratálja a bőrt és helyreállítja annak természetes pH értékét. Ugyanakkor, javítja a bőr regenerálódó képességét és tónusát.

Fő hatóanyagok: A-vitamin, hidratáló komplexum, sárgarépaolaj extraktum és uborka extraktum.

(500 ml)


FONTOS!

Alkalmazd a megfelelő tonikot a megtisztított, zsírtalanított bőrre, majd VÁRJ egy-két percet, AMÍG FELSZÍVÓDIK. A Tonik csak így tudja kifejteni megfelelően a hatását.


AFRODITA TANÁCS

A kiválasztott CLEAN UP tonikot a kezelés további fázisaiban is alkalmazni tudjuk, amely során az irritált bőrt megnyugtatja, az érett bőrt regenerálja, a fáradt bőrt vitalizálja.


TERMÉKEK A FELHASZNÁLÓK ÉS KÖRNYEZET ÉRDEKÉBEN


MÉG TERMÉSZETESEBBEN


A CLEAN UP termékek megújított képlettel:

 • nem tartalmaznak parabént, parafint és szilikont

 • szintetikus antioxidáns (butil-hidroxitoluol azaz BHT) mentes.


Az említett „nem kívánatos” kozmetikai összetevőket a termékekből kivontuk, és azok természetes, alternatív összetevőit építettük be, amelyek kiváló hatást és érzést biztosítanak.


Minden termék HIPOALLERGÉN PARFÜMÖT tartalmaz, amely jelentősen csökkenti az irritáció és allergiás tünetek kialakulásának lehetőségét.


A BŐR SZÁMÁRA ELFOGADHATÓ pH-ÉRTÉK


A CLEAN UP termékeket enyhén savas pH érték jellemzi (kb. 5.5), ami megfelel a bőr természetes pH-értékének. A termékek alkalmazása így nem változtatja meg a bőr enyhén savas védőrétegét, amelynek feladata, hogy megakadályozza számos baktérium és gomba elterjedését, semlegesítse a különböző lúgosító hatású anyagokat. A CLEAN UP termékek segítik a bőr természetes pH egyensúlyának a szinten tartását és szükség esetén visszaállítását, ezáltal erősítve védekező képességét.


ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS


A CLEAN UP termékeknek nemcsak az összetevőit változtattuk meg, hanem megújítottuk a megjelenését is. A magasabb és keskenyebb új flakonok elegáns, kifinomult megjelenést biztosítanak a termékeknek.


Az új csomagolás nem csak esztétikus, hanem a termék felhasználását is jelentősen megkönnyíti. Állítható, praktikus, a Kozmetikusok igényeinek megfelelően forgatható, pumpás adagolóval lett ellátva. Csak fel kell nyitni a kupakot és ki kell nyomni a megfelelő mennyiséget. Gyorsabb, egyszerűbb és mindenekelőtt praktikusabb használat!
KÖRNYEZETVÉDELMI SZEMPONTBÓL TÖKÉLETES CSOMAGOLÁS


Az Afrodita Kozmetika a környezetvédelemmel szemben támasztott felelőssége tudatában arra törekszik, hogy a gyártási folyamatokkal, technológiákkal és anyagokkal a lehető legkevésbé terhelje a környezetet. Ez érvényes a csomagolóanyagok kiválasztásának esetében is. Összhangban a környezetvédelmi elveinkkel a CLEAN UP termékcsalád eddigi PVC csomagolását lecseréltük polietilén (HDPE) környezetbarát csomagolásra. A PVC-vel ellentétben a polietilén teljes mértékben újrahasznosítható, anélkül, hogy az emberi egészségre vagy a környezetre ártalmas lenne.


TOVÁBBI OTTHONI ÁPOLÁS


Hívd fel Vendégeid figyelmét arra, hogy a megfelelő napi arctisztítás (reggel és este) különösen fontos lépés a szép bőr elérése/megőrzése érdekében. Tájékoztasd, hogy a víz önmagában nem távolítja el az összes szennyeződést a bőr felületéről (különösen nem a lipofilt), illetve, a nem megfelelő termékekkel történő tisztítással (pl.: lúgos szappan) többet árthat a bőrének, mint használ. Konzultálj velük, hogy melyik Professzionális HOME CARE terméket használják otthon és tanítsd meg őket, hogy hogyan!


HYALURON ARCTEJ

minden bőrtípusra


Hatás: alaposan eltávolítja a sminket és egyéb szennyeződéseket az arcról és a szem környékéről, miközben nem szárítja ki a bőrt, hanem megőrzi természetes nedvességét.

Fő hatóanyagok: szabadalmaztatott, 100 százalékban természetes hyaluronsav és glicerin.

(200 ml)


HYALURON HYDRO TONIK

minden bőrtípusra


Hatás: erőteljes és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőr mélyebb rétegeiben és helyreállítja annak védekező képességét.

Fő hatóanyagok: szabadalmaztatott, 100 százalékban természetes hyaluronsav és glicerin.

(200 ml)AFRODITA JÓTANÁCS:

A Hyaluron Hydro Tonik szórófejes flakonban való kiszerelése könnyű és praktikus használatot biztosít a profi kezelések során is, ahol tonizálásra és hidratálásra van szükség.A NŐKNEK CSAK A FELE TISZTÍTJA RENDSZERESEN AZ ARCÁT


Kutatások szerint a nők mindössze 50%-a tisztítja rendszeresen az arcát, ráadásul legtöbbször nem megfelelő terméket használja, és nem távolítja el alaposan a bőrre rakódó szennyeződéseket. Ennek oka elsősorban az, hogy nem ismerik fel a tisztítás jelentőségét, másodsorban pedig a kozmetikai termékek ismeretének a hiánya. Ebből kifolyólag kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy Te, mint a kozmetikai szakma képviselője, járulj hozzá Vendégeid felvilágosításához. Tanítsd meg számukra a bőr tisztításának fontosságát, szerepét és módszerét. Így vendégeid előtt növelni tudod szakmai megbecsülésed, ugyanakkor bevétel terén is növekedni tudsz a Salon Exclusive HOME CARE termékek értékesítése által.AFRODITA AKADÉMIA


A tudás, tapasztalat, inspiráció átadása!


Többéves tradíció, felbecsülhetetlen tapasztalat, tudás, valamint számtalan dicséret és kérdés. Leginkább ezekkel a szavakkal tudjuk jellemezni az Afrodita Akadémia eddigi működését. Több mint négy évtizedes fennállásunk óta az Afrodita Akadémia töretlenül működik annak érdekében, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot, képzések, szemináriumok, ill. kiváló termékeket formájában megossza Veled és a szépségipar többi résztvevőjével.


A TUDÁS HATALOM


A Kozmetika Afrodita hisz a tudás erejében. Ennek alapján fejlesztünk és újítunk, így biztosítva ügyfeleink maximális elégedettségét. Talán furcsának találod, de ez Nálad is így működik. Miért? A szakmai képzettséged és a mögötte rejlő tudásod az, ami megkülönböztet a számtalan konkurens kozmetikustól. A tudás az a pont, amivel könnyedén az „átlagos” kozmetikus fölé emelkedhetsz.


A tanulás utáni vágy, a megszerzett tudás átadása a Kozmetika Afrodita egyik legfőbb célkitűzése. Ezt a célkitűzést igyekszünk megvalósítani az Afrodita Akadémia keretén belül.


ELMÉLET ÉS GYAKORLAT KÉZ A KÉZBEN


Az Afrodita Akadémia évente több mint 60 szakmai szemináriumot rendez elméleti és gyakorlati képzéssel egybekötve, ahol:

 • alkalmazható tudást adunk át a professzionális kozmetikai termékekről,

 • gyakorlattal szemléltetjük azok helyes alkalmazását,

 • ihletet adunk ügyfeleink számára a még színvonalasabb munkához.


A szemináriumok témakörét igyekszünk az aktuális trendeknek, szezonális elvárásoknak és ügyfeleink igényeinek megfelelően összeállítani.


A minőségi képzés érdekében egy-egy szemináriumon a résztvevők számát maximalizáljuk, ügyfeleink kérésére időnként megismételjük, és külön kérésre, akár kisebb csoportoknak is megtartjuk.


A szemináriumon résztvevők írásos összefoglalót és oklevelet kapnak, amely igazolja a kozmetikus szakmai képzettségét az adott témakörben.


SZAKEMBEREK ÁLTALI KÉPZÉSEK


A szemináriumokat, képzéseket, elismert kozmetikus szakembereink tartják, vezetik. Szükség esetén azonban akár külsős szakemberek segítségét is igénybe vesszük. Egy dolog viszont biztos: minden oktató kozmetikusunk maximális elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik.


NEMZETKÖZI HÁLÓZAT


Az Afrodita Akadémia sikeresen működik, immár több mint 15 országban és terveink szerint ezt a számot tovább fogjuk bővíteni.


AFRODITA AKADÉMIA OKTATÓ KÖZPONT


Az Afrodita Akadémia oktató központja természetesen az anyacég központjában, Rogaska Slatina-n található. Minden igényt kielégítő központról beszélhetünk, ahol a sikeres képzés érdekében, megtalálhatók a legmodernebb multimédiás eszközök, míg a terem kozmetikai szalonként van berendezve annak érdekében, hogy az elméletben elhangzottakat a gyakorlatban is a legjobb, legkönnyebb módon lehessen elsajátítani.


Fejlődj velünk, fejlődjünk együtt, ismerj meg új lehetőségeket, inspiráld vendégeidet!


 • évente több mint 60 SZEMINÁRIUM és 2000 RÉSZTVEVŐ

 • több mint 15 ORSZÁGBAN

 • több mint 40 ÉVE

Pálné Hédi Kozmetikus, masszőr (Szandra Szépségszalon)


„Jellemző rám a szépség szeretete és a harmóniára való törekvés. Számomra a szakma egyenlő a szeretetátadással. Vallom, hogy a szeretettel űzött mesterség, meglátszik az arcon.”

Vita – Derma, Bor- Terápia, Gold 24 Ka – Afrodita függőknek igazi hívószavak. A Kozmetika Afrodita termékeit van aki szereti, imádja, van aki él-hal érte. Miért? Hmm! Mindenki érzi? Belengi a kozmetika levegőjét a krémek illata. Ráadásul jó alapanyagokból készülnek, kedvező árfekvésű, elegáns kiszerelésű, hatékony és megbízható termékek. Akinek fontos a tanulás, fejlődés, újítás, az Afrodita tanfolyamain nem csupán a termékeket, kezeléseket ismerheti meg, hanem sokkal többet, magát a bizalmat, bevált praktikákat tanulhat, okos tanácsokat kap.

„A jövőben is egyértelműen és visszafordíthatatlanul szeretném az Afrodita csodás termékeit használni és az Afrodita megbízható csapatával együtt dolgozni.“


ÚJ


Supreme HAND & FOOT CARE


Finom kezek, gyengéd léptek


Megelégedettséggel mutatjuk be az új Salon Exclusive Home Care SUPREME Kéz- és lábápoló termékeinket, amelyeket a jövőben továbbértékesítésre vagy hűséges vendégeid megajándékozására használhatsz fel.


Supreme HAND CARE

Kéz- és köröm ápoló krém (50 ml)

 • tápláló, hidratáló formula, amely selymes, puha és finom érintést biztosít mindenkinek. Gazdagon táplálja, regenerálja a kéz érzékeny bőrét, erősíti a körmöket és puhítja a körömágyat.


Supreme FOOT CARE

Frissítő lábbalzsam (50 ml)

 • kellemes, hidratáló ápolás a bőrnek, amely csökkenti a fáradt láb érzetét. Kellemesen hűti a lábfejet, lábszárat, talpat, miközben hidratálja és puhítja az igénybe vett bőrt.


TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Akármennyire furcsa, de lassan ismét közeledik az év vége. Használd ki az alkalmat és lehetőséget arra, hogy megjutalmazd vendégeid egy-egy professzionális termékkel. Ajándékozd meg őket a SUPREME kéz és lábápoló krémekkel, amelyeket természetesen értékesíteni is tudsz.


ÚJ TERMÉKEINKET PROMÓCIÓS ÁLLVÁNNYAL RENDELD MEG!


HŰSÉGES VENDÉGEID MEGJUTALMAZÁSÁRA

és/vagy

TOVÁBBÉRTÉKESÍTÉSRE


Termékeinkre 2013 októberétől veszünk fel előrendeléseket, míg a termékek promóciós állvánnyal történő kiszállítása November hónaptól esedékes.

Bővebb információt Területi Képviselődtől kaphatsz!Területi képviselők:

Budapest:

Buda és Nyugat – Pest megye:

Fitor Anikó: +36-70-378-8880

Pest (4.; 6.; 7.; 13.; 14.; 15.; 16. kerület) és Észak – Kelet Pest megye:

Székely Éva: +36-70-378-8874

Pest (5.; 8.; 9.; 10.; 17.; 18.; 19.; 20.; 21.; 23. kerület) és Dél – Kelet Pest megye:

Kovács Adrienn: +36-30-309-2409

Csongrád és Békés megye:

Arany Ildikó: +36-30-237-2454,

Zala és Vas megye:

Juhász Istvánné Anikó: +36-70-378-8876

Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megye:

Kalmár Genovéva: +36-70-378-8877

Veszprém és Fejér megye

Tenkei Patrícia: +36-70-378-8884


Foralmazók:

Baranya és Somogy megye:

Dobosi Tamás: +36-20/513-0059

Győr-Moson-Sopron megye:

Celtia Bt.: +36-96-400-509

Tolna megye:

Weller István: +36-20-203-2263

Fejér megye:

Weller Gábor: +36-20-340-6305

Bács-Kiskun megye:

Faragó László: +36-20-399-2679

Borsod-Abaúj-Zemplén megye:

Horváth Tamás: +36-30-958-1635

Békés megye:

Mészár Brigitta: +36-66-361-479

Szabolcs- Szatmár-Bereg megye:

Éles és Társa Bt.: +36-30-746-5653Apollos Bt.

Tel.: +36-1-212-9339

Fax: +36-1-489-3594

e-mail: apollos@afrodita-kozmetika.hu

web: www.afrodita-kozmetika.huBEVEZETŐ

 

Kedves Kolléganők és Kollégák!

A GYÜMÖLCSSAVAS KÉSZÍTMÉNYEK a kozmetikai iparban már évek, évtizedek óta jelen vannak. Ennek ellenére a mai napig megkérdőjelezhetetlen tény, hogy a gyümölcssavakat tartalmazó készítmények számos előnnyel rendelkeznek azokkal a termékekkel szemben, amelyekben nem találhatók meg. Különösen akkor hatékonyak, amikor a bőr degeneratív, illetve regeneratív problémáinak megoldására alkalmazzuk őket. Az ilyen módon kezelt bőr védve van az idő előtti öregedéstől, ugyanakkor erősen hidratált és jelentősen megfiatalított külsőt kap. A gyümölcssavas készítmények a bőr felületét megtisztítják, csökkentik, ill. eltüntetik a felületi egyenetlenségeket, apróbb és mélyebb ráncokat, és pigment foltokat. A fentiekből kiindulva ideális lehetőséget nyújtanak egy nyár végi kezelésre. Az agresszív napsugarak, valamint a nyári mérhetetlen forróság a bőr felületén nem várt elváltozásokat okozhat. Ezért választottuk jelen hírlevelünk vezető témájának a gyümölcssavakat, amelyek AHA név alatt megtalálható egyes termékeinkben, sőt egy egész termékcsaládban. Ősszel, télen és kora tavasszal, e termékekkel jelentős állapotjavulást tudunk elérni.

Az „Afrodita news” következő témaköre úgyszintén őszi színezetet kapott: bár valószínűleg sokan ismerik, ennek ellenére felhívjuk a figyelmed WINE THERAPY termékcsaládunkra, amely csodálatos illatával és bizonyított ANTI-AGE hatásával ápolja az arc, nyak és dekoltázs bőrét. A BOR-TERÁPIA termékei kitűnő választást jelentenek minden kozmetikai szalon számára, így számodra is, mivel az anti-age és spa kezelések számos kombinációját biztosítják. A profi kezelések mellett ez a család rendelkezik az otthoni ápoláshoz szükséges termékekkel is. Így biztosak vagyunk benne, és Te magad is az lehetsz, hogy az ősz folyamán e termékek számodra is sláger termékekké válnak.

 

Danica Zorin Mijošek                                                           Varga Attila

        Igazgatónő                                                                    Ügyvezető

Kozmetika Afrodita d.o.o.                                                     Apollos Bt

 

 

 

AZ ŐSZ IDEÁLIS IDŐSZAK AZ AHA KEZELÉSEK ELKEZDÉSÉRE

A nyár önfeledt élvezete időnként kevésbé élvezetes nyomokat hagy maga után, elsősorban különböző pigment foltok formájában. Ezek az elváltozások a melanin egyenetlen elrendeződése miatt jönnek létre, amelynek elsődleges szerepe, hogy teljes bőrfelületünket védje a nap káros sugaraitól, de különösen az arcon, kezeken, háton, mellkason és hason (ugyanis e területek vannak leginkább kitéve a sugárzásnak, égésnek).

Bőrünk a nyár végére kiszárad, immunrendszere legyengül, elveszíti tónusát, természetes fényét. Így elérkezik az idő egy alapos „karbantartásra”, amely során a felsorolt hibákat helyre tudod állítani.

Az ősz beálltával ideális megoldást kínálunk Neked egy komplex bőrmegújító eljáráshoz. Ehhez az AHA család termékeit kell felhasználnod, amelyek stabil pH értékkel és biztonságos felhasználást lehetővé tevő savtartalommal rendelkeznek.

Ezek a termékek alapvetően professzionális (szalon) arc és testkezelést biztosítanak, míg 3 terméket a vendégeddel való konzultáció után otthonra is ajánlani tudsz.

AHA – gyümölcssavas termékeink rendkívül sokrétűek és az alábbi problémák esetében kiválóan alkalmazhatóak:

·         AZ ELHALT HÁMRÉTEG ELTÁVOLÍTÁSA (szerves peelingként hatnak, a bőrt tökéletesen tisztítják, gyorsítják regenerálódó képességét, lehetővé teszik az egyéb kozmetikai termékek jobb felszívódását),

·         PIGMENT FOLTOK CSÖKKENTÉSE (amelyek az UV sugárzás, hormonális elváltozás és az öregedés által alakultak ki),

·         HIDRATÁLÁS (a bőr mindegyik rétegének növelik a hidratáltságát, helyreállítják a víz és lipid egyensúlyt),

·         FIATALÍTÁS (serkentik a kollagén szintézisét, feszesítik a bőrt, csökkentik a ráncok mélységét)

·         TISZTÁTALAN, AKNÉS BŐR KEZELÉSE (szabályozzák a faggyúmirigyek működését, összehúzzák a kitágult pórusokat és kisimítják az aknék által okozott heges bőr felületét).

 

GYÜMÖLCSSAVAK – értékes, természetes hatóanyagok a bőr hiányosságainak helyreállítására az ősz beköszöntével

A gyümölcssavak gyakorlati szerepéről és hatásáról már sokat írtunk és beszéltünk, de alkalmazásuk a szerteágazó és különleges hatásuk ellenére mégis háttérbe szorul a kozmetikai szalonokban.

Tapasztalatunk szerint ennek az oka a gyümölcssavaktól való félelemben rejlik.

Viszont a félelem teljesen alaptalan!

A gyümölcssavak biztonságos koncentrációban és helyes alkalmazásmóddal, bizonyítottan nem fejtenek ki agresszív hatást.

A kezelések alatt bizonyos mellékhatások jelentkezhetnek - mint például az enyhe bőrpír vagy csipkedő érzés - mindezek azonban a kezelés normális és elvárt velejárói.  

Mi a Kozmetika Afroditában (saját szépségszalonjainkban) AHA márkanév alatt már évek óta alkalmazzuk a gyümölcssavak erejét, és reményeink szerint a jövőben Te magad is lelkes felhasználója leszel e családnak! A kezelések során elért rendkívül jó eredmények miatt az jelenlegi „Afrodita news” központi témájává választottuk őket. Bár furcsának és korainak tűnhet a téma, de jelezném: itt az ősz! Kezdődik a gyümölcssavas kezelések időszaka! Legyél Te az elsők között, aki rákészül és bevezeti az AHA kezeléseket szalonjában!  

Nyugodj meg, mert határozottan állítjuk, hogy: AZ AHA TERMÉKEK HATÁSA HELYES ALKALMAZÁSSAL BIZTONSÁGOS ÉS HATÉKONY!

 


A GYÜMÖLCSSAVAK HATÁSÁT  Lucija Nemeš a Kozmetika Afrodita vegyészmérnöke mutatja be:

A gyümölcssavak mindennapi életünk részesei: pl. a glikolsav megtalálható a cukornádban, a tejsav a tejfölben és paradicsomlében, a borsav a szőlőben és borban, almasav az almában, és a citromsav a déligyümölcsökben és ananászban.

A fenti gyümölcssavak közül a kozmetikai iparban leginkább a glikolsav használatos. Ő rendelkezik a legkisebb molekulatömeggel - ami annyit jelent, hogy mélyen és gyorsan jut a bőrbe - ezért a leghatékonyabb. A termékek, amelyben megtalálhatók a gyümölcssavak, a bőrt többek között puhítják, hidratálják, simítják, feszesítik, eltüntetik a pigment foltokat és csökkentik az UV-sugárzás okozta károsodást.

Egy-egy AHA-s termék hatékonysága a következőktől függ:

 • a benne található gyümölcssavak fajtájától,  
 • az alaptól, amelybe a gyümölcssavakat építették,
 • a termékek pH értékétől,
 • a gyümölcssavak koncentrációjától (egy alacsony koncentrációval rendelkező termék csak a bőr felső rétegében fejti ki hatását),
 • a szakszerű és szabályos alkalmazástól,
 • a sav bőrrel való érintkezésének idejétől,
 • a kezelések számától.

 

A GYÜMÖLCSSAVAS KÉSZÍTMÉNYEK ÖSSZEÁLLÍTÁSA:

A gyümölcssavas termékek összeállításának legfőbb alapelve a BIZTONSÁG és az AHA SAV BIOHATÉKONYSÁGA AZ ADOTT VIVŐANYAGBAN. Minden sav rendelkezik egy egyedi ún. pKa értékkel (a sav disszociációs állandója), amely megfelel a saját kémiai tulajdonságainak. Ezen érték ismerete szükséges és ez teszi lehetővé egy késztermék különböző koncentrációban történő előállítását.

A sav koncentrációjának mértékétől függ a termék penetrációs képessége, ezáltal a termék hatékonysága. A savak koncentrációja savas pH értéknél a legnagyobb. Amikor a termék pH értéke (megközelítőleg: 3,8) megegyezik a sav pKa értékével, akkor körülbelül 50% glikolsav áll rendelkezésre szabad savas formátumban.

Minél alacsonyabb a termék pH értéke, annál erősebb a bőrre való hatása. Egy termék pH értéke általában 3-3.5 között mozog.

Egy termékek pH értékét semlegesítő reagens (ammóniumsó) hozzáadásával tudjuk szabályozni. Így megakadályozzuk a savak túl gyors felszívódását a bőrbe (ami különböző kellemetlen hatásokat váltana ki).

A termékek effektív koncentrációja legalább 8 % gyümölcssavat kell hogy tartalmazzon, 2.5-4 pH érték mellett.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK, AMELYEKET BE KELL TARTANI A GYÜMÖLCSSAVAS KÉSZÍTMÉNYEKKEL VALÓ MUNKA SORÁN

Bár alapvetően alacsony gyümölcssav tartalomról beszélünk, a következő esetekben nem javasolt az ilyen készítmények alkalmazása:

·        rendkívül érzékeny, erős hajszálér-tágulatos bőrnél,

·        herpesz, fertőzés, bőrallergiás tüneteknél,

·        napozás előtt és után,

·        terhesség alatt,

·        30. életév előtt - kivéve, ha erősen problémás bőrtípusról van szó

 

A gyümölcssavak alkalmazása megnövelheti a bőr érzékenységét a nap, ill. az ultra-ibolya sugárzással szemben, amelynek következménye égési sérülés lehet! Ezért kihangsúlyozzuk, és Te is hívd fel rá vendéged figyelmét, hogy gyümölcssavas készítmények alkalmazása alatt TILOS napozni!

Ebből következik, hogy ilyen kezelések biztonsággal csak ősszel, télen, illetve kora tavasszal végezhetőek. Szabadban való tartózkodáskor még ekkor is erősen javasolt fényvédő krém alkalmazása (pl.: SUN CARE 25 arckrém).

JAVASOLT-E A GYÜMÖLCSSAV MINDENNAPOS ALKALMAZÁSA?

Erős bőrápoló termékek túlzott és helytelen alkalmazásával tartós sérülést okozhatunk a bőr felületén, illetve mélyebb rétegeiben. Ezáltal a bőr nem tud kellőképpen regenerálódni, mivel a felső hámrétege folyamatosan sérül. A hámsejtek eleve sérülten és kiszáradva kerülnek a bőr felületére, ami által egy tónusmentes, száraz bőrfelületet kapunk.

Klinikai tesztek igazolják, hogy egy hosszantartó kezelési folyamat alatt a bőr hozzászokik a gyümölcssavak hatásához, ezért hosszú időn keresztüli alkalmazásuk nem javasolt, mivel a kezelés nem hozza meg a várt eredményt. Éppen ezért egy kozmetikai szalonban a kezelés hossza 2-3 hónapnál ne tartson tovább. Ezután újabb 2-3 hónapig a kezelést más termékekkel folytasd, illetve vendéged otthon végezze a további ápolást. Ezután térhetsz vissza újra a gyümölcssavakhoz.

A Kozmetika Afrodita AHA termékeivel éves szinten két kúrát javaslunk elvégezni.


INTENZÍV ŐSZI AHA KEZELÉSSEL A KÖVETKEZŐ EREDMÉNYEKET ÉRHETED EL:

 

1.      A BŐR ÁLLAPOTÁNAK JAVULÁSA TÚLZOTT NAPOZÁS UTÁN

A bőr felső rétegében megtalálhatóak a naptól sérült hámsejtek, amelyek extrém esetben akár bőrrákká is alakulhatnak. Az AHA savak a bőr felületét alaposan megtisztítják, az elhalt hámréteget eltávolítják, aminek köszönhetően megnyílik az út az egyéb kozmetikumok hatóanyagainak bőrbe jutása előtt.

 

2.     A BŐR MEGNÖVELT HIDRTÁLTSÁGA

Az AHA gyümölcssavak egyszerű nedvesítőszerként hatnak – megkötik a vizet, a bőr minden rétegének növelik a nedvességét és helyreállítják a víz és lipid egyensúlyt.

Az újabb kutatások bizonyították, hogy az AHA savak rendszeres használata megnöveli a hyaluronsav termelődését is.

 

3.      A BŐR FIATALÍTÁSA

Az epidermisz felső rétegén találhatóak az elhalt hámlapkák, amelyek folyamatosan leválnak. Ezek alatt találjuk az élő hámsejteket, amelyek folyamatosan osztódnak, majd lassan, kb. 4 hét után a leváltak helyére lépnek (keratinizáció folyamata). A bőr ilyen módon folyamatosan megújul. Idővel a felső elhalt réteg leválása lelassul, ami által a bőr megvastagszik, rugalmatlanná, érdessé, hámlóvá válik. Az AHA savak serkentik a kollagén szintézisét is, aminek köszönhetően a bőr struktúrája ugyancsak javul. Feszesebbé, simábbá válik.

 

AHA TERMÉKEK és azok aktív hatóanyagai:

Gyümölcssavak: glikolsav, tejsav, almasav, citromsav, továbbá papaja és aloe vera kivonat, A- és E-vitamin, panthenol, karitévaj, avokádó olaj, mandula olaj és kukoricacsíra olaj.

Az AHA termékek kb. pH 3 értékkel rendelkeznek, míg sav-koncentrációjuk10-40% közötti (terméktől függően), amelynek köszönhetően elsősorban hámlasztásra szolgálnak.

10% alatti koncentrációval rendelkező termékeknél fő cél a bőr fiatalítása, struktúrájának javítása, a ráncok csökkentése.

 

1. táblázat: AHA termékek savtartalma, pH értéke

Termék megnevezése

Kiszerelés

pH

AHA %

Kozmetikában történő felhasználás

Otthoni felhasználás

AHA hámlasztó szérum

30 ml

3,0

35

X

 

AHA neutralizáló

500 ml

8,0

 

X

 

AHA tisztítóhab

200 ml

5 – 5,5

 

X

X

AHA folyékony kristálykrém

50 ml

3,7

6,5

X

X

AHA regeneráló & hidratáló krém

50 ml

3,7

6,5

X

X

 


AHA GYÜMÖLCSSAVAS TERMÉKEK KOZMETIKAI SZALONBAN TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÁSA:

AHA TISZTÍTÓHAB

Természetes alapanyagú, nem irritáló (a szemet sem), a bőr finom tisztítására alkalmas hab, amely előkészíti a bőrt a további kezelésre.

FELHASZNÁLÁSA: Tisztátalan, zsíros és vegyes bőrtípusoknál a hab alkalmas a bőr mindennapos vagy kétnaponkénti tisztítására (a zsírosodás mértékétől függően). Normál és száraz bőrtípusoknál a heti két – három alkalommal történő tisztítás javasolt. Kézzel vidd fel a már nedves tisztítandó felületre (arcbőr, nyak, dekoltázs). A tisztítás után a maradékot bő, langyos vízzel mosd le.

AHA HÁMLASZTÓ SZÉRUM

Szerves peelingként működik. A dermiszben serkenti a kollagén szintézisét, míg az epidermiszben az új hámsejtek képződését. A bőrt mélységében tisztítja, intenzíven hidratálja.

FELHASZNÁLÁSA: idő előtt megöregedett bőr ápolására, keratózis, aknék és pigmentfoltok esetén alkalmazható.

A bőr AHA habbal történő alapos zsírtalanítása után 5-6 csepp szérumot vigyél fel az arcra és nyakra. 1-2 percig hagyd hatni – a bőr vastagságától függően. Minden további kezelésnél a hatóidőt 1 perccel növeld meg, amíg el nem éred a 10 perc (egyes esetekben max. 15 perc) hatóidőt. Ezután minden további kezelésnél csökkentsd 1 perccel a hatóidőt, amíg eléred az első kezelésnél alkalmazott hatóidőt.

Amennyiben a vendéged bőre nagyon erős bőrpirrel reagál a szérumra, az azt jelenti, hogy megközelítetted az epidermisz alsó rétegét. Így a továbbiakban a hatóidőt ne növeld (függetlenül attól, hogy még nem érted el a pl. 10 percet)! Ellenkezőleg: minden további kezelés során visszafelé csökkentsd a hatóidőt 1 perccel, mindaddig, amíg eléred az első kiinduló hatóidőt. Minden kezelés után a bőrt tápláld a bőrtípusnak megfelelő tápláló/hidratáló krémmel.

A kezelés pontos, részletes menetét elsajátíthatod a következő tanfolyamunkon, szemináriumunkon.

AHA NEUTRALIZÁLÓ

Kötelező tartalmi eleme egy gyümölcssavas eljárásnak, mert neutralizálja, illetve megszakítja az AHA peel & rejuvening szérum hatását..

FELHASZNÁLÁSA: A szérumot a hatóidő lejárta után mosd le bő vízzel. Ezután vidd fel a neutralizálót, ugyanarra az időtartamra, mint amennyire a szérum hagytad hatni. Végezetül a neutralizálót is mosd le bő vízzel.

A professzionális AHA kezelésekről többet is megtudhatsz és megtanulhatsz az őszi tanfolyamunkon, szemináriumunkon! Helyszín: Rogaska Slatina; Szlovénia. Időpont: 2012. Október 4-7. Bővebben a www.afrodita-kozmetika.hu oldalon olvashatsz.

 

AHA TESTPAKOLÁS a vörös áfonya varázslatos magvaival

A finom és bársonyos bőrért…

AHA testpakolás a vörös áfonya magvaival és természetes gyümölcssavakkal: szerves peelingként hat a bőrre, ami miatt ideális választás egy fiatalító kezelés során. A pakolás mámorító illata, amely vendégeidet garantáltan elvarázsolja, mindössze 25 perc alatt eltávolítja az elhalt szarulemezkéket. Ennek köszönhetően hosszútávon javul a bőr struktúrája. Az AHA testpakolás jelentősen javítja a striák okozta bőrproblémák állapotát (bár megszüntetni nem tudja), ugyanakkor nagyon jól alkalmazható bőrkeményedések fokozatos megszüntetésére pl. talpon, térden, könyökön.

Egyedülálló formulája rendkívül értékes hatóanyagokat tartalmaz: vörös áfonya magvait, fahéj illóolajat, citrom- és sárgadinnye gyümölcssavat, valamint az emberi szervezethez igencsak közel álló tejsavat. A kezelés után a bőr bársonyosan puhává, selymessé és láthatóan feszesebbé válik.

 

AHA GYÜMÖLCSSAVAS TERMÉKEK BIZTONSÁGOS OTTHONI ÁPOLÁSRA:

 

AHA TISZTÍTÓHAB

Természetes alapanyagú, nem irritáló (a szemet sem), a bőr finom tisztítására alkalmas hab, amely előkészíti a bőrt a további kezelésre.

FELHASZNÁLÁSA: Tisztátalan, zsíros és vegyes bőrtípusoknál a hab alkalmas a bőr mindennapos vagy kétnaponkénti tisztítására (a zsírosodás mértékétől függően). Normál és száraz bőrtípusoknál a heti két – három alkalommal történő tisztítás javasolt. Kézzel vidd fel a már nedves tisztítandó felületre (arcbőr, nyak, dekoltázs). A tisztítás után a maradékot bő, langyos vízzel mosd le.

AHA REGENERÁLÓ & HIDRATÁLÓ KRÉM

Száraz, elvastagodott, atrofált, ráncos és ráncosodásra hajlamos bőr, 30. év feletti bőr éjszakai kezelésére alkalmas. A bőrt mélységében hidratálja, regenerálja.

FELHASZNÁLÁSA: a krémet az  AHA tisztító habbal alaposan megtisztított bőrfelületre vékony rétegben vidd fel, majd körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be a bőrbe. Vigyázz, szembe ne kerüljön! Ha mégis, akkor bő, langyos vízzel azonnal mosd ki.

  10 - 14 napig kell használni a szérummal történő hámlasztás megkezdése előtt és után, mint éjszakai krémet.

 

AHA FOLYÉKONY KRISTÁLYKRÉM

Tisztátalan, zsíros és seborheás bőrtípusok éjszakai kezelésére alkalmas. A bőrt mélységében hidratálja, regenerálja.

FELHASZNÁLÁSA: A krémet az AHA tisztító habbal alaposan megtisztított bőrfelületre vékony rétegben vidd fel, majd körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be a bőrbe. Vigyázz szembe ne kerüljön! Ha mégis, akkor bő, langyos vízzel azonnal mosd ki.

  10 - 14 napig kell használni a szérummal történő hámlasztás megkezdése előtt és után, mint éjszakai krémet

A krémet és a fluidot helyileg 1-1 problémás területen is használni tudod:

  pigment- és öregségi foltok halványítására,

  aknék által keletkezett hegek eltüntetésére.

Figyelmeztetés: az AHA termékeket ne alkalmazd rendkívül vékony, érzékeny és hajszálértágulatos bőrtípusoknál.

 

 

WINE THERAPY – BOR-TERÁPIÁVAL AZ ÖREGEDÉS ELLEN

Hírlevelünk első részében az AHA gyümölcssavakat mutattuk be Neked, de hogy az őszi kezelési eljárások egy egészet alkossanak, most bemutatjuk a BOR-TERÁPIA termékeit, amelyekkel további számos eljárást és felejthetetlen pillanatot okozhatsz vendégeidnek.

A BOR-TERÁPIA termékcsalád kifejlesztésének célja egy olyan natúr sorozat létrehozása volt, amellyel hatékony és emlékezetes ANTI-AGE arc- és testkezeléseket tudsz biztosítani vendégeidnek. A vitaminok, ásványi anyagok, gyümölcssavak és számos egyéb kiváló hatóanyag, amelyet a szőlőből, a szőlő magjából, pezsgő kivonatából építettünk a termékekbe, azonnal látható ANTI-AGE effektust váltanak ki: a ráncok mélysége csökken, a bőr kisimul, feszesebbé, fiatalosabbá válik.

ARCRA, NYAKRA, DEKOLTÁZSRA ALKALMAZD A BOR-TERÁPIA ALÁBBI TERMÉKEIT:

BOR-MASSZÁZS KRÉM                  200 ml

A masszázskrémben található nemes szőlő, és telítetlen zsírsavakban gazdag olajok szinergikus együtthatása a bőrt kellőképpen ellátja tápláló anyagokkal, lipidekkel és nedvességgel. Ezen kívül erősíti a bőr védekező mechanizmusát a külső káros hatásokkal szemben, valamint segíti a sejtek regenerálódó képességét. Masszázs után a maradék krémet, amit a bőr nem szívott be, finoman töröld le, majd folytasd a kezelést.

BOR-PEZSGŐ PAKOLÁS                  200 ml

A pezsgő pakolásban fellelhetőek a szőlő és pezsgő extraktum aktív hatóanyagai, amelyek telítetlen zsírsavakban gazdag olajokkal és vitamin komplexummal lettek gazdagítva. A pakolás javítja a bőr vérellátását, hidratáltságát, regenerálódó képességét és finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket is. A kezelés után a bőr szemmel láthatóan fiatalosabb külsőt ölt, ugyanakkor erősödik az öregedés elleni természetes védekezőképessége. A pakolást használhatod arcra, nyakra és dekoltázsra. 20 perc után a maradékot meleg vízzel mosd le.

SZŐLŐ VITAMIN KONCENTRÁTUM          30 ml

Ideális hatóanyagok kombinációját alkotó szérum - mint amilyen a szőlőmag, különböző olajok, valamint az A- és E-vitamin - amely gyorsítja a sejtek megújulási folyamatát, fiatalítja a bőrt, óvja az epidermisz természetes struktúráját. Mindennapos alkalmazása során a ráncok mélysége csökken, a bőr állaga jelentősen javul, azaz feszesebbé és selymesebbé válik. A szérum rendkívül gyorsan beszívódik a bőrbe és nem hagy zsíros foltot maga után.

 


EXCLUSIVE HOME CARE – OTTHONI ÁPOLÁS

BOR HIDRATÁLÓ KRÉM                50 ml

Home care termék, amely erősen hidratálja a bőrt és megőrzi élettel teli fényét. Mindennapos ápolásra alkalmas. Intenzív hidratáló arc, nyak és dekoltázsápoló krém. Serkenti a bőr természetes működését, és lassítja az öregedés látható jeleinek idő előtti kialakulását. Javaslat: erős ráncok, a bőr feszességének elvesztése és fáradt bőr esetében a krémet kombináld a Szőlő-vitamin koncentrátummal.

 

BOR TÁPLÁLÓ KRÉM                                 50 ml

Kihagyhatatlan anti-age Home care termék olyan esetben, ahol az öregedés jelei erőteljesen megmutatkoznak. A bőrt ellátja hasznos hatóanyagokkal, lipidekkel és nedvességgel, serkenti természetes megújuló képességét és lassítja öregedését. Javaslat: erős ráncok, a bőr feszességének elvesztése és fáradt bőr esetében a krémet kombináld a Szőlő-vitamin koncentrátummal.

 

TESTRE ALKALMAZD A BOR-TERÁPIA ALÁBBI TERMÉKEIT:

BOR PEELING                      250 ml

Finoman, de hatékonyan távolítja el az epidermisz elhalt szarulemezkéit, miközben megőrzi a bőr természetes vízháztartását. Nagyon száraz és érzékeny bőrtípusnál: a peelingbe keverj néhány csepp természetes GRAPES szőlőmag kivonatos olajat. Zsíros bőrtípusnál: a peelinget száraz bőrre vidd fel, és úgy végezd a kezelést.

BOR-FÜRDŐ            1000 ml

A szőlőszemek csábító illatával és a pezsgő frissességével, amely teljes ellazulást és új energiát biztosít tested számára. A fehér szőlő és a pezsgő extraktum aktív hatóanyagai serkentik a bőr vérkeringését, és segítik annak méregtelenítését. A fürdő után bőröd ápolt, hidratált, selymes és puha külsőt ölt. Meleg vízzel teli kádba önts 2 dl-t. A fürdő után bőrödnek hatásos ápolást jelent még a Szőlőmag kivonatos masszázsolajjal történő lazító masszázs.

A fürdő wellness központokban is nagyon jól alkalmazható: pezsgőfürdőben illetve pedikűr során is

BOR-PEEL OFF DRAINAGE              2400 g

Erős anti-age hatással rendelkezik. A bőrt megtisztítja az elhalt hámsejtektől, serkenti a szervezet méregtelenítését, a fölösleges víz elvezetését, ugyanakkor nagyon jól alkalmazható bőrfeszesítőként pl. hason (pl. szülés után). Gyorsítja a bőr regenerálódó lépességét, megújítja hidrolipid egyensúlyát. A kezelés alatt enyhe hőhatást vált ki, miközben új energiával látja el a szervezetet. Fő összetevői a fehér-agyag, vörös-agyag és a szőlőmag kivonata.

 

BOR-BŐRFESZESÍTŐ LOTION (otthoni használatra is)     250 ml

Az anti-age hatás fokozását segíti elő mind a professzionális kezelésekben, mind az otthoni ápolásban.

Növeli a bőr rugalmasságát, feszesíti és erősíti a mikrokeringését. Serkenti a zsírsejtek lebontását, a bőrt nyugtatja, védi a kiszáradástól és drenázs hatással rendelkezik. Peel-off kezelés zárásaként is alkalmazni tudod, illetve vendégednek javasold további otthoni ápolásra.

BÁR MÉG TÁVOLINAK TŰNIK, DE LASSAN ÚJRA ELJÖN A KARÁCSONY!

AJÁNDÉKOZD MEG VENDÉGEIDET HŰSÉGÜKÉRT AZ AFRODITA APRÓ, SZÉP ÉS HASZNOS TERMÉKEIVEL.

A mellékelt termékeket rendeld meg területi képviselődnél, közvetlenül irodánkból vagy a www.afrodita-kozmetika.hu weboldalunkon!

Vendégeid érezzék, hogy valóban törődsz velük, odafigyelsz és gondolsz rájuk.12. évjárat, 2. szám; 2012 május-július

HÍRLEVÉL PDF Formátumban - itt letöltheted 

 

Kedves Kolléganők és Kollégák!                            

Végre elérkeztek a régóta várt melegebb napok. Eljött az az időszak, amikor a meleg, zárt cipőket könnyű és nyitott cipőkre, szandálokra cserélhetjük, ami által rálátást biztosítunk lábainkra. A kérdés csak az, hogy a lábaink kellőképpen ápoltak-e ahhoz, hogy mindenkinek megmutassuk őket? Mint Ti is tudjátok, illúzióromboló tud lenni, amikor a csinos és formás lábak repedezett sarokkal, ápolatlan körmökkel stb. rendelkeznek. Az emberek az ápolatlan lábakat hamarabb észreveszik mint gondolnánk. Éppen ezért mostani hírlevelünkben kellő figyelmet szentelünk a megfelelő lábápolásnak.

Vezető témánk jelen hírlevélben a bőr mélységi hidratálása az új Hyaluron termékcsaládunk segítségével. A célunk az, hogy ezek a termékek Téged is elkápráztassanak, úgy, ahogy ezt megtették számos Kolléganőddel az elmúlt 1-2 hónapban, amióta a termékek forgalomba kerültek.

Harmadik témánk szintén fontos szerepet tölt be a nyári időszakban. Ez pedig a szőrtelenítés. A Kozmetika Afrodita mint azt már tudod elindult a natúr termékek gyártásának irányába, amely kategóriába tartozik a Depil As szőrtelenítő termékcsaládunk is.

Készítsd fel Vendégeid a közelgő nyárra, hogy maximálisan jól érezzék magukat a saját bőrükben.

 

Danica Zorin Mijošek                                                                     Varga Attila

Igazgatónő                                                                                       Ügyvezető


FOOT CARE - ápolt lábakkal bújjunk nyitott cipőkbe, szandálokba

Elérkezett a pedikűr ideje.

Mielőtt hozzáfognál a kezeléshez, Vendégedről tudj meg minden fontos információt a kezeléssel kapcsolatban (cukor-, szív-, érrendszeri betegség; allergiák, gyulladások…), és ha szükségesnek érzed nyiss számára új vendégkartont. Alaposan vizsgáld át a vendéged lábát, lábfejét, talpát, ujjait, ujjak közötti területet, sarkát, körmeit, majd ezeknek tudatában készülj fel a kezelésre.

A FOOT CARE termékcsalád különösen hatékony termékekkel rendelkezik, mind a kezelések, mind az otthoni ápolás során:

FOOT CARE LÁBFÜRDŐ kamilla-, kámfor-, mentol kivonattal, amely frissíti és vitalizálja a bőrt, ugyanakkor serkenti a láb vérkeringését és antiszeptikus hatással bír. Kellőképpen előkészíti a lábat a pedikűrre, felpuhítva a megkeményedett bőrt.

FOOT CARE LÁBBALZSAM antiszeptikus hatással rendelkezik, amely bisabololt, vadgesztenye kivonatot, fenyő-, rozmaring- és levendula illóolajat, valamint sok más növényi hatóanyagot tartalmaz. A lábujjaktól a térdekig elvégzett masszázs csökkenti a fáradtság érzetét, a duzzanatot a boka és a lábfej körül, felfrissíti a lábakat.

JAVASLAT:

A Balzsamot minden lábfürdő, pedikűr és reflexmasszázs után használni tudod, és használd is!

 

FOOT CARE LÁBBALZSAM SENSITIVE elsősorban és kifejezetten a száraz, érzékeny láb és talp bőrére javasolt alkalmazni, cukorbetegeknél is. Egyedülálló formulája a beépített D-panthenolnak köszönhetően a bőrt erősen hidratálja, puhítja és egész napra védelmet nyújt számára. A béta-glükán erősíti a láb bőrének immunrendszerét és védi a vízveszteségtől. A Balzsam kellemesen hűt, gyorsan beszívódik és nem hagy maga után zsíros foltot. Pedikűr után a letisztított bőrfelületen alkalmazzuk.

 

MÉHVIASZOS LÁBFÜRDŐ  mentol illattal, amely intenzíven ápolja, hidratálja, mélységében tisztítja a bőrt, valamint nyugtatja a lábakat. Reumatikus problémák esetén kifejezetten jótékony hatással rendelkezik.

AZ AFRODITA TOP TERMÉKEI KÖRÖMÁPOLÁS TERÉN:

Gabonacsíra ápoló olaj púrum egyik különleges képessége, hogy megakadályozza a körmök töredezettségét, ugyanakkor megnöveli regenerálódó és természetes védekező képességét.

Teafa illóolaj kifejezetten jól alkalmazható lábápolás során, mivel bizonyítottan antiszeptikus hatással rendelkezik. Sikeresen használható gombásodás, fertőzéses körömproblémák esetén.

 

SZABADALMAZTATOTT HYALURON*

a bőr hidratálásának új dimenziója   (*Eco-cert tanúsítvánnyal)

A HYALURONOS FELTÖLTÉS ÚJ DIMENZIÓJA

Idővel a bőrön megjelennek az öregedés első jelei. A bőr lassan elvékonyodik, elveszíti a rugalmasságát és fokozatosan kiszárad. Megjelennek az első ráncok, és a bőr elveszíti szép tónusát.

 

Hyaluron adagolásával újra visszaáll a bőr természetes regenerálódó képessége és hidratáltsága. Mivel a Hyaluron az egyik legjobb természetes hidratáló anyag, megköti a kollagén és elasztin rostokat, illetve ellátja őket kellő nedvességgel, amitől a bőr visszanyeri fiatalos, friss, rugalmas, feszes külsejét.  

 

A Hyaluron hatékonysága abban mutatkozik meg, hogy 1.000-szer több vizet képes megkötni, mint a saját súlya. Egy hyaluron micro-molekula 10.000 vízatomot köt meg. Az öregedéssel a Hyaluron jelentősen csökken a bőrben, 60. év felett már csak a kezdeti érték 10%-a található meg, ami szemmel látható elváltozásokat okoz, a bőr: kiszárad, ráncosodik, elveszíti a rugalmasságát.


Az Afrodita Kozmetika új termékei szabadalmaztatott, 100% természetes hyauloronsavat tartalmaznak, amelyek erőteljesen hatolnak az epidermiszbe és dermiszbe, ahol szabályozzák a bőr belső hidratáltságát.

HYALURON AZ EPIDERMISZBEN:

 • ·        javítja a sejtek közötti összeköttetést (erősíti a keratinociták közötti kapcsolatot az epidermiszben);
 • ·        erősíti a bőr védelmi funkcióit, amelynek köszönhetően csökken a víz elpárolgása az epidermiszből.

HYALURON A DERMISZBEN:

 •  ·        a Hyaluronsav erőteljesen megköti a vizet, megőrzi a bőr nedvességét;
 • ·         serkenti a kollagén szintézisét, amely a leggyakoribb fehérje a dermiszben, aminek köszönhetően a bőr feszesebbé válik.

Az új hyaluronos termékcsaládunk hatékonysága a forradalmian új, szabadalmaztatott, 100% természetes hyaluronsavon alapul, amely rendkívül kis molekulatömeggel rendelkezik. Ez a specifikus molekulatömeg serkenti a bőr számára két legfontosabb fehérje: a kollagén és elasztin szintézisét. Az új, frissítő HYALURON termékcsalád azonnali 24 órás hatással rendelkezik. A jól hidratált bőr frissebb, feszesebb és egészségesebb külsőt ölt.

HIDRATÁLÁS + FESZESÍTÉS = A BŐR TÓNUSÁNAK JAVULÁSA

Eredmények:

Alkalmazása után szemmel láthatóan javul a bőr hidratáltsága, rugalmassága, feszessége, amely ezáltal friss és fiatalos külsőt ölt. Az öregedés jelei csökkennek, kevésbé lesznek láthatóak.

1. A BŐR HIDRATÁLTSÁGÁNAK NÖVEKEDÉSE - IN VIVO TESZTEKKEL IGAZOLVA

22 tesztalany önértékelése:

a) a bőr fotótípusai: 1-4,

b) korosztály: 22-66 év között,

c) termékhasználata: naponta kétszer.

Eredmény: 28 nap után a bőr érdessége 66%-kal csökkent, a tesztalanyok 81%-nál.

 

 

2. A BŐR BIOMECHANIKUS KARAKTERISZTIKÁINAK JAVULÁSA - IN VIVO TESZTEKKEL IGAZOLVA: HIDRATÁLTSÁG, FESZESSÉG, TÓNUS, SIMASÁG kérdésében

22 tesztalany önértékelése:

a) korosztály: 50-60 év között,

b) termékhasználata: 56 napon keresztül naponta kétszer:

91% szerint a bőre feszesebb lett

87% szerint a bőr tónusa javult

91% szerint a bőr hidratáltsága jelentősen javult

81% szerint a bőr simább lett

HYALURON* - a bőr természetes hidratálása

* Eco-cert tanúsítvánnyal

Az új hyaluronos termékcsalád a következő termékeket foglalja magába:

(+ X O) HYALURON AMPULLA

hosszantartó hidratálás & UV védelem

Felhasználási javaslat: minden bőrtípusra, de különösen a dehidratált bőrre, amely szürke, fakó, tónusmentes, illetve 25 éves kor felett minden vízhiányos bőrtípusnál javasolt alkalmazni.

Eredmények: az ampulla használata után látványosan megnő a bőr hidratáltsága, növekszik annak rugalmassága, a bőr látványosan feszesebb, bársonyosabb, fiatalosabb külsőt ölt, és az öregedés jelei látványosan csökkennek, javulnak.

A Hyaluron ampulla kézi és gépi felvitelre, a mellékelt használati utasításnak megfelelően, egyaránt alkalmas.

Az ampulla felvitelének módja, és jelölése:

+ galvánárammal, iontoforézissel (negatív póluson)

x   ultrahangos készülékkel,

o   kézzel.

HYALURON 24h KRÉM NORMÁL - VEGYES BŐRTÍPUSRA       50 ml / 200 ml

hosszantartó hidratálás & feszesítés

Milyen bőrtípusoknál/problémáknál alkalmazd: normál-, vegyes-, dehidratált-, tónus nélküli-, fáradt-, erősen ráncosodó-, idős bőrtípusoknál. Ugyanakkor alapként használhatod a száraz bőr ápolása során.

 

Kezelés eredménye:

Már az első használat után a bőr szépen hidratált (feszes, természetes fényű, zsíros hatás nélkül). Néhány nap után a bőrön még mindig látszik a hidratáltság és továbbra is szemmel láthatóan feszesebb. Minden egyes használat után látható a bőr állagának a javulása

HYALURON 24h KRÉM SZÁRAZ BŐRRE         50 ml / 200 ml

hosszantartó hidratálás & feszesítés

Milyen bőrtípusoknál/problémáknál alkalmazd: száraz bőrnél arc-, nyak- dekoltázs kezelésére, dehidratált-, tónus nélküli-, fáradt-, stresszes-, sérült védőréteggel rendelkező-, erősen ráncosodó-, idősödő bőrtípusoknál.

 

Kezelés eredménye: hidratált, természetesen fénylő, egészséges tónusát visszanyert bőr. Javul a bőr védekezőképessége, rugalmasabb és feszesebb lesz. Érzékenysége csökken és láthatóan fiatalabb külsőt ölt.


HYALURON HYDRO MASZK      200 ml

arcra&dekoltázsra&mellre

intenzív mély hidratálás & feszesítés

Milyen bőrtípusoknál/problémáknál alkalmazd: minden bőrtípusnál, de különösen a dehidratált-, stresszes-, napégette-, tónus nélküli-, idősödő-, ráncos bőrtípusoknál alkalmazd. Textúrájának köszönhetően alkalmazása, felvitele egyszerű és könnyű.

A LEGJOBB EREDMÉNYEKET AKKOR ÉRED EL, HA A KEZELÉSBE A FENTI TERMÉKEK MELLÉ AZ ALÁBBIAKAT IS BEÉPÍTED:

CLEAN UP HYALURON TEJ        200 ml

minden bőrtípusra

tisztító & make up eltávolító

 

Kitűnő make up eltávolító, a bőrt alaposan tisztítja és felkészíti a további kezelésre. A bőrt nem szárítja ki és nem irritálja

CLEAN UP HYALURON TONIK         200 ml

minden bőrtípusra

ultra mély és hosszantartó hidratálás

A Hyaluron tonik erősen serkenti a bőr mélységi és hosszantartó hidratáltságát, javítja a tónusát, rugalmasságát. A Hyaluron tejjel történő alapos tisztítás után a bőrt alaposan tonizáld és készítsd fel a kezelés további menetére. Ezt a tonikot más kezelési eljárásokban is alkalmazni tudod, de főleg ott, ahol száraz, vízhiányos bőrrel találkozol.

Az új HYALURON termékeink a bőrt mélységében hidratálják, mivel molekuláris struktúrájuknak köszönhetően a bőr mély rétegeibe jutnak. A HYALURON serkenti a kollagén és elasztin rostok szintézisét. Így javul a bőr rugalmassága, feszessége, viszkozitása. A ráncok kisimulnak, javul a bőr vérellátása, a sejtek tápanyagellátása, a bőr méregtelenítése. Az új HYALURON termékek visszaállítják a bőr normál vízháztartását, ami által az feszesebbé válik. A hatása azonnal szemmel látható. Jelentősen javul a bőr tónusa, visszanyeri fiatalos, friss, bársonyos külsejét.

Látványos hidratáló kezelések biztosításához javasoljuk a HYALURON TERMÉKCSALÁD ALKALMAZÁSÁT:

KEZELÉSI ELJÁRÁSOK A HYALURON TERMÉKKEL:

1. HYALURONOS KEZELÉS – A BŐR MÉLYSÉGI HIDRATÁLÁSA (arc, nyak, dekoltázs, mell) 

·        A bőr azonnali hidratálása

·        Hosszantartó hidratálás a bőr mély rétegeiben (epidermisz, dermisz)

·         A bőr vízveszteségének megakadályozása

Alkalmazott termékek:

·        Clean up Hyaluron arctej

·        Clean up lemosóhab

·        Clean up Hyaluron tonik

·        Hyaluron ampulla

·        Hyaluron Hydro maszk

·        Hyaluron 24h krém száraz bőrre

·         Hyaluron 24h krém normál, vegyes bőrre

Eljárás:

 1. A bőr előkészítése, a make up eltávolítása, a bőr tisztítása Hyaluron arctejjel, majd alapos zsírtalanítás a Clean up lemosóhabbal;
 2. Hyaluron ampulla felvitele ujjbeggyel (feltétlenül várd meg, hogy az ampulla teljesen felszívódjon);
 3. Tonizálás Hyaluron tonikkal;
 4. Hyaluron Hydro maszk felvitele, amelyet 15 -20 percig hagyj hatni! Szükség szerint közben a Hyaluronos tonikkal tonizálj;
 5. 15-20 percig tartó relaxációs masszázs a Hyaluron maszkkal. A masszázs alatt a Hyaluron tonikkal tovább hidratáld a bőrt. Végezetül a maszkot vízzel mosd le;
 6.  A kezelést a bőr típusának megfelelő Hyaluron 24h krémmel fejezd be.

2. HYALURONOS KEZELÉS – LÁTVÁNYOS LIFTING HATÁSSAL 

·        A bőr azonnali hidratálása

·        Hosszantartó hidratálás a bőr mély rétegeiben (epidermisz, dermisz)

·         A ráncok kisimítása és a bőr feszesítése

 

Alkalmazott termékek:

 

·        Clean up Hyaluron arctej

·        Clean up lemosóhab

·        Clean up Hyaluron tonik

·        Hyaluron ampulla

·        Hyaluron Hydro maszk

·        Peel off – Szőlőmag-kivonatos lehúzható maszk

·        Hyaluron 24h krém száraz bőrre

·         Hyaluron 24h krém normál, vegyes bőrre

Eljárás:

 1. A bőr előkészítése, a make up eltávolítása, a bőr tisztítása Hyaluron arctejjel, majd alapos zsírtalanítás a Clean up lemosóhabbal;
 2. Hyaluron ampulla felvitele ujjbeggyel (feltétlenül várd meg, hogy az ampulla felszívódjon);
 3. Tonizálás Hyaluron tonikkal;
 4. Hyaluron Hydro maszk felvitele, amelyet 15 -20 percig hagyjál hatni. Szükség szerint közben a Hyaluronos tonikkal tonizálj. Végezetül a maszkot vízzel mosd le;
 5. Peel off – Szőlőmag-kivonatos lehúzható maszk felvitele;
 6. A maszkot távolítsd el, a kezelést a bőr típusának megfelelő Hyaluron 24h krémmel fejezd be!

3. HYALURONOS KEZELÉS - ANTI-STRESSZ AKTÍV HYDRO ÁPOLÁS

·         A bőr vérbőségének fokozása

·         Intenzív mélységi hidratálás

·         A bőr tónusának javítása

Alkalmazott termékek:

·        Clean up Hyaluron tej

·        Clean up tisztító hab

·        Clean up Hyaluron tonik

·        Energia-R pakolás

·        Hyaluron ampulla

·        Polymoist maszk (Natur, AHA & zöld tea, Kaviár)

·        Hyaluron 24h krém száraz bőrre

·        Hyaluron 24h krém normál, vegyes bőrre 

Eljárás:

 1. A bőr előkészítése, a make up eltávolítása, a bőr tisztítása Hyaluron arctejjel, majd alapos zsírtalanítás a Clean up lemosóhabbal;
 2. Energia-R pakolás felvitele, amelyet 5-7 percig hagyjál hatni, majd hideg vízzel mosd le;
 3. Hyaluron ampulla felvitele ujjbeggyel (feltétlenül várd meg, hogy az ampulla felszívódjon);
 4. Tonizálás Hyaluron tonikkal;
 5.  A bőr típusának megfelelő Polymoist maszk felvitele, amelyet Hyaluron tonikkal formázz meg, (20 percig hagyd hatni);
 6. A kezelést a bőr típusának megfelelő Hyaluron 24h krémmel fejezd be, amellyel 15-20 percig tartó relaxációs masszázst végezz!

DEPIL AS

Egyszerű és gyors szőrtelenítés, természetes módon

Egyszerűen és alaposan távolítják el a szőrszálakat minden testrészen alkalmazható és mivel vízben oldódó így könnyen lemosható, tisztítható. A DEPIL AS szőrtelenítő termékeket a természetesség jellemzi, 3 különböző fajta gyantapatronnal:

NATUR – természetes illatmentes gyanta

ERDEI GYÜMÖLCS – természetes erdei gyümölcs illatú gyanta

KÁVÉ – természetes kávé illatú gyanta

A DEPIL AS gyanták jellemzői:

 • teljesen természetes cukor alapú készítmények,
 • vízben oldódnak – a maradék gyanta a bőr felületéről könnyen eltávolítható,
 • egyszerű a használatuk minden testrészen,
 • alaposak, mert minden szőrszálat eltávolítanak,
 • a bőr számára kíméletes, mert nem vált ki kellemetlen reakciókat,
 • kevésbé fájdalmas, mert nem ragad úgy a bőrhöz, vagy a hajhoz,
 • biztonságos, mert nem tartalmaz káros anyagokat,
 • hosszantartó eredményt biztosítanak – szőrtelenítés után a szőrszálak lassabban nőnek vissza, vékonyabbak és ritkábbak lesznek, így a következő kezelés már kevésbé fájdalmas.

A gyantákkal történő kezelési eljárás egyszerű:

 • a már ismert és arckezelésnél is alkalmazott tisztítóhabbal, zsírtalanítsd a kezelendő felületet, töröld szárazra, és akár hintőport is használhatsz,
 • a gyantákat melegítsd fel kb. 37°C-ra. Ehhez használhatsz gyantamelegítőt, vagy melegvizes edényt (a víz ne érje a gyantát),
 • a gyantát vékonyan vidd fel a szőr növekedésének irányába,
 • a lehúzó csíkot tedd a már gyantázott felületre, majd a szőr növekedésével ellenkező irányba egy hirtelen mozdulattal húzd le,
 • a maradék gyantát mosd le,
 • a szőrtelenített testrészeket kend be a DEPIL AS gyantázás utáni ápoló és szőrnövekedést lassító géllel.

DEPIL AS gyantázás utáni ápoló és szőrnövekedést lassító gélt férfiak és nők részére egyaránt javasoljuk. Sőt férfiak borotválkozás után is használhatják.

DEPIL AS gyantázás utáni ápoló és szőrnövekedést lassító gél:

• lassítja a szőr növekedését, és csökkenti azok számát,

• gátolja a szőrszálak benövéseit,

• nyugtatja az irritált bőrt, kellemesen hűti, és enyhén fertőtleníti,

• csökkenti a bőrpírt.
Javaslat:
Tanítsd meg vendéged a gél helyes otthoni alkalmazására. A gélt közvetlenül szőrtelenítés, illetve borotválkozás után használja, miközben bőrpír, enyhe csipkedő érzés jelentkezhet, ami egy természetes folyamat. Ne mossa le! Optimális eredményt, úgy tud elérni, ha a szőrtelenítés után legalább 10 napon keresztül használja, lehetőleg este lefekvés előtt.
A szőrtelenítés után figyelembe kell venni az esetleges szőrbenövések okozta kellemetlenségeket is.
A helytelen szőrtelenítés szőrbenövéseket okozhat, amely gyulladással és fájdalommal jár.
Mi okozza a szőrbenövést?
A szőrbenövések akkor jelentkeznek, amikor a szőrtelenítés után a szőrszálak rossz irányba, azaz befelé nőnek. A test ezeket a szőrszálakat idegen testként azonosítja, a körülötte lévő terület gyulladásba jön, megduzzad, viszket, és durvább esetben akár be is gennyesedhet. Amennyiben a szőrtelenítés után a szőrszálak rossz irányba nőnek, a bőr felületén kis duzzanatok keletkeznek, ami tapintásra és érzésre is rendkívül kellemetlen lehet.
Hogyan akadályozható meg a nem kívánatos szőrbenövés?

Elsősorban a DEPIL AS gyantázás utáni ápoló és szőrnövekedést lassító gél rendszeres használatával. Minden esetben csökkenthetjük a szőrbenövés esélyét, ha a szőrtelenített felületet finoman átradírozzuk, lehetőleg fürdés, zuhanyzás után. Emellett javasolt a tápláló testápoló tejek használata.
11. évjárat, 1. szám; 2012 január-március

HÍRLEVÉL PDF Formátumban - itt letöltheted 

 

Kedves Kolléganők és Kollégák!


Bár már egy hónap eltelt az új évből, rengeteg elvárással és új célokkal tekintünk elébe. Most egy pillantra mégis tekintsünk vissza az óévbe, mert kiemelnénk azokat a fejlesztéseket, újításokat amelyeket az elmúlt pár hónap során értünk el, és amelyekre büszkék is vagyunk, mert magunk is örülünk minden apró sikerünknek.

Tavaly több területen is sikeres évet zártunk.

Befejeztük az egyik nagy projektünket, ami a gyár melletti területen lévő logisztikai központunk felépítése volt. Büszkék vagyunk az összes sikeres értékesítési kampányunkra, és az összes elégedett ügyfelünkre. Büszkék vagyunk az összes pozitív kritikára amelyet számos országból kaptunk. Szlovéniában megkaptuk a kiemelkedő minőséget jelentő „Si.brand“ elismerést (ami a magyarországi Superbrand elismerésnek felel meg), amelyet szintén büszkén viselünk. Nem utolsó sorban büszkék vagyunk az összes meglévő és új fejlesztésű termékeinkre – amelyet a rendkívül kreatív mérnökeink fejlesztettek ki – amelyet a GOLD 24 Ka Luxury termékcsalád koronázott meg.

Leginkább azonban arra vagyunk büszkék, hogy nem lassítottunk le. Új ötletekkel, bátorsággal és mindenek előtt VELETEK úgy tekintünk a 2012-es évre, hogy a várható nehézségek ellenére jövő ilyenkor mégis büszkén tekinthetünk majd vissza.

 

Danica Zorin Mijošek                      Varga Attila

Igazgatónő                                          Ügyvezető

 

GOLD 24 Ka – anti-age fantázia

·         GOLD 24 Ka magyarországi bemutató körútja márciusban

·         

Ezúton értesítünk a márciusi országos szemináriumok időpontjáról, helyszínéről és tematikájáról:

 

GOLD 24 Ka – anti-age fantázia

HYALURON – a hidratálás új dimenziója

 

Március 08. – Zalaegerszeg, Erdőgyöngye Étterem és Panzió, Alsóerdei út 0115/2 hrsz.

Március 09. – Győr, Hotel Famulus, Budai út 4-6.

Március 10. – Budapest, Novotel Budapest Danube, Bem rakpart 33-34.

Március 11. – Nyíregyháza, Hotel Pagony****, Újmajor (Ilona Tanya)

Március 12. – Szeged, Hotel Korona, Petőfi Sándor sgt. 4.

 

A szeminárium részvételi díja 3.000 Ft, melyet a jelentkezésnek megfelelően személyesen a központban, postai úton az Apollos Bt. részére (rózsaszín csekk) vagy a Területi képviselődnél fizethetsz be.

Jelentkezni a következőképen tudsz:

 • elektronikusan a www.afrodita-kozmetika.hu oldalon
 • telefonon a központi irodánkban: 06-1-212-9339
 • személyesen a Területi képviselődnél!

Várunk szeretettel a hozzád legközelebbi helyszínen megrendezésre kerülő bemutatónkon!

GOLD 24 Ka ANTI-AGE FANTÁZIA...

Az arany latinul Aurum, értékes fém, a nap szimbóluma, mely fényével, ragyogásával régóta mágnesként vonzza az embereket. A földön meglehetősen kevés található belől, de tartóssága miatt rendkívül értékálló. A hatalom, a gazdagság és a szépség szimbóluma.

A GOLD 24 Ka termékcsaládunkban a föld rejtett zugaiból feltárt apró, tiszta aranyszemcsék találhatóak, amelyek a bőrnek új energiát és selymes külsőt biztosítanak.

A GOLD 24 Ka termékcsalád 4 termékével hihetetlen eredményeket érünk el.

Az ANTI-AGE kezelések netovábbját biztosítják...

1.      LUXURY AMPULLA arany szemcsékkel, minden bőrtípusra, de különösen a tónus nélküli, erősen ráncos bőrre.

2.      LUXURY NAPPALI KRÉM az „arany korra“ normál, vegyes és száraz bőrre, 30. életév felett.

3.      LUXURY ÉJSZAKAI KRÉM az „arany korra“ normál, száraz bőrre, 30. életév felett.

4.      LUXURY MASZK az „arany korra“ a megfáradt bőr frissítésére, arcra, nyakra, dekoltázsra.

A vegyipar és a technológiai fejlődés lehetővé teszi, hogy az aranyat mikron nagyságú szemcsékre bontsuk, s ezáltal biztosítsuk a kozmetikai iparban történő felhasználását is. Az arannyal nagyon jól tudjuk a bőrt fiatalítani, a ráncokat kisimítani, a tónusokat javítani. Az így kezelt bőr szemmel láthatóan simábbá és gyönyörűen fénylővé válik.

A GOLD 24 Ka főbb hatóanyagai:

1.      Arany – aranyszemcsék, annak legtisztább formájában 

A bőrre váló felvitel után az arany a sejtekben aktiválja az elektronokat, így javítja közöttük a kommunikációt, azaz stimulálja, serkenti a sejtek megújulását és növekedését.

 2.      Szója izoflavingenistein, azaz fitoösztrogén molekulák kapszulázott formában

A szója izoflavin az ösztrogén jól ismert természetes alternatívája. Az ösztrogén a menopauza alatt jelentősen csökken, amely erőteljes öregedést eredményez. A bőr elvékonyodik, veszít a rugalmasságából és megjelennek a ráncok. A Genistein a legfontosabb és legjelentősebb izoflavin.

      3.   További ápoló hatóanyagok, összetevők: karitévaj, kakaóvaj, béta-glükán, panthenol, aloe vera, ceramidok, indiai  szenna kivonat, közönséges      édesgyökerű páfrány olaj.

 

Az arany pozitív hatásai:

 •  csökkenti a kollagén- és elasztinrostok degradációját, amelyek a bőr feszességéért, rugalmasságáért felelnek,
 •  serkenti a bőr vérkeringését,
 •  csökkenti a szabadgyökök romboló hatását, véd a stressztől, amelyek gyorsítják a bőr öregedési folyamatát,
 •  optikailag is egy fénylőbb, faiatalosabb, hibátlan bőr látszatát kelti.

 

A kapszulázott genistein (liposzómák) hatásai a bőrre:

·        erősen serkenti a kollagén termelődését,

·        csökkenti a kollagén- és  elasztinrostok degradációját,

·        a bőrt feszesíti, ami által csökken a ráncok láthatósága,

·        erős anti-age védelmet biztosít a bőr számára (a 40. év felett a bőr évente 2% kollagént veszít és 1%-al vékonyabb lesz),

·        szemmel láthatóan fiatalabb bőr (a ráncok csökkenése miatt akár 5 évvel fiatalabb bőr).

  

A Genistein bizonyított teszteredményei:

 1.      A Genistein kapszulázott formájának köszönhetően az epidermiszben 40-szer hatékonyabban fejti ki hatását*

*in vivo tesztek: 10 alanyon, 31 és 55 év között

 4 órával a felvitele után, a dermis analizálása kimutatta, hogy a kapszulázott genistein sokkal hatékonyabban jutott be az epidermiszbe.

 

 

 

  2.   Lipobelle Soyaglycone, amely genistein-t tartalmaz liposzóma formájában (3%-os koncentráció), rendkívül erős anti-age hatást biztosít

*in vivo tesztek: 20 tesztalanyon 55 és 64 év között, 3 hónapos használat napi, 2X alkalmazás

 

EREDMÉNYEK (Az elvégzett tesztek alapján 3%-os Lipobelle Soyaglycone koncentrátumot alkalmazva):

1.     A bőr vastagsága javult – UH mérésekkel bizonyítva 12%-os javulást értek el a placebo-hoz mérten.

2.     Megnövekedett hidratáltság – korneométerrel mérve.

3.     Kisimult bőr – a bőr érdessége mikro-tükörrel mérve.

4.     Feszesebb bőr – kutométerrel mérve 7%-os javulást értek el.


Az arany elektromos töltése biztosítja az élet-energia növekedést a szervezetben, ezért az arany kezelés a bőr számára különleges privilégiumot jelent.

 

LUXURY AMPULLA – a tiszta aranyat és béta-glükánt tartalmaz, és minden bőrtípusra alkalmazható. A bőrt erősen hidratálja, serkenti a kollagén- és elasztinrostok termelődését. Alkalmazása után a bőr szemmel láthatóan fiatalabbá, hidratáltabbá és szebb tónusúvá válik.

LUXURY NAPPALI KRÉM - az “arany évekre”, normál, vegyes, száraz bőrtípusra. Tiszta aranyat tartalmaz, amely az izoflavinnal kombinálva a 30. életév felett hihetetlen ragyogó külsőt biztosít, szemmel láthatóan javítja a bőr struktúráját, regenerálódó képességét. Az arcbőr kisimul, tónusa szebbé válik, alapvetően fiatalabb, szebb külsőt ölt.

LUXURY ÉJSZAKAI KRÉM az “arany évekre” normál, száraz bőrre, 30 év felett. Tiszta aranyat tartalmaz, mely az izoflavinnal kombinálva csökkenti a kollagén- és elasztinrostok degradációját, ugyanakkor serkenti az újak kialakulását. Egyedülálló ránctalanító formulája biztosítja a bőr számára a kezelés utáni fiatalos, bársonyos, puha megjelenést, szebb tónust.

LUXURY MASZK az “arany évekre” arcra, nyakra, dekoltázsra. A tiszta arany és az izoflavin kombinációja, serkenti a száraz, külső stresszhatásoknak kitett bőr regenerálódását. A GOLD ampullával kombinálva javítja a bőr védekező képességét, míg az aktív hatóanyagoknak köszönhetően növeli vitalitását, hidratáltságát, rugalmasságát. A maszk felvitelével és egy felejthetetlen masszázzsal a bőr feszesebbé válik, friss, fiatalos, ráncok nélküli külsőt ölt.

A GOLD 24 Ka család termékei ideális eszközök egy kozmetikai-, wellness- illetve SPA szalonban történő profi kezelésre, de akár otthoni ápolásra is, mindazoknak, akik „szeretnék bearanyozni“ a bőrüket.

KEZELÉSEK A GOLD 24 Ka TERMÉKCSALÁDDAL, amelyek a felejthetetlen luxus élményét biztosítják, szemmel látható eredményekkel:

 

KEZELÉSEK ARANNYAL ÉS ARANYLAPOKKAL 

hatékony anti-age kezelés azonnal látható lifting hatással és tónus javulással

A kezelés menete:

1.     Bőr előkészítése: mosd le a make-upot Clean Up tejjel, peelingezd, majd zsírtalanítsd Clean Up habbal;

2.     Tonizáld Clean Up CMF vagy A-vitaminos tonikkal – várd meg, míg a bőr a tonikot beszívja;

3.     GOLD 24 Ka ampullát vidd fel, kézzel maszírozd be vagy géppel (pozitív póluson) vidd fel – várd meg, hogy az ampulla teljesen felszívódjon;

4.     Vita Derma – Anti Age Multiaktív Fluid-ot vidd fel;

5.     A kezelést arany lapok felvitelével folytasd – amelyet “ujjbegymasszázzsal” finoman maszírozz a bőrbe;

6.     GOLD 24 Ka nappali krémet vidd fel és végezz egy 10 perces relaxációs masszírozást. A könnyebb masszírozás érdekében a krémet szükség szerint pótold.

7.     A masszázst további 10 percig a GOLD 24 Ka maszkkal folytatsd. A masszázs után a pakolást kb. 20 percig hagyd hatni, szükség szerint pótold. 20 perc után a maradékot NEM kell lemosnod, csak letörölnöd.

A normál, vegyes bőrtípusoknál előfordulhat zsíros érzés a kezelés után. Ilyenkor a pakolást vízzel is mossuk le, majd a bőrt habbal zsírtalanítsuk, tonizáljuk, végül a GOLD 24 Ka nappali krémmel zárjuk a kezelést.

 

DE-LUX ARANYKEZELÉS

Arany kezelés méhviaszos meleg borogatással, a fáradt, érett és erősen ráncos bőr intenzív feszesítése, regenerálása 

A kezelés menete:

 1. Bőr előkészítése: mosd le a make-upot Clean Up tejjel, peelingezd, majd zsírtalanítsd Clean Up habbal;
 2. Tonizáld Clean Up CMF vagy A-vitaminos tonikkal – várd meg, míg a bőr a tonikot beszívja;
 3. GOLD 24 Ka ampullát vidd fel, kézzel maszírozd be vagy géppel (pozitív póluson) vidd fel – várd meg, hogy az ampulla teljesen felszívódjon;
 4. Vita Derma – Anti Age Multiaktív Fluid-ot vidd fel;
 5. A kezelést arany lapok felvitelével folytasd – amelyet “ujjbegymasszázzsal” finoman maszírozz a bőrbe;
 6. GOLD 24 Ka nappali krémet vidd fel és végezz egy 10 perces relaxációs masszírozást. A könnyebb masszírozás érdekében a krémet szükség szerint pótold.
 7. A masszírozást további 10 percig a Gold 24 Ka maszkkal folytasd, amelyet ne moss le, hanem további vastagabb rétegben vigyél fel az arcra. Ezután az előre felmelegített és megolvasztott méhviaszt vidd fel az előkészített felületre, és kb. 20 percig hagyd, hogy a meleg hatására a maszk hatóanyagai felszívódjanak. A hatóidő letelte után a méhviaszt kihűlt méhviaszt távolítsd el, még a maradék maszkot masszírozd a bőrbe vagy töröld le. 

Az új GOLD 24 Ka termékeink reklámarca Nataša Pinoza, a Miss Universe Szlovénia győztese.

Nataša Pinoza a Miss Univers Szlovénia címének viselője. Elegáns, nőies megjelenése, különleges imázsa, amely a szép, fiatalos, lendületes üzletasszony képét tükrözi, melynek következtében hisszük azt, hogy a GOLD 24 Ka termékcsalád reklámarcaként idális választás.

GOLD 24 Ka termékek tizsta 24 Ka-os arany szemcséket tartalmaznak, melyek a föld mélyéről előkerülve, a bőr számára új energiát és selymes külsőt biztosítanak...

Ugyanilyen módon éljük meg Nataše Pinoza elbűvölő szépségét – Kozmetika Afrodita »arany arcát«.

 

Árváltozás, kiszállítási díj:

Mint gondolom Te is tudod, az üzemanyag árak egyre csak felfelé kúsznak. A forint árfolyama egyre csak romlik. Árat viszont egyelőre nem emeltünk és nem is szándékozunk (bár amennyiben az árfolyam belátható időn belül nem javul, nagy valószínűséggel elkerülhetetlenné válik). Így eljutottunk arra a pontra amikor valamit mégis lépni kellett.

Ezért 2012. február 01.-től a rendelésekre, kiszállítási díjat vezetünk be a következők szerint: 

 • nettó 10000 Ft rendelési értékig 1000 Ft kiszállítási díj
 • nettó 20000 Ft rendelési értékig   500 Ft kiszállítási díj
 • nettó 20000 Ft rendelési érték felett 0 Ft kiszállítási díj

 

2012-ben IS MŰKÖDIK A „ HALMOZZ KUPONT KUPONRA “ AKCIÓNK!

Remélhetőleg ezt a lehetőséget már ismered egy néhány éve, de amennyiben mégsem, úgy figyelmesen olvasd el az alábbiakat.

A Kuponok gyűjtésével, a kuponfüzet betelte után, időről – időre lehetőséged van egy komolyabb 20%-os kedvezményes vásárlásra. Ezzel olyan előnyre tehetsz szert amire magad sem számítottál. A 20% kedvezménnyel minden alkalommal, egy nagyobb rendelést leadva, jelentős összeget takarítasz meg. A kedvezmény mértéke így akár a 10.000 Ft-t (vagy még többet is) elérheti. Hogy mi a teendőd? Olvass tovább:

Hogyan gyűjteheted pontjaid:

1.     Kérj egy kuponfüzetet területi képviselődtől vagy ügyfélszolgálatunktól!

1.     Vásárlásaid során, minden bruttó 8000 Ft után, egy-egy matricát kapsz, amit a kuponfüzetbe kell ragasztanod.

2.     10 matrica összegyűjtése után, a kuponfüzetet beválthatod, egy következő vásárlás során,  ahol a teljes áru Afrodita termékek árából 20% engedményt adunk. Az akciós termékekre a beváltás nem lehetséges, azaz akciót - akcióra nem halmozunk.

3.     A kuponfüzet beváltásakor, és a 20%-os kedvezmény igénybevételekor, természetesen újabb matricát nem fogsz kapni. A beváltáskor több akciót nem áll módunkban összevonni, azaz akciós termékekre a 20% kedvezményt nem tudod igénybe venni. Egy vásárlás alkalmával egy kuponfüzet váltható be. Azaz, itt is érvényes az »akciót - akcióra nem halmozunk« szabály.

4.     Matricákat kizárólag a KOZMETIKA AFRODITA termékeire után kapsz, és a betelt kuponfüzetet is csak ezen termékekre tudod beváltani.

5.     A 10. matrica beragasztása után 1 hónapon belül tudod beváltani kuponfüzetedet. Kérle, figyelj a határidő lejáratára! Ez a Te feladatod! Többször előfordult már, hogy pár nappal (de akár hónappal is J) a lejárat után akarták beváltani. Ilyenkor azt már nem tudjuk elfogadni!

6.     Az akciónk időtartama alatt tetszés szerint akár több kuponfüzetet is beválthatsz. Ez azt jelenti, hogy évente 4-5 (vagy bármennyi) füzetet 20% kedvezményre válthatsz!

«HALMOZZ KUPONT KUPONRA» akciónk a visszavonásig érvényes!

Az akció szabályait időről – időre felülvizsgáljuk, és azok változtatási jogát fenntartjuk.

 

JÁTSZ ÉS NYERJ INGYENES UTAT AZ ŐSZI SZEMINÁRIUMRA SZLOVÉNIÁBA

Gyűjts össze IDEI vásárlásokból 3 db tele kuponfüzetet és így jogot szerzel arra, hogy részt vegyél az alábbi nyereményjátékban:

Mint már több éve rendszeresen, idén is megszervezzük szlovéniai szemináriumunkat. A különbség annyi, hogy 2012-ben – az eddigi évi kettő helyett - egy utat szervezünk, október 04-től október 07-ig. Ennek az útnak is van egy részvételi díja, a már szokásos 200 EUR (ami egyébként az anyacég, a Kozmetika Afrodita d.o.o. bevétele). A részvételi díj fejében természetesen most is kapsz árut, képzést, szállást, étkezést, városnézést, borkóstolót stb., azaz a befektetett összeg bőven megtérül a visszakapott áru, tudás, tapasztalat formájában.

Tehát, amennyiben az IDEI vásárlásaid során öszegyűjtesz 3 db tele kuponfüzetet, úgy automatikusan részt veszel a sorsoláson, ahol kisorsolásra kerül 2 db INGYENES és 2 db 50%-OS út a 2012. október 04-től október 07-ig tartó szlovéniai szakmai bemutatónkra!

Mi a teendőd?

Kérd a kuponfüzetet területi képviselődtől vagy ügyfélszolgálatunktól!

Hogyan gyűjtheted pontjaid:

 1. Vásárlásaid során, minden bruttó 8000 Ft után, egy-egy matricát kapsz, amit a kuponfüzetbe kell ragasztanod.
 2. 10 matrica összegyűjtése után, egy következő vásárlásnál a végösszegből 20% engedményt kapsz. Ez 1 db beváltott kuponfüzetet jelent (már csak 2 ilyen kell).
 3. A 20%-os kedvezmény beváltásakor nem jár újabb matrica. Beváltáskor több akciót nem áll módunkban összevonni, illetve egy vásárlás alkalmával egy kuponfüzet váltható be.
 4. Akciónk kizárólag a KOZMETIKA AFRODITA termékeire vonatkozik!
 5. A 10. matrica beragasztása után 1 hónapon belül tudod beváltani a kuponfüzetedet.

A nyereményakció időtartama: 2012.01.01-től 2012.08.31-ig, azaz eddig kell a 3 db kuponüzetet beváltanod.

Sorsolás: 2012.09.17. hétfőn

A nyeremény másra át nem ruházható!

Gyere velünk Szlovéniába, a Kozmetika Afrodita csodás hazájába!

Kíváncsi vagy rá, hol készülnek a kiváló minőségű, természetes és különleges hatóanyagokból összeállított Afrodita termékek?
Szeretnél Te is résztvevője lenni egy tartalmas hosszú hétvégének, ahol megismerheted az Afrodita kezelési eljárásait, az új módszereket és megismerhedhet a legújabb termékeket?
Időpont:               2012. október 04 - október 07 (4nap)
Helyszín:              Afrodita Kozmetika, Rogaška Slatina, Szlovénia


HÍRLEVÉL PDF Formátumban - itt letöltheted

 

Apollos Bt.

Tel.: 06-1-212-9339

Fax: 06-1-489-3594

e-mail: apollos@afrodita-kozmetika.hu

web: www.afrodita-kozmetika.hu

 10. évjárat, 4. szám 2011. október - december

 

BEVEZETŐ

Kedves Kolléganők és Kollégák!

Mire véget ér a nyár, az emberek többsége büszkén mutogatja a nyár során megszerzett barnaságát. Annak érdekében, hogy  bőrünk a sok napozás, a meleg, és a sok fürdőzés hatására ne száradjon ki túlságosan, fontos, hogy ősszel minőségi ápolásban részesítsük. Felfigyeltünk arra, hogy a nyár végeztével nagyon sok kozmetikusnál megnövekszik a hidratáló kezelések iránti igény. Örömünkre szolgál, hogy a Vendégek is felismerték, hogy a szép bőr eléréséhez kiváló termékekre és kezelésekre van szükségük. A Kozmetika Afrodita termékei számodra maximálisan biztosítják a minőségi kezelések lehetőségét, amelyekkel Te magad is kifogod elégíteni a legigényesebb Vendégeid kívánságait is.

Az idei őszi szezonban, olyan regeneráló pakolásokat ajánlunk, amelyek maximálisan pótolni fogják a nyár során elveszített hatóanyagokat a bőrből. Az ilyen arc- és testpakolásaink egy része a wellness kategóriás termékek közé tartoznak, mert a rendkívüli hatásuk varázslatos illatokkal párosul, mint például csokoládé, borsmenta, méz és tej, valamint szőlő illatával. Hatásukról, felhasználásukról bővebben a folytatásban olvashatsz.

Ebben a számban nagyobb teret szentelünk az őszi-téli időszak kedvelt kezelési eljárásának, azaz az AHA gyümölcssavas hámlasztásnak. Az idő változása kihat a bőrre is, amelyen ott maradnak az öregedés jelei, a ráncokkal együtt. Az ilyen bőrnek, ugyancsak szüksége van a megfelelő ápolásra. Az AHA gyümölcssavas készítményekkel kiváló bőrfiatalító, regeneráló és egyéb bőrproblémákat megoldó kezelési eljárásokat tudsz elvégezni. 

Kívánunk sikeres és eredményes kezeléseket  minden kozmetikusunk számára, amelyekhez az AHA család termékeit december végéig 30% kedvezménnyel tudod megrendelni.

 

Danica Zorin Mijošek

Varga Attila

Igazgatónő

Ügyvezető

 

 

 

 

 

 

 

 

TARTALOM

 

·         WELLNESS PAKOLÁSOK – a test és a lélek energetikai megújulása

·         AHAspeciális regeneráló bőrápolás a gyümölcssavak varázslatos erejével

 

ÖTLETEK A GYÖNYÖRŰ KARÁCSONYI AJÁNDÉKOZÁSHOZ

GOLD 24 Ka – ARANY KEZELÉS

 

A 24 karátos arany és izoflavin értékes kombinációja a legmagasabb szintű luxuskezelést biztosítja, erőteljes anti-age hatással és ragyogó csillogással. Ezt az új Gold termékcsaládunk biztosítja.

GOLD 24 Ka

·         Luxury nappali krém

·         Luxury éjszakai krém

·         Luxury maszk

·         Luxury ampulla

 

FANTASZTIKUS ANTI-AGE HATÁS ÉS TISZTA RAGYOGÁS

 

 

Wellness maszk – a test és lélek energetikai megújulása

A nyár nagyon sok külső hatást fejt ki (UV sugárzás, magas hőmérséklet, szél, só, klór…), amelyek legyengítik a bőrt.

 

Megjelennek azok a tünetek, amelyek egyértelműen ezeknek a hatásoknak köszönhetőek: a bőr száraz, szürke, fakó, hámlik, erőteljesebben mutatkoznak a ráncok, szeplők és pigmentfoltok.

A fenti jelek egyértelműen a foto öregedés tipikus jelei. Amennyiben a bőrt túlzott napozásnak tesszük ki, olyan sejtszintű sérüléseket okozhatunk, amelyek pl.: az elasztin és a kollagén termelődés leállásához vezethetnek. Ennek következtében a bőr rugalmatlanná, petyhüdté, erősen ráncossá válik. Ilyenkor egyvalami tud igazán segíteni, mégpedig a megfelelő és alapos regeneráló kezelés.

 

Az első lépés a bőr megfelelő PEELINGEZÉSE.

 

A peelingezést mechanikai és vegyi úton tudjuk elvégezni, de mindkét módszer célja ugyanaz:

·         az elhalt szaruréteg hatékony eltávolítása,

·         a ráncok kisimítása és a bőr fiatalítása,

·         elősegíteni az aktív hatóanyagok bőrbe jutását,

·         serkenteni a bőr természetes regenerálódó folyamatát, amely 30. életév felett lelassul (az addigi 28 nap helyett kb. 40 napra növekszik a regenerálódási ciklus),

·         a bőr struktúrájának javítása,

·         frissebbé, fényesebbé tenni a bőrt,

·         felkészíti a bőrt a további kezelések folytatására.

 

Ne feledd:

A rendszeres radírozás elősegíti az aktív hatóanyagok mélyebbre történő jutását.

A cégünk peeling választéka meglehetősen széles, és itt kiemeljük a 3 sláger termékünket:

1. Clean Up peeling minden bőrtípusra

2. Bor – peeling arcra és testre

3. Milk & Honey – cukor peeling testre

Az őszi kezelés egyik alap lépése a bőr HIDRATÁLÁSA. Csak a megfelelő nedvesség tartalommal érhető el a kellően feszes bőr.

A nedvesség tartós megelégedettséget jelent

Az alapos radírozás után következik az intenzív hidratálás, amely szemmel látható eredményeket produkál. A Kozmetika Afrodita több olyan pakolással rendelkezik, amelyek egy őszi kezelés alapját képezik. Ezek a maszkok a hidratálás mellett biztosítják a bőr revitalizálást is.

A Borterápia, Milk & Honey és Chocomint pakolás a wellness termékek csoportjába tartoznak, átlagon felüli eredményeket produkálva, amelyeknek Vendégeid kifejezetten örülni fognak.

 

 

 

 

 

 

 

 

CHOCOMINT PAKOLÁS –

mámorítóan illatos arc- és testpakolás

gyönyörű, bársonyos és puha bőr

A bőrt nyugtatja & frissességet biztosít számára.

Biztosítsd  Vendégeid számára a csokoládé élvezetét lelkiismeret furdalás nélkül! A Chocomint pakolás mámorító illatával – az After eight-re emlékeztet –, amely teljes ellazulást és megfelelő ápolást biztosít az arc és a test bőrének is. Minden bőrtípusnál alkalmazható, de különösen a fáradt, száraz és atrofált, valamint a külső káros hatásoknak kitett bőrproblémák esetén javasolt.

A Chocomint pakolás bőrre ható jótékony tulajdonságai:

·         nyugtatja,

·         gazdagon táplálja, hidratálja és védi az öregedéssel szemben,

·         megőrzi rugalmasságát,

·         csökkenti a striák kialakulásának lehetőségét,

·         nagy mennyiségben tartalmaz természetes tápláló hatóanyagokat.

 

A fentieknek, valamint természetes hatóanyag tartalmának köszönhetően ez a pakolás hatékonyan alkalmazható terhesség alatt illetve szülés után, vagy hirtelen és erőteljes súlyveszteséggel járó diéta során is.

A Chocomint pakolás a következő hasznos hatóanyagokat tartalmazza: kakaó- és kókusz extraktum, kakaó- és karitévaj valamint borsmenta illóolaj.

Kétféle kiszerelésben kapható (2000 gr és 250 ml) amelyből a kisebb kiszerelést akár vendégeid számára is el tudod adni mindennapos otthoni arc- és testápolásra.

 

Javaslat:

·         amennyiben a pakoláshoz hozzáadsz egy kis Natural masszírozó olajat (pl.: kókuszt vagy mandulát) úgy egy kellemes és hatásos testmasszírozó kombinációt kapsz (amely a masszázs után könnyen le is törölhető).

 

 

WINE THERAPY – BOR-PEEL OFF DRAINAGE PAKOLÁS

testpakolás a szőlő fiatalító erejével

kimagasló anti-age hatással

 

A bőrt ellátja tápláló hatóanyagokkal & védi az öregedéssel szemben.

A szőlő és a bor több mint 1000 különböző hatóanyagot tartalmaz, többek között rendkívül értékes vitaminokat, ásványi anyagokat, polifenolokat és gyümölcssavakat, melyeknek köszönhetően a bőr ellenáll az öregedés jeleinek, ugyanakkor jelentősen feszesebbé és simává válik.

A Bor-Peel Off pakolásban a frissen szüretelt szőlő illata mellett megtalálható még a nyugtató fehér agyag, a tápláló vörös agyag és a szőlőmag kivonata. A száraz, rugalmatlan, fáradt bőrtípusok kezelésére alkalmazható kortól függetlenül.

A Bor-Peel Off testpakolás bőrre ható jótékony tulajdonságai:

 

·         tisztítja, ápolja és fiatalítja,

·         regenerálja és visszaállítja hydrolipid egyensúlyát,

·         enyhe hőhatást vált ki, miközben új élettel, friss energiával látja el, 

·         serkenti a test méregtelenítését, megszabadít a fölösleges víztől, illetve elhalt hámsejtektől.

 

A Bor-Peel Off pakolás enyhe hőhatást vált ki, de a Vendég számára ez rendkívül kellemes, azaz igazi wellness élményt biztosít.

 

 

Javaslat:

A Bor-Peel Off pakolással történő kezelést mindig a Bor Feszesítő Lotionnal fejezd be! Kezelés után a bőr szemmel láthatóan feszesebbé és keményebbé válik.

 

WINE THERAPY – BOR FESZESÍTŐ LOTION

A bőrt feszesíti & rugalmasítja.

Anti-age kezelést biztosító termék, melyet a kozmetika mellett az otthoni ápolásra is el tudod adni.

A szőlő értékes hatóanyagai mellett megtalálhatóak benne a trópusi mandula, fekete bodza és tanin sav kombinációja is.

A Bor Feszesítő Lotion bőrre ható jótékony tulajdonságai:

·         szemmel láthatóan feszesíti és rugalmasítja,

·         gyorsítja a vérkeringést,

·         serkenti a zsírsejtek degradációját,

·         véd a kiszáradástól és idő előtti öregedéstől.

A benne található centella asiatica (tigris fű) drenázs hatást fejt ki, szintén segíti a zsírsejtek lebontását, a bőrt rugalmasítja és regenerálja. A hozzá adott karitévaj a bőrt erőteljesen hidratálja, ápolja, táplálja, nyugtatja és védi a kiszáradástól.

Óriási előny:

A Wine therapy és Milk & Honey termékek Salon exclusive Natural márkajelzéssel vannak ellátva:

 

·         természetes, aktív hatóanyagokat,

·         növényi emulgeáló szereket tartalmaznak,

·         nem tartalmaznak mesterséges színező anyagot,

·         nem tartalmaznak paraffint, vazelint és parabéneket.

 

 

 

MILK & HONEY – TÁPLÁLÓ PAKOLÁS

arc- és testpakolás a vanília kellemes illatával

a bőr természetes pro-age ápolására


A bőrt hidratálja & regenerálja.

A kozmetikai iparban a méz és a tej ősidők óta a kényeztetés, a luxus, az élvezet szimbóluma. Több ezer évvel ezelőtt a híres egyiptomi fáraó hölgy, Kleopátra is alkalmazta mindkettőt messze földön híres szépségének megőrzése érdekében.

E termékekben egyesítettük a természet különleges hatóanyagait, mint: karitévaj, kókusztej, kókuszolaj, royal-zselé extraktum.

A Milk & Honey tápláló pakolás csodálatos vanília illatával, illetve egyedi természetes hatóanyag tartalmával, mint  »fiatalság és élet elixír fejti ki hatását«. A royal-zselé extraktumnak köszönhetően felbecsülhetetlen segítséget nyújt a bőr immunrendszerének erősítésében. Minden bőrtípusra alkalmazható, amely során aktív védelmet nyújt a hirtelen öregedés ellen, már az első használat után a bőr regenerálódik, feszesebbé, puhábbá válik.

Milk & Honey tápláló pakolás tulajdonságai:

·         serkenti a bőr minden rétegének oxigén ellátását,

·         szemmel láthatóan javítja a bőr rugalmasságát, vitalitását,

·         kellemes illatával testi és lelki megnyugvást biztosít.

 

Javaslat:

A tápláló pakolást nagyon jól alkalmazhatod Termo-Modelage gipszpakolás alá is. Így optimalizálod a kezelésed hatásosságát, és fantasztikus kikapcsolódást biztosítasz Vendéged számára.

 

250 ml-es kiszerelése biztosítja számodra a gazdaságos felhasználást, ugyanakkor Vendéged számára otthonra is eladhatod.

 

TUDTAD?

·         royal-zselé extraktum – a természet egyik legtökéletesebb készítménye, rendkívül magas biológiai hatásfokkal rendelkezik. A méhek állítják elő, és vele táplálják az anyakirálynőt. Rengeteg vitamint, ásványi anyagot és enzimet tartalmaz. Erős bio-stimuláló és antioxidáns, kiválóan regenerálja a bőrt és erősíti immunrendszerét,

·         kókusz tej – a bőrt kiadósan hidratálja és bársonyossá varázsolja,

·         kókusz olaj –a kókusz fehér húsából hidegen sajtolással nyert természetes olaj. Rendkívül gazdag vitaminokban, telített zsírsavakban, amelyek a bőrt védik a szabad gyököktől és az idő előtti öregedéstől.

 

AHA – speciális bőrregeneráló kezelés -

a gyümölcssavak csodás erejével

AHA TESTPAKOLÁS

a vörös áfonya varázslatos magvaival

a finom és bársonyos bőrért

 

 

A bőrt regenerálja & fiatalítja & védi.

AHA testpakolás vörös áfonya magvaival és természetes gyümölcssavakkal, szerves peelingként hat a bőrre, ami miatt ideális választás egy fiatalító kezelés során. A pakolás mámorító illata, amely vendégeidet garantáltan elvarázsolja, ugyanakkor mindössze 25 perc alatt eltávolítja az elhalt szarulemezkéket. Ennek köszönhetően hosszú távon javul a bőr struktúrája. Az AHA testpakolás jelentősen javítja a striás bőr állapotát (bár megszüntetni nem tudja), ugyanakkor nagyon jól alkalmazható bőrkeményedések fokozatos megszüntetésére pl.: talpon, térden, könyökön.

AHA testpakolás több szinten fejti ki hatását:

 • finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti az újak kialakulását,
 • a bőrt ellátja megfelelő mennyiségű nedvességgel,
 • serkenti a kollagén rostok termelődését,
 • egyensúlyban és szinten tartja a bőr pH értékét ill. hidrolipid védőburkát,
 • javítja a vérkeringést,
 • védi a bőrt a szabad gyökök káros, bőröregedést előidéző hatásától – anti-age funkció.

 

Egyedül álló formulája rendkívül értékes hatóanyagokat tartalmaz: vörös áfonya magvait, citrom és sárgadinnye gyümölcssav kivonatait, fahéj illóolajat, valamint az emberi szervezethez igencsak közel álló tejsavat. A kezelés után a bőr bársonyosan puhává, selymessé és láthatóan feszesebbé válik.

Hogyan alkalmazzuk az AHA testpakolást?

A bőrt szigorúan zsírtalanítsd AHA tisztítóhabbal, majd mosd le!

Az AHA testpakolást vékony rétegben vidd fel és finoman masszírozd be (a felvitelt végezheted kesztyűben is). Ezután a Vendégedet takard be.

A pakolást 25 percig hagyd hatni, majd a Vendég zuhanyozzon le.

A bőrt tonizáld Aloe Vera Spray-el, majd masszírozd át Grapes - szőlőmagkivonatos masszírozó olajjal, amellyel biztosítod a bőr számára a szükséges nedvességet és anti-stressz védelmet.

.

Figyelmeztetés: a pakolás enyhe hőhatást válthat ki, és a kezelés első perceiben enyhe bőrpír és csipkedő érzés jelentkezhet, kifejezetten száraz, repedezett bőrnél.

Javaslat:

·         A pakolást heti 1x javasoljuk alkalmazni, egy három hónapos periódusban,

·         Az AHA testpakolás során Vendéged NE tekercseld fóliába. A bőrtisztítás során NE végezz testpeelinget,

·         Otthoni ápolásra javasold Vendégednek, hogy használjon egyet az Afrodita testápolói közül (ADD EL SZÁMÁRA a Szőlő, Kamilla, Mandula vagy Aloe Vera testápolót), amelyek ellátják a bőrét tápláló anyagokkal, és visszaállítják hidrolipid burkát. Ráadásul így az AHA testpakolással elvégzett kezelésed eredményességét is megnöveli.

 

 

 

FONTOS TUDNI:

Ellenjavallatok: Ne alkalmazd érzékeny és sérült bőrfelületen, nyílt aknéknál, szív-, cukor- és vesebetegeknél, visszeres felületeken, terhesség és szoptatás ideje alatt, napozás előtt, alatt és után néhány napig.

 

 

DERMATOLÓGUSTÓL TUDJUK:

A bőrön foltokban található sötét elszíneződések, pigmentfoltok kiváltó okait a melanocitákban kereshetjük, amelyek fény hatására melanint termelnek. Ez egy sötét pigment, amelynek az a szerepe, hogy a bőrt védje, és ellenállóbbá tegye az UV sugarakkal szemben, és tőle függ a bőr barnulásának sebessége és mélysége.

Ugyanakkor a melanociták bizonyos helyzetekben megváltoztathatják a melanin termelésének egyenletességét, pl.: terhesség alatt, vagy a bőr öregedése folyamán, így okozva foltos elszíneződéseket a bőr felületén.

GYÜMÖLCSSAVAS KEZELÉSEKKEL látható javulást érhetünk el. Ennek érdekében alkalmazd a következő termékeket:

AHA hámlasztó szérum 35% gyümölcssav tartalommal, papaya extraktummal és alacsony, de rendkívül stabil pH 3 értékkel. Ezen tulajdonságok biztosítják a következőket:

·         intenzív szerves peelinget (hámlasztást),

·         megfelelő hidratálást,

·         a bőr tisztítását, kisimulását.

 

Alkalmazható az idő előtt megöregedett bőr ápolására, pigmentfoltok csökkentésére, aknés

bőrtípusok kezelésére.

·         A különleges AHA gyümölcssavas kezelést a vendégeidnek otthon is kell alkalmazniuk már a hámlasztás megkezdése előtt, alatt és utána is. Az otthoni HOME CARE termékek:

TISZTÍTÓHAB

minden bőrtípusra

A bőrt mélységében tisztítja, alaposan zsírtalanítja és előkészíti a további kezelésre. Kitűnő make-up lemosó, miközben a szemet nem irritálja.

FOLYÉKONY KRISTÁLY KRÉM

zsíros bőrre

Vegyes és zsíros bőrtípusoknál alkalmazható. Serkenti a bőr regenerálódását, egyenletesen hidratálja, összehúzza a pórusokat, szabályozza a faggyúmirigyek működését. A kisebb ráncokat kisimítja, míg a mélyebbeket csökkenti, halványítja a pigmentfoltokat.

REGENERÁLÓ & HIDRATÁLÓ KRÉM

száraz bőrre

30 év felett, száraz, ráncosodásra hajlamos bőr kezelésére alkalmazható. Serkenti a bőr regenerálódását, egyenletesen ellátja a bőrt nedvességgel. A kisebb ráncokat kisimítja, míg a mélyebbeket csökkenti, halványítja a pigmentfoltokat.

 

Javaslat:

A kozmetikában végzett hámlasztás eredményessége érdekében vendéged az AHA habot és a bőrtípusának megfelelő AHA krémet feltétlenül alkalmazza esténként otthon is.10. évjárat, 3. szám 2011. augusztus - szeptember

 

 

BEVEZETŐ

 

Kedves Kolléganők, és Kollégák!

 

 

A kozmetikus és a kozmetikus szakma egyre fontosabb szerepet tölt be az életben. Egy jó kozmetikusnak a szakértelmet ötvöznie kell a kreativitásával, ami által komplex szépítészeti eljárásokat és termékeket tud

kínálni saját vendégeinek. Ez viszont a vendégek számára kellemes érzést és megelégedettséget jelent, mert a különbözõ kezelések egészségesebb és minõségibb életvitelt biztosítanak számukra. A Kozmetika Afrodita a termékei által biztosítani tudja a különbözõ és különleges kezeléseket. Mindig is hangsúlyoztuk, hogy termékeinkkel számtalan kezelési eljárást el lehet végezni, mivel (szinte) minden termék (szinte) mindennel kombinálható. Soha nem voltunk hívei a kizárólag „egy bõrtípus - egy terméksor“ kezeléseknek. Ettõl kezdve a Kozmetikusnak már csak a kreativitásról kell gondoskodnia, és biztosítnai tudja vendége számára a szüntelenül megújuló kezelési eljárásokat!

 

Egy jó kozmetikusnak kiváló tanácsadónak kell lennie, mivel egyre több vendég várja el a kozmetikusától, hogy segítsen neki a megfelelõ otthoni ápolásban. Többek között ezért adtuk ki EXCLUSIVE HOME CARE katalógusunkat, amelyben az otthon használatos termékeinket találhatod meg és amely termékeket vendégeid részére tudsz értékesíteni. Ezen készítmények értékesítésével egy jelentõs plusz bevételi forrást biztosíthatsz magadnak, még a nyári, kozmetikusok szempontjából gyengébb idõszakban is.

 

Az Afrodita Hírlevél jelen formájában 10 éve jelenik meg, ezért a mostani számban néhány külföldi partnerünk tapasztalatait és hírlevéllel kapcsolatos véleményét osztjuk meg. Hiszem, hogy minden és mindenki tapasztalata és gondolata az életben értékes, és bízom benne, hogy Te is örömmel fogod olvasni õket.

 

 

Kellemes nyarat és sikeres értékesítést kívánunk!

 

Danica Zorin Mijošek,                                                                      Varga Attila

Igazgatónő                                                                                        Ügyvezető

 

 

TARTALOM

 


•HOME CARE – exclusive termékek otthoni ápolása
•AFRODITA NEWS – 10 éve Veled

 

 

EXCLUSIVE HOME CARE -


Lakossági termékek katalógusa otthoni ápolásra.


Kitűnő természetes készítmények tovább értékesítésre, kizárólag kozmetikusokon keresztül!Növeld meg kozmetikád és munkád jövedelmezőségét!

 

 

 

 

MEGJUTALMAZZUK A HŰSÉGEDET

 

10 ÉVES AZ AFRODITA HÍRLEVELE – 30 % ENGEDMÉNY EGYES AFRODITA TERMÉKEKRE! A kedvezményes terméklistáról érdeklődj a Területi képviselődnél, vagy a központi irodánkban.

 

SZEPTEMBER 29. ÉS OKTÓBER 2. KÖZÖTT ISMÉT MEGRENDEZZÜK A SZOKÁSOS,4 NAPOS SZLOVÉNIAI SZEMINÁRIUMOT!

A szeminárium fõ témája az ÚJ HYALURON termékcsalád, amely az elõzetes tesztek alapján fantasztikus eredményeket produkál. Téma lesz még természetesen az AHA gyümölcssavas hámlasztás is – arcra és testre egyaránt -, amelyek a HYALURON termékekkel kombinálva még látványosabb eredményeket biztosítanak!

Tölts el velünk 4 napot, amely során rengeteget tanulhatsz, szakmailag fejlõdhetsz, kikapcsolódhatsz és rengeteg pozitív élménnyel, gazdagodhatsz. Voltál már olyan képzésen, ahol többet kaptál vissza, mint amennyibe került?

Nálunk a részvételi díjat, teljes egészében visszakapod termékek formájában, és ezen felül biztosítjuk számodra a 2 napos képzést, teljes ellátást, különbözõ programokat.

Várjuk jelentkezésed Területi képviselõdnél, vagy irodánkban,

további részleteket elolvashatsz a www.afrodita-kozmetika.hu oldalon.


 

 

 

HOME CARE – exclusive termékskála otthoni ápolásra

 


KIZÁRÓLAG KOZMETIKAI SZALONOKBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSRESzinte minden kozmetikusban számos kérdés merül fel, hogy milyen termékekkel dolgozzon, azokat hogyan alkalmazza, miközben nagyon fontos feladat, hogy a kezelt bőr szép és egészséges legyen. Minden bőrtípusnak másra van szüksége, míg egyeseket hidratálni kell, addig a másik zsírhiányos, ugyanakkor van olyan is, amely víz és zsír hiányos is. Megint másik érzékeny, hámlik, míg van, amely bőrön a kis hajszálerek látszódnak. A fenti problémák megoldása ideális esetben a kozmetikussal történő egyeztetéssel, majd ezek után a megfelelő termékek alkalmazásával megoldható.

Te, mint szakember rendelkezel a megfelelő elméleti és gyakorlati szaktudással, valamint termék ismerettel, amivel dolgozol, amely alapján könnyen meg tudod állapítani a vendéged bőrtípusát, majd a problémájára a legmegfelelőbb termékeket tudod felkínálni az Afrodita HOME CARE készítményei közül.

Természetesen az Exclusive Home Care termék katalógussal ezt a jövőben még könnyebben és egyszerűbben megteheted.

Exclusive Home Care katalógusunkban szinte minden bőrproblémára tudsz megoldást javasolni. Megtalálhatóak benne az arc és testápoló készítmények, férfiak és nők részére, babaápoló, kéz – és lábápoló termékek, valamint tusfürdők és hajsamponok is.


Bemutatunk néhány terméket, amelyek vevőink körében igen népszerűek:

 

HYDRO CONTROL – zsíros és vegyes bőr ápolására

 

Szüntesd meg az örökös elégedetlenséget, amelyet a zsíros, tág pórusú, az epidermisz felső rétegében kiszáradt, valamint tisztátalan és elszürkült bőrtípus okoz.

 

 

HIDRATÁLÓ KRÉM                      50 ml

anti-age

                                                                                                           MATT EFFECT

A zsíros és vegyes bőrtípusoknál segíti a bőr vízháztartásának egyensúlyban tartását, megőrzi természetes savtartalmát, gátolja az aknék kialakulását, ugyanakkor antibakteriális hatással bír. A nap 24 órájában védi a bőrt a kiszá­radástól, valamint az oxidatív stressz – pl. káros UV sugárzás – hatásaitól.

 

 

TÁPLÁLÓ KRÉM               50 ml

anti-wrinkle

 

A krém serkenti a bőr megújulási folyamatát, valamint erősíti vízmegtartó képességét. Rendszeres haszná­latával csökkennek a ráncok, és jelentősen csökkennek a zsíros bőr okozta problémák is.

 

A feljavított krémes formula csökkenti a pórusok elzáródását, valamint az aktív hatóanyagoknak köszönhetően gátolja a pattanások, valamint a miteszerek kialakulását.

 

 

 

KOLLAGÉN CMF – bőrápolás 35 év fölött

 

Őrizd meg a bőr vitalitását az évek múlásával is, a megfelelő hidratáló ránctalanító krémekkel.

 

EXTRA HIDRATÁLÓ KRÉM                               50 ml

long-term moisturization & UV protection

 

Száraz igényes, 35 év feletti érett bőr ápolására szolgál. A ki­sebb ráncokat eltűnteti, a mélyebbeket csökkenti. A bőrt feszessé, rugalmas­sá varázsolja.

 

 

INTENZÍV TÁPLÁLÓ KRÉM                               50 ml

hosszú távú hidratálás & táplálás

 

Az érett és kimondottan száraz, fáradt bőrtípusok nappali ápolására ajánljuk, minden más bőrtípusnál éjszakai krémként használható. A hid­ratálás mellett erősen táplál, a bőr visszanyeri energiáját. Rendszeres alkalmazásával az apróbb ráncok eltűnnek, a mélyebbek enyhülnek, míg az újak kialakulása a jövőbe tolódik el.

 

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ SZÉRUM                 15 ml

active anti-wrinkle & lift effect

 

Számos aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek szinergikus egyensúlyban vannak egymással.  Serkenti a kollagén rostok szintézisét. A szemránckrém első felvitelével észlelhető a változás. Az apró szemráncok eltűnnek, a mélyebb szarkalábak kisimulnak. A szemhéj feszesebb, a bőr teltebbé, és bársonyosabbá válik.

 

 

 

ATTRAKTÍV NYÁRI LEHETŐSÉG!

 

2 + 1 AJÁNDÉK

 

Rendelj 2 darab KOLLAGÉN CMF lakossági krémet, bármilyen összeállításban és mi ajándékba adunk 1 KOLLAGÉN CMF arctejet!

 

 

Az akció augusztus. 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes!

 

 

VITA DERMA – aktív bőrfiatalító készítmények

 

 

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ SZÉRUM                 15 ml

lift effect

csökkenti a ráncokat & szemkörüli karikákat & szem alatti táskákat

 

A szérum számos növényi kivonatot, kollagén termelődését serkentő hatóanyagot, különleges apró kristályokat tartalmaz. Ezek a kristályok visszaverik a fényt és, ezáltal optikailag is csökkentik a ráncok láthatóságát.

A szérum első felvitele után a szem körüli bőr azonnal bársonyosabb és pu­hább külsőt ölt. Három hét múlva - mindennapos reggeli és esti használat mellett - a bőr erősebbé válik, a ráncok és a szem alatti táskák eltűnnek!

 

 

ANTISTRESSZ SZÉRUM                                               30 ml

ice effect

anti-stressz & fiatalító hatás                                

 

Felvitele után az első pár percben kellemes bizsergés érezhető, majd hűtő hatást vált ki. A bőrt nyugtatja, ellazítja, ellátja energiával, ellenállóvá teszi a külső stresszhatásokkal szemben. Hetente legalább kétszer alkalmazza. Nagyon érzékeny és rozáceás - hajszálér-tágulatos - bőrnél használatát nem javasoljuk!

 

 

ANTI AGE multiaktÍv fluid             100 ml

 

Igazi gyógyír a bőr öregedési folyamatának lelassításában. Serkenti a felhámsejtek regenerálódását, hatékonyan semlegesíti a szabad gyökök romboló erejét és védi a bőrt az UV sugárzással szemben. Rendkívül erős a hidratáló és a bőr szerkezetét erősítő, feszesítő hatása.

 

 

VITA DERMA AMPULLA – a szépség csodatevő cseppjei

 

Azonnali hatás, szemmel látható eredményekkel

 

Az ampullák ténylegesen különlegesek – szemmel aprónak, viszont koncentrált hatóanyagainak köszönhetően nagy hatásfokú készítmények.

 

 

Az elérendő eredmény függvényében válaszd a megfelelő ampullát:

 

·         HYALURON –100% tiszta növényi eredetű aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek természetes biológiai folyamatokkal lettek előállítva. Amely a bőr intenzív és mélységi hidratálását végzi. Minden bőrtípusnál alkalmazható, de különösen a vízhiányos és tónus nélkülinél. Kb. 25 éves kortól. Ideális készítmény a nyári napozós időszak után.

 

·         KOLLAGÉN szabadalmaztatott tengeri kollagénnel, amely azonnali liftinghatást vált ki. Az érett ráncos tónus mentes, valamint atrofált bőrtípusok ápolására, illetve megelőző anti – age kezeléshez. Kb. 30. életévtől.

 

·         AKNE magas szalicilsav tartalommal, amely antiszeptikus és adstringens hatással bír. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, kitisztítja az eltömődött pórusokat, illetve szabályozza azok működését.

 

 

·         VIT- AMINE COMPLEX – magas koncentrációban tartalmaz aminosavakat (40%),  A- és E- vitamint. A bőrt vitalizálja, serkenti megújulását, lassítja a bőr öregedési folyamatát, Anti-Age hatással bír, főleg azoknál akik, dohányoznak, és folyamatos stresszhelyzetben élnek. A bőrt erőteljesen hidratálja, regenerálja, valamint serkenti a vérkeringését.

 

 

AHA – speciális gyümölcssavas regeneráló kezelések

 

 

Az AHA gyümölcssavas készítmények szerves peelingként működnek. A gyümölcssav nagyon hatásosak a bőr idő előtti öregedésének megakadályozásában, tisztán tartja a bőrt, eltünteti a pigmentfoltokat, egyensúlyban tartja a bőr lipid és vízháztartásának ará­nyát, pórusösszehúzó, stb.

 

 

TISZTÍTÓHAB                    200 ml

Minden bőrtípusra

 

Természetes alapanyagú hab, amely nem irritálja, de a bőrt mélységében tisztítja, csökkenti annak zsíro­sodását, és elősegíti a felső, elhalt hámrétegének (stratum corneum) eltávolítását.  Kitűnő make up eltávolító is, a szemet nem irritálja.

 

 

 

FOLYÉKONY KRISTÁLYKRÉM                        50 ml

zsíros bőrre

 

Zsíros és vegyes bőrtípus ápolására szolgál. Fokozza a bőr regenerálódó képességét, növeli nedvességtartalmát, összehúzza a kitágult pórusokat, csökkenti a ráncokat és halványítja a pigmentfoltokat

 

REGENERÁLÓ ÉS HIDRATÁLÓ KRÉM 50 ml

száraz bőrre

 

Száraz, valamint ráncosodásra hajlmaos bőrtípus kezelésére szolgál kb. 30. életévtől.  Mint szerves peeling fejti ki hatását, ugyanakkor fokozza a bőr regenerálódó képességét és növeli ned­vességtartalmát. Csökkenti a ráncok mélységét és halványítja a pigmentfoltokat.

 

 

Ápoló olajok

Intenzív bőrápolás a természet erejével

 

A kezelésekhez használatos olajok közül a legjobbak a természetes, hidegen sajtolással nyert olajok, mivel ezek rendkívül gazdagok telítetlen zsírsavakban, növényi proteinekben, A-, B-, D-, E-, és F-vitaminokban. Aromaterápiában, mint bázis (alap) szolgál az aromás készítmény kikeveréséhez. Az ilyen típusú ápoló olajok a bőrt táplálják, regenerálják, kellőképpen hidratálják és védik a külső káros hatásoktól. Vendége számára friss, bársonyos és rugalmas külsőt, valamint elégedett belsőt biztosítanak.

 

ALOE-VERA ÁPOLÓ OLAJ PÓRUM 30 ml

A nagyszerű és értékes aloe vera olaj a bőrt megfelelően ápolja, növeli nedvességmegtartó képességét, megvédi a káros külső hatásoktól, ugyanakkor simává és puhává varázsolja.

Használata: Minden bőrtípus számára javasolt, amely vízhiánnyal küzd, legyen az száraz vagy zsíros.

 

GABONACSÍRA ÁPOLÓ OLAJ PÓRUM 30 ml

A különösen tápláló gabonacsíra-olaj valódi vitamin, és természetes elasztomér kincsesbánya. Az A-provitamin, B-vitaminok csoportja, az E-vitamin, a telítetlen zsírsavak és a növényi fehérjék, ápolják a bőrt, növelik annak regenerációs képességét, védik, puhává, bársonyossá, valamint fiatalossá varázsolják. Használata: Elsősorban száraz, hámlásra hajlamos bőr ápolására javasoljuk. Összetételénél fogva azonban nagyon jól alkalmazható tisztátalan bőrtípusok esetében, valamint bevethető a körmök ápolására is, mivel gátolja azok töredezését.

 

 

JOJOBA ÁPOLÓ OLAJ PÓRUM 30 ml

 

Segít a bőr nedvességtartalmának megfelelő szinten tartásában, csökkenti annak ráncosodásra való hajlamát, kiegyensúlyozza természetes savtartalmát és pH szintjét, megvédi azt a kellemetlen külső hatásoktól. Összetételének köszönhetően nem zárja el a pórusokat és nem hagy maga után zsíros foltokat a bőr felületén. Használata: A jojobaolaj, amelyet „folyékony viasznak” is neveznek, az olyan száraz bőr intenzív ápolására alkalmas, amelynek felborult a hidrolipid egyensúlya. Napozás utáni bőrápolásra is ajánljuk.

 

A-, B-, E-, F-, MULTIVITAMIN ÁPOLÓ OLAJ PÓRUM 30 ml

Növeli a bőr regeneráló képességét, védi a kedvezőtlen külső hatásoktól, erősíti és védi hidrolipid burkát. Használata: minden bőrtípus megfelelő ápolására és védelmére alkalmas.

 

DEPIL AS                            

 

DEPIL AS gyantázás utáni ápoló és szőrnövekedést lassító gélt 150 ml

tisztít & fertőtlenít

 

Férfiak és nők részére egyaránt javasoljuk. Sőt férfiak borotválkozás után is használhatják.

Lassítja a szőr növekedését, és csökkenti azok számát, gátolja a szőrszálak benövéseit, nyugtatja az irritált bőrt, kellemesen hűti, és enyhén fertőtleníti, csökkenti a bőrpírt.

Tanítsd meg vendéged a gél helyes otthoni alkalmazására. Közvetlenül szőrtelenítés, illetve borotválkozás után használja, miközben bőrpír, enyhe csipkedő érzés jelentkezhet, ami egy természetes folyamat. Ne mossa le! Optimális eredményt, úgy tud elérni, ha a szőrtelenítés után legalább 10 napon keresztül használja, lehetőleg este lefekvés előtt.

 

AZ IDEI NYÁR SLÁGERE

- nők és férfiak számára

 

 


 

BOR TERÁPIA - fiatalító ANTI-AGE kezelés a szőlő erejével

 

Rendkívül eredményes kezelések a bőr öregedésének lassítására, egyedülálló RÁNCTALANÍTÓ HATÁSSAL.

 

SZŐLŐ - VITAMIN KONCENTRÁTUM                        30 ml

száraz olaj              

ránctalatíó & anti-age

 

Mindennapos alkalmazása során a ráncok mélysége csökken, a bőr struktúrája jelentősen javul, azaz feszesebbé és keményebbé válik, ugyanakkor lelassul a természetes öregedési folyamat, valamint erősödik az agresszív szabadgyökök elleni védelem. A szérum rendkívül gyorsan beszívódik a bőrbe és nem hagy zsíros foltot maga után

 

HIDRATÁLÓ KRÉM                                  50 ml

anti-age & long-term moisturizing

 

Természetes hatóanyagok tárháza jellmezi. Intenzív hidratáló arc, nyak és dekoltázsápoló krém. Serkenti a bőr természetes működését, és lassítja az öregedés látható jeleinek idő előtti kialakulását.

 

 

TÁPLÁLÓ KRÉM               50 ml

hidrolipid balance

 

A bőrt ellátja hasznos hatóanyagokkal, lipidekkel és nedvességgel. Serkenti természetes megújuló képességét és lassítja a bőr öregedését. Javaslat: erős ráncok, a bőr feszességének elvesztése és fáradt bőr esetében a krém előtt, vigyen fel a Szőlő-vitamin koncentrátumból.

 

 

 

Anticellulit kezelés és alakformálás


A nyár kezdete előtt a legtöbb vendég nagyon sok energiát fektet a különböző alakformáló és anti – cellulit kezelésekbe.
Ugyanakkor ne feledjük el, hogy ezen kezelések alapfeltétele, a megfelelő otthoni ápolás folytatása, amivel segítünk megőrizni a szalon kezelések eredményét.

Exclusive Home care ezen a téren is többféle megoldási lehetőséget biztosítanak számodra.

 

 

 

BOR BŐRFESZESÍTŐ LOTION                                    250 ml

firming & lifting

 

Növeli a bőr rugalmasságát, feszesíti és erősíti a mikrokeringését. Serkenti a zsírsejtek lebontását, a bőrt nyugtatja, és drenázs hatással rendelkezik. A bőrt hidratálja, táplálja, ápolja és védi a kiszáradástól.

 

ÁSVÁNYIANYAG AKTIVÁLÓ – HAB   150 ml

Bőr vitalizáló

 

Serkenti a bőr vérkeringését, javítja az anyagcserét. A bőrt felkészíti a kezelés során alkalmazott további termékek aktív ásványi és egyéb hatóanyagainak erőteljesebb felszívódására.

 

CELLULIT ELLENI GÉL                          150 ml

Zsírbontó & méregtelenítő & erősítő

Az Amazonas növényi kivonataival, amely a szervezetben hűtő hatást vált ki, erősíti az aktív hatóanyagok bőrbe jutását, serkenti a vérkeringést. Minden­napos alkalmazásával, aktiválódik és erősödik a szervezet cellulit elleni véde­kezőképessége - lipidbontó és nyirokdrenázs hatással -, ugyanakkor javul a bőr kötőszövete és feszessége.

 

bőrfeszesítő krém              150 ml

erősítő & feszesítő

Az Amazonas növényi kivonataival, amely krémnek a célja a bőr feszesítése, illetve a kollagén és elasztin szintézise. Alkalmazása elsősorban cellulit kezelések után, erőteljes fogyás, illetve a bőr petyhüdté válása esetén, pl. öregedésekor, javasolt. Hatása már az első keze­lés után látványos. A bőr feszesebbé és finomabbá válik, néhány nap után je­lentősen javul a bőr struktúrája.

 

LIPO-DETOX FINISH                                150 ml

 

thermic effect & antifat-storage

LIPO-DETOX  FORTE krém-gél

hőhatás & zsírtalanítás

 

A természetes hatóanyagoknak köszönhetően a krém-gél serkenti a bőr mikrokeringését, lipidbontó és méregtelenítő képességét a cellulittal fedett területeken. Blokkolja a zsírpárnák lerakódását és a víz felgyülemlését a testben. A cellulittal rendelkező bőrfelület kinézete jelentősen javul, sima és rugalmas külsőt ölt.

 

 

AFRODITA NEWS – immár 10 éve veled

 

Egy 10 éves évforduló jelentős esemény. Nemcsak az eltelt idő miatt, hanem a megnövekedett példányszám tekintetében is, amit az eredményez, hogy egyre több országban lapozzák és olvassák az Afrodita News -t. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Hírlevél példányszáma a cég bővülésével arányosan növekedett.

 

A Kozmetika Afrodita Salon Exclusive divíziójának vezetője, Ana Kukovec nyilatkozata a hírlevélről:

„Természetesen büszkék vagyunk erre az évfordulóra. Annál is inkább, mert az Afrodita News mindenegyes kiadása után számos dicséretet és pozitív kritikát kapunk ügyfeleinktől, az országból és külföldről egyaránt. Segítségével itthon és számos külföldi országban tudjuk hirdetni termékeinket, illetve erősíteni kapcsolatainkat az ügyfelekkel. Ezen felül a Hírlevél biztosítja számunkra a jelenlétet számtalan kozmetikai szalonban, wellness, illetve spa központban, azaz ott, ahol a Natur kozmetikumok alkalmazása nem véletlenszerűen történik, hanem tudatos üzleti döntés áll mögötte. Ezúton szeretném megköszönni azoknak az embereknek a munkáját, akik az elmúlt 10 év alatt azon munkálkodtak, hogy a Hírlevél időben megjelenjen valamint, hogy a megfelelő kezekbe kerüljön. Külön mondok köszönetet mindazoknak, akik az Afrodita News –t már előre várják és rendszeresen olvassák.”

 

Az ötlet egy szakmai hírlevél létrehozásáról sikerre vezetett. Az elmúlt 10 év alatt számos üzleti és baráti kapcsolatra tettünk szert. A cég néhány külföldi piacáról munkatársaink, képviselőink szintén megosztják gondolataikat a Hírlevéllel kapcsolatban:

 

Varga Attila, ügyvezető - Apollos Bt., Budapest

 

„Az AFRODITA NEWS cégünk marketing tevékenységében rendkívül fontos szerepet tölt be, amit az is igazol, hogy magyar nyelven a jelenleginél kezdetlegesebb formában már előtte is kiadtuk saját Hírlevelünket. A jelenlegi, az anyacég által megszabott tartalom mellett legtöbbször kiegészítjük, olyan információkkal, amelyek a magyarországi kozmetikusainkat érintik. Átlagban 2500 példányszámot készítünk és juttatunk el a különböző csatornákon a kozmetikai szalonokba, központokba, illetve kozmetikus iskolákba. Minden Beauty, illetve egyéb szalmai kiállításon a Hírlevél kötelezõ marketing elemként kiosztásra kerül.

Az Afrodita News jelenlegi külalakját tekintve – ami immár 2. éves – rendkívül attraktív, fiatalos, könnyen olvasható formában jelenik meg, amely változást ügyfeleink is pozitívan értékeltek. Tartalmát tekintve szakmailag rendkívül hasznos és úgy gondolom, hogy ügyfeleinket nagyban segíti a munkájuk során, amit az is bizonyít, hogy nagyon sokan lefûzik és megõrzik. Mivel ennyire hasznos és praktikus, az elkövetkezõ 10 évben is szívesen és örömmel készítjük, nyomtatjuk ill. juttatjuk el ügyfeleink részére.”

 

Pjoter Kucinski, igazgató -  Kosmetyk.Net, Lengyelország

 

„Lengyelország nagy ország, kb. 40 millió lakossal. Az Afrodita News, ezért az egyik legjobb lehetõség, hogy ügyfeleinkkel állandó kapcsolatot tartsunk, illetve értesítsük õket aktuális újdonságainkról, kezeléseinkrõl, szemináriumainkról, stb. Nagyon nagy ereje két oldalról mutatkozik meg: rendszeres termékpromóciós

lehetõséget biztosít számunkra, valamint a kozmetikusoknak egy állandó képzési és tanácsadói funkciót biztosít. A lengyel kozmetikusaink mindezen információkat, már elõre várják. Nagyon elégedett vagyok az új Hírlevél grafikai megjelenésével és örülök neki, hogy saját résszel is rendelkezünk benne, amelyben a számunkra fontos információkat tudjuk megosztani. A jövõben szeretném, ha az ilyen típusú nemzetközi együttmûködés még sûrûbb lenne, fõleg ami a

tapasztalatcserét és pozitív visszajelzéseket illeti a Kozmetika Afrodita termékeivel kapcsolatosan.”

 

 

Snježana Čehulić - Milković, a Salon Exclusive program vezetője Horvátország:

 

„Az első találkozásom az Afrodita Hírlevelével akkor történt, amikor állásinterjún vettem részt. Az egyéb marketing anyagok mellett, (lakossági és profi katalógus, szórólapok…) kaptam néhány Afrodita News –t is. Első látásra meglehetősen érdekesnek, vonzónak tűnt minden, de ami igazából megfogott és hatással volt rám, az a Hírlevél és azon belül is a következő dolgok voltak:

 

·         a szövegezése egyértelmű, egyszerű, érdekes, laikus számára is érthető és figyelemfelkeltő,

·         egy cég, amely rendszeresen és ingyenesen biztosít ügyfelei számára, ilyen információs anyagot, az minden bizonnyal, komoly, tőkeerős, professzionális és erős marketing tevékenységgel rendelkezik, amely nagyban segítheti a jövőbeni munkámat.

 

Ma, immár az Afrodita alkalmazottjaként szakmai véleményem, hogy az Afrodita Hírlevél minden egyes száma, ügyfeleink és a konkurencia számára is megmutatja a cég professzionalitását. Ez a legjobb módszer és lehetőség arra, hogy a cég újdonságait még a legkisebb vásárlóinak is megmutassuk. Lévén , hogy sok szalonban a Hírlevelünket elérhetővé teszik a vendégek számára is, így az kitűnő reklám felületként is szolgál. A kiválasztott témák mindig aktuálisak, egyértelműek és oktató jellegűek, és egy állandó emlékeztetőül szolgálnak, amennyiben egy „régebbi” kezelési eljárás esetleg merült volna. A Hírlevél kimondottan hasznos lehet a kozmetikai ipar ifjú amazonjai, azaz a tanulók és kezdő kozmetikusok számára. Megkönnyítik a Területi képviselőink munkáját, különösen akkor, amikor első alkalommal kell egy új ügyféllel kapcsolatot teremteni. Fontos a Kozmetika Afrodita arculata szempontjából is. Az új arculatot kapott Hírlevél mindenképpen kellemes pozitív változást hozott, amelyeket az ügyfeleink nagyon része kitörő lelkesedéssel fogadott.

 

 

 

Ivona Štamposka, képviselő Csehország:

 

„Az Afrodita News nálunk a kozmetikus szakma mellett az ő ügyfélkörüknek is szól. Mivel a kozmetikusaink legnagyobb része forgalmazza a termékeket, így a Hírlevelünk is az egész országban megtalálható, így nagyon jó promóciós felületet biztosít, mind a termék, mind a cég oldaláról nézve. Grafikai megoldásait tekintve rendkívül tetszetős, tartalmát tekintve viszont hasznos és praktikus tanácsokat és ötleteket tartalmaz. Segíti a Home Care termékek tovább értékesítését, és hatékonyan oktatja még a laikus felhasználóakt is. Ügyfeleink minden új számnak nagyon örülnek és nagy örömömre szolgál, hogy ez idáig egyetlen egy negatív kritikával sem illették.”

 

 

 

Vojka Matić, a Salon Exclusive program vezetője Szerbia:

 

„Magam részéről személyesen megkértem néhány ügyfelünket, hogy fejtse ki véleményét az Afrodita Hírleveléről. A reakciójuk több mint pozitív volt. Dragana Ristić asszony az egyik legnagyobb wellness központ vezetője szerint az Afrodita News egy nagyon komoly „szerszám” a kozmetikusok kezébe, az új formátuma rendkívül vonzó, habár a régi kisebb változatot könnyebb volt kezelni és lefűzni.  A témákat szemmel láthatóan figyelmesen válogatják össze. Amennyiben egy szalon tulajdonos az évek alatt megőrzött Hírleveleket tanulmányozásra átadja egy új kolléganőjének, Ő rövid idő alatt egy teljesen képzett szakemberré válhat az Afrodita termékeit és kezeléseit illetően. Jó dolog, hogy időről – időre felújítható az egy – egy régebbi témában megkopott tudásunk. Az Afrodita termékskálája és az általuk elvégezhető kezelések száma rendkívül nagy, ezért többször előfordulhat, hogy néhány termékről, vagy kezelési eljárásról akaratlanul is megfeledkezhetünk. Jó lenne, ha a Salon Exclusive Home Care termékekről több leírás szerepelne a Hírlevélben, ami növelné és gyorsítaná a lakossági értékesítés, vagy azok számára, akik eddig nem foglalkoztak értékesítések, beindítanák ezt a tevékenységet is, az ügyfelek a szalon és az Afrodita megelégedettségére is.

Például bőrgyógyászati tanácsokat olvasni egy – egy bőrproblémáról, vagy az ügyfelekkel való kommunikációról és marketingről szóló cikkeket olvasni szintén fontos lenne.  Egy szalon fenn maradása közös érdeke mind a tulajdonosának, min a Kozmetika Afroditának, aki hatalmas tudásával és tapasztalatával segíthet nekünk.

Minja asszony a Jim szalon tulajdonos a Belgrádból a következőket nyilatkozta: Afrodita News egy  jó és információban gazdag anyag, amelyet szívesen olvasna akár sűrűbb kiadásban. Jó lenne, ha az információk közé bekerülnének a lakossági termékekkel kapcsolatos leírások is, például az  Oliva, Kamilla…. A magam részéről annyit tudok megígérni, hogy a vendégeim igényeit igyekszem maximálisan kiszolgálni, és ezt az Afrodita News nagyban megkönnyíti.”

 

 

 

Nenad Milas, igazgató - Kozmetike Afrodita d.o.o., Bosznia és Hercegovina:

 

„Az Afrodita News egyszerűen szuper. Úgy gondolom, hogy fontos vevőinket nagyon fontos arról informálni, ami a Kozmetika Afrodita háza táján történik. A hírlevél rámutat, a cég ügyfélorintáltságának magasfokú kultúrájára. Üdvözlöm azt az új elképzelést is, amelyben interjút készítenek különböző szakemberekkel, más – más területről. A termékek, valamint a kezelési eljárások, így még hitelesebbé válnak, ugyanakkor ezbizonyíték is arra, hogy a cég következetesen fejleszti, mind a termékeket, mind a technológiákat, és rengeteg energiát öl a képzésekbe.“

 AFRODITA NEWS                                                                         

10. évjárat, 2. szám, 2011. április - június

 

BEVEZETŐ

Kedves Kolléganők és Kollégák!

 

A kezedben tartod az Afrodita hírlevelének némileg másmilyen, tavaszi kiadását. A másmilyen alatt most nem a hírlevél külalakjára, designjére és tartalmára gondolunk, amelyeknél igyekszünk maximálisan professzionálisak, innovatívak, újítóak lenni, számtalan ötlettel és tanáccsal ellátva Benneteket.  Ez a szám azért különleges, mert az Afrodita hírlevelei jelen formájukban idén ünneplik kiadásuk 10. évfordulóját. Eközben megjegyezném, hogy egy kezdetlegesebb formában a magyar piacra az Apollos Bt. már vagy 15 éve rendszeresen megjelenteti a hírleveleket.

Őszintén remélem, hogy ötleteinket és tanácsainkat megfogadva, sikerül számodra a termékeink mellett, olyan hozzáadott értéket és szolgáltatást nyújtani, ami jelentősen hozzájárul a Te sikereidhez, mind a kezelésekben, mind pedig a vendégeid számára történő értékesítés során. Bízom benne, hogy a legújabb exclusive újdonságunk a VITA DERMA ampullák a sikereidhez még inkább hozzájárulnak.

 Jelen hírlevelünkben megosztjuk veled tapasztalatainkat és azokat a sikereket, amelyeket a Lipo-Detox anti-cellulit kezelési eljárásokkal értünk el, és amelyeknek a jövőben Te is részesévé tudsz válni. A célom, arra bátorítani Téged, hogy a kínálatodba vedd fel ezt az egyszerű, de rendkívül hatékony eljárást. Így mindenképpen növelheted szalonod presztízs értékét, illetve bevételedet. Amennyiben eddig nem végeztél testkezelő/testápoló eljárásokat, akkor egy óriási lehetőség előtt állsz, amivel akár megduplázhatod az eddigi bevételeid úgy, hogy közben nem kell masszőr végzetséggel rendelkezned!

A hírlevelekben megjelenített termékek és újdonságok után egy interjú keretében megszólaltatjuk egyik elismert kozmetikusunkat, szakmai oktatónkat, Mojca Hernaust, akit már személyesen is megismerhettél, amennyiben személyesen részt vettél valamelyik szlovéniai szemináriumunkon.

Nem titkolt célunk, hogy az Afrodita tavaszi hírlevelével elkápráztassunk, és új lendületet adjunk a munkádhoz, amelyet remélhetőleg a vendégeid számára is tovább fogsz adni.

Röviden: az elkövetkezendő hónapok legyenek számodra a lehető legsikeresebbek.

 

Danica Mijošek                                                               Varga Attila

Igazgatónő                                                                                             Ügyvezető

 

 

 

TARTALOM

 • BEAUTY SHOP – a kozmetikai szalonod nyereségességének kulcsa
 • VITA DERMA AMPULLA a szépség csodatevő cseppjei
 • LIPO - DETOX – önmagukért beszélő eredmények
 • DEPIL AS – egyszerű és biztonságos szőrtelenítés természetes úton
 • INTERJÚ: Mojca Hernaus – a Kozmetika Afrodita oktatója


 

BEAUTY SHOP – a kozmetikai szalonod növekvő nyereségességének kulcsa

A kozmetikai termékek értékesítése a vendégköröd részére rendkívül jó lehetőség a számodra, amit az is bizonyít, hogy a Home Care, azaz Lakossági termékek kozmetikai szalonokban történő értékesítése folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Mindenki, aki időben felismerte az értékesítésben rejlő lehetőségeket, rájött arra, hogy az értékesítéssel nem csak plusz bevételre és nyereségre tud szert tenni, hanem a szalonja és a SAJÁT presztízs értékét tudja jelentősen növelni. Mindegy, hogy kicsi, nagy, új, régi, wellness, vagy spa központról beszélünk, a vendégeid felé történő értékesítéssel, csak nyerni tudsz.

Mi a siker titka? A válasz egyszerű. A titok nyitja TE MAGAD vagy, illetve az, hogy Nálad, mint kozmetikus szakembernél, jobban senki sem ismeri a vendéged bőrét, és NÁLAD senki sem tudja jobban, hogy vendégednek illetve az ő bőrének milyen otthoni bőrápolásra van szüksége annak érdekében, hogy minél jobban megtartsa egészséges, fiatalos külsejét. Vendéged rendszeresen visszatér hozzád (aki nem, azoknál a TE feladatod elérni, hogy ez megtörténjen), és így kialakul részéről egy erős bizalmi viszony és kötődés irántad. Ez annyit jelent, hogy egy idő után elvárás lesz a vendéged részéről, hogy hasznos tanácsokkal és termékekkel lásd el.

A „Beauty Shopban” történő vásárlás számos előnye vendéged számára: 

 • ingyenes szakértői bőranalízis és otthoni ápolási tanácsadás, amelyet Te, mint szakértő nyújtasz,
 • vendéged pénzt tud spórolni a nálad történő vásárlással, mivel csak azokat a termékeket fogja megvenni tőled, amelyek a számára a legjobb eredményeket biztosítják, azaz elkerülheti a drogériákban történő vásárlás kockázatait,
 • jelentős időmegtakarítást érhet el – az idő pedig pénz - mivel vendégednek nem kell egy csomó üzletet (drogériát, bevásárló központot) körbejárnia a megfelelő termék után. Ráadásul ezeken a helyeken többnyire csak „találomra” tud terméket választani magának, mivel szinte biztos, hogy nem talál szakértő eladót, aki számára a legideálisabb terméket tudná kínálni,
 • kiváló minőségű termékekhez jut, amelyek kielégítik vendéged elvárásait.

Egy Beauty Shop létrehozásának célja természetesen nem csak a vendég igényeinek kell, hogy megfeleljen. Fontos, hogy Te is lásd az értelmét! A lakossági értékesítéssel vendéged nem fogod elveszíteni, sőt kizárólag javulni fog kapcsolatotok, ami részéről a bizalom növekedésében és állandó visszatérésében fog megnyilvánulni. Az értékesítéssel gazdagítani és frissíteni fogod szalonod kínálatát és WIN - WIN (GYŐZTES – GYŐZTES) kapcsolatot alakítasz ki a vendégeiddel, ami ráadásul JÓ – JÓ (neked is jó – neki is jó) eredménnyel zárul.

Mindannyian feltesszük magunkban azt a kérdést, hogyan közelítsük meg ügyfelünket elegáns és nem tolakodó módon, de úgy, hogy közben vásárlásra ösztönözzük őt.

Ez a folyamat már elkezdődik a professzionális kezelésed alatt. Vendégednek mindig magyarázd el, hogy az adott terméket miért használod, miért az a legjobb számára és akár azt is, hogy miket tartalmaz. A rövid magánjellegű és női beszélgetéseket lassan tereld át a bőrrel kapcsolatos témakörre: mint például annak ápolására és a hozzá szükséges termékekre... Tudj meg minél több hasznos információt róla: mik a szokásai? Milyen termékeket használ? Milyen az egészségi állapota? Betegségei? Stb. Beszélj számára a kozmetikában megjelenő újdonságokról. Közben ne felejtsd el: az igazán jó kommunikáció oda–vissza működik, és ne csak te beszélj. Inkább kérdezz és a kapott válaszokat raktározd, rendezd, majd a megfelelő pillanatban azok alapján javasolj megoldást. Ma egyre fontosabb, hogy vendéged nyugodt légkörben pihenni és kikapcsolni tudjon nálad. Ez azonban nem akadály, hogy egy könnyed beszélgetés során megtudjad a fenti információkat, majd ellásd őt a szükséges tanácsokkal és termékekkel. Az elégedett vendég magától fog neked a továbbiakban reklámot végezni.

A célod, azaz hogy lakossági termékeket értékesíts, úgy tudod legkönnyebben megvalósítani, ha üzletedben kialakítasz egy „mini Beauty Shopot”, amelyben minél több bőrtípusra, problémára, bőrápolásra kialakított termék megtalálható. Erre a célra egy üveg vitrin ideális megoldás. Vendéged pedig - amennyiben a termékeket (vitrint) jól pozícionálod, látható helyre teszed - látván a termékeket azt fogja érezni, hogy a lehető legjobb kozmetikai szalonban jár, és magától is érdeklődni fog utánuk. Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy ettől kezdve nem lesz szüksége a tanácsaidra.

Összegezve: Amennyiben nagyobb profitra szeretnél szert tenni, a vendégeid számára történő értékesítéssel ezt rövid idő alatt hihetetlen mértékben meg tudod növelni.

Hívjál bennünket, vagy Területi képviselődet a Home Care „mini Beauty Shop” vitrines akciójával kapcsolatban!

 

Forró téma

 

A Kozmetika Afrodita legújabb fejlesztései

 

VITA DERMA AMPULLA

A szépség csodatevő cseppjei

 

Bemutatjuk Neked legújabb fejlesztéseinket, amelyekkel számos kozmetikus kolléganőnket sikerült rövid idő alatt elkápráztatni.

 

·        Az ampullák ténylegesen különlegesek – szemre aprónak tűnő, viszont koncentrált hatóanyagainak köszönhetően nagy hatásfokú készítmények, amelyek gyorsan, szemmel láthatóan hatnak. Ezért értékük felbecsülhetetlen, amikor a bőrnek azonnali támogatásra van szüksége (pl.: stresszes helyzetekben), vagy esetleg a gyors eredmények elérését szeretnénk biztosítani.  A Vita Derma ampullák azonnali látható ápolást nyújtanak a bőr számára új energia, ránctalanítás, hidratáltság, frissesség, fényes, és élettel teli bőr formájában. A szemkörnyék ápolására is kiválóan alkalmasak.

·        Az optimális eredmények elérése érdekében 7-14 napos kúrát ajánlunk a kozmetikában. Egyszerű használatuknak köszönhetően jól alkalmazhatóak az otthoni ápolásban is. Az ampullák nagy koncentrációban tartalmaznak hatóanyagokat, amelyek kis molekulái révén optimálisan behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe és ott fejtik ki hatásukat. Nem tartalmaznak tartósítószereket, ezért a bőrt nem irritálják.

 

4 kicsiny, de rendkívül hatékony VITA DERMA ampulla:

 

·        HYALURONhyaluronsavval, mely a bőr mély hidratáltságát biztosítja.

·        KOLLAGÉNtengeri kollagénnel, mely azonnali liftinghatással bír. 

·        AKNEnagy koncentrációban tartalmaz szalicil savat, amely biztos eredményhez vezet a tisztátalan és problémás bőr kezelésében.

·        VIT-AMINE COMPLEX – aminosavakat és vitaminokat tartalmaz, melyek a bőrt táplálják és regenerálják. 

Jótanács:

Lévén, a Vita Derma ampullák ideális megoldást nyújtanak a kozmetikai kezelések eredményének megtartásában, így vendégednek mindenképpen javasold és értékesítsd őket otthoni használatra. Ezáltal tovább tudod bővíteni a Home Care termékek és szolgáltatásod skáláját.

 

Az ampullák bevitele:

+ galvánáramos bevitel, iontoforézis (negatív póluson).

       X ultrahangos bevitel.

       o kézi masszírozással, vagy steril cseppentővel.

 

HYALURON AMPULLA

 (+ X O)

Felhasználási javaslat: Minden bőrtípusra, de különösen a dehidratált bőrre, amelyet szürke, fakó, tónusmentes, illetve 25 éves kor felett minden vízhiányos bőrtípusnál javasolt alkalmazni.

Eredmények: az ampulla használata után látványosan megnő a bőr hidratáltsága, növekszik annak rugalmassága, a bőr látványosan feszesebb, bársonyosabb, fiatalosabb külsőt ölt, és az öregedés jelei látványosan csökkennek, javulnak.

 

Miben rejlik ennek az új és innovatív technológiával készült hyaluronsavas ampullának az ereje?

·        100% természetes eredetű,

·        növényi eredetű aktív hatóanyagok,

·        alacsony molekulatömeggel rendelkeznek - 15-50 kDA,

·        könnyen és hatékonyan jut be az epidermiszbe, dermisbe,

·        természetes biológiai folyamatokkal lett előállítva - genetikailag nem módosított panteriumokkal,

·        Eco-cert tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 

KOLLAGÉN AMPULLA

 (O)

Felhasználási javaslat: Az erősen ráncos, érett bőrtípus ápolására, anti – age kezelésre, tónusát veszített, bőr ápolására, 30. életév felett.

Eredmények: A liftinghatás azonnal látható, mivel az apró ráncok eltűnnek, a mélyebbek nagymértékben javulnak, miközben gátolja az újabb ráncok kialakulását. Javítja a bőr tónusát, míg használata után a bőr fényesebb, feszesebb, simább és fiatalosabb külsőt ölt.

 

Mi a titka az ampullában található tengeri kollagén képletének?

 

Egy természetes aktív hatóanyag, két kiemelkedő tulajdonsággal:

·         A laposhalak pigmentmentes bőréből nyerik extrakciós eljárással – ez képezi jelenleg a kollagén legújabb felhasználási forrását.

·         Formája: dehidrált (liofilezett) biodegradálható (lebomló) tengeri mikroszféra, az epidermiszbe való könnyebb bejutás érdekében.

A bőrben állandóan zajlik a vízveszteség folyamata (TEWL - transepidermal water loss).  A tengeri kollagén-mikroszféra bőrbe juttatásával, a bőrből elpárolgó nedvesség hatására, ezek aktiválódnak. A vízzel való érintkezés hatására megszívják magukat, amely során saját tömegük tízszeresére tudnak duzzadni. Ezáltal a ráncok feltöltődnek, a liftinghatás pedig azonnal érzékelhető.

 

VIT-AMINE COMPLEX AMPULLA

 (+ X O) 

Felhasználási javaslat: 20 éves kortól a bőr frissítésére és vitalizálására ajánljuk, elsősorban azok számára, akiknek a bőre folyamatos külső káros hatásnak van kitéve. Továbbá azok számára, akik pszichofizikai megterhelés alatt állnak, dohányoznak és folyamatos stresszhelyzetben élnek.

Ellenjavallat: Terhesség, illetve szoptatás alatt az ampulla használata nem ajánlott.

Eredmények: A kezelés után a bőr vérellátása javul, szemmel láthatóan feszesebb, friss, fiatalos, ápolt külsőt ölt.

 

Miben rejlik a Vit-Amin Complex ampulla ereje?

A Vit-Amine Complex Ampulla rendkívül magas koncentrációban tartalmaz természetes hatóanyagokat - aminosavakat , A- és E-vitaminokat.

 

AKNE AMPULLA

 (+ X O)

Felhasználási javaslat: Problémás, tisztátalan, pattanásos bőrök kezeléséhez ajánljuk.

Az ampulla használatát nem javasoljuk terhesség és szoptatás, illetve 15 éves kor alatt.

Eredmények: Kiváló eredmények érhetőek el a tisztátalan és a nagyon problémás bőrtípusok kezelésében. Szárítja a kisebb pattanásokat, tisztítja az eltömődött faggyúmirigyek kivezető nyílásait, pórusösszehúzó hatásával tisztítja a bőrt.

 

Miben rejlik a szalicilsav kiváló tulajdonsága az új termékünkben?

 

Az akne kezelési eljárásokban, a legjobb eredmények elérése céljából a 0,5 – 2% koncentrációban szalicilsav alkalmazása ajánlott.  A VITA DERMA Akne ampulla a legmagasabb, 2 %-os koncentrációban tartalmaz szalicilsavat, gyógyszerészeti tisztaságú, illetve minőségű formában.

Hatása a bőrre:

·        Komedolitikus hatás felnyitja és kitisztítja a faggyúmirigyeket (folikulákat), lítikus hatással bír a komedókra (feloldja őket) és kitisztítja a beszorult, bezárt pórusokat. A bezárt pórusokban semlegesíti a visszamaradt baktériumokat, fokozza a pórusok tisztítását és összehúzását.

·        Keratolitikus hatás - eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezáltal serkenti a bőr regenerációját a mélyebb rétegekben is.

 

Vita Derma Ampullák:

·        nem tartalmaznak paraffinolajat, vazelint, szilikont és parabéneket,

·        nem tartalmaznak parfümöt,

·        nincs bennük tartósítószer,

·        kézi és gépi kezelésre egyaránt alkalmasak.

 

 

LIPO-DETOX – az elért eredmények önmagukért beszélnek

 

2010 tavaszán egy új cellulit kezelési eljárást mutattunk be. 1 év távlatából elmondhatjuk, hogy az új termékekkel és az új módszerrel, rendkívül hatékony eredményeket értünk el!

 


Szalontai Krisztina Szentendéről a kezdetektől végzi ezt a kezelést. Íme, a véleménye:
 
"A Lipo-Detox egy különleges test és cellulit kezelési eljárás. Egyszerű és gyors, mindössze kb. 60 percet vesz igénybe, amit én kiegészítek még egy komplex cellulit és nyirokmasszázzsal. De az időtől  is fontosabb az elért eredmény! A kezelések után a bőr feszesebb, simább, fiatalosabb lesz. A bőr alatti szövetek struktúrája jelentősen javul, csökken a vízvisszatartás és a zsírpárnák mennyisége. A legjobb eredményem 15 kezelés után (és a vendég életmód váltásával együtt), 2 konfekcióméretbeli csökkenés elérése volt. Lazább kötőszövettel rendelkező vendégeknél, átlagosan 6-7 cm-t tudtam lefaragni a has kerületéből. A kezelések mellett sokat profitáltam az otthon használatos termékek eladásából is. Egyszerű, gyors, hatékony és nyereséget biztosító kezelési eljárásról van szó. Amennyiben szükséges, akkor a Lipo-detox kezelést kiegészítem más kezelési eljárásokkal (Grapefruit&Cecropia+Body Wrapping, Peel-Off Drainage stb.)"

 

Hogyan tudjuk biztosítani a fenti eredményeket?

A termékekbe két vadonatúj aktív hatóanyagot építettünk, amelyek biztosítják az új koncepció sikerét. Hatásuk klinikai „in vivo“ tesztekkel is bizonyított, ugyanakkor mind a 4 termék további összetevői is kiváló természetes hatóanyagok.

 

 

 

REDULITE* – feketebodza extraktum és gliceril poliakrilát gél

Megakadályozza a víz visszatartását és csökkenti a zsírréteg vastagságát.

 

PHYCO R 75* Laminaria Digitata alga

Azon hatóanyagokat serkenti, amelyek a zsírok lebontásáért és a sejtek anyagcseréjéért felelősek az adipocitákban.

 

 

Az „in vivo“ tesztek átlagos eredményei 10 nap után:  

 

·        a test kerületének csökkenése 2,3 cm,

·       a zsírréteg vastagságának csökkenése,

·        a bőr alatti szövetek struktúrájának javulása,

·        lecsökkent vízvisszatartás és zsírraktározás,

·        a bőr állagának jelentős javulása, (simább, fiatalosabb).

 

A Lipo-Detox eljárás 4 terméket foglal magába – 3 készítményt, amellyel kezelsz, és egyet az otthoni ápolásra: 1. BŐR AKTIVÁLÓ GÉL, 2. AKTÍV FOGYASZTÓ KRÉM, 3. INTENZÍV DRAINAGE KRÉM, és otthonra a Lipo-DETOX FINISH FORTE KRÉM.

 

4 LÉPÉSBEN A TÖKÉLETES FORMÁIG ÉS KIFOGÁSTALAN BŐRIG

1. Lépésben (
BŐR AKTIVÁLÓ GÉL-lel) az egész testet kend be, a szív irányába haladva. Vendéged figyelmeztesd arra, hogy a kialakult bőrpír, csipkedő érzés és az időnkénti hideghatás, a kezelés természetes velejárója!

2. Lépésben (AKTÍV FOGYASZTÓ KRÉM-mel) a krémet teljes testen masszírozd a bőrbe, követve a nyirokerek haladási irányát. Ezután takard be vendéged egy testkezelő fóliával (fangó fólia). 20 perc után mosd le a krémet.
3
. Lépésben (INTENZÍV DRAINAGE KRÉM-mel) a krémet alaposan masszírozd a bőrbe, követve a nyirokerek haladási irányát. Nem kell lemosni, mert még órákkal a kezelés után is kifejti a hatását.
4
. Lipo-DETOX FINISH FORTE KRÉM: add el a vendégednek, aki otthon, reggel és este masszírozza a bőrébe.

Nézzük még Nadja Hofstätter kozmetikus véleményét Ausztriából a kezeléssel kapcsolatban:

"A Lipo-Detox eljárást egy továbbképzésen ismertem meg és sajátítottam el. Azóta alkalmazom a saját szépségszalonomban, és attól kezdve a vendégek részéről jelentősen megnövekedett a cellulit kezelések iránti igény. Vendégeimet elsősorban a termékek hatékonysága nyűgözi le, mivel azonnali reakciót váltan

 

DEPIL AS

Egyszerű és gyors szőrtelenítés, természetes módon

 

Már az Ókori Egyiptomban is a szőr nélküli test szolgált a szépség mércéjeként. A mai időkben a szépségápolás egyik alapját képezi a rendszeres szőrtelenítés. Megfigyelhető, hogy ez a trend ma már nem csak a nők körében hódít, hanem egyre több férfi is igénybe veszi.

A kozmetikai szalonokban egyre inkább jellemző az a trend, amely során a férfi vendégek egyre nagyobb számban jelentkeznek be különböző szőrtelenítési eljárásokra. Ez egyértelműen egy új üzleti lehetőséget biztosít számodra is.

A férfiaknál a szőrtelenített mellkas egyre természetesebbé válik. Ez nem csak higiénikusabb, hanem esztétikailag is szebben mutat. Régebben a szőrtelenítésre elsősorban a profi sportolók szánták rá magukat, a kellemetlenségek megszüntetése, vagy a jobb eredmények elérése érdekében. A természetes alapanyagú gyantákkal történő szőrtelenítés, pl.: egy mellkas esetén, ideális megoldást nyújtanak.

 

A DEPIL AS szőrtelenítő termékeket a természetesség, valamint a vízben oldódó gyanták jellemzik, 3 különböző fajtával:

 

NATUR – természetes illatmentes gyanta

ERDEI GYÜMÖLCS – természetes erdei gyümölcs illatú

KÁVÉ – természetes kávé illatú gyanta

 

 

A DEPIL AS gyanták jellemzői:

 

 • teljesen természetes cukor alapú készítmények,
 • vízben oldódnak – a maradék gyanta a bőr felületéről könnyen eltávolítható,
 • egyszerű a használatuk minden testrészen,
 • alaposak, mert minden szőrszálat eltávolítanak,
 • a bőr számára kíméletes, mert nem vált ki kellemetlen reakciókat,
 • kevésbé fájdalmas, mert nem ragad úgy a bőrhöz, vagy a hajhoz,
 • biztonságos, mert nem tartalmaz káros anyagokat,
 • hosszantartó eredményt biztosítanak – szőrtelenítés után a szőrszálak lassabban nőnek vissza, vékonyabbak és ritkábbak lesznek, így a következő kezelés már kevésbé fájdalmas.

Mi a Kozmetika Afroditában a szőrtelenítésnek az egyiptomiak tradíciójából indultunk ki. A gyanták alkalmazása után lehúzó csíkot alkalmazunk, amely sokkal higiénikusabb és alkalmazása is egyszerű.

A gyantákkal történő kezelési eljárás egyszerű:

·         a már ismert és arckezelésnél is alkalmazott tisztítóhabbal, zsírtalanítsd a kezelendő felületet, töröld szárazra, és akár hintőport is használhatsz,

·         a gyantákat melegítsd fel kb. 37°C-ra. Ehhez használhatsz gyantamelegítőt, vagy melegvizes edényt (a víz ne érje a gyantát),

·         a gyantát vékonyan vidd fel a szőr növekedésének irányába,

·         a lehúzó csíkot tedd a már gyantázott felületre, majd a szőr növekedésével ellenkező irányba egy hirtelen mozdulattal húzd le,

·         a maradék gyantát mosd le,

·         a szőrtelenített testrészeket kend be a DEPIL AS gyantázás utáni ápoló és szőrnövekedést lassító géllel.

 

DEPIL AS gyantázás utáni ápoló és szőrnövekedést lassító gélt férfiak és nők részére egyaránt javasoljuk. Sőt férfiak borotválkozás után is használhatják.

 

DEPIL AS gyantázás utáni ápoló és szőrnövekedést lassító gél:

 

• lassítja a szőr növekedését, és csökkenti azok számát,
• gátolja a szőrszálak benövéseit,
• nyugtatja az irritált bőrt, kellemesen hűti, és enyhén fertőtleníti,
• csökkenti a bőrpírt.

Javaslat:
Tanítsd meg vendéged a gél helyes otthoni alkalmazására. A gélt közvetlenül szőrtelenítés, illetve borotválkozás után használja, miközben bőrpír, enyhe csipkedő érzés jelentkezhet, ami egy természetes folyamat. Ne mossa le! Optimális eredményt, úgy tud elérni, ha a szőrtelenítés után legalább 10 napon keresztül használja, lehetőleg este lefekvés előtt.

A szőrtelenítés után figyelembe kell venni az esetleges szőrbenövések okozta kellemetlenségeket is.

A helytelen szőrtelenítés szőrbenövéseket okozhat, amely gyulladással és fájdalommal jár.

Mi okozza a szőrbenövést?
A szőrbenövések akkor jelentkeznek, amikor a szőrtelenítés után a szőrszálak rossz irányba, azaz befelé nőnek. A test ezeket a szőrszálakat idegen testként azonosítja, a körülötte lévő terület gyulladásba jön, megduzzad, viszket, és durvább esetben akár be is gennyesedhet. Amennyiben a szőrtelenítés után a szőrszálak rossz irányba nőnek, a bőr felületén kis duzzanatok keletkeznek, ami tapintásra és érzésre is rendkívül kellemetlen lehet.

 

Hogyan akadályozható meg a nem kívánatos szőrbenövés?

ELSŐSORBAN A DEPIL AS gyantázás utáni ápoló és szőrnövekedést lassító gél rendszeres használatával.

Minden esetben csökkenthetjük a szőrbenövés esélyét, ha a szőrtelenített felületet finoman átradírozzuk, lehetőleg fürdés, zuhanyzás után. Emellett javasolt a tápláló testápoló tejek használata.

 

Interjú: Mojca Hernaus-sal – a Kozmetika Afrodita oktató kozmetikusával
„Egy kozmetikai szalonban, a „hideg és érzéketlen“ gépek alkalmazása, szinte egy orvosi rendelő hangulatát tudja idézni. Személy szerint sokkal jobban hiszek az emberi kéz nélkülözhetetlen energiájában és érintésében.“
Mojca Hernaus a Kozmetika Afrodita (KA) professzionális termékskálájának oktatója. A karrierje elején a vegyészet érdekelte, de 10 évvel ezelőtt, amikor a Kozmetika Afrodita csapatához csatlakozott, megismerkedett a kozmetikai ipar sokszínűségével és azon belüli lehetőségekkel. Először a professzionális termékek gyártása ragadta meg, ezért energiáit a Salon Exclusive termékek megismerésére, megtanulására fordította. Idegen nyelvtudásának köszönhetően legfőképpen külföldön oktatja ügyfeleinket a termékeink használatáról.
Mojca, a munkája magába foglalja a termékek elméleti és gyakorlati oktatását is. Hogyan is néz ki ez, az Ön szemszögéből?
Egy oktató munkája rendkívül sokszínű és komplex. Rendkívül széles spektrumú elméleti tudással, jó kommunikációs készséggel, illetve a tudás átadásának a képességével kell rendelkeznie. Természetesen ezen a téren is, a gyakorlat teszi a mestert, azaz sok időt töltök kozmetikus kolléganőimmel, ahol a gyakorlatban is alkalmazom a megszerzett elméleti tudást, amit utána maximálisan igyekszem továbbadni.
Ön szerint egy kozmetikus munkája, miért annyira fontos?
Az utóbbi időben a kozmetikusoknak egyre nagyobb a felelősségük. Egy ideje már nem csak kezeléseket kell elvégezniük, hanem sokkal többet kell annál nyújtaniuk. Ők ma már: tanácsadók, pszichoterapeuták és nem ritkán barátnők, akik a vendégek magánéletébe is belelátnak. Viszont a vendégek is egyre igényesebbek, sőt néha túlzottan sokat várnak el egy kezeléstől. Emiatt már az elején meg kell tudni minél többet a vendég elvárásairól, és ha úgy érezzük, hogy azok nem reálisak, akkor ezt tudatni kell vele, még annak az árán is, hogy esetleg elmegy tőlünk.
Ezen felül mindenki látja és érzi, hogy a jelenlegi életvitelünk iszonyatosan felgyorsult. Emiatt egy kozmetikai szalon a lazítás, a pozitív energia és a kellemes légkör helyszíne kell, hogy legyen. Egy ilyen helyszín biztosan ráveszi a vendéget, hogy hamar visszatérjen. Legtöbb energiát saját magunkba és a vendégeink iránti pozitív hozzáállásba kell fektetni.
Egy kozmetikai szalonban, a „hideg és érzéketlen“ gépek alkalmazása, szinte egy orvosi rendelő hangulatát tudja idézni. Személy szerint sokkal jobban hiszek az emberi kéz nélkülözhetetlen energiájában és érintésében.
Mit gondol egy sikeres kozmetikusnak, illetve szalonnak, milyen kínálattal kell rendelkeznie?
Tapasztalatom szerint a siker titka több tényezőből áll össze. Az alapját természetesen a minőségi kezelések adják, amelyet csak akkor tud valaki elvégezni, ha maga is szakmailag maximálisan képzett, továbbá tanácsadóként is megbíznak benne. Fontosnak tartom, hogy a vendég konkrét javaslatot kapjon az otthoni bőrápolására vonatkozóan, illetve az ehhez szükséges termékek alkalmazásáról. A lakossági termékek értékesítése sok kozmetikus véleményével ellentétben, növelni tudja a szalon megítélését, kínálatát és bevételét.
Ezen a téren a Kozmetika Afrodita egyébként kidolgozta a „mini Beauty Shop“ koncepcióját. Ügyfeleinknek egy állványt kínálunk, amelybe ízlésesen kihelyezhetik a „HOME CARE“ termékeket, amelyekkel a vendégük a profi kezelés után otthon is ápolni tudják magukat. Amellett, hogy ezek a „mini Beauty Shopok” minőségi előrelépést jelentenek egy szalon életében, jelentősen megnövelik a szalon profittermelő képességét, ami különösen fontos a mai válságos időszakban. Nagyon fontos még, hogy egy ilyen „mini Beauty Shop”, akkor fog pénz termelni, ha a kozmetikus ismeri a termékeket, és kihasználja azokat a lehetőségeket, amelyek abból adódnak, hogy nála jobban senki sem ismeri a vendége bőrét. Tapasztalataim szerint a vendégek kifejezetten jó néven veszik, ha ilyen jellegű tanácsot és ajánlatot kapnak.
Mi van a férfiakkal, milyen sűrűn látogatják a kozmetikai szalonokat?
A férfiak az utóbbi pár évben kezdtek aktívabban kozmetikába járni. Úgy érzem, hogy 50 %-al is nőtt a férfi vendégek száma. A mai ápolt férfiakat, akik tisztában vannak a divattal, kultúrával, és a kozmetikai trendekkel: metroszexuálisnak nevezik. Nekem személy szerint tetszenek az ilyen férfiak, mert úgy gondolom, hogy egy jól ápolt és öltözött férfi ez által nem veszít a férfiasságából, csak kiemeli azt. A férfiak kimondottan jó vendégek. Nehéz a bizalmukba férkőzni, de ha ezt elérjük, akkor biztos és állandó ügyfelekké válnak, akik az újdonságoktól sem ijednek meg. Várják a tanácsainkat és meglehetősen könnyen vásárolnak is. Meggyőződésem, hogy a férfiak jó ügyfelek és a szakma érdeke, hogy minél többen ott legyenek egy-egy szalonban.
Mik az aktuális trendek a profi kozmetikában?
Ma a vendégek komplex kezelésekre vágynak káros hatóanyagoktól mentesen. A felgyorsult életvitel és az ebből adódó időszűke miatt a gyors és rövid idő alatt látványos eredményt produkáló kezeléseket keresik. Csak a nagyon problémás esetekben, mint amilyen az akné, vagy hegek kezelése, hajlandóak több időt szánni a kezelésre.
Ezen elvárások miatt a Kozmetika Afrodita egy ideje kifejezetten ilyen eljárásokhoz keres megfelelő megoldást (pl.: Lipo-Detox). Ennek tükrében jelent meg most a VITA DERMA AMPULLÁKKAL, amelyek rövid idők alatt kiváló eredményeket produkálnak egy kezelésbe beépítve, ugyanakkor otthoni ápolásra is eladhatóak. A Vita Derma Ampullák a NATUR kozmetikumok családját erősítik, és olyan újításokkal készülnek, amelyek gyors és látható eredményeket produkálnak a bőrön már az első kezelés után.
Többször említettem már a rohanó életvitelt, a szűkös időkeretet, amelyből adódóan a vendégek igénylik a kikapcsolódást. Meg vagyok róla győződve, hogy a test és a lélek harmóniája mindenki számára biztosítani tudja a kellő megelégedettséget és boldogságot. Ahhoz, hogy ezt elérjük az Aromaterápia - amivel a Kozmetika Afrodita rendelkezik - egyedülálló és ideális megoldást biztosít. Természetes, hatékony, mind testi, mind szellemi síkon erősít. Így azt gondolom, hogy egyik kezelési eljárás és kozmetikum sem tudja felvenni vele a versenyt.
Mojca! Végezetül árulja el a szép és ápolt bőr titkát?
A magam részéről maximálisan hiszek és megbízok a Kozmetika Afrodita termékeiben, mert mindent biztosítanak számomra, amire a bőrömnek szüksége van.
Minden nap használom őket, és minden nap meggyőződöm arról, hogy amit az előadásaink során állítok a termékekről az úgy is van.
A bőrömet mindig először alaposan megtisztítom, zsírtalanítom a Clean up termékekkel. A következő lépésben a Vita Derma Anti Age Multiaktív Fluidot szoktam használni, de az új Vita Derma Hyaluron Ampullánkal is rendkívül elégedett vagyok, mivel alaposan és hosszantartóan hidratálja a bőrömet. Nagyon szeretem a MILK&Honey termékcsaládunkat, különösen a tápláló arc- és testpakolást, amely kellemes illatával, nagyon jól ellazít. Természetesen megvannak a saját kedvenceim, de szeretem kipróbálni az összes újdonságot, amit előállítunk. Úgy érzem, csak ilyen módon tudom maximális hitelességgel átadni tudásomat és tapasztalataimat.AFRODITA NEWS                                                                           

10. évjárat, 1. szám, 2011. január - március

 

BEVEZETŐ

Kedves Kolléganők és Kollégák!

Minden évben a már meglévő tudásunkat felhasználva igyekszünk új ötletekkel innovatív termékeket létrehozni. Minden évben különböző akadályokat kell leküzdenünk, de ezeket eddig sikerrel vettük. Az idei évbe is új gondolatokkal, elképzelésekkel, várakozásokkal és energiával teli indultunk el. Annak érdekében, hogy kitűzött céljainkat minél könnyebben teljesítsük a felhasználóink maximális megelégedettségére törekedve, jelen Hírlevelünkben az egészséges életmódról, a wellnessről, és a wellness termékek egyik leghatékonyabb ágáról, az AROMATERÁPIÁRÓL fogunk beszélni. Az aromaterápia jótékony és nyugtató hatását, mindenki élvezheti. A készítmények illata, amelyek a növények lelkét jelentik, testünkbe 2 módon jutnak: az orrunkon, és a bőrünkön keresztül. Az illatok közvetlenül hatnak az idegrendszerre, ezáltal az érzéseinkre, reakcióinkra és emocionális állapotunkra is hatással vannak.  Feltölthetnek bennünket energiával, ellazíthatnak, növelhetik koncentrációs képességünket és a szervezet ellenálló képességét. Az illóolajok, amelyeket bemutatunk, egytől - egyig a legkiválóbb minőségű osztályba tartoznak, amelyről a Kozmetika Afrodita minőségellenőre fog beszélni. Neked és Vendégeidnek számtalan sikerélményt kívánunk az aromaterápiás kezeléseid során!

Danica Zorin Mijošek                                                 Varga Attila

Igazgatónő                                                                   Ügyvezető

 

 

TARTALOM

 

WELLNESS – az egészséges életmód, a szépség és kikapcsolódás filozófiája

AROMATERÁPIA – az illóolajok természetes ereje, a test és a lélek egyensúlyáért

INTERJÚ: Erika ŽUMER, a Kozmetika Afrodita minőségellenőrével

 

AMPULLÁK

 

2011 Újdonsága

AMPULLÁK – a szépség csodatevő cseppjei

Látható eredménnyel és azonnal hatnak, amikor a bőrnek gyors megoldásra és támogatásra van szüksége

·        HYALURON a hyaluron sav erejével, a bőr intenzív és hosszantartó hidratáltságáért

 

·        KOLLAGÉN tengeri kollagénnel, azonnali és szemmel látható liftinghatással 1 órán belül.

 

·        AKNE szalicilsav jótékony hatásával, amely az alapját képezi a problémás és tisztátalan bőrtípusok kezelésének

 

·        VIT- AMIN COMPLEX értékes aminosavakkal és vitaminokkal, amelyek serkentik a bőr működését és regenerálják azt.

 

A VITA DERMA ampullák:

·        nem tartalmaznak paraffin olajat, vazelint, szilikont, parabéneket,

·        nem tartalmaznak parfümöket,

·        nem tartalmaznak tartósítószert,

·        géppel, illetve kézzel is felvihetők.

 

 

SZEMINÁRIUM: AMPULLÁKa szépség csodatevő cseppjei

2011. május 19.-22. Rogaska Slatina, Szlovénia – minden, amit az ampullák hatásáról és alkalmazásáról tudnod kell, elsajátíthatod a szokásos 4 napos képzéssel és egyéb programokkal összekötött hosszúhétvégén.

Részleteket és jelentkezési feltételeket a weboldalunkon olvashatsz: www.afrodita-kozmetika.hu

                             

 

WELLNESS – AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD, SZÉPSÉG ÉS KIKAPCSOLÓDÁS FILOZÓFIÁJA

Az élet minősége: mindenkinek megadatik, hogy kiválassza magának, és olyan tevékenységeket folytasson, amelyek biztosítják számára a kellő energiát, egészséget, megfelelő motivációval lát el, megelégedettséggel tölt el.

A munkahelyi és a magánélet közötti egyensúly megtalálása, sokkal fontosabb lett, mint bármikor. A WELLNESS jelentősége, akkor alakult ki, amikor az emberek rájöttek, és megértették, hogy az egészség nem egyenlő a betegségek elkerülésével, vagyis a testünk egészsége szorosan összefügg a lelkünkkel és egészséges gondolatainkkal. Az egészséges életmód egy jó ideje már nem tartozik a luxus kategóriába, hanem egy szükséglet, amelyet a mai modern és gyors életvitel alakított ki. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy sok a rohanásban elfáradt ember számára mindez egy nehezen teljesülő álommá vált. A helyes táplálkozás, a teendőink megfelelő koordinálása, a stresszhelyzetek csökkentése, valamint a testünk és lelkünk ápolása , egy végtelen és kibogozhatatlan szálnak tűnik, ami még nehezebbé teszi ezek megfelelő kezelését. Mégis rendkívül fontos, hogy kellő időt szánjunk a feltöltődésre, és az egyik legfontosabb dolog, hogy nagyban csökkentsük a ránk nehezedő stresszt, amely a betegségek mintegy 90%-ért felelős.

A fentiek tükrében alakult ki anno a wellness filozófiája, amely a legkülönbözőbb módon erősíti a testet és a lelket, segít bennünket az egészségünk megőrzésében, így az életminőségünk javulásában.

A WELLNESS kifejezés a well-being és a fitness szavakból keletkezett. Hódító útjára a  60’ évek környékén az USA – ból indult, ahol elsősorban a háziorvosok terjesztették el és vezették be a mindennapi életbe. Európában a 80’ évek vége felé kezdték a kifejezést is és a tevékenységet is bevezetni az egészség megőrzése érdekében.

Idővel a wellness a különböző szépség és szabadidőközpontokban eltöltött idő szinonimájává vált. Ma a wellness az egészség megőrzésének minden formáját magába foglalja: a különböző testi és szellemi edzéseket, szépségmegőrző eljárásokat és a természetben való szabadidős programokat. Épp ezért a wellness fogalmát nem szűkíthetjük le a masszázsra, szaunára, fittnessre, illetve valamilyen fürdőre, mivel időközben kialakult egy olyan kínálat, termékekből és szolgáltatásokból egyaránt, ami a fentiek mellett kiegészül még a különböző személyre szabottan arc és testkezelő, lazító, méregtelenítő, antistressz, illetve ani - age eljárásokkal,.

Bemutatunk Neked néhány attraktív és mindenek előtt hatékony terméket, amellyel személyre szabott wellness eljárásokat tudsz végezni a vendégeid legnagyobb megelégedettségére.

Kozmetikában, szépség szalonokban, illetve otthoni ápolásban használható termékek:

 

·        Arc és testpakolások - különlegesek a gyorsan látható hatásuk miatt. A pakolások ellátják a bőrt tápláló és hidratáló összetevőkkel, javítják a bőr struktúráját, megnövelik a rugalmasságát, feszesítenek, méregtelenítenek, javítják a vérkeringést és egyesek alakformáló hatással is rendelkeznek.

·         100% natural masszírozó olajok – egyedi és különleges illatvilággal, amelyek teljeskörű testápolást biztosítanak és védenek a külső káros hatásoktól.

·         Bor terápia – anti age termékcsalád, egyedülálló fiatalító hatással. A tápláló szőlő fő hatóanyagai: vitaminok, ásványi anyagok, polifelomok és gyümölcs savak. A termékek széles skálája áll rendelkezésedre, hogy a vendéged számár a legideálisabb ellátást biztosíthasd.

·         Milk & Honey – A tavalyi év újdonsága, amely rövid idő alatt is cégünk sikertermékévé vált. Csodálatos illattal, sok karité vajjal, royal zselével, valamint kókusz tejjel rendelkező termékek a kozmetikusainkak és az Ő vendégeiket is elkápráztatták. A termékek maximális ellazulást és ápolást biztosítanak minden bőrtípus számára.

 

AROMA TERÁPIA – az illóolajok természetes ereje, a test és a lélek egyensúlya

Az aromaterápia az illóolajokkal foglalkozó ágazat, amelynek célja a testi és szellemi vitalitás elérése. Minden illóolaj számos különböző biokémiai összetevőből áll (vitaminokból, természetes antibiotikumokból, antiszeptikumokból), ami annyit jelent, hogy minden olaj önállóan, de különbözőképpen hat. Együttes hatásuk is más és másmilyen lehet, ami miatt különösen jól kell ismernünk őket. Egy időben a testünk különböző funkcióira fejtik ki hatásukat, így az aromaterápiával megakadályozhatunk, illetve megszüntethetünk számos problémát. Sikeresen megszüntethetők velük a testünkre és lelkünkre ható káros környezetei ingerek hatásai. Segítenek visszaállítani a természetes egyensúlyt, a szépség ápolásban is rendkívül fontos szerepet töltenek, amelyen keresztül szemmel láthatóvá válik egy ember egészsége. Éppen ezért fontos, hogy a bőr- és testápolást egy egységként kezeljük.

Az aromaterápiával kitűnő eredmények érhetőek el:

·        az immunrendszer erősítésében (különösen télen),

 • a zsírpárnák és narancs bőr csökkentésében,
 • az izomszövet feszesítésében,
 • a bőr vitalizálásában, illetve különböző bőrproblémákban: túl érzékenység, tág pórusok, túlzott szébum kibocsátásában,
 • a salakanyagok eltávolításában,
 • a lazításban és frissítésben, fizikai, emocionális, mentális, és szellemi szinten.

Az aromaterápiát körülbelül 4000 évvel ezelőtt már a kínaiak is alkalmazták. Ebből a korból származik az egyik legrégebbi gyógyászati könyv, amelyben több mint 300 növény leírása és azok testre való hatása található.

ILLÓOLAJOK A KOZMETIKÁBAN

Az illóolajokat különböző módon tudod alkalmazni, masszázzsal, belélegzéssel, borogatással, fürdőben, szaunában, illetve akár egy helység fertőtlenítésében.

 Masszázs alatt az illóolajok két úton jutnak a testünkbe:

 • inhalálással (a masszírozás alatt is lehet érezni az illóolajok illatát),
 •  bőrön keresztüli felszívódással, később a vérkeringésbe jutva.

A masszázs során az illóolajok hatása és felszívódása megsokszorozódik. Rendkívül fontos a nyugodt környezet biztosítása. A kozmetikus, illetve wellness terapeuta, aki a kezelést végzi, teljes egészében nyugodt és a vendégével egy hullámhosszra kell, hogy kerüljön, ami egy megfelelő bizalmi kapcsolatot jelent.

A KOZMETIKA AFRODITA HOZZÁÁLLÁSA AZ AROMATERÁPIÁHOZ

Mi a Kozmetika Afroditában tiszteljük a természet erejét, éppen ezért az aromaterápiára nagy tisztelettel tekintünk. A megszerzett tudást és a sok éves tapasztalatot szakmai továbbképzésen adjuk át Neked és minden érdeklődő kozmetikus, masszőr és wellness szakember számára.

A termék skálánk és a velük végezhető kezelések úgy lettek összeállítva, hogy egy kiképzett kozmetikus személyre szabott kezelési eljárást tud biztosítani saját vendége számára.

Az AROMTERÁPIA termék család mindent magába foglal, amire egy kezelés során szükséged lehet:

TERMÉSZETES ILLÓOLAJOK - 19 különböző és tiszta: bazsalikom, bergamot, boróka, ciprus, eukaliptusz, geránium, édeskömény, levendula, kamilla, citrom, narancs, borsmenta, rozmaring, zsálya, szantál, kerti kakukkfű, teafa, rózsafa télizöld,

GÉLPAKOLÁS: BASE NEUTRAL,

ÁPOLÓ OLAJOK: Aloe vera, Jojoba, Gabonacsíra, A-,B-,E-,F- multivitamin,

AROMA OLAJOK (testmasszázshoz és termo - aromaterápiához): S-AROMA feszültségcsökkentő, P-AROMA izzasztó, T-AROMA tónusjavító, C-AROMA vitalizáló.

Az arc és a test aromaterápiához szükséges a Vendéged aktív közreműködése, mivel egy beszélgetés során, Neked kell felderítened, hogy milyen igénye, elvárása, problémája (akár testi, akár pszichés) van, amit kezelni szeretne. A beszélgetés után válaszd ki azokat az illóolajokat, amelyek szerinted a megfelelő hatást biztosítják. Ezekből fogja a vendéged az illatuk alapján eldönteni, hogy számára melyek a legmegfelelőbbek.

Miért? Minden illóolaj hat az idegrendszerre, ezen belül is a vegetatív idegrendszerre.

Ebből következik, hogy az illóolajokat további két csoportra osztjuk:

·        paraszimpatikus – P: androgén, lebontó, yang

·        szimpatikus - S: ösztrogén, építő, yin

Függetlenül a felhasználás módjától és területétől, az aromaterápiában rendkívül nagy szerepe van az illatnak, mert:

 • az orrban lévő szagló receptorok közvetlen összeköttetésben állnak az agyunkkal, így az érzékszerveink egyik fő kapuját képezik,
 • a szagló receptorok „ingerlésével” küldünk jelet a különböző szerveinknek (emésztőrendszerünknek, nemi szerveinknek, viselkedési központunknak..).

Tehát, az agy fogja számunkra megadni azt a jelet, hogy a kiválasztott illóolajnak a tervezett kezelésben pozitív, vagy negatív hatása lesz e. Az illóolajok kiválasztása, csakis a megfelelő és egymással, összhanggal lévő kombinációkban alkalmazható a kezelés így tud igazán hatékony lenni.

A Kozmetika Afrodita természetes illóolajaival a lehető legjobb személyre szabott arc és testápoló aromaterápiás kezeléseket tudod elvégezni.

Néhány AROMATERÁPIÁS recept:

ARCÁPOLÁS

Száraz, ráncosodásra hajlamos bőr

·        30 ml gélpakolás BASE NEUTRAL

·        10 csepp Gabonacsíra olaj

·        10 csepp Jojoba olaj

·        1 csepp Geránium illóolaj (S)

·        1 csepp Narancs illóolaj (S)

·        1 csepp Levendula illóolaj (S-P)

·        1 csepp Rózsafa illóolaj (S)

·        1 csepp Ciprus illóolaj (P)

 

 

TESTKEZELÉS

Tisztítás és méregtelenítés:

·        30 ml Mandula olaj

·        10 csepp Boróka illóolaj (P)

·        10 csepp Édeskömény illóolaj (P)

·        5 csepp Rozmaring illóolaj (P)

·        5 csepp Kerti kakukkfű illóolaj (S-P)

vagy

·        30 ml Mandula olaj

·        10 csepp Borsmenta illóolaj (S-P)

·        5 csepp Rozmaring illóolaj (P)

·        5 csepp Szantál illóolaj (P)

·        10 csepp Bazsalikom illóolaj (S)

..és ne feledd: A hosszantartó és kimagasló eredmények megőrzése érdekében, szükség van a megfelelő otthoni ápolásra is. Javasoljuk, hogy vendégednek, saját kreativitásodat kihasználva állíts össze, keverj ki saját aromaterápiás otthon használatos készítményt.

Az Aromaterápiával kapcsolatos kérdéseidre választ találhatsz a tanfolyamainkon.  Ne hezitálj, hívj fel bennünket és jelentkezz a legközelebbi képzésre.

AZ AROMATERÁPIA, UGYANAKKOR SZÁMODRA EGY KIVÁLÓ ÜZLETI LEHETŐSÉG, MÍG A VENDÉGEIDNEK EGY LEÍRHATATLAN ÉLMÉNY.

 

Poslušajte

Fonetično

Slovar - Ogled podrobnega slovarja

TERMO - AROMATERÁPIA

A TEST termo - aromaterápiás kezeléseket, leginkább narancsbőr, és striák elleni, valamint alakformáló, és méregtelenítő kezelésekben tudod alkalmazni. Ez a kezelés meglehetősen időigényes, viszont cserébe rendkívül hatékony és irigylésre méltó eredményeket produkál. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy ezt az eljárást kombináld a body wrapping testtekercseléssel és a többi cellulit elleni termékkel, eljárással. Ezek kombinációja és rendszeres alkalmazása sokkal könnyebben, gyorsabban juttat el a kíván célhoz.

A termo – aromaterápia során alkalmazott illóolajok hatását masszírozással még hatékonyabbá tudod tenni, ami által az olajokban fellelhető illóolajok még könnyebben és mélyebbre jutnak egészen a vér és nyirok rendszerbe is. Az izzadási folyamat elősegítésével serkentjük a méreg anyagok távozását a szervezetből. Miután ez a folyamat lejátszódott, és a bőr megtisztult, következik az illóolajok további felvitele (bemasszírozása) amelyek további 4-5 órán keresztül hatnak.

Masszázshoz, különböző olaj – illóolaj kombinációkat alkalmazhatsz:

S – AROMA, serkenti a bőr és bőr alatti szövetek tisztulását és ellazítja az izmokat. A test ellazításával és pihentetésével egyidőben, kihat a testsúlycsökkentésére is. A bőrt ápolja, regenerálja és ellátja egy természetes védő réteggel.

P – AROMA, erős izzadást fokozó hatással, aminek köszönhetően a bőr és az egész test tisztul. Ennek az olajnak a segítségével folytatjuk a már megkezdett testsúlycsökkentési folyamatot.

C – AROMA, elsősorban a perifériális anyagcserét serkenti, összehúzza és feszesíti a bőrt és bőr alatti szöveteket, valamint erősíti a vénák és hajszálerek falait.

T – AROMA, fokozza az anyagcserét, a bőr és bőr alatti szövetek méregtelenítését, segít a testsúly további csökkentésében. Javítja a bőr rugalmasságát, és a bőrnek visszaadja a tónusát.

Mindegyik AROMA olajunk egymásra épül, és egymást kiegészítve működik a leghatékonyabban. Ugyan külön állóan is alkalmazhatóak, de a leghatékonyabb termo – aromaterápiás eljáráshoz, mind a négyet be kell építeni. Így érjük el a legjobb hatást: alakformálást, bőrfeszesítést, szebb tónust.

 

INTERJÚ: Erika ŽUMER, a Kozmetika Afrodita minőségellenőre

»A termékeink minősége jelenleg a cégünk egyik legnagyobb előnye a konkurenciával szemben« 

A kozmetikai termékek előállítása egy rendkívül komplex eljárást jelent számos résztvevő között: a gyártó és az ő lehetőségei, ill. képességei között, a vevők és az ő igényeik, ill. elvárásaik között, valamint a különböző intézmények között, amelyek felügyelik a gyártók működését, ellenőrzik a jogszabályok betartását. Ezekről a dolgokról beszélgetünk most Erika Žumer vegyészmérnökkel.

Jelenleg Ön a Kozmetika Afrodita minőségellenőre. Mint ezen egység vezetője, felelős a cégben a különböző vegyi anyagok felhasználásával kapcsolatban, ill. a jogszabályok betartásával kapcsolatban.

Igen. A minőségellenőri munkám rendkívül igényes, felelősségteljes és bizonyos szempontból „hálátlan“. Ennek oka a negatív kicsengés, amelyet a sok jogszabály, bürokratizmus és megfelelési kényszer okoz. Ennek ellenére a szabályozásra szükség van, és ez adja meg egy cég működésének kereteit.

Valójában mit is jelent a kozmetikában az, hogy minőségellenőr, és mit ellenőrzünk?

A minőség valójában a különböző tevékenységek összességét jelenti, amelyet az úgynevezett GMP GOOD MANUFACTURING PRACTICE, EU szabályozás) azaz a „helyes gyártási gyakorlat” technológiájának alkalmazásával biztosítunk. A kitűzött célokat, csak úgy tudjuk elérni, ha ezekben minden alkalmazott, akinek köze van a termék minőségéhez részt vesz, tehát a megfelelő minőség biztosítása felöleli mindazon tevékenységeket, amelyek végül biztosítani fogják a különböző előírásoknak a megfelelést. A minőség ellenőrző részleg teljesen önálló és elkülönült a gyártástól, a beszerzéstől és az értékesítéstől. A minőség ellenőrzési osztály feladata biztosítani és ellenőrizni, hogy a minta vételek és azok tesztelése megtörténik e. Mi adjuk ki az engedélyeket az alapanyagok gyártásban való felhasználására, illetve a végtermékek gyárból történő kiszállítására, de csak akkor, ha azok minősége minden igényt, elvárást, szabványt maximálisan kielégít.

Saját hatáskörben ellenőrizzük a különböző fizikai – kémiai paramétereket miközben a mikrobiológiai labor ezek mellett, ellenőrzi a mikrobiológiai paramétereket. Ez a munka magába foglalja:

·        A beérkező alapanyagok és azok csomagolási egységének minőség ellenőrzését, amellyel megakadályozzuk, az alacsony színvonalú alapanyagok beszivárgását.

·        A félkész termékek ellenőrzését, ami a gyártás közbeni termékek vizsgálatát jelenti, hogy megfelelnek e a pillanatnyi elvárásoknak

·        Végtermékek ellenőrzése, amellyel osztályozzuk a terméket, hogy az, az előírt paramétereknek, megfelel, vagy nem.

A kozmetikai iparon belül melyik az a hatóság, amely megszabja a működési feltételeket?

A törvényi szabályozás az Egészségügyi Minisztérium hatáskörébe tartozik, míg ezen szabályok betartásának ellenőrzése a kozmetikai ipar részéről a helyi (körzeti) Tisztiorvosi Szolgálat látja el.

A Kozmetika Afroditában szigorúan betartjuk az előírt szabályokat, és azt is elmondhatom, hogy a termékeink, illetve a gyártás folyamata az ellenőrzőhatóság részéről folyamatos. Ezek az ellenőrzések magukba foglalják a különböző dokumentumok áttekintését, azok értelmezését, a csomagoláson lévő jelöléseket, hirdetéseinket, és magát a gyártás folyamatát. Ezek mellett az ellenőrök rendszeresen szereznek be a piacról készterméket, amelyet saját hatáskörükben vizsgálnak. Mivel Szlovénia és a kozmetikai piaca is meglehetősen kicsi, így az ellenőrzés is könnyebb. A számtalan nyilvántartás és dokumentáció vezetése sokszor időrabló, de a vevő oldaláról nézve ez kifejezetten pozitívan jelenik meg, és megnyugvást jelenthet számukra.  

Jelen pillanatban melyek azok a világban uralkodó trendek, amelyek a felhasználók számára a megfelelő minőségű terméket biztosítják?

Felhasználóinkat egyre jobban foglalkoztatják és keresik azokat a termékeket, amelyek el vannak látva a következő jelölésekkel: Natur, organikus, bio, Öko. Természetesen a gyártók is igyekeznek meglovagolni ezeket a trendeket, ami odavezetett, hogy világviszonylatban is megnövekedett a természetes és organikus kozmetikumok gyártása. Sajnos jelen pillanatban azonban nem létezik hivatalos szabvány, ami alapján egy terméket Naturnak, vagy organikusnak tudunk nyilvánítani.

Mi a definíciója a Natur, illetve az organikus összetevőknek?

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy jelen pillanatban egyik kifejezésre sem létezik hivatalos és nemzetközileg elfogadott definíció. Mégis természetesnek tekintjük azokat a hatóanyagokat, amelyeket úgy nyerünk, illetve állítunk elő, hogy azok vegyileg nem változnak. Íme néhány olyan „anyag”, amelyet természetesnek tekintünk (illetve az ezekből származó egyéb hatóanyagok): növények, ásványi anyagok, gombák, algák.

Az organikus hatóanyagok azok a természetes összetevők, amelyeket organikus/ ökológiai gyártásból származnak. A legfőbb különbség az organikus és Natur növényi hatóanyagok között, azok kinyerésének módjában rejlik.

Mégis a Natur kozmetikumok tartalmaznak szintetikus hatóanyagokat is. Miért építik a gyártok ezeket a termékbe?

 

Egy teljesen 100% - os természetes, illetve organikus termék előállítása a mai viszonyok között szinte lehetetlen, mivel a Natur hatóanyagok nagy része még nem tudja kielégíteni egy – egy termék legfőbb igényét. Ezért a mesterséges hatóanyagokat természetesen csak olyankor alkalmazzuk, ha nem áll rendelkezésünkre annak a Natur változata, amely biztosítaná a termék megfelelő hatékonyságát, biztonságos felhasználását. Ez azt jelenti, hogy amíg törvénnyel nem tiltják be, vagy nem találunk megfelelő alternatívát, addig nincs más választásunk.

 

Milyen mértékben követi a Kozmetika Afrodita a gyártás technológiáját tekintve a kozmetikai trendeket, és Ön szerint melyek azok a legfőbb előnyök, amelyek a Salon Exclusive termékek rendelkeznek?

 

A Kozmetika Afrodita egy 40 éves múlttal és tapasztalattal, valamint fejlett technológiai múlttal rendelkező cég. Éppen emiatt úgy érzem, hogy sokszor nem csak követjük, de alakítjuk is a trendeket. Visszatekintve a cég múltjára mindig ügyeltünk arra, hogy vevőinkkel baráti kapcsolatot ápoljunk és, hogy termékeink minősége maximálisan kielégítse az ő igényeiket. A termékek fejlesztése a megfelelő alapanyagok kiválasztásánál kezdődik, amely alapanyagok rendelkeznek az ECO CERT tanúsítvánnyal, hogy a bőrrel érintkezve azok kompatibilisek, valamint, hogy a gyártás során nem alkalmazunk parabént, szilikont, paraffint és allergizáló parfümöket.

A Salon Exclusive Natural termékeket, mind professzionális felhasználásra szánjuk. Ezen termékek óriási előnye a többivel szemben, hogy nem tartalmaznak paraffin olajat, vazelint, szilikon, parabéneket, parfümöket és konzerváló anyagokat. A cég működését a jövőben is erre alapozzuk.

Rendelkeznek e, az Afrodita termékei Öko, illetve Natur kozmetikum minőséggel?

Mint említettem a termékeinkben olyan hatóanyagok találhatók, amelyek rendelkeznek ECO CERT tanúsítvánnyal. Feltett szándékunk, hogy minden termékben minél több, illetve a lehető legtöbb Natur hatóanyagot építsünk, és szigorúan kerüljük azon összetevőket, amelyeket a kozmetikumokban való felhasználásra tiltva vannak. Mivel jelen pillanatban a nemzetközi szabályozások, és egy egységek tanúsítási rendszer kidolgozása folyamatban van, várjuk az új COSMOS szabvány bevezetését. Ez egy szabvány bevezetését jelenti az Öko és Natur kozmetikumok előállítására vonatkozóan, amelyet európai szinten több intézet közösen dolgozott ki: BDIH (Németország), BIOFORUM (Belgium), COSMEBIO& ECOCERT (Franciaország), ICEA (Olaszország) i Soil Association (UK), amelyet 2010 folyamán dolgoztak ki. A szabvány két fokozattal rendelkezik Cosmos-Natur és Cosmos-Öko kozmetikumok. Úgy gondolom és bízom benne, hogy a COSMOS szabvány rendezi a jelenlegi kusza és rendezetlen állapotokat a termékek megjelölése terén.  Biztosíthatok mindenkit arról, hogy a Kozmetika Afrodita a lehető legrövidebb időn belül bevezeti az új COSMOS szabványok szerinti gyártás technológiát.AFRODITA NEWS
9. évjárat, 4. szám, 2010. október - december


BEVEZETŐ
Kedves Kolléganők és Kollégák!

Idén ősszel a Kozmetika Afrodita betöltötte 40. évfordulóját. Egy kozmetikai szalonból, amelyből üzleti pályafutásom elkezdődött, mára egy modern kozmetikai céggé fejlődött, több mint 500 különböző termékkel, amelyeket több-ezer kozmetikus használ sikerrel.
Annak ellenére, hogy ma már a munkám nagyobb részét a cég vezetése teszi ki, a kozmetikus szakma iránti elkötelezettségem továbbra is jelentős. Éppen ezért a cég 40. évfordulója alkalmából a kollégáimmal együtt arra törekedtünk, majd létre is hoztunk két új innovatív natural termékcsaládot. Az első a különleges és mámorító illattal rendelkező MILK & HONEY termékcsalád pro-age kezelésekhez, míg a második a már sokak által ismert WINE THERAPY anti-age termékcsalád, amelyet testkezelő és lakossági termékekkel bővítettünk.
Biztos vagyok benne, hogy mindkét termékcsaláddal különleges kezelési eljárásokat és eredményeket tudsz elérni. Mindegyik új termékünk, éppúgy, mint a már meglévők, egymást kiegészítve tökéletesen kombinálhatóak. Általuk különleges arc- és testkezelésekkel, vagy akár romantikus wellness fürdőkkel ajándékozhatod meg vendégeidet.
Ha már az ajándékoknál tartunk! Egy kreatív ötlet, egy apró kis figyelmesség vendéged felé, kimondottan növelheti a Te presztízs értékedet a szemükben. Éppen ezért, mivel közeledik a karácsony, az ajándékozás ideje, idén is elkészítettünk egy Törpe-termék kollekciót, amelyekkel Te lepd meg az arra érdemes vendégeidet. Törpe-termékeinket rendeld meg Területi képviselődtől, vagy közvetlenül a központi irodánktól, illetve a kínálatot megtekintheted a www.afrodita-kozmetika.hu oldalon is.


Danica Zorin Mijošek Varga Attila
Igazgatónő Ügyvezető

• Professzionális peelingek – hogy a bőr ősszel is ápolt maradjon
• MILK & HONEY – ÚJ természetes PRO-AGE professzionális termékcsalád
• WINE THERAPY – ÚJ termékek az aktív anti-age kezelésekhez
• Interjú: Karmen Murko – A Kozmetika Afrodita termékeinek egyik fejlesztője


MILK & HONEY
ÚJ Salon exclusive NATURAL
MILK & HONEY
csodatevő elixír
a mámorítóan illatos mézes – tejes kényeztetés
Innovatív és wellness kezelés, a test és a lélek harmóniája

WINE THERAPY – a test és a lélek melengető termékei
Új termékekkel bővült a WINE THERAPY arc és testápoló családja
Aktív anti-age kezelés az ősz gazdag aromáival....
A bor és a szőlő hatóanyagai bizonyítottan hatékony szerepet töltenek be az öregedés lassításában és a ráncok kisimításában

AMPULLÁK
Új termékek 2011-ben a Salon Exclusive termékskáláján.
Csodatevő cseppek, hihetetlen hatásokkal.
2011. Januárjától már rendelheted.

PROFESSZIONÁLIS PEELINGEK – AZÉRT, HOGY A BŐR ŐSSZEL IS ÁPOLT LEGYEN


Az idei nyár nagy hőmérsékleti ingadozásai, egyértelműen nyomot hagytak a bőrön. Ezért az ősz kitűnő lehetőség arra, hogy kezeléseidet különböző és a bőr típusának megfelelő peelingekkel bővítsd!
Nézzük azokat az előjeleket, amelyek arra utalnak, hogy a bőr túlzottan ki volt téve a napsugárzásnak:
• A bőr száraz.
• Megjelentek a ráncok - erőteljesebb mimikai és statikus ráncok.
• Hiperpigmentáció és szeplők megjelenés.
• Az epidermisz elveszítette fényét.

A fentiek tipikusan az un. Fotóöregedés jelei. Azaz, amennyiben a bőrt túlzott napozásnak tesszük ki, a bőr sérülhet, erősen öregedhet, a sejtek leállnak a kollagén és elasztin szintézisével, a bőr rugalmatlanná, ráncossá válik, illetve hámlani kezd. Az ilyen bőrnek több és különleges kezelésre van szüksége ahhoz, hogy alapos regenerálódást biztosítsunk számára.

Egy ilyen kezelés alapját a helyesen megválasztott peeling képezi.

A peelinget ill. a bőr radírozását el tudod végezni mechanikus, ill. vegyi úton. A célja mindkét módszernek ugyanaz:
• a bőr elhalt hámsejtjeinket eltávolítása,
• a bőr fiatalítása, a ráncok mélységének csökkentése,
• biztosítani a kozmetikai készítményekben található hatóanyagok bejutását a bőrbe,
• serkenteni a bőr természetes regenerálódó képességét, amely a 30. év fölött folyamatosan lassul (28 nap helyett a bőrnek 40 napra van szüksége a megújuláshoz),
• a bőr turgorának és struktúrájának javítása,
• növelni a bőr fényességét és frissességét,
• felkészíteni a bőrt a krémek és pakolások jobb felszívódására.
A Kozmetika Afrodita természetes alapú gazdag peeling kínálattal rendelkezik, amely minden bőrtípusra használható:
ÉRZÉKENY ÉS FINOM BŐRTÍPUSRA
Clean up soft peeling aloe-vera extraktummal és allantoinnal, amely a bőrt nem irritálja. A kimondottan érzékeny bőrűek is ezt alkalmazzák.
MINDEN BŐRTÍPUSRA:
Clean up peeling abrazív anyagokkal, allantoinnal és kamilla extraktummal. Finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket, ugyanakkor megőrzi a bőr természetes nedvességét.
SLÁGER PEELINGÜNK:
• Bor – peeling természetes abrazív anyagokkal, és pezsgő kivonattal, amely a bőrt frissíti, és szemmel láthatóan fiatalítja.
ÚJ WELLNESS SLÁGER:
MILK & HONEY CUKOR PEELING barna algával és karitévajjal, amelyet alapvetően testre tudsz használni, illetve a láb, a könyök és a térdek radírozására.

A GYÜMÖLCSSAVAK EREJE
AHA Hámlasztó Szérum, különböző gyümölcssavak kombinációjával és papaya kivonattal, amely egyben serkenti a kollagén rostok szintézisét, a bőrt mélységében tisztítja, és intenzíven hidratálja. Az idő előtt öregedő, aknés, és pigmentfoltos bőr kezelésére használd.
BÁRSONYOS, PUHA BŐRÉRT
AHA TESTPAKOLÁS a vörösáfonya magvaival és természetes gyümölcssav kivonatokkal, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, serkenti az újak kialakulását és növeli a bőr a hidratáltságát.


Afrodita jótanács:

• Zsíros bőrtípus esetén a peelinget hetente, míg száraz bőrtípus esetén 2 hetente végezd.
• Száraz bőrtípus esetén vagy vendéged bőrét nedvesítsd be vagy a peelinghez adjál pár csepp vizet.
• Zsíros bőrtípusnál a még száraz bőrre vidd fel a peelinget és kb. 2 percig végezd a radírozást, majd a kezed nedvesítsd be és még 1 percig folytasd a műveletet.
• Minden eljárásnál a peelinget bő vízzel mosd le, vagy ha van rá lehetőség a vendéged zuhanyozzon le.
A radírozás a kezelés rendkívül fontos része, mert az utána következő készítményeknek, illetve azok hatóanyagainak biztosítja a jobb és mélyebb bőrbe és bőr alatti rétegekbe történő bejutást. Ezáltal jelentősen javul a kezelés hatékonysága. A radírozás eredménye szemmel látható, különösen azoknál, akik rendszeres viselnek make up-ot, mivel a folyékony púdernek köszönhetően az elhalt hámréteg még inkább láthatóbbá válik.

ÚJ FORRÓ TÉMA

Természetes PRO-AGE professzionális termékcsalád.

A szépségápolásban a mézre és tejre már ősidők óta a luxus forrásaként tekintenek, amely csak egy kiváltságos rétegnek volt elérhető, és ők engedhették meg maguknak a velük járó kényeztetést.
Évezredekkel ezelőtt, az egyiptomi fáraók idejéből Kleopátra is előszeretettel alkalmazta szépsége megőrzése érdekében a mézet és tejet.

A középkori arisztokrácia, mindenekelőtt a francia és angol nemesség ismerte és rendszeresen alkalmazta a tejfürdőt, mert pont ez volt az a dolog, amelytől nőtt a presztízse, és ezek a fürdők ígérték a fiatalság forrását.
A méz és tej kombinációja évszázadokon keresztül a jólét szimbóluma volt és maradt. Valószínűleg – egy kis módosítással – ebből ered a „tejben, vajban füröszteni” mondás.

Lévén, hogy ez a rengeteg szép és jó itt hever a lábunk előtt, nem véletlen, hogy a Kozmetika Afroditában létrehoztuk a MILK & HONEY termékcsaládot!

Bemutatjuk neked a 4 új PRO-AGE terméket, amelyekkel felejthetetlen mézes-tejes kezeléseket tudsz elvégezni, és amelyek felejthetetlen élményt nyújtanak majd vendégeidnek szalonodban.

Milk & honey
CUKOR PEELING


Felhasználása:
• a bőr intenzív tisztítására,
• a bőr kényeztetésére,
• a bőr felpuhítására és kisimítására,
• a bőr előkészítésére a további kezelésre.

Javaslat: a cukor szemcséinek nagysága miatt elsősorban testkezeléseknél alkalmazd, de ha úgy ítéled meg akkor arcra is használhatod.
Hatása: a radír hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket ugyanakkor a karitévajnak és jojoba olajnak - amelyeknek sok telített zsírsavat tartalmaznak – köszönhetően kényezteti a bőrt.

Fő aktív hatóanyagai:
• karitévaj,
• barna cukor,
• jojoba olaj.

SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN, SÖTÉT HELYEN TÁROLD!

Milk & honey
TÁPLÁLÓ – pro age - PAKOLÁS

Arcra és testre, tele fiatalító energiával.
Felhasználása:
• a fáradt, száraz, és atrofált bőrtípusoknál,
• hidratálásra és regenerálásra,
• érett bőrtípus intenzív fiatalítására,
• stressz csökkentésére,
• test és a lélek harmóniájának visszaállítására.

Hatása: Serkenti a szövetek oxigénellátását, erősíti a bőr immunrendszerét, segíti rugalmasságának és vitalitásának megőrzését. Lassítja az öregedési folyamatokat, amelynek hatására a bőr feszesebbé, selymesebbé, simábbá és fiatalosabbá válik. A pakolás mámorító vanília illata minden érzékszervre kihat, miközben ellazít, és jó érzéssel tölt el.
Fő aktív hatóanyagai:
• kókusztej,
• royal zselé extraktum,
• kókuszolaj,
• E-vitamin.

Milk & honey
TESTVAJ

Felhasználása:
• arcra és testre egyaránt használható,
• kimondottan száraz, atrofált és alultáplált bőr ápolására,
• a bőr intenzív hidratálására és vitalizálására,
• regenerálásra,
• a bőr immunrendszerének erősítésére.

Hatása: a vaj egy felejthetetlen lazító masszázst biztosít. Kifejezetten jó hatással van a kimondottan száraz, alultáplált és atrofált bőrtípusra, mivel a karitévaj magas koncentrációban tartalmaz természetes zsírsavakat, amelyek segítik a sérült sejtek regenerálódását és a ráncok csökkentését. E pakolás is rendelkezik a vanília kellemes illatával, amely minden érzékszervre kihat.

Fő aktív hatóanyagai:
• karitévaj,
• royal zselé extraktum,
• kókusztej,
• glicerol

Milk & honey
TEJFÜRDŐ

Felhasználása:
• száraz és érett bőr látható öregedése ellen,
• kiadós táplálásra,
• friss és fiatalos külső elérésére,
• a bőr felpuhítására és kisimítására.

Hatása: A bőrnek teljes ellazulást, erőteljes táplálást biztosít, miközben a fürdés közben puhítja, és simává teszi a bőrt. Segít helyreállítani a test és a lélek egyensúlyát.
Fő aktív hatóanyagai:
• kókusztej,
• royal zselé extraktum,
• napraforgó olaj.
Mámorító illattá és hatékony termékekké kapcsoltuk a természet különböző elemeit: a royal zselé extraktumot, karitévajat, kókusztejet és kókuszolajat, majd egy különleges wellness családdá kovácsoltuk őket.

Az új MILK & HONEY pro-age termékcsalád fő hatóanyagai:
• royal zselé extraktum – a természet egyik legösszetettebb, legértékesebb biológiai terméke. A méhek állítják elő, és vele táplálják a méhkirálynőt. Számos enzimet, ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Kitűnő antioxidáns és biostimuláló, rendkívül erős bőrregeneráló és immunerősítő hatással;
• karitévaj – ezt az egzotikus hatóanyagot a karité fa magvaiból nyerik, rendkívül sok benne az antioxidáns, zsírsav és a vitamin. A bőrt hidratálja, nyugtatja, ugyanakkor gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik;
• kókusztej – a bőrt rengeteg vízzel látja el, amitől az kifejezetten finommá válik. A kellemes illata lazítólag hat a szellemi és testi jólétre. Az érzékeny bőr ápolásában és regenerálásában felbecsülhetetlen szerepet játszik;
• kókuszolaj – a kókusz fehér húsából hidegen préselve nyerik. Nagyon gazdag vitaminokban és telített zsírsavakban, amelyek a bőrt védik a romboló szabadgyökök hatásától és az idő előtti öregedéstől.


A MILK & HONEY TERMÉKCSALÁD ALKALMAZÁSÁNAK ISMERT ELLENJAVALLATA, ÉS KOROSZTÁLYBELI KORLÁTJA NINCS.


WINE THERAPY – ÚJ termékek az aktív anti-age kezelésekhez

Azt, hogy a szőlő és a bor olyan titokzatos összetevőket tartalmaz, amelyek az emberek fiatalságát őrzik meg, még az Egyiptomiak fedezték fel. Ismereteiket tovább adták az ókori görögöknek és rómaiaknak, akik a szőlővel mindenféle módon kényeztették magukat. Ez a tradíció, miszerint szőlővel és borral igyekszünk egészségünket, fiatalságunkat megőrizni, mind a mai napig fennmaradt.
A szőlő és a bor több mint 1000 hatóanyagot tartalmaz, amelyek között a bőr számára számtalan rendkívül értékes hatóanyag megtalálható: vitaminok, polifenolok, gyümölcssavak stb., amelyek együtt eredményesen veszik fel a harcot a bőr öregedése ellen, és hathatós szerepet játszanak a RÁNCOK ELTÜNTETÉSÉBEN.
Mi a Kozmetika Afroditában, hiszünk a természet erejében és azok hatásában. A szőlő és a bor hatóanyagai valósággal elbűvöltek bennünket, ezért két év után továbbfejlesztettük BOR-TERÁPIA termékcsaládunkat, és kifejlesztettünk négy új terméket arcra (otthoni alkalmazásra) és testre (salon exclusive).

A meglévő termékek mellé – Bor-masszázskrém, Bor – peeling, Pezsgő pakolás, Szőlő - vitaminkoncentrátum, Bor – fürdő – további 4 új készítmény csatlakozott


WINE THERAPY
Bor Peel Off drainage testpakolás

Nyugtató fehér- és vörös agyagot, valamint szőlőmag kivonatot tartalmaz.
A bőrt megtisztítja az elhalt hámsejtektől, serkenti a szervezet méregtelenítését, a fölösleges víz elvezetését. Gyorsítja a bőr regenerálódó lépességét, megújítja hidrolipid egyensúlyát. Enyhe hőhatást vált ki, ugyanakkor új energiával látja el a szervezetet.

WINE THERAPY
Bor bőrfeszesítő lotion

A szőlő értékes hatóanyagai mellett megtalálható benne a trópusi mandula, fekete bodza, és taninsav biokomplexuma, valamint a centella kivonata és karitévaj.
Növeli a bőr rugalmasságát, feszesíti és erősíti a mikrokeringését. Serkenti a zsírsejtek lebontását, a bőrt nyugtatja, védi a kiszáradástól és drenázs hatással rendelkezik.

WINE THERAPY
Bor - hidratáló krém – otthoni ápolásra

anti-age & hosszantartó hidratáltság
„Home care” termék, amely hatóanyagainak köszönhetően, - mint pl. a szőlőmag olaj, a fehér szőlő- és pezsgő extraktum, illetve hidratáló összetevők - erősen hidratálja a bőrt és megőrzi élettel teli fényét. Mindennapos ápolásra alkalmas, intenzív hidratáló arc, nyak és dekoltázs ápoló krém. Serkenti a bőr természetes működését, és lassítja az öregedés látható jeleinek idő előtti kialakulását. Javaslat: erős ráncok, a bőr feszességének elvesztése és fáradt bőr esetében a krémet kombináld a Szőlő-vitamin koncentrátummal.


WINE THERAPY
Bor - tápláló krém – otthoni ápolásra

hidrolipid egyensúly
Kihagyhatatlan anti-age „Home care” termék olyan esetben, ahol az öregedés jelei erőteljesen megmutatkoznak. A bőrt ellátja hasznos hatóanyagokkal, mint pl. a szőlő extraktum, szőlőmag olaj, gabonacsíra olaj, szójaolaj, ill. lipidekkel és nedvességgel. Serkenti természetes megújuló képességét és lassítja a bőr öregedését. Javaslat: erős ráncok, a bőr feszességének elvesztése és fáradt bőr esetében a krémet kombináld a Szőlő-vitamin koncentrátummal.


» A Milk & Honey és Wine therapy összes terméke „Salon exclusive natural” márkajelzéssel van ellátva, amely biztosít arról, hogy a termékek:
• természetes aktív hatóanyagokat tartalmaznak,
• növényi emulgeálószereket tartalmaznak,
• nem tartalmaznak paraffinolajat, vazelint, szilikont és parabéneket,
• nem tartalmaznak mesterséges színezőanyagokat.


Interjú
Karmen Murko -val,

A Kozmetika Afrodita termékeinek egyik fejlesztőjével
„Mi a Kozmetika Afroditában az innovatív termékeket nemcsak gyártjuk, mi együtt is élünk velük.”

Karmen Murko a szakmáját tekintve a vegyész laborba tartozna, viszont napi feladatait nézve, munkája nemcsak abból áll, hogy az összetett kémiai képleteket bogozza ki. Mégis Őt a munkája erősen köti a természethez és a természetből fakadó kincsekhez, amelyek megtalálhatóak a cég termékeiben. Érdekes ellentét, vagy nem?

Igen, a szakmámat tekintve a laborhoz tartozom. Mivel azonban a Kozmetika Afrodita fejlesztése és gyártása már a kezdetektől számítva a lehető legtermészetesebb alapanyagokhoz kötődik, így az én munkanapom nagy része azzal telik, hogy ezeket az alapanyagokat minél hatékonyabban tudjuk beépíteni a termékeinkbe.

Mennyire lepte meg pályafutása elején, amikor a Kozmetika Afroditához került, hogy a cég ennyire erősen kötődik a természetes alapanyagokhoz?

Nem lepett meg, sőt kifejezetten örültem neki. A kozmetikai iparban az Afrodita neve eleve kötődik a természetességhez. Én magam úgyszintén. Falun nőttem fel és ma is ott élek. Az egész életem összefonódott a természettel. Hiszek annak erejében, és abban, hogy a természet az emberek számára minden olyan pozitív dolgot biztosít, amire szükségük van.

A nyár végére sikeresen befejezte a Milk & Honey termékcsalád fejlesztését, ahol kimondottan a természet erejét hangsúlyozza és annak jótékony hatását a bőrápolásban. Bemutatná röviden e család előnyeit?

A MILK & HONEY egy olyan termékcsalád, amelyet kifejezetten a szakmabeliek számára kínálunk arc és testkezelésre, férfiak és nők számára és minden korosztálynak. Olyan természetes hatóanyagok találhatóak meg benne, mint a royal zselé, a karitévaj, kókuszolaj és kókusztej. Mindegyik hatóanyag természetes eredetű, és a kozmetikai iparban kimondottan hidratáló kezeléseknél alkalmazzák őket. Rendkívül jó hatásfokkal működnek a száraz, atrofált bőrtípusok ápolásában. Tudjuk, hogy ma a száraz bőr egyre több ember alapproblémáját jelenti. Ezért éreztem érdekes kihívásnak kifejleszteni egy új termékcsaládot a száraz bőr kezelésére. A hatóanyagai mellett a termékcsalád különlegessége még annak mámorító, mézes – tejes, édes vaníliás illata, ami által nemcsak a bőrre, hanem más érzékszervekre is hatni tudunk.

Ahogy már említette a MILK & HONEY termékcsalád egyik fő hatóanyaga a royal zselé.

Ez a hatóanyag szó szerint elkápráztatott, mivel már ismerem magának a méznek a pozitív hatásait. Pici korom óta a táplálkozásom alap összetevője a méz. Azt is tudjuk róla, hogy a hideg téli napokon segít megfelelő kondícióban tartani testünket. A royal zselé, mint a méhek különleges terméke, egy különleges elixír a bőr számára. A szépségápolásban legfontosabb szerepe a hidratálásban, a bőr kisimításában és bizonyítottan a sejtek öregedésének lassításban rejlik (a bőrben, a hajban, a körömben egyaránt). Serkenti a kollagénrostok szintézisét és csökkenti a ráncok mélységét. Ezért elmondhatjuk róla, hogy természetes anti – age hatással rendelkezik, ugyanakkor erős antioxidáns, amely megakadályozza a szabadgyökök káros hatását és erősíti a bőr immunrendszerét. A bőrt nem zsírosítja, és nem irritálja.
A royal zselét mindeközben összekötötte a különleges karitévajjal is…
A karitévajat a kozmetikai iparban joggal nevezik „szent hatóanyagnak”. Rendkívül nagy szerepet tölt be a száraz és atrofált bőrök ápolásában. Afrikában az emberek már több 100 éve alkalmazzák a népi gyógyászatban, amellyel védik magukat a száraz sivatagi széltől és ápolják vele az érzékeny és finom gyermeki bőrt. Egyes törzsek a mai napig hisznek abban, hogy a karitévajjal bekent testen a puskagolyó sem hatol át.
Ebből kifolyólag logikus lépésnek tűnt, hogy mindkét hatóanyagot egy egységbe kovácsolva használjam fel a már említett bőrtípus megfelelő kezelésére.

Az új termékcsalád a MILK & HONEY nevet viseli. Ezek szerint tej is található benne?

A mi esetünkben ez kókusztejet jelent, ami mellett itt van még a kókuszolaj is. A kozmetikai iparban a tejre eleve szükségünk van, mivel a bőrt puhítja és tisztítja. Sajnos az utóbbi időben magának a tejnek elég sok a negatív visszhangja, az egyre sűrűbben jelentkező allergiás tünetek miatt, de különösen a laktóz érzékenység miatt.
Ezért döntöttem a kókusztej mellett, amelyre jelenleg nincs ismert kontraindikáció. A kókusztej a bőrnek rengeteg nedvességet biztosít és puhítja azt. Hatása mellett a többi összetevővel egyetemben illata is rendkívül kellemes. Úgy gondoltam, hogy a termék kellemes, aromás illatát a kozmetikusok külön ki tudják emelni vendégeik számára, amivel a kezelés még érdekesebbé, látványosabbá válhat.
Mi a Kozmetika Afroditában az innovatív termékeket nemcsak gyártjuk, mi együtt is élünk velük.

Mint a MILK & HONEY termékcsalád megalkotója, a saját bőrén kipróbálta a készítményeket?

Természetesen! Élvezem a termékeket tesztelni, mert azáltal tovább tanulok.
Tudjuk jól, hogy az elmélet egy dolog, míg sokszor a gyakorlatban jövünk rá olyan dolgokra, amelyekre az elméletben nem is számítottunk. Mindannyian különbözőek vagyunk, más szokásokkal, más vágyakkal, másmilyen bőrtípussal. Ezért boldogan próbáltam ki a készítményeket, annál is inkább mivel ez volt az első önálló projektem. Élvezem a termékek csodálatos illatát és azt a bársonyos érzést, amelyet a bőrömön keresztül adnak vissza. Ezek a kitűnő hatóanyagok rendkívül nagy erővel rendelkeznek, és ők biztosítják számunka azt leírhatatlanul kellemes érzést. Ezért nagyon bízom benne, hogy a kozmetikusok jól fogadják, majd a MILK & HONEY termékeket és örömmel és élvezettel alkalmazzák őket a kezeléseikben.
Tudjuk azt, hogy a bőr állaga az életvitelünk minőségét tükrözi. Minden, amit felviszünk a testünkre, erősen befolyásolják bőrünk színét, annak turgorát és további érzékszerveinket. Bőrünknek szüksége van a megfelelő mennyiségű vízre, rendszeres testmozgásra és egészséges táplálkozásra, és ha mindezek mellett olyan kozmetikumokkal kényeztetjük, mint a MILK & HONEY termékek, akkor meg vagyok győződve róla, hogy a bőrünk egészségben és teljes fényében fog ragyogni.

Sikeresen zárta le az első saját projektjét. Mi volt a következő?

Továbbra is azt vallom, hogy minden kincsünk a természetből fakad. Legutóbb egy lakossági termékcsalád fejlesztésével foglalkoztam, ahol az egyik fő hatóanyag a természet egy másik gyöngye, amely szintén elkápráztatott hatásával. Ez maga az olíva! Az olajbogyó értékes olajával, valamint az olajfa leveléből nyert extraktumával. Az emberek fejében az olíva a természetes ápolás szinonimája lett, ami miatt különösen nagy kihívást jelentett számomra e termékkör megalkotása, amelyben arc-, kéz-, és körömápoló készítmények találhatóak.

Karmen Murko az első önálló projektjét sikeresen zárta a Kozmetika Afrodita fejlesztő csapatának többi tagjával egyetemben. Így a cég professzionális natur termékköre tovább bővült egy ÚJ családdal, amelyekkel ismételten több ezer szépségipari szakembert örvendeztetünk meg szerte a világban! És számuk tovább növekszik…


KÖZELEDIK A KARÁCSONY AZ AJÁNDÉKOZÁS IDEJE!
JUTALMAZD MEG HŰSÉGES VENDÉGEIDET EGY APRÓ, DE SZÉP ÉS ÉRTÉKES AFRODITA TERMÉKKEL

Válaszd ki a számodra megfelelő Afrodita törpe-terméket, majd rendeld meg Területi Képviselődtől, vagy központi irodánktól.
50 ml STAR SHINE tusfürdő 400 Ft
50 ml STAR SHINE testápoló 400 Ft
50 ml GOLDEN SHINE tusfürdő 400 Ft
50 ml GOLDEN SHINE tusfürdő 400 Ft
30 ml AROMA kéz és körömápoló krém 400 Ft
15 ml CHAMOMILLA sensitive lábbalzsam 350 Ft
30 ml ANTISTRESSZ masszírozó olaj 620 Ft
30 ml ÉDESNARANCS masszírozó olaj 620 Ft
30 ml ORIENTHAL SENSATION masszírozó olaj 620 Ft
30 ml SZŐLŐ masszírozó olaj 620 Ft
30 ml CLEAN PHASE Soft Tonik 300 Ft
30 ml CLEAN PHASE Soft Arctej 300 FtAFRODITA NEWS

2010. április – június, 9. évjárat, II. szám• LIPO-DETOX – az anticellulit kezelés új korszaka

• Interjú: Nina Kroflič - gyógyszerész, a Kozmetika Afrodita termékeinek fejlesztője

• Új és felfrissített NATURAL masszázsolajok

• BOR-TERÁPIA – tovább bővül a család

• NATURAL LIFT – lifting hatás 1 óra alatt a vendégeidnek!

Kedves Kolléganők és Kollégák!

A tavasz nemcsak szebb és melegebb időt hozott számunkra, hanem több ügyfelet is a kozmetikai szalonokba. A szépség iránti vágyakozás, valamint az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, különösen erőssé válik a most következő tavaszi és nyári időszakban, mert a hosszú tél után lekerülnek rólunk a vastag pulóverek és nadrágok, amelyek eddig elfedték szépséghibáinkat. Ennek érdekében most nem csak olyan már ismert termékeket ajánlunk neked, amellyel hatékonyan tudsz testkezeléseket végezni, hanem egy forradalmi újdonságot is: a LIPO-DETOX méregtelenítő eljárást 4 új innovatív termékkel. Az átlagon felüli jó eredményeket az „ in vivo“ klinikai tesztek is igazolják. Mindemellett e termékek szintén nem tartalmaznak kőolaj származékokat – paraffint, vazelint -, mesterséges tartósítószert - parabént -, amelyekkel továbbra is erősítjük elkötelezettségünket a NATURAL termékek irányába.
A fentiek mellett Hírlevelünkben más újdonságokról is olvashatsz: kiszélesítettük az eddig is rendkívül sikeres BOR –TERÁPIÁS NATURAL termékcsaládunkat, valamint meg- és felújítottuk masszázsolajainkat, amelyekhez immár szintén NATURAL kivitelben juthatsz hozzá.

Danica Zorin Mijošek
Igazgatónő

Varga Attila
Ügyvezető


VITA DERMA ANTISTRESSZ SZÉRUM

ICE-EFFECT

Már 3 perccel a felvitele után kellemesen hűti és frissíti a bőrt, ellátja új energiával és visszaállítja vitalitását. Ellazít, és friss elmét biztosít.

&

VITA DERMA SZEM KÖRNYÉKI ÁPOLÓ SZÉRUM

ANTI-WRINKLE


Hyaluronsavval, Deepaline – val és hajdina extraktummal, amelyek hatékonyan csökkentik a mély barázdákat, eltüntetik az apróbb ráncokat és a szem alatti karikákat. A tökéletes és varázslatos pillantásért alkalmazd a szérumot!

Mindkét terméket add el vendégednek otthoni ápolásra is!
FORRÓ TÉMA

AZ ÚJ ÉS INNOVATÍV AKTÍV HATÓANYAGOK KLINIKAI TESZTELÉSEI BIZONYÍTOTTÁK AZOK HATÉKONYSÁGÁTLIPO-DETOX – az anticellulit kezelés új korszaka4 lépésben a tökéletes formáig és kifogástalan bőrigHosszú kutatómunka után a Kozmetika Afroditában kifejlesztettük az új és innovatív Lipo-detox eljárást, amely során 4 lépésben, alapjaiban tudod megváltoztatni vendéged testének külalakját és láthatóan csökkenteni a kialakult narancsbőrt. A termékekbe két vadonatúj aktív hatóanyagot építettünk, amelyek biztosítják az új koncepció sikerét. Hatásuk klinikailag is bizonyított, ugyanakkor mind a 4 termék további összetevői is kiváló természetes hatóanyagok.


A narancsbőr

A cellulit egy olyan zsírszövet, amely ellentétben a normál zsírréteggel, nehezen tüntethető el. Zsírból, vízből és salakanyagokból tevődik össze. Alapvetően a helytelen életmód, táplálkozás, genetika, illetve a mozgásszegény életvitel miatt alakul ki.
A testbőr kinézetét 2 módon tudjuk javítani:
1. EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD (megfelelő táplálkozással, sporttal...),
2. KOZMETIKAI KEZELÉS (különböző kezelésekkel)Lipo-detox – az eredmények önmagukért beszélnek

Az eljárás meglehetősen egyszerű és gyors, mindössze 50 – 60 percig tart, de ettől sokkal fontosabbak maguk az eredmények. A kezelés után a bőr simává, rugalmasabbá és szemmel láthatóan fiatalabbá válik. Jelentősen javul a bőr alatti szövetek struktúrája, csökken a vízvisszatartás és a zsírok raktározása. A bőr bársonyossá, puhává, hidratálttá és a külső káros hatásokkal szemben ellenállóbbá válik (erősödik a sejtek immunrendszere).

Hogyan érjük ezt el? A 4 különböző termékbe beépített aktív hatóanyagok szinergiájával, amelyek közül kettőnek a hatása „in vivo“ klinikai tesztelésen is bizonyítottak.

• REDULITE* – feketebodza extraktum és glicerines poliakrilát gél
Megakadályozza a víz visszatartását és csökkenti a zsírréteg vastagságát.

• PHYCO R 75 * - Laminaria Digitata alga
Azon hatóanyagokat serkenti, amelyek a zsírok lebontásáért és a sejtek anyagcseréjéért felelősek az adipocitákban.

Az in vivo tesztek eredménye: 10 kezelés után a test kerületének csökkenése elérte akár a 2,3 cm is!4 lépésben a kitűzött célig – ismerd meg a gyors és egyszerű lépeseket:

1. Termék – BŐR AKTIVÁLÓ GÉL – a géllel az egész testet kend be, a szív irányába haladva (az arcot hagyd ki). A gél bőrpírt okoz. Amikor a vendéged enyhe csipkedő érzést vagy hőhatást észlel, folytasd a 2. lépéssel.
2. Termék – AKTÍV FOGYASZTÓ KRÉM – a nyirokáramlás irányát követve a krémet teljes testen masszírozd a bőrbe (kivéve az arcot). Ezután vendégedet takard be testkezelő fóliával, majd 20 perc után a krémet mosd le, vagy ha van rá mód, zuhanyozzon le.
3. Termék – INTENZÍV DRAINAGE KRÉM – a nyirokáramlás irányát követve a krémet teljes testre vidd fel (kivéve az arcot). Ez után jól masszírozd a bőrbe, hogy minél jobban beszívódjon. Nem kell lemosni, mert hatását a kezelés után még több óráig kifejti.
4. Otthoni ápolás: LIPO-DETOX FINISH.

A kezelés ideje megközelítőleg 50 - 60 perc.


A termékek tulajdonságai

A Lipo-detox eljárás 4 termékre épül. 3 a szalonkezelésre és 1 az otthoni ápolásra.

Ismerd meg őket:

1. lépés: BŐR AKTIVÁLÓ
vérkeringés serkentő & szabályozó

Többfunkciós gél, amely aktiválja a bőr megfelelő működésének különböző mechanizmusait:
- vérkeringést,
- regenerálást,
- sejtek anyagcsere folyamatát,
- oxigén ellátást.
Az aktiváló gél szerepe a testben jelentkező „gátak” megnyitása, amellyel biztosítjuk a további hatóanyagok könnyebb bőrbe jutását, illetve jelentősen megnöveljük a kezelés eredményességét. Vendéged figyelmeztesd arra, hogy a kialakult bőrpír, csipkedő érzés és az időnkénti hideghatás, a kezelés természetes velejárója!

Aktív hatóanyagok:
- rozmaring extraktum (vérkeringést serkentő),
- ginseng extraktum (javítja a bőr rugalmasságát, feszességét, vérkeringés serkentő és erősíti a szervezett vitalitását),
- vadgesztenye kivonat (vérkeringés serkentő, sejtfalerősítő, nyugtató és rugalmasabbá teszi a véredény falait),
- szúrós csodabogyó (erősíti a véredények falait, és vízelvezető hatással bír),
- nyírfa (méregtelenítő és erőt ad).


2. lépés: AKTÍV FOGYASZTÓ KRÉM
vízhajtó & fogyasztó


Az Aktív Fogyasztó krém csökkenti a gyulladások, és keringési zavarok okozta kötőszöveti elváltozásokat, valamint aktiválja a nyirokkeringést és lipolízist.
Ennek köszönhetően:
- megakadályozza a kollagén és elasztin-rostok lebontását,
- gyulladáscsökkentő,
- serkenti a nyirokkeringést, ill. a víz és méreganyagok eltávolítását,
- serkenti a hidrolízist és csökkenti a hidrolizált zsír mennyiségét.
A kezelés után a bőr simává válik, struktúrája jelentősen javul, a kötőszövet megerősödik, és védve van a lebontó folyamatoktól.

Aktív hatóanyagok:

- avokádó, jojoba és körömvirág olaj,
- Laminaria Digitata - barna alga (lipolízis),
- ginkgó és zöldtea kivonat (erős antioxidánsok valamint flavonoidok gazdag forrásai),
- vadgesztenye és szúrós csodabogyó kivonat (erősítik az érfalakat, vérkeringés serkentők, ödéma csökkentők),
- diatoma föld (a bőrt ellátja ásványi anyagokkal (Ca, Mg, J, K, Zn,…)),
- Carnosine , A- és E- vitamin (erős anti-age és antioxidáns hatás, csökkentik az oxidatív stressz hatását).3. lépés: INTENZÍV DRAINAGE KRÉM
vízhajtó & méregtelenítő

Megoldja a bőr alatti rétegben felgyülemlett fölös víz problémáját, ugyanakkor a bőrt kellően hidratálja és erősíti védekező képességét. A megfelelő védőréteg a nyirokrendszer megfelelő működésének az alapja. A krém hatásai:
- erős drenázs hatást fejt ki (két módon: diuretikus úton a vérkeringéssel, ill. ozmózissal a bőrön keresztül),
- regenerálja a bőr sérült sejtjeit,
- serkenti a kollagén szintézisét,
- hidratálja és erősíti a bőr védekező képességét.
Hatása a bőrön: a bőr alatti rétegek struktúrája javul, kellő hidratáltság, megnövelt rugalmasság.

Aktív hatóanyagok:
- avokádó olaj (az aktív hatóanyagok mélyebb rétegekbe juttatásáért, és ápol)
- feketebodza extraktum és glicerin poliakrilát gél:
megakadályozza a víz visszatartását,
csökkenti a zsírréteg vastagságát,
- ricinus olaj (a bőrön keresztüli felszívódásnak köszönhetően javul a nyirokkeringés, a salakanyagok eltávolítása, csökkennek az ödémák),
- csipkebogyó olaj (a sérült szövetek felújítása, regenerálás),
- szőlő olaj (telítetlen zsírsavakban gazdag, a bőrt hidratálja, rugalmasabbá teszi, ellátja lipidekkel, javítja az epidermisz struktúráját),
- tölgy és hamamelis extraktum (tonizálás, adsztringens és sebgyógyító hatás),
- béta glukán-polisacharid (javítja a bőr immunrendszerét, regenerálja a sérült sejteket, növeli a bőr rugalmasságát),
- panthenol, glicerin, NMF (hidratálja a bőrt),
- pektin (védi a bőr savas rétegét).Növényi Eco-Cert bizonyítvánnyal rendelkező emulgeálót tartalmaz.
Az emulgeálószer a napraforgó foszfolipideit tartalmazza (ilyen foszfolipideket a bőr védőrétegében találunk), amely a bőr felszínén egy védőréteget képez, védve azt a vízveszteségtől és a káros külső hatásoktól.

4. lépés – OTTHONI ÁPOLÁS: LIPO-DETOX FINISH
hőhatás & zsírtalanítás

A terméket az élettelen, atrofált és nem aktív bőrtípusok kezelésére, és a kozmetikai szalonban végzett kezelés otthoni folytatására, ill. az elért eredmények megtartására kell használni. A LIPO-DETOX FINISH a következőképpen hat:
- serkenti a mikrokeringést,
- beindítja a lipolízist, és segíti a lipidek eltüntetését az adipózisokból,
- csökkenti az adipoz sejtrétegben kialakult gyulladásokat,
- a cellulittal fedett testrészeken drenázs hatást fejt ki,
- a bőrt hidratálja és regenerálja.
Eredmények és bőrre való hatása: kialakuló bőrpír, az adipózis réteg jobb működése, megszűnő vízvisszatartás, zsírsejtek lebontása, csökkenő cellulit, szebb bőr.

Aktív hatóanyagok:
- szent lótusz kivonat - Nelumbo nucifera: (beindítja a lipolízist, serkenti a zsírsejtek lebontását, csökkenti azok méretét, gátolja az új zsírsejtek kialakulását),
- árnika extraktum (hidratál, regenerál, erősíti az epidermiszt és a mikrokeringést, serkenti a vérkeringést),
- panthenol (erős hidratáló hatást fejt ki),
- ricinus olaj (a bőrön keresztüli felszívódásnak köszönhetően javul a nyirokkeringés, a salakanyagok eltávolítása, csökkennek az ödémák).

Próbáld ki, alkalmazd és győződj meg Te is az ÚJ termékek és az ÚJ kezelési eljárás hatékonyságáról! Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a LIPO-DETOX exclusive kezelési eljáráshoz a termékeket csak Tanfolyam elvégzése után tudod beszerezni! Amennyiben szeretnél egyedülálló, konkurenciamentes, és nem minden második szalonban alkalmazott eljárással dolgozni, akkor gyere, tanuld meg és légy Te azon kozmetikusok egyike, akik e különleges testkezelést még az idei tavasszal elvégzik! Keress most sokkal többet mind a konkurenseid! Figyeld weboldalunkat, mert a jelentkezőknek további exclusive ajánlatokkal állunk hamarosan rendelkezésére!
A termék és kezelési eljárás BEMUTATÓ PREMIERJÉRE 2010. május 13-16. között kerül sor. Helyszín: Szlovénia, az Afrodita Kozmetika központjában. Jelentkezni tudsz: irodánkban a 212-9339 telefonon vagy Területi Tanácsadódnál. Bővebb információt a képzésről és gyárlátogatásról a www.afrodita-kozmetika.hu oldalon találsz! Jelentkezési és részvételi díj befizetési határidő: 2010.04.30. A részvételi létszám korlátozott, és jelen pillanatban már csak 12 szabad hely van!

Hamarosan még több Bor-terápiát engedhetsz meg magadnak…


BŐVÜL A BOR-TERÁPIÁS TERMÉKCSALÁD


Az öregedéssel a bőr egyre szárazabbá, vékonyabbá, érzékenyebbé válik. Lelassul a regenerálódó képessége és felborul hidrolipid egyensúlya. Az öregedési folyamat lelassításának kulcshatóanyagait, a szakemberek a szőlőben és a borban fedezték fel. Ebből kiindulva hozta létre a Kozmetika Afrodita Bor-terápiás családját, amely eddig öt tagot számlált: Bor-masszázs krém, Bor-peeling, Pezsgő pakolás, Szőlő-vitamin koncentrátum, Bor-fürdő. Most további négy termékkel bővítjük az eddig is rendkívül sikeres és hatékony BOR-terápiás termékskálát.


1. Bor-Peel off drainage testpakolás

Bőrnyugtató fehér agyagot, tápláló vörös agyagot és szőlőmag kivonatot tartalmaz. A pakolás a bőrt tisztítja, méregteleníti, zsírtalanítja és elvezeti a fölös vizet, miközben gondosan ápolja, fiatalítja, regenerálja és táplálja. A vendéget a kezelés alatt kellemes melegségérzet tölti el.

2. Bor-lotion a bőr feszesítésére

A szőlő hasznos hatóanyagai mellett, a feszesítő lotion trópusi mandulából, fekete bodzából és taninsavból álló különleges biokomplexumot is tartalmaz. Mindezek javítják a bőr rugalmasságát, feszesítik, óvják a korai öregedéstől és serkentik a mikrokeringését. Mindeközben a centella asiatica kivonata serkenti a zsírsejtek lebontását, erős drenázs hatással bír, rugalmasabbá teszi a bőrt, és erősen regenerálja. A karitévaj viszont hidratálja, ápolja, táplálja, nyugtatja és védi a bőrt a kiszáradástól.


3. Bor-hidratáló krém (Home Care – otthoni ápolásra)

A krém hatóanyagokban gazdag képletét egy hatékony hidratáló komplexum, szőlőmag-kivonat valamint a fehér szőlő és pezsgő extraktum alkotja. Táplálja, hidratálja, ápolja és regenerálja a bőrt. Eközben az E-vitamin véd a korai öregedéstől. A sok vitaminnak és telítetlen zsírsavnak köszönhetően a bőrt a természetes működésre készteti. Véd a káros UV sugaraktól is.


4. Bor-tápláló krém (Home Care – otthoni ápolásra)

A bor-tápláló krém szőlő extraktumot, szőlőmag,- szója- és búzacsíra olajat tartalmaz.
A bőrt ellátja tápláló anyagokkal, lipidekkel, nedvességgel, ugyanakkor visszaállítja hidrolipid egyensúlyát, és természetes működésre készteti. Mindemellett erősíti a bőr védekező képességét és csökkenti az öregedés látható jeleit.

PARAFIN, VAZELIN, SZILIKON ÉS PARABÉN-MENTES TERMÉKEK!

Új!
TERMÉSZETES MASSZÍROZÓ OLAJOK
Salon exclusive Natural
Győződj meg magad is az új és felújított masszírozó olajok hatékonyságáról. Mostantól mindegyik egy közös név alatt fut: NATURAL. Ráadásul mindegyik parafin, szilikon és parabén mentessé vált!


ANTI-CELULLITE NATURAL masszázsolaj
méregtelenítésre & tónusjavításra
Az Anti-cellulit masszírozó olaj egyedülálló összetétele többféle természetes olajat, ill. illóolajat tartalmaz. Serkenti a bőr vérellátását, a zsírsejtek lebomlását, a nyirokrendszer keringését és a szervezet méregtelenítését. Javasoljuk, hogy a testmasszírozás alatt szentelj több figyelmet a narancsbőrrel fedett testrészeknek. Puhítsd fel a lerakódott zsírpárnákat, ami egyben megkönnyíti azok lebomlását is. Az olajat hűvös, sötét helyen tárold!

ÉDESNARANCS NATURAL masszázsolaj
felfrissülésre & relaxálásra
A masszírozó olaj, amelyben az édesnarancs illóolaja tisztítja, erősíti, regenerálja, feszesíti és kellemesen felfrissíti a bőrt, megakadályozza kiszáradását, ill. ellazítja az egész testet. Rendkívül kellemes illata felvidít, jókedvre derít. Természetes hatóanyagainak köszönhetően az olaj könnyen kenhető, jól masszírozható és gyorsan felszívódik. Minden bőrtípus, de különösen az érett és száraz bőr hosszantartó masszírozására alkalmazható. Figyelem: az olajat hűvös, sötét helyen tárold!

MANDULA NATURAL masszázsolaj
ápolásra & make-up eltávolításra
A mandula masszírozó olaj a száraz és érzékeny bőrtípusoknál alkalmazható arc és testmasszázsra. E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban gazdag olaj, amely serkenti a bőr regenerálódását, táplálja, nyugtatja és puhítja. Nagyon jól eltávolítja a vízálló sminket. Aromaterápiás kezeléseknél, mint az elkészítendő aromás készítmény alapja, szinte kihagyhatatlan összetevő. Hűvös, sötét helyen tárold!

ANTI-STRESSZ NATURAL masszázsolaj
relaxálásra & anti-age kezelésre
Az anti-stressz masszírozó olaj teljes egészében megnyugtat, ellazít, és ellátja energiával a stressznek kitett bőrt. A levendula, a szőlő valamint az édes-mandarin hatóanyagai, valamint kellemes illatuk, jótékonyan hatnak a testre és lélekre egyaránt. Az értékes olajok mellett megtalálható még benne az E-vitamin, amely erős antioxidáns, amely védi a bőrt a korai öregedéstől. Fizikai munka és erős szellemi megterhelés után kifejezetten jót tesz egy anti-stressz olajjal történő masszázs. Figyelem: az olajat hűvös, sötét helyen tárold!

MELISSA NATURAL masszázsolaj

nyugtatásra & relaxálásra
A Melissa masszírozó olaj E-vitaminnal dúsított, természetes szója és napraforgóolajjal, amely a bőrnek visszaadja puha, fényes, rugalmas, bársonyos külsejét. Az olaj kellemes illatával, valamint gazdag hatóanyag tartalmával a testet és lelket egyaránt megnyugtatja. Minden bőrtípus hosszantartó, nyugtató és lazító testmasszírozására kiválóan alkalmazható.
Figyelem: az olajat hűvös, sötét helyen tárold!

ORIENTAL SENSATION NATURAL masszázsolaj

feltöltődésre & serkentésre
Az Oriental Sensation masszírozó olaj, az egzotikus ylang-ylang illóolajával, amelyet a virágok virágának tartanak, és amely ismert afrodiziákum, serkenti ill. „életre kelti” a testet és lelket egyaránt. Kiváló természetes hatóanyagainak köszönhetően pozitívan hat a testre, ugyanakkor a szantál kellemes illatának köszönhetően más érzékszervekre is izgatóan hat. A bőrt kellőképpen hidratálja és táplálja, ugyanakkor bársonyosan puhává varázsolja. Minden bőrtípus ápolására és hosszantartó testmasszírozásra alkalmazható. Az olajat hűvös, sötét helyen tárold!

Interjú Nina Kroflič vegyészmérnökkel, a Kozmetika Afrodita termékfejlesztőjével


„MINDIG KERESEM A KAPCSOLATOT A TERMÉSZETTEL”


A szőlő kellemes illata, természetes hatóanyagok gazdag tárháza, tökéletes érzés, látható fiatalító hatás… Amennyiben mindezt már Te is megtapasztaltad a Bor-terápiás termékekkel, úgy most bemutatjuk az első négy termék megalkotóját, Nina Kroflič gyógyszerészt, aki egyben a Kozmetika Afrodita fejlesztő laboratóriumának vezetője is. Fiatal és kreatív, aki a természet iránti szeretetét tökéletesen összekapcsolja a gyógyszerészeti hivatásával. A legnagyobb kihívást számára a natural termékek megalkotása jelenti, mert rengeteg tudást és újítást igényelnek tőle.


Középiskola után, miért a gyógyszerészet felé fordultál?

„Már régóta érdekelt a kémia, és mindig foglalkoztatot az a kérdés, hogy mi játszódik le a testünkben. Gyermekkoromban sűrűn voltam beteg. Egy olyan krónikus betegség gyötört, ami hónapról-hónapra előjött, de az antibiotikumok tömkelege sem tudott rajtam segíteni. Egyszer az egyik nagynénim – aki egyébként ápolónő volt – meglátogatott. Kidobta az összes orvosságot és elkezdett gyógynövényekkel és természetes dolgokkal etetni,itatni. Ha hiszik – ha nem, azóta 15 év telt el, és a betegségem nyomtalanul eltűnt és azóta egyszer sem jött elő. Akkor jött a gondolat, hogy a gyógyszerészettel én magam is segíteni tudnék másokon, így ott el is dőlt, hogy ezt az utat választom”.


Akkor már meg sem lepődöm azon, hogy az egyetemi tanulmányaid alatt a kedvenc tantárgyad a gyógynövénytan volt. Viszont mielőtt a kozmetikai ipar felé fordultál, gyógyszerészként dolgoztál. 2007 óta dolgozol a Kozmetika Afroditában és vezeted laboratóriumát. Mi késztetett arra, hogy iparágat válts?


„A jelenlegi munkahelyem kreativitása, sokszínűsége, érdekessége mellett az is fontos szempont volt, hogy már tudtam, hogy a Kozmetika Afrodita azon az úton jár, ami az abszolút természetességet képviseli. Olyan növényi hatóanyagokat alkalmaz és keres a termékeihez, amelyek 100%-ban megfelelnek a legjobb minőségi követelményeknek, ugyanakkor nem használ állatokon tesztelt összetevőket. Másképpen ezt nem is tudnám csinálni, mert nagy természetbarát vagyok és az állatokat is imádom”!

A természethez való visszatérés most trendszerű jelenség a világban, amelyet az Afrodita is egyértelműen követ. Számos hatóanyag egyszeriben nemkívánatossá vált a szépségiparban, sőt van, amit kifejezetten károssá nyilvánítottak. Hogyan kezeled ezeket a változásokat?

„Fontos tudni, hogy az idők és a dolgok változnak, a fogyasztók pedig egyre jobban tudják, hogy mit akarnak és mit nem, mert egyre képzettebbek! Érvényes ez a kozmetikusainkra, wellness szakemberekre, de akár a magánfelhasználókra is. Ez egyben arra kényszeríti a szépségipari gyártókat, hogy minél inkább a természetesség irányába forduljanak, de a termékek hatékonyága is megmaradjon. Ma nemkívánatos alkotóelemek lettek a kőolajszármazékok, mint a parafin, vazelin, parabének (mesterséges tartósítószerek), szilikon és még néhány más mesterségesen előállítható anyag. Ezért mi, ezeket mindinkább „kivesszük” ill. „be sem tesszük” a termékeinkbe. Ugyanakkor nagyon figyelnünk kell az elérendő eredményre is, mert semmi sem olyan egyszerűen fehér vagy fekete! Amíg egy szakcikk kimutatta egy hatóanyag káros mivoltát, addig a másik annak jótékony hatását igazolta. Pl. A parafin és szilikon tényleg elzárja a pórusokat, ezért nem alkalmazzuk őket zsíros bőrtípusoknál, de a száraz bőrt kifejezetten jól védik télen és szeles időben. Bizonyos hatásaik miatt ráadásul gyógyszerészeti krémekben (kenőcsökben) továbbra is alkalmazzák őket. Ugyanakkor ki kell emelnem, hogy minden ilyen kérdéses hatóanyagnál, EU szinten szigorúan szabályozva van azok minőségi követelménye és biztonságosan felhasználható mennyisége, amit mi is szigorúan betartunk. Számos termékünk egyébként is gyógyszerészeti minőségű, amelyek minőségi előírása az ún. európai „gyógyszerészeti bibliában” van definiálva.”

Felvetődik azonban egy érdekes kérdés! A „Natur” kozmetika fogalma ma még nincs precízen definiálva, szabályozva. Milyen problémákkal szembesülsz az ilyen termékek fejlesztése során? Miért nem lehet egyszerűen csak a természetes hatóanyagokat alkalmazni, és sokkal jobb eredményeket elérni?


„Rendkívül nehéz feladat a természetes hatóanyagokat (amelyeknek természetesen kellő hatással is rendelkezniük kell) egy termékbe integrálni, amely majd megfelel az adott bőrtípusnak, stabil marad, kellemes illattal rendelkezik (parfüm hozzáadása nélkül), sokáig eláll (mesterséges tartósítószer nélkül), hipoallergén… Mindenki szeretne minél természetesebb kozmetikumot használni, mert tudjuk, hogy az a legjobb a bőrünknek, és eközben átlag feletti eredményeket várunk el. Pl.: gyorsan felszívódjon, ne hagyjon zsíros foltot, évekig elálljon és ne csak pár hónapig, és árban is legyen minél olcsóbb. Azonban mindezt így összehozni, szinte lehetetlen feladat.”

Ennek ellenére azt látom, hogy sokszor saját magad is túlszárnyalod. Mint pl. a Bor-terápia első négy termékénél, amelyek parabén, parafin és szilikonmentesek, ugyanakkor kiváló természetes hatóanyagokat tartalmaznak (szőlő-, bor- és pezsgőkivonat Champagne körzetéből). Milyen kritériumok alapján választod ki a hatóanyagokat, és mi jelentette számodra a legnagyobb kihívást ezen termékek megalkotásánál.


„Kihívás? Az, hogy az alapanyagokból ne egyek és igyak meg túl sokat, és közben ne csússzak az asztal alá (nevetés )! Egyébként a hatóanyagokat számos szempont alapján választom ki. Először követem a nemzetközi trendeket, informálódok és tanulok. Nagyon fontos tudni, hogy miért és kinek fejlesztünk egy új vonalat, milyen hatásokat szeretnénk elérni… Utána beszerzem a kiválasztott hatóanyagokról az összes létező dokumentációt: származási és minőségi bizonyítványt, a tartósítás módját, hatékonysági teszteket. Ha egy mód van rá, akkor olyan alapanyagot választok, amely rendelkezik Eco-Cert bizonyítvánnyal, amely önmagában is nagyon szigorú követelményeket támaszt a natúr kozmetikumokkal szemben, így biztosítva a legmagasabb minőséget. Csak ezek után kezdek hozzá a termék fejlesztéséhez.”

Mindez kellő tudást, tapasztalatot, szakértelmet, kitartást és precízséget követel meg. De nézzük még mindig a hatóanyagokat. Mennyire fontos azok származása?


„A növények ill. a kivonatok hatóanyagtartalma sokban függ a származás helyétől. Ezért a várt hatás alapján döntöm el, hogy melyiket választom. Vegyük pl. a levendulát, amit szinte mindenki ismer. Az igazi keskenylevelű (francia) levendula (Lavandula Officinalis) ritkábban található mediterrán növény és ezért drágább, mint az ún. hibrid levendula (angol). A hibrid alacsonyabban terem (300 – 900 m), míg az igazi magasabban (700 – 1.800 m). Hogy miben különböznek? Ez utóbbi – hibrid - nagyobb termetű, fagyérzékenyebb, később virágzik, erősebb illatú, de ezért kozmetikai felhasználásra dezodorokba, szappanokba alkalmasabb. A bőrre való hatásuk nagyon hasonló, de nagy a különbség - sőt ellentétes - a bőr nyugtatásában pl. egy napégés után. Az igazi levendula nyugtat, míg a hibrid még inkább irritálja a bőrt. Ezért mi, a termékeinkbe az igazi, francia levendulát alkalmazzuk.

A természet mindig meglep bennünket valami újjal! Mit jelent neked a természet?

„A természet engem megnyugtat és ellazít, ugyanakkor pozitív energiával lát el. Ezért minden nap, amennyit csak tehetem, friss levegőn vagyok. Ráadásul nagyon sokszor előfordul, hogy a természet iránti szeretetemből kifolyólag, elindulok és felfedezek újabbnál – újabb eldugott sarkokat a világban, azaz nagyon sokat túrázom… ahová a páromat is magammal viszem.

Utána meg jöhet a számtalan új ötlet és fejlesztés! A Te alapjaidon elindulva, kolléganőd most fejlesztett ki további négy új Bor-terápiás terméket, amellyel még szélesebbé vált a termékkínálat. Gondolatban viszont Te már valahol máshol, azaz új termékek világában jársz. Megtudhatunk ezekről a gondolatokról és fejlesztésekről valamivel többet?


„Uh! Ötletekből sosem lesz elég! Azonban a mostani fejlesztések egyelőre maradjanak az én titkom.”


Nina Kroflič kihagyhatatlan tagja a Kozmetika Afrodita fejlesztő csapatának. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy munkájának sikeressége egyértelműen mérhető azzal a több ezer kozmetikus felhasználóval, akik szerte a világban sikerrel alkalmazzák a Salon exclusive termékeket. Ez a szám pedig reményeink szerint a Salon exclusive Natural vonal bővülésével mind nagyobb és nagyobb lesz!NATURAL LIFT:

A Kozmetika Afrodita mindig igyekszik lépést tartani a nemzetközi trendekkel. Most ennek jeléül mutatjuk be a legújabb lakossági Natural lift termékcsaládunkat, amely erőteljes lifting hatást vált ki, már 1 óra alatt is.

A Natural lift termékek jellemzője:

• Klinikai tesztekkel igazoltan, a bőrt már 1 óra alatt feszesíti, kisimítja és hidratálja.
• A beépített hatóanyagok természetes eredetűek (94%-ban).
• A kiválasztott hatóanyagok Eco-Cert bizonyítvánnyal rendelkeznek.
• Szilikon, parafin és parabénmentes termékek.

A termékcsalád része:
• 24h ránctalanító krém száraz bőrre,
• 24h ránctalanító krém normál és vegyes bőrre,
• Hidratáló szérum ráncok ellen,
• Szemráncok elleni krém.KOZMETIKA AFRODITA

AFRODOTA HÍRLEVÉL

2010. január – március, 9. évjárat, 1. szám

Kedves Kolléganők és Kollégák!

Beléptünk a 2010-es évbe. A Kozmetika Afrodita számára ez egy különleges év, ugyanis idén ünnepeljük a fennállásunk 40. évfordulóját, az első kozmetikai szalon megnyitóját Rogaska Slatinán. Büszkén emlékezünk vissza az elmúlt négy évtizedre, amely meglehetősen termékeny, változatos, időnként nehéz, de összességében sikeresnek mondhatóan telt el. Csapatunk jelenleg több mint 120 motivált és szakmailag képzett emberből áll. Állandóan növekvő, és erős piaci részesedéssel vagyunk jelen több országban is. A cellulit elleni termékekkel a szlovén és néhány külföldi piacon piacvezető szerepet töltünk be, míg az arc és testápoló vonalon az első három között szerepelünk. Természetesen nem szeretnénk ezen a szinten leállni. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legjobbak, éppen ezért ez sarkal bennünket arra, hogy még jobbak legyünk. Célunk, hogy termékeinkkel a jövőben még közelebb kerüljünk a natúr természethez , és kutatásokkal, kísérletekkel még magasabb színvonalú termékekkel jelenjünk meg a piacon.
A változás szele elérte az Afrodita Hírlevelét is. Körülbelül 10 éve jelenünk meg és adjuk ki negyedévente az Afrodita Hírlevelet, azért, hogy Te, mint kozmetikus, masszőr, wellness szakember, minél több hasznos információhoz jussál rólunk, és az iparággal kapcsolatban. Jelenleg több mint 10.000 példányban jelenünk meg, 7 országban, 6 nyelven.

Idén a Kozmetika Afrodita 40. évfordulója alkalmából hírlevelünket új ruhába öltöztettük: modernebb, vonzóbb, divatosabb lett, azért, hogy a kor követelményeihez méltóan tudjuk képviselni Salon exculsive termékeinket.

Új hírlevelünkkel reméljük sok hasznos információhoz juttatunk Téged!

Danica Zorin Mijošek                                                                  Varga Attila
      Igazgatónő                                                                    Ügyvezető igazgató

Tapasztald meg az illóolajok varázslatos erejét...


                                                                        AROMATERÁPIA


Ismerve és megtapasztalva az illóolajok hatékonyságát, a Kozmetika Afroditában már 30 éve alkalmazzuk az aromaterápiát. Büszkén mutatjuk be őket számodra:

• 19 természetes illóolaj,
• Ápoló olajok: Aloe vera-, Jojoba-, Búzacsíra-, ABEF multivitamin ápoló olajok, és Mandula olaj
• Speciális aroma olajok: S-AROMA (lazító), P-AROMA izzasztó), T-AROMA (tónusjavító) C-AROMA (vitalitást fokozó).SZEMINÁRIUMOK, GYAKORLATI KÉPZÉSEK

ÚJ TERMÉKEK, KEZELÉSEK! NE HAGYD KI!

2010 márciusától egy új elméleti és gyakorlati képzéssel készülünk:

                                                             Cellulit – a múlt problémája

ÚJ TERMÉKEK BIZONYÍTOTT HATÁSFOKKAL
ÉS INNOVATÍV KEZELÉSI ELJÁRÁSSAL


További információkért márciustól keresd Területi képviselődet, vagy hívd irodánkat
(06-1-212-9339), illetve figyeld és regisztrálj weboldalunkon (www.afrodita-kozmetika.hu).                                             Unalmas, de megoldható probléma: CELLULITA cellulit problémája szinte minden nőt kínoz, még a legsoványabbakat is. A mai szépségideál, a karcsú, formás test mellett, elvárja, hogy a bőrünk is kifogástalan állapotban legyen. Természetesen mind ezt szeretnénk elérni, nemcsak azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hanem azért is, mert a szépség és rendezettség az üzleti világban a siker szinonimájává vált. Ezért ne lepődj meg Te sem, hogy a cellulit és testkezelési eljárások az egyik legkeresettebb szolgáltatássá nőtte ki magát, amelyre Neked is fel kell készülnöd.

Miért alakul ki? A cellulit kialakulása részben genetikai, illetve öröklött, részben hormonális (elsősorban ösztrogén), és részben a helytelen bőrápolás következménye. A cellulit kialakulását ugyanakkor serkenti még a bőr alatti rétegek rossz vér ellátása és anyagcseréje, valamint a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életvitel.

Mivel a cellulit és a zsírréteg sem egy éjszaka alatt jön létre, így megszabadulni sem tudunk tőle egy pillanat alatt. A fentieket tudatnod kell vendégeddel is, annak érdekében, hogy a cellulit és testkezelési eljárásaid közül az általad kínált legjobb, leghatékonyabb csomagot tudja választani. Így a kezelések végeztével mindketten elégedettek lesztek: vendéged az eredménnyel, Te pedig a kezelés sikerességével, és az elért bevétellel.


Gépek – igen vagy nem?

A Kozmetika Afrodita abban hisz, hogy a szakmailag képzett kozmetikus és masszőr által végzett kezeléseket megfelelő minőségű termékekkel kombinálva, azaz az emberi kéz érintését és az általa átvitt energiát egyetlen gép sem tudja helyettesíteni.
Ez természetes nem jelenti azt, hogy teljes egészében elutasítjuk a cellulit és testkezelőgépek alkalmazását. Megfelelő készítményekkel, hatóanyagokkal kombinálva a gépek is hatékonyak tudnak lenni. A gépi kezelések során ne feledkezz meg a test bőrének ápolásáról sem. Minden kezelésnél vissza kell állítanod a bőr hidratáltságát, tápláltságát és meg kell akadályoznod, hogy a bőr elveszítse feszességét és rugalmasságát (ami a hirtelen súly és zsírréteg csökkenéstől következhet be).


 Extra care Kontakt gél

Kiválóan vezeti az ultrahangot, nem hagy zsíros foltot maga után, és biztosítja a kezelőfej egyenletes csúszását a kezelt testfelületen. Kihagyhatatlan segédanyag a kavitációs és ultrahangos kezelések során. Fontos kiemelni: nem egy egyszerű ultrahang gélről beszélünk (csak a nevében az)! Vízben oldódó és aktív hatóanyagokkal dúsított termék. Megtalálható benne a Centella Asiatica és további három növény illetve azok kivonata. E növények és kivonatok szinergiájának köszönhetően, a bőr rugalmasabbá és feszesebbé válik, javul a tónusa és vérkeringése, ill. felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok.


A Kozmetika Afrodita kipróbált receptje

A meglévő újdonságok mellett, alakformálásra és cellulit kezelésre kidolgozott kezelési eljárásokkal rendelkezünk: kiváló termékeinkkel kombinálhatod a kézi és gépi módszereket.

A testet meglehetősen gyorsan és hosszantartóan tudod átalakítani az alábbi technikákkal:
- BODY WRAPPING - a test tekercselése egy speciális fóliával, a megfelelő hatóanyag alkalmazása mellett. A tekercselés segíti a termék aktív hatóanyagainak jobb, hatékonyabb felszívódását, valamint biztosítja a salakanyagok hatékony eltávolítását a szervezetből,
- MASSZÁZS - a bőr tónusának megőrzése és a jobb vérellátás érdekében,
- TERMO -AROMATERÁPIA és NYIROKMASSZÁZS – hatékony méregtelenítés és a bőr feszesítése céljából,
- AROMATERÁPIA - személyre szabott aromaterápia. Lipolízis, drainage, vagy bőrfeszesítésre,
- GÉPI KEZELÉSEK - KAVITÁCIÓ vagy ULTRAHANG – a legkeményebb, legkötöttebb cellulit eltávolítása a test különböző pontjairól.

A kezelések alatt a következő termékeket használd:

 Peel-off Drainage testpakolás 

Ebben a pakolásban egyesül a különböző hatóanyagok – algák, alginátok, agyag, szúrós csodabogyó és ginseng kivonat- minden jótékony hatása. A pakolás serkenti a vér- és nyirokkeringést, bontja a zsírsejteket, eltávolítja a felesleges vizet és salakanyagokat (antiödéma hatás), serkenti a sejtek regenerálódását, erősíti a kötőszövetet, lassítja a bőr öregedését.

Felhasználási területei:
• Cellulit kezelésekben – első kezelés gyanánt, amellyel a bőrt tudod méregteleníteni és előkészíted a további hatóanyagok felvételére;
• Kavitációs és gépi kezelések előtt és után- ez által erőteljesen serkented a zsírsejtek lebontását, a víz és méreganyagok eltávolítását;
• Önálló testkezelések során.


 Fahéjas AHA krém forte
Serkenti a sejtek anyagcseréjét, a nyirokrendszer működését, a salakanyagok kiválasztását és a hőhatásnak köszönhetően a zsírsejtek lebontását. Fő hatóanyagai: AHA – savak, alga és citrom extraktum, valamint fahéj és feketebors illóolajok, amelyek erőteljesen serkentik a vérkeringést, és ez által hiperémiát váltanak ki.

Felhasználási területe:
• Laza cellulit kezelése során body wrapping-val kombinálva


 Lipolit Cecropia Concentrátum
Ahogy a neve is mutatja: a hatóanyagok nagyobb, koncentráltabb mennyisége megtöbbszörözi a kezelés lipidbontó és drainage hatását. Aktív hatóanyagai: ginseng-, cecropia-, borostyán extraktum és különböző illóolajok kombinációja, amelyek megsokszorozzák a zsírbontó és drainage hatást. A testre fölkenve erőteljes hűtő hatást vált ki.

Felhasználási területei:
• Kemény, kötött cellulitnál – Grapefruit & Cecropia krémmel kombinálva és body wrapping eljárással kimondottan hatékony kezelést biztosít;
• Erős hajszáleres ( couperose ) bőrtípusoknál – mivel ilyen bőrtípusoknál nem végezhető olyan eljárás, ami hőhatással jár.


 Grapefruit & Cecropia krém
Különleges lipidbontó hatással bír. Ezen felül aktívan segíti a felgyülemlett víz és toxikus anyagok eltávolítását a bőrből és a bőr alatti rétegekből. Fő hatóanyagai: boróka-, grapfruit-, geránium-, ciprus illóolajok és cecrópia-, borostyán kivonat.Felhasználási terület:
• Kemény, kötött cellulitnál –body wrapping eljárással kombinálva kimondottan hatékony kezelést biztosít.


 Alga & Tengeri iszappakolás
Barna algát, tengeri iszapot, diatomaföldet tartalmazó készítmény, amelyek szinergikus hatása, egyesítve a trópusi tavak kék és zöld algáival, illetve zöld agyaggal, különlegesen magas hatásfokot biztosít a kezelések során. A készítmény erős lipidbontó, vízhajtó és a bőr öregedését lassító hatással bír. Ugyanakkor ellátja ásványi anyagokkal és erősíti hidrolipid burkát. Ezt a pakolást alkalmazhatod terhesség és szoptatás alatt és krónikus betegeknél is.
A készítmény illatát szükség szerint „feldobhatod” 1-2 csepp a vendég számára is kellemes illóolajjal.

Felhasználási terület:
• Cellulit kezelések során – például az eljárások közepén és legvégén, azért, hogy visszaállítsd a bőr tápláltságát és a megfelelő ásványi anyag szintjét.


 Lipo-drain cellulit elleni masszázskrém
A krémmel végzett kezelés során a zsírsejtek lebontása, a méreganyagok eltávolítása csökkenti az ödémákat, erősíti a véredényeket, erőteljesen táplálja és hidratálja a bőrt, növeli a cellulit elleni hatóanyagok felszívódását, ami miatt alkalmaznod és kombinálnod kell más technikákkal is. Fő hatóanyagai: guarana-, szúrós csodabogyó kivonat, avokádó olaj és különböző illóolajok.

Felhasználási terület:
• Masszázs során


 Cellulit elleni masszázs olaj
A masszírozásnak köszönhetően serkenti a nyirokrendszer működését, a vérkeringést és a szervezet „narancsbőr eltávolító” funkcióit. Az olajban megtalálható 5 különböző illóolaj, E- vitamin, valamint természetes növényi olajok kivonata.

 Különböző illóolajok
Egyes illóolajok kimondottan jól alkalmazhatók a cellulit elleni kezelési eljárásokban, mivel serkentik a bőr alatti szövetek vérkeringését, méregtelenítenek és zsírbontó hatással is bírnak. Ezek az illóolajok: Boróka, Ciprus, Geránium, Édeskömény, Citrom, Narancs, Borsmenta, Rozmaring, Szantál és Kerti kakukkfű. Az illóolajok mellett kifejlesztettük az S-, P-,T-.C- aroma olajokat, amelyeket célzottan tudjuk alkalmazni a Termo- aromaterápiás kezelések során. Fahéj gél
Gél állaga miatt, elsősorban a cellulit gépi kezelés útján történő eltávolítására tudod alkalmazni, pl. iontoforézis, izomstimulációs gép vagy ultrahangos kezeléseknél. A gélben megtalálható különböző tengeri alga kivonatok, illóolajok (pl.: fahéj), erősítik a kötőszövetet és rugalmasabbá teszik a bőrt.

Felhasználási területe:
 Gépi kezeléseknél – iontoforézishez, ultrahangos és izomstimulációs gépekhez alkalmazhatod.


Speciális otthon használatos kezelésekhez:

 Amazonas komplex cellulit elleni gél

A kezdeti hűtő hatás kiváltása után erősíti az aktív hatóanyagok bőrbe jutását, serkenti a vérkeringést, az anyagcserét. Mindennapos alkalmazásával, aktiválódik és erősödik a szervezet cellulit elleni védekezőképessége - lipidbontó és nyirokdrenázs hatással -, javul a bőr kötőszövetének struktúrája és feszessége.
Használati utasítás: reggel és este masszírozd a gélt a narancsbőrrel fedett testrészekbe. A gél gyorsan felszívódik és nem hagy maga után kellemetlen ragadós felületet.

 Amazonas komplex skin firming - bőrfeszesítő krém
Célja a bőr feszesítése. Alkalmazása elsősorban cellulit kezelések után , vagy erőteljes fogyás, illetve a bőr petyhüdtté válása esetén, pl. öregedésekor javasolt. A krém már az első kezelés után látványosan feszesebbé és finomabbá teszi a bőrt. Néhány nap után jelentősen javul a bőr struktúrája és még erőteljesebben érezhető feszessége, rugalmassága.
Használati utasítás: a krém reggel és este is alkalmazható az egész test ápolására, ugyanakkor egyes testrészekre, mint pl. a mell, has, vagy combok önálló ápolására is javasolt.

AFRODITA JAVASLATA: A kezelési eljárás során hívd fel vendéged figyelmét arra, hogy az optimális és hosszantartó eredmény érdekében figyeljen a következőkre:
- a napi megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére (2-3 liter naponta),
- végezzen rendszeresen testmozgást (úszás, kerékpározás, futás...),
- ügyeljen a helyes táplálkozásra.

10 NAPOS KEZELÉSI ELJÁRÁS - AKÁR- 4 cm
Vendéged számára dolgozz ki egy precíz kezelési tervet, amivel el tudod érni a testkerület csökkenését. Kombináld az Afrodita természetes eljárásait, a különböző masszázstechnikákat, ultrahangos, kavitációs, izomstimulációs stb. gépi kezeléseket.

1. nap Peel-off Drainage testpakolás és méregtelenítés Lipo Drain masszázskrémmel.
2. nap ULTRAHANG vagy Kavitaciós kezelés - 40 perc az EXTRA CARE CONTACT GÉLLEL, és Body wrapping a Fahéjas AHA Forte krémmel.
3. nap Alga & tengeri iszappakolás felvitele, könnyed testmasszírozással.
4. nap Body wrapping Lipolit Cecropia Concentratummal és a Grapefruit & Cecropia krémmel.
5. nap Body wrapping Fahéjas AHA Forte krémmel.
6. nap Alga & tengeri iszappakolás felvitele, könnyed testmasszírozással.
7. nap Termo – ill. személyre szabott aromaterápia 20 perces masszírozással.
8. nap ULTRAHANG vagy Kavitaciós kezelés - 40 perc az EXTRA CARE CONTACT GÉLLEL, Peel-off Drainage testpakolás és tónusjavító kezelés Grapes NATURAL olajjal.
9. nap Body wrapping Lipolit Cecropia Concentratummal és a Grapefruit & Cecropia krémmel.
10. nap Alga & tengeri iszappakolás felvitele, könnyed testmasszírozással.

Új: Star shine & Golden shine

Csillogó pillanatokért…

Álmodj meg magadnak egy ideális napot...! A reggelt pozitív energiával feltöltődve kezded, amelyet az érzéki aroma és a csillámok ragyogása – gyémántos ezüsttől a királyi aranyig- még inkább feldob.
A mámorító nőies illat elvezet a csillogó világba, ahol Te vagy a középpontban, kívánatosan, gyönyörűen.
Zuhanyzás után a szépségtejek használatával egész napod tele lesz szikrázó pillanattal. Ezernyi apró ezüstös csillám a fiatalos, lendületes vagy aranyfény a kortalan szépségek részére.
És a nap csak a Tied! A reflektor fényében, a nap sugaraiban fogsz tündökölni, amikor és ahol csak akarod.
Hogy az álmok valóra váljanak, a Kozmetika Afroditában kifejlesztettünk két új termékcsaládot, amely minden nőben felébreszti a szunnyadó királylányt....

STAR SHINE & GOLDEN SHINE

A természetes szépségű, csillogó bőr!

Parabén, paraffin és szilikon mentes termékek!


KOZMETIKA AFRODITA 2009. ÉVBEN

Legfontosabb események az elmúlt évben, amelyeket lencsevégre kaptunk...• A budapesti Beauty kiállításon (novemberben) számtalan látogató kereste fel standunkat. A borterápiás termékcsalád idén is nagy sláger volt.
• A ljubljanai Természet és Egészség Kiállításon bemutattuk az új értékesítést segítő displayeinket.
• Vladimir Karađorđević herceg és felesége, Brigita hercegnő, októberben átveszi a Kozmetika Afrodita ajándékát.
• Októberben meglátogatott bennünket Mirela Korać Miss Universe 2009 és Nataša Pinoza Miss Universe 2006 résztvevői Rogaška Slatinán. Mindketten rendszeresen használják az Afrodita termékeit.
• Az októberi belgrádi kiállításon számos látogató keresett fel bennünket, ahol a cellulit elleni termékeknek volt nagy sikere.
• Belgrádban kozmetikusok és wellness terapeuták részére telt házas szemináriumot rendeztünk.
• Decemberben, Grazban tartottunk az osztrák kozmetikusok és wellness szakemberek részére egy Borterápia szemináriumot.
Interjú Lucijom Nemeš – vegyészmérnökkel, a» Salon exclusive «termékek fejlesztőjével

                                   „A termékek a kozmetikus igényeit kell, hogy kielégítsék.“


A kozmetológia, vegyészet, gyógyszerészet, biológia, matematika, fizika és technológia – mindezen természettudományi ágakban otthonosan kell mozognia a Kozmetika Afrodita vegyészmérnökének.
Lucija Nemeš vegyészmérnök elsődlegesen a» Salon exclusive «program termékeinek előállításában vesz részt. 10 éves tapasztalattal a háta mögött tapasztalt szakembernek mondhatja magát.
A Vele készült interjúban megosztja egy – egy termék születésének folyamatát, ezen kívül elárul néhány titkot a legújabb folyamatban lévő Cellulit termékekről, előkészületeiről.


Munkahelye a Kozmetika Afrodita laboratóriumaiban található. Milyen jelzővel írná le munkáját?
„Igényes, kreatív, innovatív, érdekes, változatos, és személyemnek kifejezett szép. A növények, és a fototerápia iránti szerelem motivál, valamint az, hogy olyan emberekért dolgozom, akik szeretnék magukat sokkal jobban érezni a bőrükben.“

A kozmetikai szalonok részére elkezdett fejlesztések több szinten folynak. Nagyfokú együttműködés szükséges a cég vezetése, értékesítő-, marketing-, grafikai-, beszerzési- és fejlesztési részlege között. Így lehet definiálni a piac és vevők igényeit. Nagy hangsúlyt kell fektetni a kozmetikusok igényeire és javaslataira, mivel az új termékek számukra lesznek kifejlesztve. A termékre vonatkozó célok kitűzése után következik az Ön szerepe.
„Így van. Első lépésben áttanulmányozom a felhasználandó aktív hatóanyagok tulajdonságait és a kozmetikai ipar legújabb fejlesztéseit. Mint a fejlesztő laboratórium vezetője, az újdonságokkal kapcsolatban folyamatosan naprakésznek kell lennem, ami miatt állandó jelleggel részt veszek különböző szakmai képzéseken, kiállításokon és rendszeresen járatom a szakmai lapokat. Az új hatóanyagokról rendszeresen értesítenek beszállítóink is. Az aktív hatóanyagok áttanulmányozása után, összeállítom a tervezett receptúrát. Egyszerűen fogalmazva – matematikai képlettel leírom az aktív hatóanyagok, különböző emulgeáló szerek, és kiegészítő anyagok közötti összefüggéseket. Mindezt úgy, hogy a végtermék megfeleljen a szalonban tervezett kezelési koncepciónak.”

A Salon exclusive termékek specifikus felhasználási módja miatt, ezek fejlesztése különbözik a lakossági termékek fejlesztésétől, mivel a kezelések menete függ a termék hatásától és fordítva. A termék fejlesztés ezen részét Ön határozza meg?
„Igen, a kozmetikusokkal történő előzetes egyeztetés után. Leggyakoribb igényük, hogy a kezelés a vendég számára legyen kellemes, hatékony, és mindezt minél rövidebb idő alatt érje el. A kezelés a kozmetikus számára is kellemes kell hogy legyen, mivel naponta akár többször is el kell hogy végezze.
A kezelés menetének és a termék kitalálása között tartom magam cégünk egyik alap filozófiájához, nevezetesen, hogy miden új termék kompatibilis kell hogy legyen a meglévő Salon excluisve termékekkel és kezelési eljárásokkal. Ezáltal a kozmetikusoknak nagyobb szabadságot és kreativitást biztosítunk egy – egy eljárás során.”

A professzionális termékeknek még egy igényt ki kell elégíteniük: már az első kezelés után szemmel látható eredményt kell hogy nyújtson, míg több kezelés után az eredménynek tartósnak kell mutatkoznia. Hogyan éri ezt el?
„Az aktív hatóanyagok koncentrációja itt nagyobb, mint az otthon használatos termékeknél, mert a funkciójuk és felhasználásuk is különbözik. Ezekhez a termékekhez kizárólag szakmabeliek juthatnak. A hosszú távú eredményeket többségében a klinikai tesztekkel, illetve az aktív hatóanyagok újításával biztosítjuk, mert alapvetően erre törekszünk.”

Az új termék receptúráját, illetve a terméket és a kezelési eljárást ezután bemutatja a cég vezetőségének. Amennyiben Ők rábólintanak, végre jöhetnek a kémcsövek, keverők, hőmérők, üvegedények, mérlegek…
„A gyakorlati megvalósításban, mint pl.: a minták kikeverése, segítségemre vannak a vegyész-technikusok. Egy termék fejlesztése rendkívül bonyolult és hosszantartó lehet. Attól függ, hogy a terméket milyen célra szándékozunk használni. Pl.: egy cellulit elleni termék számos aktív hatóanyagot tartalmaz (a zsírbontó hatástól egészen a méregtelenítőig), és nem könnyű őket egy termékbe beépíteni. Mind emellett ügyelnünk kell arra is, hogy a késztermék kellemes legyen a bőr számára, és hogy megfeleljen a „NATURAL” termékek iránti elvárásainknak.

Amikor egy termék elkészül, át kell esnie a stabilitási teszten. Ez hogyan töténik?
„A terméket első lépésben extrém hőmérsékleti körülménynek tesszük ki. Biztosítanunk kell, hogy télen és nyáron is „kibírja” az autóban uralkodó szélsőséges körülményeket. () Ezután következnek azok a tesztek, amelyben mesterséges öregedésnek tesszük ki a terméket. Az eredményeket Colipa előírásai szerint értékeljük, és így határozzuk meg a lejárati idejét.”

Ezen a ponton véget érnek a saját laboratóriumi tesztek, de az igazi tesztek még csak ezután következnek.
„Így igaz. A mintákat először elküldjük egy független laboratóriumba, ahol az úgynevezett dermatológiai teszteket végzik el, azaz megvizsgálják, hogy a bőr hogyan viseli el a terméket. Amikor innen meg van a jóváhagyás, akkor a saját kozmetikai szalonunkba (teszt központ) tapasztalt kozmetikusokat hívunk meg, akik egymáson próbálják ki a terméket, így ellenőrizzük, hogy a kívánt eredményeket ténylegesen biztosítani tudjuk. Mivel nem csak a saját tesztjeinkre és a beszállítóink által adott okiratokra szeretnénk hivatkozni, a végterméket még egy nemzetközileg elismert, független intézményben is leteszteltetjük – Pl.: Bonnban.”

Jelenleg a tesztelés ebben a fázisában tart az új cellulit elleni terméksor is, amelyet már említettünk. Mit tud róluk elárulni?
„Az új családról bővebben részleteket nem árulhatok el. Annyit viszont igen, hogy a klinikai, bőrgyógyászati tesztek, illetve a saját kozmetikánkban történő gyakorlati tesztelések rendkívül jó eredményeket mutatnak.
Az új innovatív termékek mellé egy új kezelési eljárást is kidolgoztunk, amely a vendég idejéből mindössze 45 percet követel, míg a kozmetikus egy egyszerű, de komplex és hatékony kezelési eljárásnak örülhet. Az „i”-re a pontot egy új otthoni ápolásra szolgáló készítménnyel tettük fel, amely biztosítani fogja a hosszantartó eredményeket, valamint a feszes bőrt. …, de erről többet máskor!”

Akkor térjünk vissza a professzionális termékek fejlesztésére általánosságban. A laboratóriumi fejlesztésekkel egy időben zajlanak a marketing és értékesítési tervezések, fejlesztik a termék csomagolását és annak design-ját és legvégül a termék nevet is kap.
„ Mielőtt a félkész termék eljut a kozmetikusokhoz, egy nagyobb mennyiségben kell legyártanunk. A termék» főzésére «olyan berendezéseink vannak, amelyet a kozmetika mellett a gyógyszeripar alkalmaz. Az eredeti csomagolásba való töltés előtt mintát veszünk a késztermékből, amelynek még egyszer át kell esnie egy mikrobiológiai és egy minőségi ellenőrzésen. Amennyiben mindkét labortól meg van a zöld jelzés, jöhet a termékek eredeti csomagolásba való töltése, és megkezdődhet az eladás.”

A fejlesztések bonyolultságától függően egy új termék megalkotása fél évtől akár néhány évig is eltarthat. Amikor elkészült, akkor szakmai képzéseken mutatják be a kozmetikusok számára.
„ Így van. Rendszeresen tartunk szemináriumokat, ugyanakkor egy idő után örömmel vesszük a kozmetikusok reakciót, visszajelzéseit, mert csak azokból tudunk tanulni és egyre jobbak lenni.”

Lucija Nemeš a munkája során sosem elégedett meg átlagos eredményekkel. Még szerencse, hogy nem valósította meg gyermekkori álmát, miszerint cipőboltban szeretett volna eladó lenni. Így továbbra is az egyik meghatározó szereplője a Kozmetika Afrodita csapatának, amely a professzionális termékek kiemelkedő minőségét biztosítja.


A 2009 október - decemberi  Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

Afrodita Hírlevél

2009. október – decemberi szám


Kedves Kolléganő és Kolléga!

A vendégeid megelégedettsége és az üzleti céljaid elérése, egyaránt a mi legfőbb célkitűzéseink közé tartozik. Ezt viszont csak akkor tudjuk elérni, ha a kettőnk közötti együttműködés maradéktalanul és zökkenőmentesen működik.

Ennek szellemében, bemutatunk most neked egy új, kifejezetten mutatós, bemutató és értékesítést elősegítő displayt, amellyel az Exclusive Home Care, azaz a kozmetikai kezelések otthoni ápolást elősegítő exclusive termékek értékesítését tudod elősegíteni, és nyereségességedet ez által növelni. Ugyanakkor szalonod kínálatának színvonalát is emelni fogod, amellyel kivívod majd Vendégeid elismerését, tiszteletét.

Jelen Hírlevelünk ezen kívül foglalkozik még a nyár végi regeneráló bőrápolással, a termékeken feltüntetett jelzések és szimbólumok jelentésével, ugyanakkor megjelenik új akciós mellékletünk is, a karácsonyi TÖRPE termékek listájával.

Kiemelném még, hogy a jövőben az Afrodita termékekkel kapcsolatos információk elérhetők lesznek számodra interneten keresztül is a www.afrodita-kozmetika.hu oldalon. Ahhoz, hogy a számodra kiemelkedően fontos információkhoz hozzájuss (pl. beszerzési áraid, akcióid, információk, amelyek csak a szépségiparban dolgozókat, azaz Téged érintenek), mindenképpen regisztrálj az oldalunkon. Amennyiben október végéig regisztrálsz weboldalunkon – függetlenül, hogy új vagy régi ügyfelünk vagy - egy 1000 Ft-os vásárlási utalvánnyal ajándékozunk meg!
Ugyanakkor a Blog rovatunkban, várjuk hozzászólásaidat bármilyen témával kapcsolatosan!


Danica Zorin Mijošek                                             Varga Attila
Igazgatónő                                                           Ügyvezető
Kozmetika Afrodita d.o.o.                                    Apollos Bt.


MINŐSÉG IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉG – tegnap, ma, holnap

Tudjuk, azt tartja a mondás, hogy az öndicséret bűzlik! De most nem az a célunk, hogy magunkat fényezzük, hanem hogy egy kicsi betekintést nyerj az Afroditába, és abba a rendszerbe, amelynek termékeit Te is használod (remélem ).

A Kozmetika Afroditának és minden képviselőjének szerte a világban, immár 4 évtizede, legfőbb ismérve a családias hangulatú légkörben történő munkavégzés, amelyben a termékek minősége, a kor követelményeinek, a szabályoknak való megfelelés és az állandó fejlesztés a legfőbb szempont, amit eddig követtünk. Hogy idáig eljutottunk, az elsősorban mégis a TE érdemed! Azáltal, hogy használod termékeinket, Te teszed lehetővé számunkra azt, hogy egy meglehetősen nehéz év után is bizakodóan tekintsünk a jövőbe! Ennek megfelelően folytatjuk fejlesztéseinket, hogy még inkább megfeleljünk az elvárásaidnak, mert csak akkor tudunk még előrébb lépni. Ennek jegyében zajlik a Natural termékskálánk létrehozása (a már régóta használt természetes hatóanyagok, valamint a kőolajszármazékok „eltüntetése“ a termékeinkből), ami azt jelenti, hogy a jövőben fokozatosan minden termékünk megkapja majd ezt a jelzést!

Termékeinkkel szerte a világon, több ezer kozmetikai szalonban dolgoznak. Ez számunkra azt jelenti, hogy - remélhetőleg - Te magad is meg vagy elégedve az általunk nyújtott minőséggel és ár/érték aránnyal. Az elvárt minőségi szintű termékek fejlesztését saját laboratóriumunkban végezzük, amelynek alappillérei természetesen a munkatársaink. Azok a képzett szakemberek, akik kellőképpen motiváltak, rendelkeznek a megfelelő szakmai ismeretekkel, követik a kozmetikai ipar fejlődését, majd mindezt bevezetik nálunk, és neked is.

A kreatív és átlagon felüli munkavégzés, csak egy biztonságos és kellemes munkahelyi légkörben valósítható meg, amit a magunk módján maximálisan igyekszünk biztosítani minden kollégánk számára.

Büszkék vagyunk arra, hogy fejlesztéseink és modernizációs törekvéseink eljuttattak bennünket oda, hogy nemrég ismét jelentős mértékben tudtuk javítani gyártási technológiánkat. Nevezetesen, olyan innovációt jelentő eljárásokat és hatóanyagokat is alkalmazunk, amelyek eddig a kifejezetten gyógyszeriparra voltak jellemzőek.

Az Afrodita Kozmetika termékei bőrgyógyászatilag, vegyileg és mikrobiológiailag is ellenőrizve vannak. Hatásukat pedig egy független német intézettel is bevizsgáltatjuk!

Természetesen a legjobb teszteredmények továbbra is tőled származnak. Az, hogy Te is használod termékeinket, számunkra minden intézetnél többet jelent. Bízunk benne, hogy munkád során Te magad is azt tapasztalod, hogy vendégeid szeretik az Afrodita termékeit, és ennek köszönhetően biztos és visszatérő vendégkörrel rendelkezel.

A természetvédelem és az állatvilág megőrzése iránt erős elkötelezettséget vállaltunk. Éppen ezért termékeinket soha nem teszteltük állatokon és ezt a jövőben sem fogjuk megtenni. Beszállítóink kiválasztása során ez szintén egy alapkritérium. Aki ezeket nem tartja be, attól nem rendelünk!

Mindezekről, amennyiben dolgozol termékeinkkel, Te magad is meggyőződhettél már.
Ha még nem ismered termékeinket, akkor itt az ideje, hogy Te is kipróbáld őket!
A novemberi Beauty kiállítás kezdetére időzítettük egy fantasztikus kezdőcsomag megjelenését! 
Tanulóknak és Új partnereinknek: 17 termék, mindössze 18.200 Ft-os áron!

Termékeink MINŐSÉGE = a bőr természetes szépsége és egészsége!

ÚJ ENERGIA AZ ŐSZI NAPOKON

Az ősz az az időszak, amikor a természet újjá éledni próbál a forró, párás, meleg nyár után, és felkészíti magát a hosszú, hideg télre. A mi érzékeny bőrünk még inkább megköveteli a megújulást. A Kozmetika Afrodita kiváló készítményeivel vendégeid számára tökéletes regeneráló, revitalizáló kezeléseket tudsz biztosítani. Ilyenek az AHA testpakolás, a Chocomint arc- és testpakolás, ill. a Borterápiás termékcsalád.
Az elért eredményeknek köszönhetően pedig, jelentősen növelni tudod vendégeid számát.AHA testpakolás… a vörösáfonya varázslatos magvaival
REGENERÁLÁS + FIATALÍTÁS + PEELING = AHA pakolás


AHA pakolás – különböző AHA gyümölcssavak tárháza

Minden bőrtípus revitalizációjára alkalmazható termék – különösen a nyár végén, amikor a bőr erőteljesen ki volt téve a nap káros sugárzásának. Az első osztályú AHA testpakolás, mint szerves peeling, fiatalít, javítja a bőr struktúráját, feszesebbé teszi az atrofált bőrt, ellátja energiával, csökkenti a hegek és striák láthatóságát, valamint felpuhítja a talpon, térden, és a könyökön kialakult bőrvastagodásokat. Nagyon jól használható pl.: cellulit kezelési eljárásokban is. Mámorító illata 25 perc alatt elvarázsolja vendégedet!

Hatását több szinten fejti ki:

• finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket, és serkenti az újak kialakulását,
• a bőrt ellátja megfelelő mennyiségű nedvességgel,
• serkenti a kollagén rostok termelődését,
• egyensúlyban és szinten tartja a bőr pH értékét ill. hidrolipid védőburkát,
• javítja a vérkeringést,
• védi a bőrt a szabad gyökök káros, bőröregedést előidéző hatásától – anti-age funkció.

Az AHA testpakolás enyhe hőhatást vált ki. A kezelés elején előfordulhat egy kis bőrpír, illetve csipkedő, szurkáló érzés, elsősorban a rendkívül dehidratált bőrtípusoknál.

Az egyedülálló képlet tartalma: vörösáfonya mag, citrom és sárgadinnye természetes gyümölcssav kivonata, fahéj illóolaj és a bőr számára kiváló hatással bíró tejsav.

Az Afrodita javaslata:
• A AHA testpakolást vékony rétegben vidd fel és finoman masszírozd be (a felvitelt végezheted kesztyűben is). Ezután a vendégedet takard be takaróval. A pakolást 25 percig hagyd hatni, majd a vendég zuhanyozzon le. A bőrt tonizáld Aloe Vera Spray-el, majd kb. 20 percig masszírozd át Grapes Masszírozó olajjal, amellyel biztosítod a bőr számára a szükséges nedvességet és anti-stressz védelmet.
• A pakolást heti 1x javasoljuk alkalmazni, egy három hónapos periódusban (ne alkalmazd érzékeny és sérült bőrfelületen, nyílt aknéknál, sebeken, szív-, cukor- és vesebetegeknél, visszeres felületeken, terhesség és szoptatás ideje alatt, napozás előtt, alatt és után néhány napig).
• Az AHA testpakolást építsd be a cellulit kezelési eljárásaidba.
• Legyél kreatív és ügyes: amennyiben vendégednél észreveszel striákat, feltétlenül javasold számára az AHA testkezelést!

Chocomint maszk arcra és testre
… „vészesen“ jó minden BŐRTÍPUSRA
lazítás & frissesség


Te és Vendéged élvezzétek a csokoládét lelkiismeret furdalás nélkül! A Chocomint pakolással történő arc- és testmasszírozás egy terápia a lélek számára, amely isteni nyugalmat, ellazulást biztosít a vendéged számára. Hatóanyagai közben ápolják a bőrt, amely során sima, fiatalos, friss, illatos, selymes külsőt ölt. Elsősorban fáradt, száraz, atrofált, külső káros stressz hatásoknak és UV sugárzásnak kitett bőrtípusok kezelésére ajánlott. A pakolás formulája a bőrt nyugtatja, erőteljesen táplálja, hidratálja, védi az öregedéstől, de mindenek előtt megőrzi a bőr rugalmasságát és megakadályozza a striák (terhességi csíkok) kialakulását. Éppen ezen jótékony hatások miatt a Chocomint pakolást terhesség ideje alatt, szülés és fogyókúrázás után is ajánlott használni.

Chocomint pakolás értékes hatóanyagai: Kakaó extraktum, kakaóvaj, karitévaj, kókusz extraktum, borsmenta illóolaj.

Az Afrodita javaslata:
• Értékes hatóanyagainak köszönhetően a Chocomint pakolást nagyon jól tudod arcon is alkalmazni. Különösen jó eredményeket érhetsz el száraz, dehidratált és atrofált bőrtípusoknál, legyen szó akár fiatal, akár érett bőrről.
• A Chocomint pakolást, egy kis masszázsolaj hozzáadásával, alkalmassá tudod tenni testmasszírozásra is. Próbáld ki!
• Vendégednek gyakran végezd el a csokoládépakolásos kezelést, hogy megőrizze gyönyörű, bársonyos, finom bőrét!
• Kis tégelybe mérd ki és add el vendégednek otthonra is! Ne félj! Vissza fog jönni kezelésre is! De addig is: az eladott termékből a haszon a Te zsebedet fogja „dagasztani“!BORTERÁPIA – Borban az igazság!

A Bor napfény a pohárnak, egészség a testnek, balzsam a léleknek, csodálatos elixír a bőrünknek!

Nina Kroflič, gyógyszerész, aki a Borterápia termékcsalád szülőanyja:
„A Borterápiás család termékei gondosan kiválogatott aktív hatóanyagokból készültek el, amelyekkel optimálisan kezelhető egy érett bőrtípus. Mivel egyik családtag sem tartalmaz magában paraffin olajat, vazelint, szilikont, parabéneket, mesterséges színezőanyagot, így elsőként az Afrodita termékei közül, megkaphatták a Salon Exclusive Natural márkajelzést!“BOR-PEELING arcra és testre
Elhalt hámsejtek eltávolítása


A természetes abrazív anyagoknak köszönhetően minden bőrtípusnál alkalmazhatod, miközben a pezsgő kivonatnak köszönhetően a bőr nem veszíti el a nedvességét és friss, fiatalos külsőt ölt. Az Afrodita többi peelingjétől eltérően, ez egy gél alapú radír.

Az Afrodita javaslata:
• Kis tégelybe mérd ki és add el vendégednek otthonra is.
• A Bor - peelinget egy BOR - fürdő vagy egy Grapes olajjal történő masszázs előtt feltétlenül végezd el.
• Száraz bőr radírozásakor a Bor - peelingbe keverj néhány csepp Bor - szőlő vitamin koncentrátumot.


BOR-FÜRDŐ
Relaxálás & tisztítás & hidratálás


A szőlőszemek mámorító illatával és a pezsgő frissességével rendelkezik. Új energiával lát el, és maximális ellazulást biztosít. Javítja a bőr vérellátását, serkenti tisztulási folyamatát. A fürdő után a bőr ápolt, hidratált, puha és selymes külsővel rendelkezik.

Az Afrodita javaslata:
• Egy meleg vízzel telt kádba 2 dl bor-fürdőt kell önteni. Ami nagyon fontos! A Bor-fürdőt pezsgőfürdő kádban és géppel is lehet alkalmazni, mivel nem habzik. A fürdő után végezz el egy rövid masszázst a Grapes (szőlőmag-kivonatos) Natural olajjal.
• Amennyiben nincs fürdőkád a szalonodban, úgy legyél kreatív. Végezz el egy wellness kéz és lábápolást, vagy egyszerűen készíts a vendégednek egy forró testborogatást (meleg Bor - fürdővízbe áztass egy fürdőlepedőt, majd azzal borogasd be. 10-15 perc alatt csodát teszel vele).


BOR-MASSZÁZS KRÉM
Szabályozza a bőr hidrolipid egyensúlyát


A bor-masszázs krém hatóanyagai közé tartozik a szőlőmag és pezsgő extraktum, szőlőmag-, búzacsíra-, szójaolaj, A- és E-vitamin. A krém biztosítja a természetes anyagcsere folyamatokat, lassítja az öregedési folyamatot, valamint erősíti a bőr védekezőképességét a káros hatásokkal szemben.

Az Afrodita javaslata:
• Arc, nyak, dekoltázs, kar és mellkas masszírozására tudod alkalmazni.
• Termo modelage maszk alá alapként felhasználhatod, – amit akár hetente 1x igénybe vehet tőled a vendéged.
• A szalonban elvégzett kezelés otthoni folytatásaként mérj ki és adj el vendégednek éjszakai és nappali ápolásra.
BOR-PEZSGŐ PAKOLÁS
Anti-age & fiatalítás


Már a pakolás neve is különleges kezelési eljárást sugall. Hatóanyagai közül kiemelkedik a szőlőmag és pezsgő extraktum, a szőlőmag- és jojobaolaj, az A- és E-vitamin és panthenol. A termék serkenti a bőr vérkeringését, valamint hidratálja, regenerálja, fiatalítja, és hatékonyan védi az öregedés ellen.

Az Afrodita javaslata:
• Vendégednek hetente 1-2x tudod ajánlani.
• Minden bőrtípus frissítésére, vérkeringés serkentésére, fáradt bőrtípus energetizálására alkalmazhatod.

HASZNÁLD KI A PAKOLÁS ALATT ELTÖLTÖTT IDŐT:
Ajándékozd meg vendéged egy „SZŐLŐS ÁLOM“ kézápolással (masszírozd meg a pakolás alatt Bor-masszázs krémmel)BOR-SZŐLŐ VITAMIN KONCENTRÁTUM
Ránctalanítás & anti-age


Megtalálható benne a szőlőmag olaj, amely telítetlen zsírsavakban gazdag, E- és A-vitamin, valamint a narancs illóolaja. A szérum javítja a bőr regeneráló képességét, természetes struktúráját, és fiatalítja azt. A koncentrátum az un. száraz olaj kategóriájába tartozik, amely gyorsan felszívódik, nem hagy maga után zsíros foltokat és a pórusokat sem tömíti el.

Az Afrodita javaslata:
• Vidd fel a krém alá. Alkalmazhatod a Bor-masszázs vagy bármelyik Afrodita krém alá (a bőr típusának megfelelően).
• Mindennapos bőrápolást tesz lehetővé, nemcsak az arcon, de a szem körüli érzékeny bőrfelületen is. Ezért vétek lenne a részedről, amennyiben nem adnád el vendégednek otthoni ápolásra.

PRÓBÁLD KI A BORTERÁPIÁT MAGAD IS, MAJD ADD ÁT EZT A LEÍRHATATLANUL KELLEMES ÉRZÉST VENDÉGED SZÁMÁRA!

KELTSD ÉLETRE SAJÁT KERESKEDŐI VÉNÁDAT – NÖVELD MEG SAJÁT KERESETEDET! HOGYAN? ÍGY:
- a borterápiás kezeléssel elégedett vendéged számára ajánlj fel egyet a termékek közül – jelentős haszonra tudsz szert tenni,
- kényeztesd el a vendéged és adj számára többletszolgáltatást (kedvezmény helyett):
- amíg a pakolás áll, masszírozd meg a vendéged kezét – aki nagyon hálás lesz ezért,
- több termék vásárlása esetén, vagy nagyobb értékű kezelés mellé, adj apró ajándékot,
- adj tanácsot az otthoni ápolásra, - így növeled szakmai hozzáértésed és tekintélyed!
- legyen „raktáron“ áru, amit látható helyre kihelyezel, és amit azonnal el tudsz adni. Erre a célra nézd (és rendeld) meg az Afrodita új Display-ét vagy érdeklődj az „Ajándék Vitrin“ akciónk után.


HOGY A TERMÉKEKEN FELTÜNTETETT SZIMBÓLUMOK NE LEGYENEK KÉRDŐJELEK ELŐTTED SEM!

Nyitott könyv, tégely, és más szimbólumok... Ismered és érted minden szimbólum jelentését a krémek, pakolások, tejek és tonikok csomagolásán? Annak ellenére, hogy sokszor találkozol velük, csakúgy, mint mi magunk is, mégis sokszor rosszul értelmezzük azok jelentését.
Minden országnak megvan a maga szabályozása a fogyasztók védelme érdekében (fogyasztóvédelmi törvény), de az európai unión belül bizonyos szabályok egységesítve lettek minden tagállam számára. Most, az alábbi táblázatban, bemutatunk néhány gyakran használt jelzést és szimbólumot, amit jó, ha Te is ismersz!

SZIMBÓLUM JELENTÉSE
NYITOTT KÖNYV EGY KÉZZEL
A tájékoztatásban a magyar nyelvű használati, kezelési útmutató fontos tényező. Előfordulhat, hogy a kozmetikai készítmény csomagolásának a mérete miatt nincs elegendő hely arra, hogy a jogszabályban előírt részletes tartalmú magyar nyelvű használati, kezelési útmutató kerüljön feltüntetésre a csomagoláson, vagy a csomagolásban. Ebben az esetben a termékhez csatolni kell a használati, kezelési útmutatót (pl. részletes termékkatalógusban), és a vevő számára hozzáférhető helyen kell elhelyezni a termék érékesítésére szolgáló polcon, vagy átadni.
Javaslat: Őrizd meg az így kapott termékismertetőt!

12 M (2 L, …)
NYITOTT TETEJŰ TÉGELY
A kozmetikai termék csomagolásán jól olvashatóan fel kell tüntetni a minőség-megőrzési időtartamot. Ha a gyártó által megadott, minőség-megőrzési idő a 30 hónapot meghaladja, akkor azt a – felnyitástól számított – időtartamot kell feltüntetni (pl. 12 hónap), amely alatt a termék a fogyasztóra káros következmény nélkül használható. Egyszerűbben fogalmazva: egy krémnek akkor is 12 hónap a minőség-megőrzési ideje, ha azt a vásárlás után 3 évvel nyitod ki. Ennek a szimbólumnak a szakmai elnevezése PAO (az angol „period after opening” – felbontás utáni időtartam – rövidítéseként). A szám arra utal, hogy felbontás után hány hónapig használható fel a termék.
Javaslat: Írd fel, hogy mikor nyitottad ki a terméket!
05/2012 37441
A kozmetikai termék csomagolásán jól olvashatóan fel kell tüntetni a minőség-megőrzési időtartamot. Ha a gyártó által megadott, minőség-megőrzési idő a 30 hónapot nem haladja meg, akkor mindenképpen fel kell tüntetni a „felhasználható: év/hónap”, vagy „hónap/év” feliratot tartalmazó dátum megjelölést (jelen esetben 05/2012)
A következő 5 számból álló számjegy a gyártás során megadott, töltés sorozatszámát jelenti, amellyel egy adott terméket a teljes „életciklusa“ alatt ellenőrizni lehet. 

e 500 ml
Az „e“ jelzés azt jelenti, hogy a termék megfelel a mennyiségi és kiszerelési irányelveknek, követelményeknek. Egyszerűbben: az „e“ jelzéssel a gyártó szavatolja, hogy a legyártott termékek darabszámától függően, az átlagos kiszerelési mennyiség (+/- hibahatáron belül) mindig a feltüntetett mennyiség lesz.
Az 500 ml az előre csomagolt termék névleges nettó mennyiségét jelöli, amelyet annak mérhetően tartalmaznia kell.
A mennyiségeket legtöbbször „ml“-ben ill. „l“-ben adják meg, míg pl. porok, gyanták esetében „g“-ban. 

Összetevők/ Ingredients
A termék összetevői a megfelelő INCI elnevezéssel vannak feltüntetve (INCI = Kozmetikai Alapanyagok Nemzetközi Elnevezése). A feltüntetett anyagok sorrendjét a termékben megtalálható összetevők %-os mértéke határozza meg. Ilyen módon a termékben 1%-nál nagyobb mennyiségben jelenlévő hatóanyagot kell feltüntetni, csökkenő sorrendben. A kisebb %-ban jelen lévő anyagok feltüntetési sorrendje bárhogyan történhet. Az egyes komponensek tényleges mennyiségét itt nem szokták feltüntetni.
C.I. a színezőanyag kódját jelenti.

A bemutatott képek nem mindegyike található meg az eredeti csomagolásokon.


ÚJ ÉRTÉKESÍTÉST ELŐSEGÍTŐ DISPLAY:

Az Exclusive Home Care, azaz a kozmetikában elvégzett, de további otthoni ápolást elősegítő termékek bemutatására, értékesítésére az Afrodita Kozmetika egy új, elegáns és presztízsnövelő bemutató Display-t hoz forgalomba. A presztízsnövelő hatás természetesen a Te szalonodban és nálad fog jelentkezni! Ragadd meg az alkalmat és Vendéged szemében Te is nőjél nagyra! Egy ilyen Display-t nem lehet nem észrevenni. A termékek szinte maguktól adják el magukat!

A Display-t használhatod lábbal együtt, vagy láb nélkül, egy pultra helyezve.
Tedd szebbé szalonod!
Rendelj Te is magadnak egy Display-t!

A részletekről tájékozódj Területi képviselődnél, vagy hívj bennünket a 06-1-212-9339 számon.

Figyelem: A még szabad Display-ek száma korlátozott!


MÁR MOST JEGYEZD FEL!

2010 első felében újabb két szemináriummal készülünk neked – amelyeken, a már megszokott elméleti és gyakorlati képzésben lesz részed Szlovéniában:

1. Cellulit – a múlt problémája!
2. Ampullákkal az arc szépségéért!


ITT VAN AZ ŐSZ, ITT VAN ÚJRA,
MI FELKERESTÜK AZ AFRODITÁT ÚJRA!

2009. szeptember 24.-27. között, mint ahogy az már lenni szokott az elmúlt néhány évben, az Afrodita Kozmetikumokkal dolgozó kozmetikusok egy része, és az Apollos Bt. munkatársai, felkerestük Rogaska Slatina-n az Afrodita „főhadiszállását“. A cél egy szakmai út lebonyolítása volt, új elméleti és gyakorlati szakmai ismeretek elsajátításával, valamint az egész évben történő rohanó világból való kikapcsolódás, szabadidős, fakultatív programok beiktatásával.A 2009. április - júniusi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2009 július - szeptemberi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2008. október - decemberii Hirlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gomra...

tovább >>

A 2008. július - szeptemberi Hirlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gomra...

tovább >>

A 2008. április - júniusi Hirlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gomra...

tovább >>

A 2008. január - márciusi Hirlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gomra...

tovább >>

A 2007. október - decemberi Hirlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gomra...

tovább >>

A 2007. július - szeptemberi Hirlveél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2007. április - júniusi Hirlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2007. január - márciusi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2006 október - decemberi Hirlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2006. július - szeptemberi Hirlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2006.. április - júniusi Hirlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2006. január - márciusi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2005. október - decemberi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2005. július - szeptemberi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2005. április - júniusi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2005. január - márciusi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2004. október - decemberi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2004. július - szeptemberi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

A 2004. április - júniusi Hírlevél letöltéséhez kattints a tovább>> gombra...

tovább >>

Kosár
A kosár tartalma jelenleg üres!
Termék kereső

Név, hatóanyag, bőrtípus alapján

Hírlevél Feliratkozás
2018-10-02 07:05:19
Megérkeztek a 2018-as káprázatos Ajándékcsomagok
2018-09-25 11:25:50
Új Sampon és Tusfürdő kavalkád az ősz színeiben