A modern kozmetológia új és látványos fejlesztése. Intenzív hidratálás és látványos bőrfiatalodás.
TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT HATÁSOK, MÁR AZ ALSŐ ALKALOM UTÁN.

Belépés regisztrált ügyfeleknek
e-mail:
jelszó:
Rólunk mondták

 

Egy 11 éve hűséges vendégemet kérdeztem meg a kezelésről.

Az ő írását tolmácsolom:

Fontos számomra,hogy egy kozmetikum természetes alapanyagokból készüljön,és az ára is elfogadható legyen.

Évek óta használom az Afrodita termékeket arc-és testápolásra.

Kedvencem a Borterápiás-család, de nyitott vagyok más hatóanyagú termékek kipróbálására is.

Legutóbb Oxigén-kezelésben volt részem.

A kezelés kellemesen hűsítő, nyugtató, kicsit bizsergető érzés volt.

Utána a bőröm felfrissült, feszesebb lett, az apróbb ráncok kisimultak, a foltjaim elhalványultak. Ez a hatás sokáig megmaradt.

Nemcsak az én korosztályomnak,hanem fiatalabbaknak is ajánlom.

Galambos Sándorné

Budapest

51 éves

----------------------------------------

Jenei Enikő debreceni kozmetikus mester vagyok.Szerettem volna kipróbálni az Afrodita új oxigénes kezelèsét a saját arcomon,ezért a bemutatón jelentkeztem modellnek.
Én sajnos nagyon allergiás vagyok a legtöbb krémre bármilyen új hatóanyagtól csorog a könnyem és bedugul az orrom.
 Nagyon kiváncsi voltam milyen hatása lesz a kezelésnek.
 Nagyon kellemesen meglepődtem mert semilyen allergiás reakciót nem tapasztaltam.Kezelés során rendkivül kellemes élményben volt részem,beleértve a hüsítő hatást amit ellensúlyozott a masszázs során a kéz melege.
 Az arcom feszes és üde lett amit észrevettek a vendégeim is az elkövetkező napokban....igy ez remek reklám is volt a kezelés népszerűsitésére.

Jenei Enikő, 2015 ősz

 

------------------------------------------------------------------

Tippjeim a PURE OXYGEN kezelésre még több vendég jelentkezzen:

Szezonálisan javasolhatjuk:

-Tavasszal az emberek gyakran méregtelenítenek. KIválóan beilleszthető ezekbe a kezelésekbe. Miért feledkeznénk meg a bőrünk méregtelenítéséről és megújításáról.

- Nyerjük meg környezetünk férfi tagjait is a bőrápolás fontosságáról.

Menedzser kezelési csomagba is beilleszthető.

Ajándékutalványként is eladható a feleségek, barátnők lepjék meg párjukat egy ilyen kezeléssel. Miután megtapasztalták a kellemes hatást , szívesen jönnek maguktól is a kozmetikába.

- Menyasszonyok esküvő előtti felkészítésére kúraszerűen alkalmazva. A nagy napon mindenki a legjobb formáját szeretné hozni. Kiváló alkalom A Pure Oxygen családot alkalmazni. A legfontosabb! Ne engedjük haza a vendéget otthoni ápolásra kifejlesztett termékek nélkül. Hangsúlyozni kell,hogy ezzel hosszabb ideig megőrizhető a kezelés hatékonysága ill. a napi ápolás során garantáltan tiszta, hatóanyagokban gazdag kozmetikumokkal áplja a bőrét.A siker nem marad el.

Köszönöm az együttműködést a tartalmas képzéseket és emberi hozzáállást a cég részéről!
Viczina Edina, Budapest, 2015
-------------------------------------------------------------------

" Szlovénia egy olyan különleges hely, ahol az ember teljesen kikapcsolódhat, egy csipetnyi lelki felfrissülést kap és egy rövid időre elfelejtheti minden gondját. Aki az Afrodita Kozmetika csapatával képzeli el a közös munkát, aki képezni akarja magát, aki pihenésre, szépítésre vágyik,annak azt ajánlom, már most jelentkezzen a jövő évi szlovéniai útra. Élj a lehetőséggel!"

2014.05
Pálné Hédi
Budapest

----------------------------------------

A folyamatos és rendszeres szakmai képzések hatására már 6 éve használom az Afrodita termékeit, és bizalommal ajánlom vendégeim számára. Rendkívül hasznosak, látványosak és jó hangulatúak ezek a hétvégék. A gyakorlati része új eljárásokra ismertet meg és gyarapítja a tudásomat. Saját módszereimet színesítem vele. Ezek a hétvégék energiával töltenek fel és növelik az önbizalmamat. Köszönöm szépen, hogy itt lehettem."
2010.10.17.
Ignáth Edit kozmetikus, Nyíregyháza
----------------------------------------
"Rendkívül sok tanfolyamot tart az Apollos Bt. - Kozmetika Afrodita, ahol megismerkedhetjük a termékeket, elsajátíthatjuk az eljárásokat."
Szolcsány Viktória kozmetikus, Seregélyes
----------------------------------------
"Különleges test és arckezelések."
Bagócsi Szabina, Sopronhorpács
----------------------------------------
„Az Afrodita mindig naprakész, folyamatosan fejlődik. Halad a kor támasztotta követelményekkel szemben. Minden bőrtípus kezelésére megfelelő kozmetikumok állnak rendelkezésre Azt tapasztalom, hogy az Afrodita mindig meglep újdonságokkal, új korszerű termékekkel.”
Galambné Ács Ildikó, Lenti
----------------------------------------

„Természetes alapanyagok, rendszeres látogatás. Minden kiegészítő és alapanyag elérhető, ami a kozmetikába szükséges.”
Fekete Ildikó, Dunaújváros
----------------------------------------

„Nagyon odafigyel a képzésekre, úgy a szakmában, mint a marketingben is. Internetes segítséget ad nekünk – szakmabelieknek, vendégeknek, odalátogatóknak egyaránt.”
Balázs Csilla, Deszk
---------------------------------------

„Folyamatosan kapcsolatban tudok lenni a Területi képviselőmmel, akitől nagyon sok jó tanácsot és segítséget kapok.”
Dr. Péter Sándorné, Békés
----------------------------------------

„Masszőrként elmondhatom, hogy az évek folyamán rengeteg masszázskrémet kipróbáltam, s az Afrodita Masszázskrém az, amivel igazán hatékonyan és gazdaságosan tudok dolgozni, illetve azt tapasztalom, hogy ez az a krém, ami a legkevesebb bőrirritációt okozza a vendégek bőrén. Számomra az is meghatározó tulajdonsága, hogy semleges illatú, így bárkin nyugodtan használhatom, senkit sem zavar az illata (engem sem). Fontos az is, hogy természetes anyagokból készült termékeket jelent az Afordita.”
Torma Bea gyógymasszőr, Zalaegerszeg
----------------------------------------

WIN UP LIFT Megjelent a legújabb anti-age Afrodita Professional Termékcsalád


Újdonság >>> WIN UP LIFT – FAGYASSZUK BE A RÁNCOKAT!


2017. októberétől, svájci jégbort felhasználva, indult útjára az Afrodita Cormetics laboratóriumában kifejlesztett ÚJ Anti-aging + extra hidratáló kezelési eljárás és termékcsalád, amely alapvetően minden idősödő bőrtípus esetében, rendkívüli fiatalító hatásfokkal működik.

MEGLEPŐ FIATALÍTÓ HATÁSFOK – MITŐL?

A borok „királynője”, a borok „esszencája” a: JÉGBOR! A jégbor aktív hatóanyaga pedig megtalálható a WIN UP LIFT termékekben, ami az első olyan jégborból nyert hatóanyag, amelyet kozmetika célra alkalmaznak. Svájc bortermelő vidékéről származó különleges szőlőfajta fagyott szőlőszemei és a belőlük származó aktív hatóanyag – amelynek előállítása és keletkezése egyedülálló módon jön létre - kozmetikumokba építve, különleges bőrfiatalítő hatás elérését teszik lehetővé a WIN UP LIFT kozmetikumok számára.

A JÉGBOR ÉS A TÖVISES PILLANGÓFA (Cesalpinie Spinose) EGYEDÜLÁLLŐ KOMBINÁCIÓJA

A WIN UP LIFT termékek a jégbor aktív hatóanyagát fehér (Vidal Blanc) és vörös (Pinot Noir) szőlőszemekből kapják. Az említett fajtákból kapott jégbort porlasztásos eljárással poliszacharidokba építik be. Pontosabban a tövises pillangófa gumiszerű anyagába, az ún. „tara“ gumiba - dél-Amerikában, a perui Andokban terem - amely nagy molekulatömegű, ún. galaktomannán szerkezetű poliszacharidokból áll. Ők képezik a sejtmag falának egyik anyagát. A nagy molekulatömege és dinamikus struktúrája miatt a „tara“gumi nagyon jól magához köti a jégbor molekuláit, majd a bőrrel történő mechanikus érintkezés során ezeket a polifenolokban gazdag molekulákat „elengedi“ és hagyja őket a bőrbe jutni. Az így keletkezett hatóanyagból a „tara“ gumi biztosítja a bőr számára az erős hidratálást, míg a jégbor összetevői a liftinghatásért felelősek.

A LIFTING TERMÉSZETES ALTERNATÍVÁJA. TUDOMÁNYOSAN IGAZOLVA.

MÁR AZ ELSŐ ALKALOM UTÁN.

A WIN UP LIFT termékcsalád működési elvének köszönhetően a bőrbe kellő mennyiségű nedvességet juttat, míg érett bőr esetében a jégbor aktív hatóanyaga már 30 perccel a felvitele után jelentős liftinghatást biztosít.

A klasszikus borokkal ellentétben, a jégborból származó fiatalító elixír, magas hatóanyagtartalma miatt három különböző hatást fejt ki: 1. pillanatnyi 2. látható liftinghatást 3. erőteljes hidratálást:

·         a bőr hidratáltsága 50,9%-al növekedett.

·         a bőr ráncainak mélysége már 30 perccel a felvitel után 13%-al csökkent*.

* in vivo kutatásokkal igazolva, 22 önkéntes tesztalanyon elvégezve, 30 perccel a felvitel után

 PROFESSZIONÁLIS & OTTHONI FELHASZNÁLÁSUK

A WIN UP LIFT termékeket a szalonban történő kezelések eredményének megőrzése céljából otthon tovább kell alkalmazni.  A termékek rendkívül KÖNNYŰ, GYORSAN BESZÍVÓDÓ TEXTÚRÁVAL RENDELKEZNEK, amelyek nem tartalmaznak parabént, paraffint és alkoholt. Állagának, semleges illatának köszönhetően férfi Vendégek számára is sikerrel alkalmazható.

TERMÉKEK

A WIN UP LIFT termékcsalád hat termékből épül fel, amelyek együttes alkalmazása biztosítja a megfelelő eredményeket:

·         Hidratáló krém (50 ml),

·         Tápláló krém (50 ml),

·         Masszírozó krém (100 ml),

·         Fiatalító elixír (30 ml),

·         Jégmaszk (150 ml),

·                  -    Frissítő pára (190 ml)

W IN UP-LIFT Hidratáló krém normál, vegyes bőrtípusra

A különleges jégbornak, valamint polifenolban gazdag tartalmának köszönhetően símítja és feszesiti a bőrt. Klinikai tesztekkel igazoltan, akár néhány perccel a felvitele után, csökkenti a ráncok mélységét (-13%)* és intenzíven hidratálja a bőrt**. Felgyorsítja a bőr regenerálódó képességét, erőteljesen védi a vízveszteségtől, a szabadgyökök romboló hatásától, valamint a káros külső környezeti hatásoktól.

Otthoni ápolás: a krémet reggel és este kell alkalmazni arcra, nyakra, dekoltázsra. Letisztított, majd tonizált bőrfelületre kell felvinni és finoman a bőrbe masszírozni. A jobb hatásfok érdekében a Win Up-Lift Fiatalító elixírrel kombinálva használja.

*in vivo kutatásokkal igazolva, 22 önkéntes tesztalanyon elvégezve, 30 perccel a felvitel után

**in vitro kutatásokkal igazolva

Fő hatóanyagok

-           jégbor aktív hatóanyagai

-           A-vitamin

Hatása/Tulajdonsága

-           parabén és paraffin mentes, VEGAN

-           normál, vegyes bőrtípusra

WIN UP-LIFT Tápláló krém száraz bőrtípusra

A különleges jégbornak, valamint polifenolban gazdag tartalmának köszönhetően símítja és feszesiti a bőrt. Klinikai tesztekkel igazoltan, akár néhány perccel a felvitele után, csökkenti a ráncok mélységét (-13%)* és intenzíven hidratálja a bőrt**. A gabonacsíra és a szőlőmag olaja finoman és hatékonyan ápolják a száraz bőrt, miközben a szükséges tápláló anyagokkal is ellátják.

Otthoni ápolás:   a krémet reggel és este kell alkalmazni arcra, nyakra, dekoltázsra. Letisztított, majd tonizált bőrfelületre kell felvinni és finoman a bőrbe masszírozni. A jobb hatásfok érdekében a Win Up-Lift Fiatalító elixírrel kombinálva használja.

*in vivo kutatásokkal igazolva, 22 önkéntes tesztalanyon elvégezve, 30 perccel a felvitel után

**in vitro kutatásokkal igazolva

Fő hatóanyagok

-           jégbor aktív hatóanyagai

-           gabonacsíra olaj

-           szőlőmag olaj

Hatása/Tulajdonsága

-           parabén és paraffin mentes

-           száraz bőrre

WIN UP-LIFT masszázs krém

A különleges jégbornak, valamint polifenolban gazdag tartalmának köszönhetően símítja és feszesiti a bőrt. Klinikai tesztekkel igazoltan, akár néhány perccel a felvitele után, csökkenti a ráncok mélységét (-13%)* és intenzíven hidratálja a bőrt**. A gabonacsíra és a szőlőmag olaja finoman és hatékonyan ápolják a bőrt, miközben a szükséges tápláló anyagokkal is ellátják

Professzionális felhasználás: letisztított és tonizált bőrre kell felvinni, még a WIN UP-LIFT jégmaszk felvitele előtt. 20 perces masszázst kell vele elvégezmi az arc, nyak és dekoltázs bőrén is. Így biztosítjuk a hatóanyagok maximális felszívódását.

*in vivo kutatásokkal igazolva, 22 önkéntes tesztalanyon elvégezve, 30 perccel a felvitel után

**in vitro kutatásokkal igazolva

Fő hatóanyagok

-           jégbor aktív hatóanyagai

-           gabonacsíra olaj

-           szőlőmag olaj

Hatása/Tulajdonsága

-           parabén és paraffin mentes

WIN UP-LIFT Fiatalító elixír minden bőrtípus számára

Az aktív hatóanyagok csodálatos összefonódása azonnali lifting hatást, szebb tónust és rugalmasabb bőrt eredményez. A különleges jégbor és a bioaktív peptidek szinergikus hatása már az első felvitel után szemmel láthatóan csökkenti a ráncok mélységét (-13%)*, miközben hosszútávon serkenti a kollagén és hyaluronsav szintézisét***. Könnyű, gyorsan felszívódó hidratáló textúra, amely kitűnő alapot biztosít a smink számára. Nem hagy zsíros foltot maga után.

Otthoni ápolás: az elixírt minden este kell alkalmazni arcra, nyakra, dekoltázsra. Az elixírt letisztított, majd tonizált bőrfelületre kell felvinni önálóan, vagy a WIN UP-LIFT ápoló krémek, illetve bármely más Afrodita Professional krém alá. Vegyes bőrtípusok esetében önállóan, míg száraz bőrre a Tápláló krémmel kombinálva is alkalmazható.

*in vivo kutatásokkal igazolva, 22 önkéntes tesztalanyon elvégezve, 30 perccel a felvitel után

**in vitro kutatásokkal igazolva

Fő hatóanyagok

-           jégbor aktív hatóanyagai

-           bioaktiv peptidek

Hatása/Tulajdonsága

-           parabén és paraffin mentes, VEGAN

-           minden bőrtípusra

WIN UP-LIFT Jégmaszk minden bőrtípus számára

Jeges textúra, frissítő és gyors revitalizáló hatás, hihetetlen lifting effektus! A különleges jégbor és B5-provitamin, szemmel láthatóan csökkenti a ráncok mélységét (-13%)* és jelentősen javítja a bőr hidratáltságát (50,9%)**. A bőrt ellátja a szükséges energiával, feszesíti a fáradt, dehidratált bőrtípust és nyugtatja az érzékeny bőrt.

Otthoni ápolás: A maszkot letisztított, zsírtalanított, majd tonizált bőrfelületre kell felvinni arcra, nyakra, dekoltázsra. Kb. 20 percig kell a bőr felületén hagyni, hogy a hatását ki tudja fejteni, miközben a maszkot a hatásfok többszöröződése érdekében intenzíven fecskendezzük a WIN UP-LIFT Frissítő pára. A hatóidő elteltével vízzel le kell mosni, majd a kezelést zárjuk a WIN UP-LIFT Fiatalító elixírrel és a megfelelő WIN UP-LIFT Tápláló/Hidratáló krémmel, vagy a bőr típusának, korának, pillanatnyi állapotának megfelelő egyéb Afrodita Professional krémmel.

Amennyiben hűtő hatást szeretnénk elérni, a maszkot tartsuk hűtőszekrényben.

**in vivo kutatásokkal igazolva, 22 önkéntes tesztalanyon elvégezve, 30 perccel a felvitel után

** in vivo kutatásokkal igazolva, 20 önkéntes tesztalanyon elvégezve, 28 nap után, naponta kétszer alkalmazva

Fő hatóanyagok

-           jégbor aktív hatóanyagai

-           B5-provitamin

Hatása/Tulajdonsága

-           parabén és paraffin mentes, VEGAN

-           minden bőrtípusra, de különösen a száraz bőrre

WIN UP-LIFT Frissítő pára minden bőrtípus számára

A különleges jégbor frissíti a bőrt, míg a képletében található aktív hidratáló összetevők biztosítják számára a megfelelő nedvességet. Naponta többször is használható.

Otthoni/Professzionális ápolás: Minden tisztítás után alkalmazzuk. A WIN UP-LIFT Jégmaszk felvitele alatt a liftinghatás elérése érdekében, szinte kötelező jelleggel alkalmazzuk.

Fő hatóanyagok

-           jégbor aktív hatóanyagai

-           hidratáló kompexum

Hatása/Tulajdonsága

-           parabén és szilikon mentes, VEGAN

-           minden bőrtípusra, rendszeres hidratálásra

 

 

 


FORGALMAZZA:

Apollos Bt

1126 Budapest

Böszörményi út 19/c

t: +36 1 212 9339

m: +36 70 378 8873

e: apollos@afrodita-kozmetika.hu

w: www.afrodita-kozmetika.hu

fb: www.facebook.com/afrodita.
cosmetics.hungary/

 

Kosár
A kosár tartalma jelenleg üres!
Termék kereső

Név, hatóanyag, bőrtípus alapján

2018-10-02 07:05:19
Megérkeztek a 2018-as káprázatos Ajándékcsomagok
2018-09-25 11:25:50
Új Sampon és Tusfürdő kavalkád az ősz színeiben